Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yarım saat once memeyı verdım aldı
Sonra fark ettı agladı ıstemedı. Ben de burdum poposuna gerı yatırım

Şimdi uyuyor agzını acmıyıor. Uyurken kesınlıkle emmıyor
Uyanık olacak

Bebiş uyuyalı 1 saat oldu.
Benim uykum yok ama uyumasaam sabah pişman olucam ahh ahh
Bende öyle Uyudu oğlan bir saattir uyumaya çalışıyorum ama yok kaçtı uykum sabah çok pişman olucam senin gibi ... aman benimki ağlamasında razıyım zaten ne geldiyse başımıza gazdan ve ağlamaktan geldi

Bizimkinin yavaş yavaş gaz sancıları geçiyo gibi yine oluyo ama şiddetli değil.. ayyy aynen ağlamasınlar yaaaa ben ağlayınca korkuyorum valla

Kızlar regl oldunuz mu? Bi kaç gün önce oldum sandım ama biraz lekelenme oldu ve devamı gelmedi. Diğer ikisinde 3. Ayda olmuştum bunda da öyle olurum diye düşünüyorum. Ama o neden öyle oldu anlamadım.
Benim de aynı, bu hafta 2 kez oldum sandım ama kesildi. Bekliyorum. Ağrılı mı oluyor ilk regl?
Kızlar 2.ay aşısı dan sonra huzursuzluk kaç gün sürüyor
3 gün sürdü. İlk gün calpol vermeme rağmen

Calpol vermedin mi? Benimki ağrı yüzünden de huysuzlandı ertesi günü yine verdim calpol. Eahat rahat durdu uyudu 2. Günde de
Sonra geçti zaten
Vereyim dedim eşim mıymıy etti çok biliyor sanki Bi şey valla canım burnuma gelmişti zaten adamın ağzına kürekle vuracaktım o ara çocuk uyuyakalmasa

Asm de 57 ölçtülerdi 11 gün önce. Güya ben kendim olcüp bakacaktm ya unuttum bak yine.
Bu arada dogdugu yerde 52 cm demislerdi ilk dogdugunda asm ye 5 gün sonra gitmistik 50 cm dedilerdi 60 cm i bulmadi daha yavrum o kesin

Yahu bizim asm gayet normal ölçüyo sizinkinler neresinden tutuyoki bu çocukları

Bizimkinin asm olduğundan şüphe etmeye başladım şimdi

Calpol veriyor musun? Ateş olacak diye bekleme ilaç ver bence rahat etsin..
Bizim pek sürmemişti huysuzluk. Akşam ve sabah ilaç vermiştim..

Bizim komple çocuk odası bu kadar

Bizimkinin yavaş yavaş gaz sancıları geçiyo gibi yine oluyo ama şiddetli değil.. ayyy aynen ağlamasınlar yaaaa ben ağlayınca korkuyorum valla
Amann maşallah Bizim sancılarda geçmişti ne güzel ne olduysa pazar gününden beri geri geldi karnı gürül gürül.. yarın kontrolu ve aşıları var inşallah sorunsuz atlatırız

Yahu bizim asm gayet normal ölçüyo sizinkinler neresinden tutuyoki bu çocukları

Bizimkinin asm olduğundan şüphe etmeye başladım şimdi
Bizimde Super vallahi aman maşallah diyimde bide aşırı ilgili aşı zamanı boy kilo zamanı arıyorlar özele gittiğimizi biliyorlar yinede burayada getirin getirmezsenizde WhatsApp tan kilo boy yazdırıyorlar sisteme giriyorlarmis demek bu yapmayan ASM ler uyduruyor sisteme ortalama bir rakam veriyorlar başka bir açıklaması yok gibi

Denetleniyorlar diye biliyorum. O yüzden bazıları işi sıkı tutuyor.
Beni ilk çocukta aşı süreleri seyrekleşince bile aradılar en son ne zaman doktor gördü boyu kilosu kaç diye sordular..
İlkokul aşısı diye geçen aşıları 4 yaşında yaptılar. Ondan sonra bıraktılar peşini

İkincide de hamilelik sağlık sistemine işlendi. Hemen ertesi sabah telefonda hayırlı olsun diye şen bir ses duyunca resmen nefeslerini ensemde hissettim

Vereyim dedim eşim mıymıy etti çok biliyor sanki Bi şey valla canım burnuma gelmişti zaten adamın ağzına kürekle vuracaktım o ara çocuk uyuyakalmasa
Canım çocuğa da yazık
Benimki ağrı vurduğu an uykudan ağlayarak şaşırarak uyanıyordu çok korkmustu
Bugun de ağrır illa ki ver sen yine de

Ve hala istediğim gibi bir uyku rutini oluşuramiyorum. Akşam tam uyuyacak, büyük park istedi. Arabada uyudu durdu gezerken. Geldik açıldı gözler. Bugün oluşturmaya başlasam akşama misafir var.
Yardımcı arıyorum bı turlu bulamıyorum. En azından gün içinde dinlenirim. Yemek, temizlik uğraşmam.
Sabah uyuyayim dedim yanıma aldım. 10 dk daldım kaka yapmış, kafasına kadar yıkadim. Büyüğü hazırladım servise yetiştirdim. Amele hayatı benimki başka bir sey değil.
Lohusalık sendromu yaşamadım ama artık yaşayacak gibiyim

Yıl olmuş 2022 hala aşılar niye iğne şeklinde 2. Ay aşılarını olduk gözünün yaşıyla ağladı kuzum ya vee 50 cm doğan kızıma 48 cm diyo hemşire 48 olamaz dedim evet gel bak 48 diyo sonra birlikte ölçtük 58 çıktı aklı nerelerdeyse artık. Kızlarr ateş için geceleri falan nasıl takip yaptınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…