- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.121
Baba 4g ve neko switch var. Tek seçeneğim olsa neko alırdim.Kanguru kullanan kızlarr marka olarak ne önerirsiniz?
Ah canııım çok gecmiş olsun. Insanız olabiliyor böyle daha beterinden korusun rabbim. Umarım cabucak iyileşir. Canı daha cok acimaz.Kiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Gecenlerde takip ettigim yemek tarifi paylasam bayan da akiyor bu diyip duruyordu sonra meğer kenarinda kilitler mi varmış onlari kapatmiyormusum gormemişim ondan akiyormuş demisti. Ben almadm bilmiyorum da bi incele belki seninkinde de vardirAyy ben bundan geçennsene almıştım yanlardan akktı
Canım yok prezervatif istemem ben çok rahatsız edici diğer yöntemde o da nasıl olduysa kaçtı demek kiKısmet işte ömrü yokmuş başınız sagolsun
İşte prezervatifin de bu yönü kötü
Çıkıyor falan bilmiyorsun .Ben hap içiyorum. Her gün 8.30 -9 arası olmasına dikkat ediyorum .yine de 2 ay geçmeden prezervatifi birakmayacagim
Evet çok şükür çok dert ediyordum kendime iyiki dün götürmüşüm doktora dünden beri içim rahatladı kendime geldim resmenMaşallah ne güzel gelisimi boşuna kendini uzmussundinlenme ve bol su çok önemli gerçekten. Vitamin olarak öneride bulundu mu peki? Ben doktorumun söylediği vitamini alıyorum gayet de faydasını gördüm sut anlamında da enerji anlamında da ama hasta olmama engel olmadı öyle bir vitamin kullanabiliyor muyuz acaba neyse gidince sorucam. Gidebilirsem
Öyle yapıcam artık uyumasını beklemeden yiyip onla birlikte uyurum dedim bendeYanına alsan öyle kahvaltı yapsan ?büyüyünce duruyorlar biraz
.bizimki de durmazdi .tiny love a koyuyorum..donencesini aciyorum duruyor
Evet canım bende ona dikkat edicem artık. Birde en ufak olumsuzluk yorgunluk midemi etkiler benim direkt. Yemem içmem kesilir canım bir şey istemez hemen. Bu arada çok sıkıntı yaptım kendime bu kilo işini bide kv falanda çok canımı sıktı direkt yememeye başladım kendimi hasta gibi hissediyorum moralim bozukken. Uykusuzluk yorgunluk falan derken yemeği hep arka plana atmışım işteCanım düzenli beslenme çok önemli ya öğün atlama bence hafifte olsa atıştır özellikle kahvaltı. Benim doktorum kaliteli süt istiyorsan 9 u geçmeyecek kahvaltı biyolojik saatini ona ayarlayacaksın diyor
Milleti boşver canım kimse canından kıymetli değilEvet canım bende ona dikkat edicem artık. Birde en ufak olumsuzluk yorgunluk midemi etkiler benim direkt. Yemem içmem kesilir canım bir şey istemez hemen. Bu arada çok sıkıntı yaptım kendime bu kilo işini bide kv falanda çok canımı sıktı direkt yememeye başladım kendimi hasta gibi hissediyorum moralim bozukken. Uykusuzluk yorgunluk falan derken yemeği hep arka plana atmışım işte
Mama ver dicemde sağıp biberonla verdiğinide emmeyip ağzında tutuyor diyosun . Bu bebiş rahatına düşkün demekki hep uyumak istiyosa ama aç aç da nasıl uyuyo ki, kaç saatte bi emziriyosun yada istiyo. Belkide sütün baya iyiii bi emdiğinde onu baya idare edebiliyodurIste o yeterli kısmı nasıl olacak. Amy 2 3 ay yirtindi emzircem diye yavaş yavaş bizimki de emmek istememeye basladi. Ayakta emzirdiydim dün bugün onu da istemedi. Sagıp biberonla verince de emmiyor agzinda tutuyor öyle bana bakiyor. Ya da agliyor. Uyku tatli geliyor. Uyumak istiyor. Aç karna uyuyor resmen.
Aaaaa bakıyım bi hiç bilmiyodum onuuuu sinirlendim kullanmıyodum bendeGecenlerde takip ettigim yemek tarifi paylasam bayan da akiyor bu diyip duruyordu sonra meğer kenarinda kilitler mi varmış onlari kapatmiyormusum gormemişim ondan akiyormuş demisti. Ben almadm bilmiyorum da bi incele belki seninkinde de vardir
Şu kv ler komple toplatılsın kapatılsınMilleti boşver canım kimse canından kıymetli değilkv ler genelde moral bozar zaten
Prezervatif bimdendir belkiGece gece aklımda deli sorulartakip ettiğim yeni bebegi olan 2 kişi var .ikisinin de bebekleri küçük. Biri 4 aylık biri 8 aylık. İkinciye istemeden hamile kalmışlar. Kız bunlar nasıl hamile kalıyor.korunmuyor mu bunlar. Var mı etrafında kazara hamile kalan
Yeni fobim kazara hamile kalmak
Hocanın dediğini yap, yaptığını yapmaBende diyorum neden nüfus sürekli artiyorseminerlerin faydasi
Ay inşallah öyledir o kadar para verip iyisini aldımPrezervatif bimdendir belki
Synisi yeminlee
Yıllardır o yontemle korunuyoruz . Hıc sıkınyı olmadıAy inşallah öyledir o kadar para verip iyisini aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?