Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yahu bizim asm gayet normal ölçüyo sizinkinler neresinden tutuyoki bu çocukları

Bizimkinin asm olduğundan şüphe etmeye başladım şimdi
Valla asm de aslinda titiz ölcüyorlar bence bizim ilk ölcüm yanlştı. bilmiyorum asm deki hemşireyle aram iyidir baya titiz olcüyor gordüm ölcerken ama kendim de bi ara olccem inş yani inş

Aynen bizimkiler de peşimi birakmiyor. Kan tahlili verdim daha yeni ögrendim hamileligi hemen aradılardı. Gecen cocugun aşısına gittiydik arada derede bana da tetanoz yapti karı hemşiremiz çok fena bizim kaçamiyorum kendisinden mesaj atiyo falan iyi biri ama ya çok işimi gordü valla Allah var

Saat başı alarm kurup kalkip olçtüm canim

Susama alerjisi olabilir.

Misafir kabul etmedim bugüne kadar ama millet artık okula gidince göreceğiz diyor diye yarına kahveye gelin dedim kazamiz mübarek ola
Benim de bu aralar geliyorlar. Bugün de var misafir ben cagirdim bu sefer parca parca gelmesinler diye. Surekli gelcez bi gelcez bi diyip duruyorlardi. Cagiriyim da rahata erelim dedm

Bende aynıyım erteleye erteleye bu zamana kadar geldik
gelmeye başladıklarında uzunca bir süre misafir ağırlayacak gibiyim ama başlamaya gücüm yok
Ben basladm artik iyi geliyor aslinda insana. Bugün gelceklerden biri ben bisey yapar gelirim demisti sagolsn. Basit seyler yapiyorum zaten. Cok ugrastirmayan. A101 den rulo boreklerden aldm onu falan koycam

Surrender civilden aldıklarım geldi sonunda. Ben hepsini 9-12 aldım. Çünkü bir tık büyükler abisinden kalanlar var. Tam şu anda giyecek bulamadıgim için aldım. 9-12 bodyler pantalon filan iyi olur. İyi ki 3-6 almamışım. Senin sayende ama bir alt üst takım baya büyük artık bahara olur muhtemen.

Bedenen bende iyiyim canım benimki de ruhsal
Aynı benim kız da özellikle akşam 8 den sonra sürekli sıkılma ağlma emmek isteme yatana kadr devam ediyor birde çok geç geçiyor gece uykusuna kendime hiç zmnım kalmıyor ne bileyim geçecek inş

Ben basladm artik iyi geliyor aslinda insana. Bugün gelceklerden biri ben bisey yapar gelirim demisti sagolsn. Basit seyler yapiyorum zaten. Cok ugrastirmayan. A101 den rulo boreklerden aldm onu falan koycam
Bir yerden başlamak lazım demi
İkram düşünmüyorum da bazen günlerce evi süpüremiyorum dağınık oluyor vs ondan

Bende tam olmasa da bir rutin olsun istiyorum çok gec dalıyor uykuya en erken 23.30 bazen 1.5 2 yi bile buluyor
Emzirirken uyuyo yatırınca çığlık çığlığa uyanıyor

Evet ayın 10 u Gaziantep'e
Iyi ucak olması iyi en azindan. 3 hafta once biz adiyamana gittik çanakkaleden. Oralar sicakti ama yanima uzun kol ve pijama almistim. Biz arabayla gitmistik de ondan sordum ucak mi diye. Kayinvaliden konusuna gelirsek vallahi annen için taviz vermeye değer. Baskası için olsa ben şartlı gitmezdm de. Yine de sen bilirsin.

Ben yazsam bu kadar olur oğlum var birde okula gidiyor dershane sonrasında antrenman güzel beslenmesi gerek yemek yaomak zorundayım
Annemle eşim doğum sonrası 7.gün tartıştı annem o günden beri 3 kere geldi tek başıma hem psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum

Benımkıler de az önce geldı
Cok hızlı buyuyorlar canım iyi yapmıssın

Kızlar bebeğimin nötrofil değeri düşük çıktı, hatta 2. tahlilde daha da düştü. Bağışıklıkla alakalıymış. Diğer tahlile kadar 20 gün kimseyle görüştürme, dışarı çıkma dedi doktor. Duyan var mı hiç?

Hic duymadim. Acikcasi hic tahlil de yapmadilar benim bebegime. Özele falan goturuyorsan kontrol ediyorlarsa bilmiyorum da. Suan bizimkinde de varsa farkinda degiliz. Bence sen kendin de bagisik guclendirici beslen bebege gecsin sütten. Yani umarim anne sütu aliyordur. Öyle yapabilirsin. Gecmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…