Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet yani o kadar hamilesin sonuçta içinden gelirse koymak istersin ama gelmiyorsa karışmalarına razı değilim.iyi yapmışsın.içimde kaldı isim sevincim kızımda.Eşim normalde iyidir kaynanam dahil olmasa benim dediğim olurdu.Ne yaptım ne ettim görümcemin isminin olmasını engelleyemedim.Bide hiç sevmem kendisini hep unutamayacam şeyler getirdi başıma .Artık başka bir tüyo varsa alırım .

Tövbe bismillah
Görümce ismini ilk defa duyuyorum

Kiz bu gorumcen manyakmı gitsin kendi ailesiyle mesgul olsun 3. Kişi olarak bu kadar mudahale edemez kimse hakki yok bikere kardesini seven karismaz demekki o eşinide sevmiyo huzurunuzu bozup duruyo anaaa karıya bak tam yolmalık

Vakkaz ne ya çocuğa yazıkkk , keşke kızada karıştırtmasaydın gerçi eşindede hata var senin fikrini almadan koydurması yanlış , görüncen kim ki onun adı koyuluyo allahımmmm sakın izin verme valla istediğin olsun valla ben dedimmmm soyadını veriyosun zaten ismine karışmassınız diye isimleri önceden bile hazır alışsınlar sevmem öyle şeyleri sen doğur acısını sen çek onlar koysunlar,, ayyy sıinirlendimmmm

Çok özür dilerim gördüm ne oluyor görümce mi?
Kızının adı görümcenin adı mı yani
Büyük görümcem var kızıma hamileyken yine şimdi olduğu gibi hamile misin çocuk yok mu ?neden yapmıyorsun??her zaman karışır hamile kaldığımı söyledim cinsiyet daha ortada yok oğlan olursa babamın ismi (vakkaz )olucak demelere başladı .Kız olursa anamın ismi olucak demelere ağır da konuştum bir vazgeçmedi her şeye dahil olmaya laf döndü dolaştı bu görümcemin ismine geldi ve bana danışılmadan ismi rızam olmadan konuldu( şimdi yine öyle çocuk yok mu var mı demelere başladı ne desemde boş ( oğlan olursa kayınbabamın ismi kesin konuşur kız olursa sıkıntı yok.Valla ben ararım istemiyorum herseyi derim karıştırmam artık 2. Çocuğum.

Ben cihangir çok istiyordum
Eşim çok iddialı dedi. Ağır isim dedi.
Neyse son olarak Kağan da karar kıldım
Sadece Kağan

Kız olursa bakarız . Erkeğe odaklandım suan

Kağanın yanına babamınkını koyalım dedi. Olmaz boşuna konuşma dedim.
Benim de babam var sonucta, ona haksızlık olur
Dedım

Kiz bu gorumcen manyakmı gitsin kendi ailesiyle mesgul olsun 3. Kişi olarak bu kadar mudahale edemez kimse hakki yok bikere kardesini seven karismaz demekki o eşinide sevmiyo huzurunuzu bozup duruyo anaaa karıya bak tam yolmalık
Bende şans mı var uğraşacakları bir kaynımda yok.eşim evin tek oğlu artık halimi siz düşünün((

Kendi koysun erkek olursa babasının adını vakkas
Tövbe tövbe

Valla iki arada kaldik oglan olursa hemen bi yaksitirmalar oluyor demekki her ailede senin babanla kayinbabanin adi ne peki

Bende şans mı var uğraşacakları bir kaynımda yok.eşim evin tek oğlu artık halimi siz düşünün((
Kimse anne baba ismi koymak zorun da değil çok istiyosa o koysunnnn. Onunda oğlu olursa kocanın ismini koysun madem ayyyyy sinire bak valla eğer karışırlarsa , nufus dairesine sen git sen ver ismini eşin gitmesin o gider vakkaz koyar sonra

Gorumceni engelle bacim sen en ufak seyi büyüt onla arana mesafe koy eşinde bisey derse benim huzuurmu bozuyorizin vermiycem artik hamile halimle ugrasamam de valla bak

Kız kendisi koymuş kayınbabasıyla,kaynının ismini iki oğluna da kendi istediği hiç olmamış isimlerde danışmamışlar bile hevesini bana saklamış galiba.Hep dert yanar benim istediğim olmadı diye.Başına gelenin aynısınıda benim başıma getirmeye çalışıyor(

Valla iki arada kaldik oglan olursa hemen bi yaksitirmalar oluyor demekki her ailede senin babanla kayinbabanin adi ne peki
İsimlerini söylemeyeyim canim. Eski isimler.
Kk da pek isim verme taraftarı değilim.

O yuzden erkek olursa hemen ismi belirledim
Belirledim ki atlayan olmasın. Suna bak nelere uğraşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…