- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.141
Ben gece uykusunda kullanıyorum burnu tıkandıgı ıcın. Ama sıgmıyor artıkKızlar reflü yatağını kullanmayı bıraktınız mı
Evet bizimki de öyle sığmıyorBen gece uykusunda kullanıyorum burnu tıkandıgı ıcın. Ama sıgmıyor artık
Şu kv ler komple toplatılsın kapatılsın
Prezervatif bimdendir belki
Mevlit yapmayı düşünen var mı ?
Kızlar reflü yatağını kullanmayı bıraktınız mı
Senin yavrucak uzun yaa benimkinin bacaklar da kayboldu kollar da kıvırsam da fayda etmiyorValla bilmem
Kalıplara gore de değişiyor2 aya kalmaz daha rahat gıyer . 12/18 alıuorum ben ve kollar sadwce uzun kalıyor
Evet uyku düzenini bozmamaya calisiyorum ama mesela aksam uyandi kendiliginden. Hem de aglayarak uyandi huysuzdu. Emmedi.uyumadi da. Bi süre durduk dolandik oyle sonra emdi simdi uyutuyorum. Dedigini ben de farkettim yani uykusu gecmesin aman diye o an ne varsa elimde napiyorsam birakiyorum. Ama yine de galiba bazen kaciriyoruz. Zamanla bunu da aşar mıyız baya böyle devam eder mi ki ister istemez stres oluyorum iş yapcaksam da yapmiyorum kalıyor öyle sinir bozucu oluyor.Canım uyku düzenini bozmamaya çalıs, uyku gecikirse az gelirse mutlaka memede huysuzluk yapıyorlar. Kimi çocuk da aksine aç olunca durmaz.
Benimki de uykuya çok düşkün, aç durur uykusuz durmaz
Ay vallahi bilmiyorum bence meme reddi degil gibi. Ama devam ederse belli uzaklaşir. Zorlamadan tiksindirmeden sürekli sakin isteyecegi ani yakalayip memeyi dayıyorum ozellikle guzel uyuduktan sonra sakin uyandiysa yavaşca alip emziriyorum. Baska yere dikkati dagilmadan. Yoksa az bi kucagima alsam gezsek ya da oyun halisina falan yatsa geri döndürmek zor oluyor memeye.İnşallah senin bebe meme reddi mi oldu
Bunun icin bi de plates topu mu alamCanım ben öyle zamanlarda beyaz gürültü açıyorum ve pilates topuna oturup hafif hafif hareket ediyorum kucağımda bebekle o zaman alıyor memeyi tabi bazen tekrar tekrar denemek gerekiyor ama Red dönemlerinde çok işe yaradı bende hala yarıyor deneyebilirsin
Valla genelde 2.5 3 saatte emziriyordum ama bu aralar huy edindi bazen memeye yanaşmiyor mesela gündüz bir kere falan 4 5 saat emmeyip uyumak istiyor uyku rutinini kacirirsam sanrm emme saatiyle çakışıyor bu sefer o da uyumayi tercih ediyo öyle dusunuyorum. Mama vermeyi denemedim hiç. Biberonu da onceden canla emerdi simdi sanki biberona da ilgisiz. Valla sütüm neyi kesilirse b.ku yerimMama ver dicemde sağıp biberonla verdiğinide emmeyip ağzında tutuyor diyosun . Bu bebiş rahatına düşkün demekki hep uyumak istiyosa ama aç aç da nasıl uyuyo ki, kaç saatte bi emziriyosun yada istiyo. Belkide sütün baya iyiii bi emdiğinde onu baya idare edebiliyodur
Aaaaa bakıyım bi hiç bilmiyodum onuuuu sinirlendim kullanmıyodum bende
Ben yapıcammm amaaa yeni evime geçinceMevlit yapmayı düşünen var mı ?
1 ay daha kullanırım ama başka kullanamam bence zaten gece yatarken kullanıyorum sadece , boydan sığmaz 1 aya hiç , şimdi idare ediyoKızlar reflü yatağını kullanmayı bıraktınız mı
Valla mama emmiyo meme emmiyo ne yicek bu çocuklae yahuValla genelde 2.5 3 saatte emziriyordum ama bu aralar huy edindi bazen memeye yanaşmiyor mesela gündüz bir kere falan 4 5 saat emmeyip uyumak istiyor uyku rutinini kacirirsam sanrm emme saatiyle çakışıyor bu sefer o da uyumayi tercih ediyo öyle dusunuyorum. Mama vermeyi denemedim hiç. Biberonu da onceden canla emerdi simdi sanki biberona da ilgisiz. Valla sütüm neyi kesilirse b.ku yerimmervenin hesap kaliriz öyle biberonsuz mamasiz
Havamı atıyosun sen şimdi
+1Hayıır ne münasebet
İşe yarayanları da var işte onu diyorum
Boyu kac?Senin yavrucak uzun yaa benimkinin bacaklar da kayboldu kollar da kıvırsam da fayda etmiyor
Ben kucak olayını çok takmamaya çalışıyorum ,zaten birkaç aya kucak istemeyecekler biz lstesek de . Tek sıkıntı bel fıtığıni arttirmamak bu sürede . Belki alırken doğru pozisyonda falan almaya dikkat edebiliriz.Valla kucaga alısmasa diyorduk istiyor belli. Bu markaya bakiyim bakalm. Zaten dolaptan alcam. Bari özelliklerini biliyim diyorum. Arastirsam da her yerde yazmiyor ne ozelligi var nasil bisey belli degil. Bu kanguru guzel duruyor. Bi bakcam.
Konak için z yagi duydum gecen karbonati da biri dedi karbonati nasil kullaniyorsun? Benimkinin gecmedi de zeytinyagi surup tariyordum. Ne kadar sıklıkla yapcaz bi de bunları
Aslinda diyeti kilosundan kaynaklı değil de daha çok kusmasindan dolayı verdi. Bide memede keyif yapsa keşke ama öyle de değil dibine kadar sömürüyor daha mememdeyken geri kusuyor .Çok şaşırdım, anne sütünde diyet önerilmez azaltma gibi bir durum söz konusu olamaz demişti Görkem Hanım, asla obez ya fazla kilolu yapmazmış anne sütü.
Ama derdini çok iyi anlıyorum, gündüz 45 50 dk bile uyumuyor asla. Sütümüzün gündüz uyku yspıcılığı azalıyor, daha yağsız oluyor sanırım sık sık acıkıyolar heralde, 1 saat bile uyuduğunu görmedim
Öyle bi indirimden haberim bile yokKızlar bugün h&m da indirim vardı , ben sabah karar verene kadar çoğunun bedeni bitmişti bile. Bir şeyler kapan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?