Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biz 11 gibi aşıyı olmuştuk, gece 2 ye kadar takip et ondan sonra daha çıkmaz dedi ebe
Ben 12:00 ve 20:00 iki kere calpol verdim
Ateş olmadı, ilaçtan mı bilemeyeceğim
Ama ateş olmasa da iğne yeri mutlaka ağrı yapıyor
Vermek istemiyordum ama iyi ki vermişim
Çocuk da rahat etti
İlacın etkisi geçince anladım nasıl rahatsızlık verdiğini
Ben bir kere ölçtüm
Hep alnından kontrol ettim

O zaman bende gece ye kadar takip etmeliyim. Evet bende ilaç verdim eve gelince mutlaka ilaç ver dediler. Teşekkür ederim canım

Bebeme ne dokunduğunu buldum

Tahin

Tahin helvası yediğim gün ilk o kanlar gelmişti
Sonra dikkatimi çekti, tahin pekmez yemeye başladığım günden sonra yine aynı kan geldi kakasına.
Araştırdım tahin alerji yapabiliyormuş
İki gün kestim ve bingo sonraki kaka normal
Güzel de süt yapıyordu halbuki

Kuzucum pazartesi kontrole gittik yazamadım gelen gidenden. Kalca usgmiz normal cikti cok sukur. Ocean d vitaminini sordum. Ben bebekler icin dynavit d3 400ıu seviyorum dedi. Kusma problemimiz icin de bebelac gold thickener onerdi. Simdi sen kendin icin neler kullaniyorsun markalariyla yazar misin ben vitamin kullanmiyorum kendim icin 1 aydir acil baslamam lazim

Tahin çok alerjen. Susamda yememen lazım bu arada olsun yinede kolay birsey. Süt ürünlerindense tahin tercih ederdim

Misafir kabul etmedim bugüne kadar ama millet artık okula gidince göreceğiz diyor diye yarına kahveye gelin dedim kazamiz mübarek ola
Bende aynıyım erteleye erteleye bu zamana kadar geldik
gelmeye başladıklarında uzunca bir süre misafir ağırlayacak gibiyim ama başlamaya gücüm yok

Allah kolaylık versin canım
Benimde lohusalıkta pek olmadı ama son zamanlarda kendimi çok iyi hissetmiyorum
Vitamin vs Dr içmiyorum psikolojik olarak hiç ıyı değilim

Onu biz bi kere yaşadik canim. 1.5 saat boyunca aglayip kucagimda uyuyakalmisti evet. Ateşini zor indirmiştim. Baya perişan olmustuk gece boyu saaat başı ben de ateşini olcmüstüm. Sabah iyiydi. Ama 1 hafta boyunca mızmızlığı oldu ben onu sordun sandm

Bak sonra ben bunlara zekaları ile ilgili şeyler söyleyince yönetim beni engelliyor .daha boy olcemeyen biri nasıl aşı dozu ayarlıyor???Ben guvenemem

Misafir kabul etmedim bugüne kadar ama millet artık okula gidince göreceğiz diyor diye yarına kahveye gelin dedim kazamiz mübarek ola
Bizde gelmek isteyenler bir de haftasonu gelmek istiyorlarki 3 cocukla gelsinler diye :) annemlerle olmasam ben de hayatta kabul edemezdim :) tuvalete gidemiyorum bırak misafiri... Allah anneme de kardeslerime de her iki cihanda da yüksek mertebe saadet versin vallaha yoksa cildirirdim

Bak sonra ben bunlara zekaları ile ilgili şeyler söyleyince yönetim beni engelliyor .daha boy olcemeyen biri nasıl aşı dozu ayarlıyor???Ben guvenemem
2 ay asısında cocuk 60 cm olctum. Hemsıreye de soyledım. Kendı olctu " basından parmak ucuna kadar mı olctunuz" dedı

O kadar gerzekalıyım evet " diyecektım
Bi ölçtü 55, bi ölçtü 57.
Neyse dedım

Ben cok ıyı olcuyorum. Battanıyeye yatırıp kalemle ısaret yapıyorum
Bu zamana kadar yanıltmadı

Dün kilo baktırdım. Hos o tartıdan da emın degılım ama neyse . Sonra " hosca kalın " dedım cıktım ordan

Yahu bizim asm gayet normal ölçüyo sizinkinler neresinden tutuyoki bu çocukları

Bizimkinin asm olduğundan şüphe etmeye başladım şimdi
Ben memnundum aslında çok iyi ve ilgililer ama 2 kg esksik olctuler bebeği bebek kilo almamış bir kilo da vermiş üstüne düşünsene

Yazmıştim bulmuşsun de lerde 400iu üstü verilmiyor demek çocuklara. k li olan 400 üstü. Ondan olmuyor demek ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…