- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.161
Yapmam muhtemelen. Yaparsam da evde değil dışarıda yaparımMevlit yapmayı düşünen var mı ?
Kaşıkla denememistim dur bakiyim bi oyle oldugunda denerm inş birakir bu huyunuValla mama emmiyo meme emmiyo ne yicek bu çocuklae yahukaşıkla vermeyi dene bakalım ner şeyi dene bune uyku de
Bizim hemen hemen 1 hafta sürdüKızlar 2.ay aşısı dan sonra huzursuzluk kaç gün sürüyor
Asm de 57 ölçtülerdi 11 gün önce. Güya ben kendim olcüp bakacaktm ya unuttum bak yine.Boyu kac?
Ben kucak olayını çok takmamaya çalışıyorum ,zaten birkaç aya kucak istemeyecekler biz lstesek de . Tek sıkıntı bel fıtığıni arttirmamak bu sürede . Belki alırken doğru pozisyonda falan almaya dikkat edebiliriz.
Şöyle z.yagini koyduğum kaseye karbonat da ekliyorum . Karıştırıp saçına sürüyorum en az 30 dk bekleyip ince tarakla ters tariyorum ,zaten taraga geliyor baya . Sonra konak sampuaniyla yıkayıp tekrar yoğun olan yerlere bebek yağı sürüyorum. Bugün artık sadece hafif bingildagjnda kaldı . Her akşam yaptım bunu 10 gün boyunca ,çok yoğundu geçti sayılır
Bilmiyorduk ki indirim olunca buraya yazıyoruz bizKızlar bugün h&m da indirim vardı , ben sabah karar verene kadar çoğunun bedeni bitmişti bile. Bir şeyler kapan oldu mu
Valla sabah beri uyumuyo dün geceden beri ateş takibi yüzünden uykusuzum son bir saattir de avazı çıktığı kadar bağırıp ağladı koynumda pışpışlarken sızdı sonunda.. Yorgunluktan bitap düştüm bir hafta sürmez inşallah galiba aşı yerleri acıdıBizim hemen hemen 1 hafta sürdü
Cocuk dolar misaliAsm de 57 ölçtülerdi 11 gün önce. Güya ben kendim olcüp bakacaktm ya unuttum bak yine.
Bu arada dogdugu yerde 52 cm demislerdi ilk dogdugunda asm ye 5 gün sonra gitmistik 50 cm dedilerdi60 cm i bulmadi daha yavrum o kesin
Calpol vermedin mi? Benimki ağrı yüzünden de huysuzlandı ertesi günü yine verdim calpol. Eahat rahat durdu uyudu 2. Günde deValla sabah beri uyumuyo dün geceden beri ateş takibi yüzünden uykusuzum son bir saattir de avazı çıktığı kadar bağırıp ağladı koynumda pışpışlarken sızdı sonunda.. Yorgunluktan bitap düştüm bir hafta sürmez inşallah galiba aşı yerleri acıdı
Böyle şeyleri görünce çocuk olasım geliyor vallaCocuk odası kucuk
Ranza yaptıracagım ama bıraz degısık bır ranza. Tavana kadar olacak ust kısmı ve korunakları farklı olacak. Bakınıyorum ıste .cok cocuksu ıstemıyorum ama
Ust kattakıne de guvenemem duser dıye .
O yuzden tasarım modeller bakıyorum.
Yıne gırdı bana para
Ust taraf ve merdıvenler bu tarz olacak
Değil miBöyle şeyleri görünce çocuk olasım geliyor valla
I mom latte içiyorum canım bana kendi doktorum önermişti onu. Ben memnunum enerji veriyor sütun kalitesini de arttırıyor bence. Ben bir tek bu vitamin bir de galactago kullanıyorum. Bunun dışında yemeğimi düzenli yiyor ve mutlaka uyku uyumaya çalışıyorum. Bebek iyudugunda bir iş yapmayıp uyumalisin. Ben ilk çocukta uyumadım perişan oldum sütdr gitti. Şimdi başka şeyle olgilemeyip uykumu mutlaka alıyorum.Evet çok şükür çok dert ediyordum kendime iyiki dün götürmüşüm doktora dünden beri içim rahatladı kendime geldim resmenSen ne kullanıyorsun canım bana bir isim vermedi doktor kullan dedi sadece. Sen memnunsan bende alayım
Seninki ilgisizse iyi benimki asla almıyor.Valla genelde 2.5 3 saatte emziriyordum ama bu aralar huy edindi bazen memeye yanaşmiyor mesela gündüz bir kere falan 4 5 saat emmeyip uyumak istiyor uyku rutinini kacirirsam sanrm emme saatiyle çakışıyor bu sefer o da uyumayi tercih ediyo öyle dusunuyorum. Mama vermeyi denemedim hiç. Biberonu da onceden canla emerdi simdi sanki biberona da ilgisiz. Valla sütüm neyi kesilirse b.ku yerimmervenin hesap kaliriz öyle biberonsuz mamasiz
Çok güzel yaCocuk odası kucuk
Ranza yaptıracagım ama bıraz degısık bır ranza. Tavana kadar olacak ust kısmı ve korunakları farklı olacak. Bakınıyorum ıste .cok cocuksu ıstemıyorum ama
Ust kattakıne de guvenemem duser dıye .
O yuzden tasarım modeller bakıyorum.
Yıne gırdı bana para
Ust taraf ve merdıvenler bu tarz olacak
Bak benimde bu hoşuma gitti.Değil misimdikiler cok sanslı
Bizim canımız yok muydu
Asma kat. O kadar genıs degıl maalesefBak benimde bu hoşuma gitti.
Bizimki de öyle yapardi.mesela bugün de çok uykusu gelmiş 8 dakika emdi .besigine koydum salladım uyumadı.baktim bu sefer de açlıktan uyumuyor ve emzigi atıyor. Aldım emzirdim .memede uyudu .İlk emzirdigimde memede uyumadı ama sinirlendi.onceden hiç emmez uyurdu .o zamanlar biberon vermedim ben .aç yatti .Valla genelde 2.5 3 saatte emziriyordum ama bu aralar huy edindi bazen memeye yanaşmiyor mesela gündüz bir kere falan 4 5 saat emmeyip uyumak istiyor uyku rutinini kacirirsam sanrm emme saatiyle çakışıyor bu sefer o da uyumayi tercih ediyo öyle dusunuyorum. Mama vermeyi denemedim hiç. Biberonu da onceden canla emerdi simdi sanki biberona da ilgisiz. Valla sütüm neyi kesilirse b.ku yerimmervenin hesap kaliriz öyle biberonsuz mamasiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?