- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.181
Yapmam virüs var .Bir de milleti çekemem.Mevlit yapmayı düşünen var mı ?
Yarım saat once memeyı verdım aldıBizimki de öyle yapardi.mesela bugün de çok uykusu gelmiş 8 dakika emdi .besigine koydum salladım uyumadı.baktim bu sefer de açlıktan uyumuyor ve emzigi atıyor. Aldım emzirdim .memede uyudu .İlk emzirdigimde memede uyumadı ama sinirlendi.onceden hiç emmez uyurdu .o zamanlar biberon vermedim ben .aç yatti .
Bu bebekler bir tuhaf .diyorum belki aç yatmak istiyor .
Mesela sabah kalkar 3 saattir emmemistir. Veririm 1 dakika emer 10 dakika gecer memememwme diye ağlar. E o zaman emsene işte.
Bende öyle Uyudu oğlan bir saattir uyumaya çalışıyorum ama yok kaçtı uykum sabah çok pişman olucam senin gibi ... aman benimki ağlamasında razıyım zaten ne geldiyse başımıza gazdan ve ağlamaktan geldiBebiş uyuyalı 1 saat oldu.
Benim uykum yok ama uyumasaam sabah pişman olucamahh ahh
Bizimkinin yavaş yavaş gaz sancıları geçiyo gibi yine oluyo ama şiddetli değil.. ayyy aynen ağlamasınlar yaaaa ben ağlayınca korkuyorum vallaBende öyle Uyudu oğlan bir saattir uyumaya çalışıyorum ama yok kaçtı uykum sabah çok pişman olucam senin gibi ... aman benimki ağlamasında razıyım zaten ne geldiyse başımıza gazdan ve ağlamaktan geldi
Benim de aynı, bu hafta 2 kez oldum sandım ama kesildi. Bekliyorum. Ağrılı mı oluyor ilk regl?Kızlar regl oldunuz mu? Bi kaç gün önce oldum sandım ama biraz lekelenme oldu ve devamı gelmedi. Diğer ikisinde 3. Ayda olmuştum bunda da öyle olurum diye düşünüyorum. Ama o neden öyle oldu anlamadım.
3 gün sürdü. İlk gün calpol vermeme rağmenKızlar 2.ay aşısı dan sonra huzursuzluk kaç gün sürüyor
Vereyim dedim eşim mıymıy etti çok biliyor sanki Bi şey valla canım burnuma gelmişti zaten adamın ağzına kürekle vuracaktım o ara çocuk uyuyakalmasaCalpol vermedin mi? Benimki ağrı yüzünden de huysuzlandı ertesi günü yine verdim calpol. Eahat rahat durdu uyudu 2. Günde de
Sonra geçti zaten
Asm de 57 ölçtülerdi 11 gün önce. Güya ben kendim olcüp bakacaktm ya unuttum bak yine.
Bu arada dogdugu yerde 52 cm demislerdi ilk dogdugunda asm ye 5 gün sonra gitmistik 50 cm dedilerdi60 cm i bulmadi daha yavrum o kesin
Valla sabah beri uyumuyo dün geceden beri ateş takibi yüzünden uykusuzum son bir saattir de avazı çıktığı kadar bağırıp ağladı koynumda pışpışlarken sızdı sonunda.. Yorgunluktan bitap düştüm bir hafta sürmez inşallah galiba aşı yerleri acıdı
Cocuk odası kucuk
Ranza yaptıracagım ama bıraz degısık bır ranza. Tavana kadar olacak ust kısmı ve korunakları farklı olacak. Bakınıyorum ıste .cok cocuksu ıstemıyorum ama
Ust kattakıne de guvenemem duser dıye .
O yuzden tasarım modeller bakıyorum.
Yıne gırdı bana para
Ust taraf ve merdıvenler bu tarz olacak
Sen dua et 3cn küçük dememişlerBugün sağlık ocağına gittik boy 58,5 çıktı. Bir haftada 3cm uzar mı ya
Amann maşallahBizimkinin yavaş yavaş gaz sancıları geçiyo gibi yine oluyo ama şiddetli değil.. ayyy aynen ağlamasınlar yaaaa ben ağlayınca korkuyorum valla
Yahu bizim asm gayet normal ölçüyo sizinkinler neresinden tutuyoki bu çocukları
Bizimkinin asm olduğundan şüphe etmeye başladım şimdi
Veremeden uyudu ilk gün vermiştimCalpol veriyor musun? Ateş olacak diye bekleme ilaç ver bence rahat etsin..
Bizim pek sürmemişti huysuzluk. Akşam ve sabah ilaç vermiştim..
Bizim komple çocuk odası bu kadar
Bizimde Super vallahi aman maşallah diyimde bide aşırı ilgili aşı zamanı boy kilo zamanı arıyorlar özele gittiğimizi biliyorlar yinede burayada getirin getirmezsenizde WhatsApp tan kilo boy yazdırıyorlar sisteme giriyorlarmis demek bu yapmayan ASM ler uyduruyor sisteme ortalama bir rakam veriyorlar başka bir açıklaması yok gibi
Canım çocuğa da yazıkVereyim dedim eşim mıymıy etti çok biliyor sanki Bi şey valla canım burnuma gelmişti zaten adamın ağzına kürekle vuracaktım o ara çocuk uyuyakalmasa
Yok ağrılı olmadı daha öncekilerde. Normal demekki bakalım ne zaman olacağızBenim de aynı, bu hafta 2 kez oldum sandım ama kesildi. Bekliyorum. Ağrılı mı oluyor ilk regl?
3 gün sürdü. İlk gün calpol vermeme rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?