- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.201
Biz 11 gibi aşıyı olmuştuk, gece 2 ye kadar takip et ondan sonra daha çıkmaz dedi ebeYıl olmuş 2022 hala aşılar niye iğne şeklinde2. Ay aşılarını olduk gözünün yaşıyla ağladı kuzum ya vee 50 cm doğan kızıma 48 cm diyo hemşire 48 olamaz dedim evet gel bak 48 diyo sonra birlikte ölçtük 58 çıktı aklı nerelerdeyse artık. Kızlarr ateş için geceleri falan nasıl takip yaptınız siz
O zaman bende gece ye kadar takip etmeliyim. Evet bende ilaç verdim eve gelince mutlaka ilaç ver dediler. Teşekkür ederim canımBiz 11 gibi aşıyı olmuştuk, gece 2 ye kadar takip et ondan sonra daha çıkmaz dedi ebe
Ben 12:00 ve 20:00 iki kere calpol verdim
Ateş olmadı, ilaçtan mı bilemeyeceğim
Ama ateş olmasa da iğne yeri mutlaka ağrı yapıyor
Vermek istemiyordum ama iyi ki vermişim
Çocuk da rahat etti
İlacın etkisi geçince anladım nasıl rahatsızlık verdiğini
Ben bir kere ölçtüm
Hep alnından kontrol ettim
Kuzucum pazartesi kontrole gittik yazamadım gelen gidenden. Kalca usgmiz normal cikti cok sukur. Ocean d vitaminini sordum. Ben bebekler icin dynavit d3 400ıu seviyorum dedi. Kusma problemimiz icin de bebelac gold thickener onerdi. Simdi sen kendin icin neler kullaniyorsun markalariyla yazar misin ben vitamin kullanmiyorum kendim icin 1 aydir acil baslamam lazimI mom latte içiyorum canım bana kendi doktorum önermişti onu. Ben memnunum enerji veriyor sütun kalitesini de arttırıyor bence. Ben bir tek bu vitamin bir de galactago kullanıyorum. Bunun dışında yemeğimi düzenli yiyor ve mutlaka uyku uyumaya çalışıyorum. Bebek iyudugunda bir iş yapmayıp uyumalisin. Ben ilk çocukta uyumadım perişan oldum sütdr gitti. Şimdi başka şeyle olgilemeyip uykumu mutlaka alıyorum.
Tahin çok alerjen. Susamda yememen lazım bu aradaBebeme ne dokunduğunu buldum
Tahin
Tahin helvası yediğim gün ilk o kanlar gelmişti
Sonra dikkatimi çekti, tahin pekmez yemeye başladığım günden sonra yine aynı kan geldi kakasına.
Araştırdım tahin alerji yapabiliyormuş
İki gün kestim ve bingo sonraki kaka normal
Güzel de süt yapıyordu halbuki
Bende aynıyım erteleye erteleye bu zamana kadar geldikMisafir kabul etmedim bugüne kadar ama millet artık okula gidince göreceğiz diyor diye yarına kahveye gelin dedimkazamiz mübarek ola
Allah kolaylık versin canımVe hala istediğim gibi bir uyku rutini oluşuramiyorum. Akşam tam uyuyacak, büyük park istedi. Arabada uyudu durdu gezerken. Geldik açıldı gözler. Bugün oluşturmaya başlasam akşama misafir var.
Yardımcı arıyorum bı turlu bulamıyorum. En azından gün içinde dinlenirim. Yemek, temizlik uğraşmam.
Sabah uyuyayim dedim yanıma aldım. 10 dk daldım kaka yapmış, kafasına kadaryıkadim. Büyüğü hazırladım servise yetiştirdim. Amele hayatı benimki başka bir sey değil.
Lohusalık sendromu yaşamadım ama artık yaşayacak gibiyim
Onu biz bi kere yaşadik canim. 1.5 saat boyunca aglayip kucagimda uyuyakalmisti evet. Ateşini zor indirmiştim. Baya perişan olmustuk gece boyu saaat başı ben de ateşini olcmüstüm. Sabah iyiydi. Ama 1 hafta boyunca mızmızlığı oldu ben onu sordun sandmValla sabah beri uyumuyo dün geceden beri ateş takibi yüzünden uykusuzum son bir saattir de avazı çıktığı kadar bağırıp ağladı koynumda pışpışlarken sızdı sonunda.. Yorgunluktan bitap düştüm bir hafta sürmez inşallah galiba aşı yerleri acıdı
Bak sonra ben bunlara zekaları ile ilgili şeyler söyleyince yönetim beni engelliyor .daha boy olcemeyen biri nasıl aşı dozu ayarlıyor???Ben guvenememYıl olmuş 2022 hala aşılar niye iğne şeklinde2. Ay aşılarını olduk gözünün yaşıyla ağladı kuzum ya vee 50 cm doğan kızıma 48 cm diyo hemşire 48 olamaz dedim evet gel bak 48 diyo sonra birlikte ölçtük 58 çıktı aklı nerelerdeyse artık. Kızlarr ateş için geceleri falan nasıl takip yaptınız siz
Bizde gelmek isteyenler bir de haftasonu gelmek istiyorlarki 3 cocukla gelsinler diye :) annemlerle olmasam ben de hayatta kabul edemezdim :) tuvalete gidemiyorum bırak misafiri... Allah anneme de kardeslerime de her iki cihanda da yüksek mertebe saadet versin vallaha yoksa cildirirdimMisafir kabul etmedim bugüne kadar ama millet artık okula gidince göreceğiz diyor diye yarına kahveye gelin dedimkazamiz mübarek ola
Of evet zaten simite de abanmıştım o günlerde olan bebeye olduTahin çok alerjen. Susamda yememen lazım bu aradaolsun yinede kolay birsey. Süt ürünlerindense tahin tercih ederdim
2 ay asısında cocuk 60 cm olctum. Hemsıreye de soyledım. Kendı olctu " basından parmak ucuna kadar mı olctunuz" dedıBak sonra ben bunlara zekaları ile ilgili şeyler söyleyince yönetim beni engelliyor .daha boy olcemeyen biri nasıl aşı dozu ayarlıyor???Ben guvenemem
Ben memnundum aslında çok iyi ve ilgililer ama 2 kg esksik olctuler bebeğiYahu bizim asm gayet normal ölçüyo sizinkinler neresinden tutuyoki bu çocukları
Bizimkinin asm olduğundan şüphe etmeye başladım şimdi
Ben doktorundan cok memnunum saglık ocağının.asırı ılgili ve detaycıBen memnundum aslında çok iyi ve ilgililer ama 2 kg esksik olctuler bebeğibebek kilo almamış bir kilo da vermiş üstüne düşünsene
Yazmıştim bulmuşsunKuzucum pazartesi kontrole gittik yazamadım gelen gidenden. Kalca usgmiz normal cikti cok sukur. Ocean d vitaminini sordum. Ben bebekler icin dynavit d3 400ıu seviyorum dedi. Kusma problemimiz icin de bebelac gold thickener onerdi. Simdi sen kendin icin neler kullaniyorsun markalariyla yazar misin ben vitamin kullanmiyorum kendim icin 1 aydir acil baslamam lazim
Bende doktordan da ebeden de memnunum normalde. Ama son iki gittiğimde izinliydi başkası ilgilendi. Bu karışıklıklar öyle oldu.Ben doktorundan cok memnunum saglık ocağının.asırı ılgili ve detaycı
Artık bende kabul edicem mecbur azar azarMisafir kabul etmedim bugüne kadar ama millet artık okula gidince göreceğiz diyor diye yarına kahveye gelin dedimkazamiz mübarek ola
Tamam kuzum 3 gün sürebiliyor muş evet bugün veririm duruma göreCanım çocuğa da yazık
Benimki ağrı vurduğu an uykudan ağlayarak şaşırarak uyanıyordu çok korkmustu
Bugun de ağrır illa ki ver sen yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?