Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Eşimle dönüşümlü saat başı ölçtük ilk 24 saat 2.gün yine dönüşümlü 2 saatte bir ölçtük bugün 3.gün

Olsun neyseki sorunun kökenini bulmuşsun

Huysuz evet şu an bile uyuyacak dalıyor sıçrayıp uyanıyor elimi üstüne koydum tekrar tekrar uyutuyorum bakalım

Ben de şaşkınım kız hem ev işi yapıp hem çocuk bakabilen yiğit kadınlarımız var şahsen ben 3 öğün kendimi zor besleyip tuvalete tek başıma zor giriyorum

Ben de şaşkınım kız hem ev işi yapıp hem çocuk bakabilen yiğit kadınlarımız var şahsen ben 3 öğün kendimi zor besleyip tuvalete tek başıma zor giriyorum
Vallahi öyle bekim işim olunca ben çocuğu anama bırakıyorum bi geliyorum hem çocuğa bakmış hem işini yapmış

Al benden de o kadar gece 11.30da uyudu sabah 6.30 7 gibi hortladı bebisim tabi bu araliklarda emmek icin uyaniyor geri yatiyor. Bu saate kadar 3 kere bez degistirdim taksit taksit yapiyor :)emzir salla yarım saat ayagimda uyudu koydum 5 dk sonra uyandi mutfaga gidip kahvalti tabagi hazirlayana kadar kucagimdaydi. Tekrar uyutmaya calis. Zarzor kahvaltimi ettim. Bazen tuvalete gittigimde uyaniyorsa bir aglayisi var görsen etini kopariyorlar sanirsin. Cok imreniyorum masallah hem evinin isine hem bebegine yetisenlere... bir ara kendimi yetersiz beceriksiz hissettim iyice bunalima suruklendim. Annem dedi ki yavrum bi dusun dogru duzgun uyumuyorki gunduz devamli kucaginda uyanikken de besikte ya da kendi kendine duran, uyuyan bi bebek olsa da sen yapmasan is yemek o zaman haklisin derim suan ye ic sutunle bebegini idare et yeter diyor. Aksam 10 gbi pilim bititiyor artik gelip uyutuyor annem :) yarim saat sonra yine uyaniyor artik ucu acik gece 2ye kadar yolu var sansliysam geri 11.30da uyuyor

Ay valla Allah korusun. Zor durumlar. Bir bebek beslenme konusunda sorunluysa zor oliyor. Uyku sorun olsa bi sekilde uyutmaya calisiyoruz kundak sallama beyaz gurultu cart curt ama meme de valla caresiz birakiyorlar insanı. Smdi yine emmedi uyudu carıl carıl agladi bi de en son 8 bucuk gibi emzirmistim.

Bizimki de öyleydi bir rutin oluşturacaksın mesela gece uykusuna geçerken ben mutlaka emzik veriyorum yarım kundak yapıyorum beyaz gürültü açıyorum ve hafifçe sallıyorum ilk birkaç gün zor oluyor sonra kendisi alıştığı için bu döngüyü istiyor böylece uyuyor hep de aynı saat aralığında uyut akşam 9 10 arası uyutmaya çalışıyoruz 10 bilemedin 11 uyumuş oluyor böylece

Gazı vardır

Yarım saat once memeyı verdım aldı
Sonra fark ettı agladı ıstemedı. Ben de burdum poposuna gerı yatırım

Şimdi uyuyor agzını acmıyıor. Uyurken kesınlıkle emmıyor
Uyanık olacak
Uyandiktan sonra boyle sakin gülerek bakiyorsa o esnada memeyi aliyor benimki yoksa gercekten kafa ayıktı mı sittin sene almaz memeyi kucagima yatirmamla direniyor omuzlarıyla itiyor kendini kalkmaya calisiyor ve agliyor sen 2 ay nasil dayandin buna. Hoş benim de bu durum yaklasik 1 aya yakindir var ama bu bi haftadir baya artti. Onceden arada yapiyordu

ya bilmiyorum ben de senin gibi duaunurken buluyorum kendimi az once verdim emmedin ne bu simdi diyorum sonra aklma heliyor bu daha 2 bucuk aylik bebek ne istedigini saptama konusunda koskoca insanlar bile bocalarken bu bebe napsn. Cok mu sey bekliyorum acaba diyorum o an. Ama beyin yaktıklari doğru ne istiyor acaba sorusu beynimde yankilanıyor sürekli hayatimda hic bu kadar bu soruya maruz kalmamistim

Valla neler cekıyorum allah görüyor . Asırı yıprandım .
Cok şükür zaman gecıyor

Allah kolaylık versin canım
Benimde lohusalıkta pek olmadı ama son zamanlarda kendimi çok iyi hissetmiyorum
Vitamin vs Dr içmiyorum psikolojik olarak hiç ıyı değilim
Ben vitamin vs kullanıyorum aslında. Bedenen de iyiyim şükürler olsun benimki ruhsal demek ki. Akşam olunca bebek başlıyor ağlamaya. O yüzden akşam olsun istemiyorum. Lohusalık iyiydi arada bı hüzün gelirdi o kadar. Şimdi hep bir hüzün eşimin gidişi beni üzdü. Adamdan Şikayet ettiğim güne yazıklar olsun

Gazinı kendi cikariyor aslinda o aklma gelmedi degil. Ama mesela kucaga aliyorum önü etrafa bakacak sekilde gezince susuyor tık cıkmıyor. Yatirinca uuu ortalik ayaga kalkiyor sonra yatagina aldm emzik verdm sallamaya basladm uyudu. Gazı olsa kucakta susmaz veya sallayinca durmazdi uyumazdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…