Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ah canııım çok gecmiş olsun. Insanız olabiliyor böyle daha beterinden korusun rabbim. Umarım cabucak iyileşir. Canı daha cok acimaz.

Ayy ben bundan geçennsene almıştım yanlardan akktı
Gecenlerde takip ettigim yemek tarifi paylasam bayan da akiyor bu diyip duruyordu sonra meğer kenarinda kilitler mi varmış onlari kapatmiyormusum gormemişim ondan akiyormuş demisti. Ben almadm bilmiyorum da bi incele belki seninkinde de vardir

Canım yok prezervatif istemem ben çok rahatsız edici diğer yöntemde o da nasıl olduysa kaçtı demek ki

Evet çok şükür çok dert ediyordum kendime iyiki dün götürmüşüm doktora dünden beri içim rahatladı kendime geldim resmen Sen ne kullanıyorsun canım bana bir isim vermedi doktor kullan dedi sadece. Sen memnunsan bende alayım

Canım düzenli beslenme çok önemli ya öğün atlama bence hafifte olsa atıştır özellikle kahvaltı. Benim doktorum kaliteli süt istiyorsan 9 u geçmeyecek kahvaltı biyolojik saatini ona ayarlayacaksın diyor
Evet canım bende ona dikkat edicem artık. Birde en ufak olumsuzluk yorgunluk midemi etkiler benim direkt. Yemem içmem kesilir canım bir şey istemez hemen. Bu arada çok sıkıntı yaptım kendime bu kilo işini bide kv falanda çok canımı sıktı direkt yememeye başladım kendimi hasta gibi hissediyorum moralim bozukken. Uykusuzluk yorgunluk falan derken yemeği hep arka plana atmışım işte

Milleti boşver canım kimse canından kıymetli değil kv ler genelde moral bozar zaten

Mama ver dicemde sağıp biberonla verdiğinide emmeyip ağzında tutuyor diyosun . Bu bebiş rahatına düşkün demekki hep uyumak istiyosa ama aç aç da nasıl uyuyo ki, kaç saatte bi emziriyosun yada istiyo. Belkide sütün baya iyiii bi emdiğinde onu baya idare edebiliyodur
Aaaaa bakıyım bi hiç bilmiyodum onuuuu sinirlendim kullanmıyodum bende

Prezervatif bimdendir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…