- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.261
Mesela tatlı yapiyorum ama basit böyle bugun icin şu tatliyi yaptm mesela. burcakla tereyagi bızt edip alta serdim ustune muhallebi üstüne de seftaliden sos gibi bisey yaptm doktüm. Bunu dün aksamdan yapmstm. Sonra vakit olursa kurabiye ama olmazsa da kalabilir. A101 den dedigim gibi nimet in rulo boreklerinden firina atiyorum. Suan pişiyor meselaNe hazırlıyor sunuz misafirlere
Bir de o var tabiSen dua et 3cn küçük dememişler
Onlara göre senin halin harap hemen mamaya başlıyorsun yaBen memnundum aslında çok iyi ve ilgililer ama 2 kg esksik olctuler bebeğibebek kilo almamış bir kilo da vermiş üstüne düşünsene
Ben de emzırdım bırazAy valla Allah korusun. Zor durumlar. Bir bebek beslenme konusunda sorunluysa zor oliyor. Uyku sorun olsa bi sekilde uyutmaya calisiyoruz kundak sallama beyaz gurultu cart curt ama meme de valla caresiz birakiyorlar insanı. Smdi yine emmedi uyudu carıl carıl agladi bi deen son 8 bucuk gibi emzirmistim.
Bende aynı dertten muzdaripim benim ki süpürür de dağınıklık toplayamıyor. Yani ütüyü de yapar ama yerine kaldıramaz. Yani yapar da benim istediğim gibi olmaz.Hımm ikram yoksa daha iyi evi de eşin süpürmez mi 1 gün onceden falan
sorma ben nasıl olur demesem şaşkın bir erkek hemşireydi. Az filan da demedi üstelik.Onlara göre senin halin harap hemen mamaya başlıyorsun ya
12 de bile gece uykusuna geçse razıyım. Sürekli mizik mizik uyuyamiyorBedenen bende iyiyim canım benimki de ruhsal
Aynı benim kız da özellikle akşam 8 den sonra sürekli sıkılma ağlma emmek isteme yatana kadr devam ediyor birde çok geç geçiyor gece uykusuna kendime hiç zmnım kalmıyor ne bileyim geçecek inş
Benim de kimsem yokBen yazsam bu kadar olur oğlum var birde okula gidiyor dershane sonrasında antrenman güzel beslenmesi gerek yemek yaomak zorundayım
Annemle eşim doğum sonrası 7.gün tartıştı annem o günden beri 3 kere geldi tek başıma hem psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum
Valla devletin verdiği izin çok kısa. Ha 40 günlük bebek ha bizim bebekler .çok bir gelişme yok .Yurtdisindaki gibi en az 1 yıl ücretli izin olmalı. Benim annem var bakacak ama küçücük bebeği nasıl bırakayım. Bunun uyku düzeni var emmesi var .Yani anneniz baksa bile 1 yıl size muhtaç.Benim de kimsem yokgüya memleketteyim. Ailem bile rica minnet geliyor , çocuğu sevip hemen kaçıyor. He sağ olsun gelince işimi vs yapar ama gelmesi mesele. Milletin annesi yıllarca gelip çocuğuna bakıyor. Benimki yine bakıcı ile büyüyecek. Bı de gelmiş akıl veriyor. İkinci dönem de çalışma ayrıl izne,baban paranı verir diyor neresinden tutarsan tut
Gel arkadaşım sarılıp aglayalim
Benim bu menüyü hazırlamam için gelenlerin çeyrek getirmesi lazımMesela tatlı yapiyorum ama basit böyle bugun icin şu tatliyi yaptm mesela. burcakla tereyagi bızt edip alta serdim ustune muhallebi üstüne de seftaliden sos gibi bisey yaptm doktüm. Bunu dün aksamdan yapmstm. Sonra vakit olursa kurabiye ama olmazsa da kalabilir. A101 den dedigim gibi nimet in rulo boreklerinden firina atiyorum. Suan pişiyor meselasabah patates haşladim dogradim icine hemen kivircik maydanoz salata gibi bunalri koyuvercem bi de cay demlerim geldiklerinde bu kadar
2 gun once bir 63 yasında bir tanıdığımıza söylemisler takipteymis. Evet bağısıklıkla alakalı sanirim dusuruyormus boylelikle de Allah korusun enfeksiyona yakalanma riski yuksek oluyorKızlar bebeğimin nötrofil değeri düşük çıktı, hatta 2. tahlilde daha da düştü. Bağışıklıkla alakalıymış. Diğer tahlile kadar 20 gün kimseyle görüştürme, dışarı çıkma dedi doktor. Duyan var mı hiç?
Annem rahatını bozup baksa iyi bakar aslında , gözüm arkada kalmaz. Evde çok bunalmazsam ayrılacağım galiba 1 yıl izneValla devletin verdiği izin çok kısa. Ha 40 günlük bebek ha bizim bebekler .çok bir gelişme yok .Yurtdisindaki gibi en az 1 yıl ücretli izin olmalı. Benim annem var bakacak ama küçücük bebeği nasıl bırakayım. Bunun uyku düzeni var emmesi var .Yani anneniz baksa bile 1 yıl size muhtaç.
Tartısma vakti degil herkes sinirlerine hakim olacak :) olan zavallı taze annelere oluyor tabi esin ise gidiyor kurtariyor kendini aksam da geldiginde yemek bekliyorBen yazsam bu kadar olur oğlum var birde okula gidiyor dershane sonrasında antrenman güzel beslenmesi gerek yemek yaomak zorundayım
Annemle eşim doğum sonrası 7.gün tartıştı annem o günden beri 3 kere geldi tek başıma hem psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum
Hay maşallah ağzım açık kaldı. Ben akşam yemeğini yaparsam mutlu oluyorumMesela tatlı yapiyorum ama basit böyle bugun icin şu tatliyi yaptm mesela. burcakla tereyagi bızt edip alta serdim ustune muhallebi üstüne de seftaliden sos gibi bisey yaptm doktüm. Bunu dün aksamdan yapmstm. Sonra vakit olursa kurabiye ama olmazsa da kalabilir. A101 den dedigim gibi nimet in rulo boreklerinden firina atiyorum. Suan pişiyor meselasabah patates haşladim dogradim icine hemen kivircik maydanoz salata gibi bunalri koyuvercem bi de cay demlerim geldiklerinde bu kadar
Vallaha ben ayrıldım. Bakacak kimsem yok annem var farklı ilde kv var oda farklı ilde. İkisini de çağırsam gelebilecek durumdalar ama bahaneleri var. Bende iyisimi ikiside kalsın diyorum. Ama Allah var annem ben bakarım dedi şu işler yoluna girse dedi ama aklım kalıyor dedi. Birde şans gibi kız kardeşim hamile doğumu yakın onunda. Yani annem kime gitsin kimde kalsın. Ben tek idare ediyorum tek çocuk Allahtan. Ve cidden Rabbim eşimden razı olsun. O beni benden daha çok düşünüyor. Ve öyle de davranıyor. O olmasa kafayı yerdim herhalde. Ama 2. Dönem okula başlamayı düşünüyorum ek gıdaya geçelim bi düzene girsin oğluşum da. Bulabilirim inşaallah bir bakıcı.Annem rahatını bozup baksa iyi bakar aslında , gözüm arkada kalmaz. Evde çok bunalmazsam ayrılacağım galiba 1 yıl izne
Eşim benim de büyük destekçim. Ama iki çocuk olunca zor oldu dengede kalmak . Sağlık olsun zamanla olacak her şeyVallaha ben ayrıldım. Bakacak kimsem yok annem var farklı ilde kv var oda farklı ilde. İkisini de çağırsam gelebilecek durumdalar ama bahaneleri var. Bende iyisimi ikiside kalsın diyorum. Ama Allah var annem ben bakarım dedi şu işler yoluna girse dedi ama aklım kalıyor dedi. Birde şans gibi kız kardeşim hamile doğumu yakın onunda. Yani annem kime gitsin kimde kalsın. Ben tek idare ediyorum tek çocuk Allahtan. Ve cidden Rabbim eşimden razı olsun. O beni benden daha çok düşünüyor. Ve öyle de davranıyor. O olmasa kafayı yerdim herhalde. Ama 2. Dönem okula başlamayı düşünüyorum ek gıdaya geçelim bi düzene girsin oğluşum da. Bulabilirim inşaallah bir bakıcı.
Ben bu işi port bebede çözdümBenim minik kuşumun sarılığı geçti sonunda şükürler olsunama tek tarafa yatmaktan kafanın bı tarafı yamuk dedi Dr. Düz kafa yastığı iş görür mü yoksa kendim mi destek yapayım yastıkl?? Bilen var mı
Diğee tarafa yatmıyor mu, o yönü denesen. Uyuturken öyle uyutsan uyumaz mı.Benim minik kuşumun sarılığı geçti sonunda şükürler olsunama tek tarafa yatmaktan kafanın bı tarafı yamuk dedi Dr. Düz kafa yastığı iş görür mü yoksa kendim mi destek yapayım yastıkl?? Bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?