Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Mevlit yapmayı düşünen var mı ?

İlkinde yaptım ama bunda hiç gözüm yemiyo nedense o kalabalığı. Hem de tam hastalık zamanı. Bir ev dolusu insanla aynı ortamda bulunmak

Kızlar reflü yatağını kullanmayı bıraktınız mı

Kullanıyorum ama gündüz yan korunakları çıkarıyorum sığmıyor.
Gece de kendimden taraftakini takıyorum aramızda bariyer olsun diye. Kayıyor da..

Canım uyku düzenini bozmamaya çalıs, uyku gecikirse az gelirse mutlaka memede huysuzluk yapıyorlar. Kimi çocuk da aksine aç olunca durmaz.
Benimki de uykuya çok düşkün, aç durur uykusuz durmaz
Evet uyku düzenini bozmamaya calisiyorum ama mesela aksam uyandi kendiliginden. Hem de aglayarak uyandi huysuzdu. Emmedi.uyumadi da. Bi süre durduk dolandik oyle sonra emdi simdi uyutuyorum. Dedigini ben de farkettim yani uykusu gecmesin aman diye o an ne varsa elimde napiyorsam birakiyorum. Ama yine de galiba bazen kaciriyoruz. Zamanla bunu da aşar mıyız baya böyle devam eder mi ki ister istemez stres oluyorum iş yapcaksam da yapmiyorum kalıyor öyle sinir bozucu oluyor.

İnşallah senin bebe meme reddi mi oldu
Ay vallahi bilmiyorum bence meme reddi degil gibi. Ama devam ederse belli uzaklaşir. Zorlamadan tiksindirmeden sürekli sakin isteyecegi ani yakalayip memeyi dayıyorum ozellikle guzel uyuduktan sonra sakin uyandiysa yavaşca alip emziriyorum. Baska yere dikkati dagilmadan. Yoksa az bi kucagima alsam gezsek ya da oyun halisina falan yatsa geri döndürmek zor oluyor memeye.

Bunun icin bi de plates topu mu alam vay ki ne vay

Valla genelde 2.5 3 saatte emziriyordum ama bu aralar huy edindi bazen memeye yanaşmiyor mesela gündüz bir kere falan 4 5 saat emmeyip uyumak istiyor uyku rutinini kacirirsam sanrm emme saatiyle çakışıyor bu sefer o da uyumayi tercih ediyo öyle dusunuyorum. Mama vermeyi denemedim hiç. Biberonu da onceden canla emerdi simdi sanki biberona da ilgisiz. Valla sütüm neyi kesilirse b.ku yerim mervenin hesap kaliriz öyle biberonsuz mamasiz

Valla mama emmiyo meme emmiyo ne yicek bu çocuklae yahu kaşıkla vermeyi dene bakalım ner şeyi dene bune uyku de

Ben kucak olayını çok takmamaya çalışıyorum ,zaten birkaç aya kucak istemeyecekler biz lstesek de . Tek sıkıntı bel fıtığıni arttirmamak bu sürede . Belki alırken doğru pozisyonda falan almaya dikkat edebiliriz.

Şöyle z.yagini koyduğum kaseye karbonat da ekliyorum . Karıştırıp saçına sürüyorum en az 30 dk bekleyip ince tarakla ters tariyorum ,zaten taraga geliyor baya . Sonra konak sampuaniyla yıkayıp tekrar yoğun olan yerlere bebek yağı sürüyorum. Bugün artık sadece hafif bingildagjnda kaldı . Her akşam yaptım bunu 10 gün boyunca ,çok yoğundu geçti sayılır

Aslinda diyeti kilosundan kaynaklı değil de daha çok kusmasindan dolayı verdi. Bide memede keyif yapsa keşke ama öyle de değil dibine kadar sömürüyor daha mememdeyken geri kusuyor .
Bide 2 gündür yeni güncelleme geldi ;emip 10 dk bile uyuyup uyansa , uyandığında hemen geri dalmak için emmek istiyor . Bakalım 4.ay sonunu bekliyorum sabırsızlıkla düzgün bir rutin oluşturmak için

Kızlar bugün h&m da indirim vardı , ben sabah karar verene kadar çoğunun bedeni bitmişti bile . Bir şeyler kapan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…