- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.241
Valla asm de aslinda titiz ölcüyorlar bence bizim ilk ölcüm yanlştı.Yahu bizim asm gayet normal ölçüyo sizinkinler neresinden tutuyoki bu çocukları
Bizimkinin asm olduğundan şüphe etmeye başladım şimdi
Aynen bizimkiler de peşimi birakmiyor. Kan tahlili verdim daha yeni ögrendim hamileligi hemen aradılardı. Gecen cocugun aşısına gittiydik arada derede bana da tetanoz yapti karıDenetleniyorlar diye biliyorum. O yüzden bazıları işi sıkı tutuyor.
Beni ilk çocukta aşı süreleri seyrekleşince bile aradılar en son ne zaman doktor gördü boyu kilosu kaç diye sordular..
İlkokul aşısı diye geçen aşıları 4 yaşında yaptılar. Ondan sonra bıraktılar peşini
İkincide de hamilelik sağlık sistemine işlendi. Hemen ertesi sabah telefonda hayırlı olsun diye şen bir ses duyunca resmen nefeslerini ensemde hissettim
Saat başı alarm kurup kalkip olçtüm canimYıl olmuş 2022 hala aşılar niye iğne şeklinde2. Ay aşılarını olduk gözünün yaşıyla ağladı kuzum ya vee 50 cm doğan kızıma 48 cm diyo hemşire 48 olamaz dedim evet gel bak 48 diyo sonra birlikte ölçtük 58 çıktı aklı nerelerdeyse artık. Kızlarr ateş için geceleri falan nasıl takip yaptınız siz
Susama alerjisi olabilir.Bebeme ne dokunduğunu buldum
Tahin
Tahin helvası yediğim gün ilk o kanlar gelmişti
Sonra dikkatimi çekti, tahin pekmez yemeye başladığım günden sonra yine aynı kan geldi kakasına.
Araştırdım tahin alerji yapabiliyormuş
İki gün kestim ve bingo sonraki kaka normal
Güzel de süt yapıyordu halbuki
Evet ayın 10 u Gaziantep'eUcakla mı gidiyorsunuz canm
Benim de bu aralar geliyorlar. Bugün de var misafir ben cagirdim bu sefer parca parca gelmesinler diye. Surekli gelcez bi gelcez bi diyip duruyorlardi. Cagiriyim da rahata erelim dedmMisafir kabul etmedim bugüne kadar ama millet artık okula gidince göreceğiz diyor diye yarına kahveye gelin dedimkazamiz mübarek ola
Ben basladm artik iyi geliyor aslinda insana. Bugün gelceklerden biri ben bisey yapar gelirim demisti sagolsn. Basit seyler yapiyorum zaten. Cok ugrastirmayan. A101 den rulo boreklerden aldm onu falan koycamBende aynıyım erteleye erteleye bu zamana kadar geldik
gelmeye başladıklarında uzunca bir süre misafir ağırlayacak gibiyim ama başlamaya gücüm yok
O da olabilir bakBir dahakine aslında bebek yokmuş daha doğmamış diyecekler bence
Bedenen bende iyiyim canım benimki de ruhsalBen vitamin vs kullanıyorum aslında. Bedenen de iyiyim şükürler olsunbenimki ruhsal demek ki. Akşam olunca bebek başlıyor ağlamaya. O yüzden akşam olsun istemiyorum. Lohusalık iyiydi arada bı hüzün gelirdi o kadar. Şimdi hep bir hüzün eşimin gidişi beni üzdü. Adamdan Şikayet ettiğim güne yazıklar olsun
Bir yerden başlamak lazım demiBen basladm artik iyi geliyor aslinda insana. Bugün gelceklerden biri ben bisey yapar gelirim demisti sagolsn. Basit seyler yapiyorum zaten. Cok ugrastirmayan. A101 den rulo boreklerden aldm onu falan koycam
Bende tam olmasa da bir rutin olsun istiyorum çok gec dalıyor uykuya en erken 23.30 bazen 1.5 2 yi bile buluyorBizimki de öyleydi bir rutin oluşturacaksın mesela gece uykusuna geçerken ben mutlaka emzik veriyorum yarım kundak yapıyorum beyaz gürültü açıyorum ve hafifçe sallıyorum ilk birkaç gün zor oluyor sonra kendisi alıştığı için bu döngüyü istiyor böylece uyuyor hep de aynı saat aralığında uyut akşam 9 10 arası uyutmaya çalışıyoruz 10 bilemedin 11 uyumuş oluyor böylece
Iyi ucak olması iyi en azindan. 3 hafta once biz adiyamana gittik çanakkaleden. Oralar sicakti ama yanima uzun kol ve pijama almistim. Biz arabayla gitmistik de ondan sordum ucak mi diye. Kayinvaliden konusuna gelirsek vallahi annen için taviz vermeye değer. Baskası için olsa ben şartlı gitmezdm de. Yine de sen bilirsin.Evet ayın 10 u Gaziantep'e
Hımm ikram yoksa daha iyi evi de eşin süpürmez mi 1 gün onceden falanBir yerden başlamak lazım demi
İkram düşünmüyorum da bazen günlerce evi süpüremiyorum dağınık oluyor vs ondan
Ne zamandır yoksun canım nasılsınVallahi öyle bekim işim olunca ben çocuğu anama bırakıyorum bi geliyorum hem çocuğa bakmış hem işini yapmış
Ben yazsam bu kadar olur oğlum var birde okula gidiyor dershane sonrasında antrenman güzel beslenmesi gerek yemek yaomak zorundayımAl benden de o kadar gece 11.30da uyudu sabah 6.30 7 gibi hortladı bebisim tabi bu araliklarda emmek icin uyaniyor geri yatiyor. Bu saate kadar 3 kere bez degistirdim taksit taksit yapiyor :)emzir salla yarım saat ayagimda uyudu koydum 5 dk sonra uyandi mutfaga gidip kahvalti tabagi hazirlayana kadar kucagimdaydi. Tekrar uyutmaya calis. Zarzor kahvaltimi ettim. Bazen tuvalete gittigimde uyaniyorsa bir aglayisi var görsen etini kopariyorlar sanirsin. Cok imreniyorum masallah hem evinin isine hem bebegine yetisenlere... bir ara kendimi yetersiz beceriksiz hissettim iyice bunalima suruklendim. Annem dedi ki yavrum bi dusun dogru duzgun uyumuyorki gunduz devamli kucaginda uyanikken de besikte ya da kendi kendine duran, uyuyan bi bebek olsa da sen yapmasan is yemek o zaman haklisin derim suan ye ic sutunle bebegini idare et yeter diyor. Aksam 10 gbi pilim bititiyor artik gelip uyutuyor annem :) yarim saat sonra yine uyaniyor artik ucu acik gece 2ye kadar yolu var sansliysam geri 11.30da uyuyor
Benımkıler de az önce geldıSurrender civilden aldıklarım geldi sonunda. Ben hepsini 9-12 aldım. Çünkü bir tık büyükler abisinden kalanlar var. Tam şu anda giyecek bulamadıgim için aldım. 9-12 bodyler pantalon filan iyi olur. İyi ki 3-6 almamışım. Senin sayende ama bir alt üst takım baya büyük artık bahara olur muhtemen.
Ne hazırlıyor sunuz misafirlereBenim de bu aralar geliyorlar. Bugün de var misafir ben cagirdim bu sefer parca parca gelmesinler diye. Surekli gelcez bi gelcez bi diyip duruyorlardi. Cagiriyim da rahata erelim dedm
Kızlar bebeğimin nötrofil değeri düşük çıktı, hatta 2. tahlilde daha da düştü. Bağışıklıkla alakalıymış. Diğer tahlile kadar 20 gün kimseyle görüştürme, dışarı çıkma dedi doktor. Duyan var mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?