Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ne hazırlıyor sunuz misafirlere
Mesela tatlı yapiyorum ama basit böyle bugun icin şu tatliyi yaptm mesela. burcakla tereyagi bızt edip alta serdim ustune muhallebi üstüne de seftaliden sos gibi bisey yaptm doktüm. Bunu dün aksamdan yapmstm. Sonra vakit olursa kurabiye ama olmazsa da kalabilir. A101 den dedigim gibi nimet in rulo boreklerinden firina atiyorum. Suan pişiyor mesela sabah patates haşladim dogradim icine hemen kivircik maydanoz salata gibi bunalri koyuvercem bi de cay demlerim geldiklerinde bu kadar

Ben de emzırdım bıraz
Mızıklandı uyuttum. Uyuyor suan
Uykulu emziricem

Hımm ikram yoksa daha iyi evi de eşin süpürmez mi 1 gün onceden falan
Bende aynı dertten muzdaripim benim ki süpürür de dağınıklık toplayamıyor. Yani ütüyü de yapar ama yerine kaldıramaz. Yani yapar da benim istediğim gibi olmaz. Mecbur toplamaları benim yapmam lazım.

12 de bile gece uykusuna geçse razıyım. Sürekli mizik mizik uyuyamiyor eskiden emer uyurdu. Şimdi sürekli kucak. Dr a gittim bugün normal dedi gündüzleri daha iyi. Ahh gecelerrr

Benim de kimsem yok güya memleketteyim. Ailem bile rica minnet geliyor , çocuğu sevip hemen kaçıyor. He sağ olsun gelince işimi vs yapar ama gelmesi mesele. Milletin annesi yıllarca gelip çocuğuna bakıyor. Benimki yine bakıcı ile büyüyecek. Bı de gelmiş akıl veriyor. İkinci dönem de çalışma ayrıl izne,baban paranı verir diyor neresinden tutarsan tut
Gel arkadaşım sarılıp aglayalim

Valla devletin verdiği izin çok kısa. Ha 40 günlük bebek ha bizim bebekler .çok bir gelişme yok .Yurtdisindaki gibi en az 1 yıl ücretli izin olmalı. Benim annem var bakacak ama küçücük bebeği nasıl bırakayım. Bunun uyku düzeni var emmesi var .Yani anneniz baksa bile 1 yıl size muhtaç.

Benim bu menüyü hazırlamam için gelenlerin çeyrek getirmesi lazım
Doğumdan önce dondurucuya yapıp atmıştım, onları ısıtıp ikram ediyorum ben de

2 gun once bir 63 yasında bir tanıdığımıza söylemisler takipteymis. Evet bağısıklıkla alakalı sanirim dusuruyormus boylelikle de Allah korusun enfeksiyona yakalanma riski yuksek oluyor

Annem rahatını bozup baksa iyi bakar aslında , gözüm arkada kalmaz. Evde çok bunalmazsam ayrılacağım galiba 1 yıl izne

Tartısma vakti degil herkes sinirlerine hakim olacak :) olan zavallı taze annelere oluyor tabi esin ise gidiyor kurtariyor kendini aksam da geldiginde yemek bekliyor suan bana is mi evde bebek mi deseler 8 saat yerine 12 saat calisabilirim derim. Psikolojik fiziksel her turlu yoruluyorsun

Hay maşallah ağzım açık kaldı. Ben akşam yemeğini yaparsam mutlu oluyorum bnm bebek uyku nedir bilmiyor gece uykusu hariç. Ama bu börek işini sevdim denememiştim bnde deneyebilirim.

Annem rahatını bozup baksa iyi bakar aslında , gözüm arkada kalmaz. Evde çok bunalmazsam ayrılacağım galiba 1 yıl izne
Vallaha ben ayrıldım. Bakacak kimsem yok annem var farklı ilde kv var oda farklı ilde. İkisini de çağırsam gelebilecek durumdalar ama bahaneleri var. Bende iyisimi ikiside kalsın diyorum. Ama Allah var annem ben bakarım dedi şu işler yoluna girse dedi ama aklım kalıyor dedi. Birde şans gibi kız kardeşim hamile doğumu yakın onunda. Yani annem kime gitsin kimde kalsın. Ben tek idare ediyorum tek çocuk Allahtan. Ve cidden Rabbim eşimden razı olsun. O beni benden daha çok düşünüyor. Ve öyle de davranıyor. O olmasa kafayı yerdim herhalde. Ama 2. Dönem okula başlamayı düşünüyorum ek gıdaya geçelim bi düzene girsin oğluşum da. Bulabilirim inşaallah bir bakıcı.

Eşim benim de büyük destekçim. Ama iki çocuk olunca zor oldu dengede kalmak . Sağlık olsun zamanla olacak her şey

Ben bu işi port bebede çözdüm
Orda da yan yattığı oluyor ama gece uykusuna dalınca port bebede yatırdığımda düz yatıyor çevirmiyor kafayı
Bizim de yamuluyordu son anda düzeldi ebe çok beğendi kafasını öyle dedi

Diğee tarafa yatmıyor mu, o yönü denesen. Uyuturken öyle uyutsan uyumaz mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…