Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Evet ben de artik o noktada saldim. amaan apalamaya galan başlayinca zaten kucagima gelmez bosver tadini cikariyim diyorum. Kucaga gelmek istediginde poposuna vurarak sevip mincirip öpüyorum hoplatip ziplatıp sarıp sarmalayip bağrıma basıyorum kokluyorum falan valla kendisi istiyor ben de fırsatı degerlendiriyorum.

Her gün yapmadiydim bizim konak cok yogun degil bi iki yerde var gitmedi ama temizliyorum yine oluyor. Her gün temizlememistim ben kizarıyor sanki orası bi de sacları kopup geliyor tarağa cok orselemek istemedim. Karbonatli sekilde deniycem ama ben sadece z.yagi kullaniyrdum

Son düzenleme:
Bizim hemen hemen 1 hafta sürdü
Valla sabah beri uyumuyo dün geceden beri ateş takibi yüzünden uykusuzum son bir saattir de avazı çıktığı kadar bağırıp ağladı koynumda pışpışlarken sızdı sonunda.. Yorgunluktan bitap düştüm bir hafta sürmez inşallah galiba aşı yerleri acıdı

Cocuk odası kucuk
Ranza yaptıracagım ama bıraz degısık bır ranza. Tavana kadar olacak ust kısmı ve korunakları farklı olacak. Bakınıyorum ıste . cok cocuksu ıstemıyorum ama
Ust kattakıne de guvenemem duser dıye .
O yuzden tasarım modeller bakıyorum.
Yıne gırdı bana para
Ust taraf ve merdıvenler bu tarz olacak

Eklentiler

• Screenshot_20220927-232614_Pinterest.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 91
Calpol vermedin mi? Benimki ağrı yüzünden de huysuzlandı ertesi günü yine verdim calpol. Eahat rahat durdu uyudu 2. Günde de
Sonra geçti zaten

Böyle şeyleri görünce çocuk olasım geliyor valla

I mom latte içiyorum canım bana kendi doktorum önermişti onu. Ben memnunum enerji veriyor sütun kalitesini de arttırıyor bence. Ben bir tek bu vitamin bir de galactago kullanıyorum. Bunun dışında yemeğimi düzenli yiyor ve mutlaka uyku uyumaya çalışıyorum. Bebek iyudugunda bir iş yapmayıp uyumalisin. Ben ilk çocukta uyumadım perişan oldum sütdr gitti. Şimdi başka şeyle olgilemeyip uykumu mutlaka alıyorum.

Seninki ilgisizse iyi benimki asla almıyor. Dün yine denedim yok... Sütü ağzına damlattim asla almadı. Üstelik meme delisi bir çocuk. Ama biberonu almiyor. Ben olmazsam yanında ne olacak süt kesilme durumunu asla düşünmek istemiyorum.

Çok güzel ya

Bizimki de öyle yapardi.mesela bugün de çok uykusu gelmiş 8 dakika emdi .besigine koydum salladım uyumadı.baktim bu sefer de açlıktan uyumuyor ve emzigi atıyor. Aldım emzirdim .memede uyudu .İlk emzirdigimde memede uyumadı ama sinirlendi.onceden hiç emmez uyurdu .o zamanlar biberon vermedim ben .aç yatti .
Bu bebekler bir tuhaf .diyorum belki aç yatmak istiyor .
Mesela sabah kalkar 3 saattir emmemistir. Veririm 1 dakika emer 10 dakika gecer memememwme diye ağlar. E o zaman emsene işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…