- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.421
Şöylee mangalda nar gibi kizartsak kuzu cigerini piyazla gömsek yinemi zarari olaarkii
Bu pskolojik baski her ailedemi olur arkadasAdamın ağ.zına s.Çarım
Afedersiniz.
Evet yani o kadar hamilesin sonuçta içinden gelirse koymak istersin ama gelmiyorsa karışmalarına razı değilim.iyi yapmışsın.içimde kaldı isim sevincim kızımda.Eşim normalde iyidir kaynanam dahil olmasa benim dediğim olurdu.Ne yaptım ne ettim görümcemin isminin olmasını engelleyemedim.Bide hiç sevmem kendisini hep unutamayacam şeyler getirdi başıma .Artık başka bir tüyo varsa alırım .Eşimin babası öldü . Eşime ve kayınvalıdeme soyledım " hic adını koymamı beklemeyin erkek olursa, şimdiden söyleyeyim " dedim.
İlk kızımın adını da ben koydum
Bunu da ben koyucam
Ancak eşinin şöyle secim hakkı olabilir, 3 tane isim secerım, o isimler atasında 1 tanesine seçebilir
Ayyy yarin yiycemmm allamm gonul rahatligiyla yiyebilirim o zmnPiyaz varsa olmaz bencetoksin falan bi yere kadar, yaşasın aş eren kadınlar
Bu sefer öyle olucak koparsada kopsun hersey ne yapim.Bi lohusa cinneti her seyi çözebilir
Tövbe bismillahEvet yani o kadar hamilesin sonuçta içinden gelirse koymak istersin ama gelmiyorsa karışmalarına razı değilim.iyi yapmışsın.içimde kaldı isim sevincim kızımda.Eşim normalde iyidir kaynanam dahil olmasa benim dediğim olurdu.Ne yaptım ne ettim görümcemin isminin olmasını engelleyemedim.Bide hiç sevmem kendisini hep unutamayacam şeyler getirdi başıma .Artık başka bir tüyo varsa alırım .
Kiz bu gorumcen manyakmı gitsin kendi ailesiyle mesgul olsun 3. Kişi olarak bu kadar mudahale edemez kimse hakki yok bikere kardesini seven karismaz demekki o eşinide sevmiyo huzurunuzu bozup duruyo anaaa karıya bak tam yolmalıkEvet yani o kadar hamilesin sonuçta içinden gelirse koymak istersin ama gelmiyorsa karışmalarına razı değilim.iyi yapmışsın.içimde kaldı isim sevincim kızımda.Eşim normalde iyidir kaynanam dahil olmasa benim dediğim olurdu.Ne yaptım ne ettim görümcemin isminin olmasını engelleyemedim.Bide hiç sevmem kendisini hep unutamayacam şeyler getirdi başıma .Artık başka bir tüyo varsa alırım .
Bu pskolojik baski her ailedemi olur arkadasbenimde eşimin babannesi kayinbabamin adini koymamizi istedi adida Zekeriya ha kayinbabam orali olmadio ayri da o kendi caliyo kendi oynuyo simdilik
ZekeriyaaaağGüzel isim olsa neyse
Vakkaz ne ya çocuğa yazıkkk , keşke kızada karıştırtmasaydın gerçi eşindede hata var senin fikrini almadan koydurması yanlış , görüncen kim ki onun adı koyuluyo allahımmmmKız neler neler artık bir görsen .Kızımdayken cinsiyet belli değil di erkek olursa Vakkas olucak demeler.Kızım oldu bu konuşan görümümün ismi konuldu hiç bana sormadılar bile.kız olucak diye sevinmediler ,isimlerinide koydular bir güzel .Ama bu sefer vurdutturmam ne olursa olsun her zaman çocuk doğurmuyor insan.Vakkazda kayınpederimin ismi bu arada .
Büyük görümcem var kızıma hamileyken yine şimdi olduğu gibi hamile misin çocuk yok mu ?neden yapmıyorsun??her zaman karışır hamile kaldığımı söyledim cinsiyet daha ortada yok oğlan olursa babamın ismi (vakkaz )olucak demelere başladı .Kız olursa anamın ismi olucak demelere ağır da konuştum bir vazgeçmedi her şeye dahil olmaya laf döndü dolaştı bu görümcemin ismine geldi ve bana danışılmadan ismi rızam olmadan konulduÇok özür dilerim gördüm ne oluyor görümce mi?
Kızının adı görümcenin adı mı yani
Galiba bu sefer bende öyle yaparım oğlan olursa kızsa sıkıntı yok karışmazlar:)Adamın ağ.zına s.Çarım
Afedersiniz.
Ben cihangir çok istiyordumZekeriyaaaağ
Bende şans mı var uğraşacakları bir kaynımda yok.eşim evin tek oğlu artık halimi siz düşününKiz bu gorumcen manyakmı gitsin kendi ailesiyle mesgul olsun 3. Kişi olarak bu kadar mudahale edemez kimse hakki yok bikere kardesini seven karismaz demekki o eşinide sevmiyo huzurunuzu bozup duruyo anaaa karıya bak tam yolmalık
Kendi koysun erkek olursa babasının adını vakkasBüyük görümcem var kızıma hamileyken yine şimdi olduğu gibi hamile misin çocuk yok mu ?neden yapmıyorsun??her zaman karışır hamile kaldığımı söyledim cinsiyet daha ortada yok oğlan olursa babamın ismi (vakkaz )olucak demelere başladı .Kız olursa anamın ismi olucak demelere ağır da konuştum bir vazgeçmedi her şeye dahil olmaya laf döndü dolaştı bu görümcemin ismine geldi ve bana danışılmadan ismi rızam olmadan konuldu( şimdi yine öyle çocuk yok mu var mı demelere başladı ne desemde boş ( oğlan olursa kayınbabamın ismi kesin konuşur kız olursa sıkıntı yok.Valla ben ararım istemiyorum herseyi derim karıştırmam artık 2. Çocuğum.
Valla iki arada kaldik oglan olursa hemen bi yaksitirmalar oluyor demekki her ailede senin babanla kayinbabanin adi ne pekiBen cihangir çok istiyordum
Eşim çok iddialı dedi. Ağır isim dedi.
Neyse son olarak Kağan da karar kıldım
Sadece Kağan
Kız olursa bakarız . Erkeğe odaklandım suan
Kağanın yanına babamınkını koyalım dedi. Olmaz boşuna konuşma dedim.
Benim de babam var sonucta, ona haksızlık olur
Dedım
Kimse anne baba ismi koymak zorun da değil çok istiyosa o koysunnnn. Onunda oğlu olursa kocanın ismini koysun madem ayyyyy sinire bak valla eğer karışırlarsa , nufus dairesine sen git sen ver ismini eşin gitmesin o gider vakkaz koyar sonraBende şans mı var uğraşacakları bir kaynımda yok.eşim evin tek oğlu artık halimi siz düşünün((
Gorumceni engelle bacim sen en ufak seyi büyüt onla arana mesafe koy eşinde bisey derse benim huzuurmu bozuyorizin vermiycem artik hamile halimle ugrasamam de valla bakBende şans mı var uğraşacakları bir kaynımda yok.eşim evin tek oğlu artık halimi siz düşünün((
Kız kendisi koymuş kayınbabasıyla,kaynının ismini iki oğluna da kendi istediği hiç olmamış isimlerde danışmamışlar bile hevesini bana saklamış galiba.Hep dert yanar benim istediğim olmadı diye.Başına gelenin aynısınıda benim başıma getirmeye çalışıyorKimse anne baba ismi koymak zorun da değil çok istiyosa o koysunnnn. Onunda oğlu olursa kocanın ismini koysun madem ayyyyy sinire bak valla eğer karışırlarsa , nufus dairesine sen git sen ver ismini eşin gitmesin o gider vakkaz koyar sonra
İsimlerini söylemeyeyim canim. Eski isimler.Valla iki arada kaldik oglan olursa hemen bi yaksitirmalar oluyor demekki her ailede senin babanla kayinbabanin adi ne peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?