- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.281
Bizim hep sağa yatıyor, sola alıştırmak lazım. Ahh uyusa keşke nerede olduğunun önemi yokBen bu işi port bebede çözdüm
Orda da yan yattığı oluyor ama gece uykusuna dalınca port bebede yatırdığımda düz yatıyor çevirmiyor kafayı
Bizim de yamuluyordu son anda düzeldiebe çok beğendi kafasını öyle dedi
Şimdi yandan destek yaptım sola çevirdim. Sanki anasına küfrettim bı sinir bı aglamaDiğee tarafa yatmıyor mu, o yönü denesen. Uyuturken öyle uyutsan uyumaz mı.
Benim de aynı kucaktayken bağırsak hareketlerini hissediyorum veya sesli çalışıyorlar duyuyorum o pozisyonda rahatlıyor o yüzden kucak istiyor annesiGazinı kendi cikariyor aslinda o aklma gelmedi degil. Ama mesela kucaga aliyorum önü etrafa bakacak sekilde gezince susuyor tık cıkmıyor. Yatirinca uuu ortalik ayaga kalkiyor sonra yatagina aldm emzik verdm sallamaya basladm uyudu. Gazı olsa kucakta susmaz veya sallayinca durmazdi uyumazdi heralde
Bikaç günde bir yarım saat erkenden başla uyutma çalışmalarına böyle böyle istediğin saate çekiyorsun arada bir düzen şaşabilir henüz çok küçüklerBende tam olmasa da bir rutin olsun istiyorum çok gec dalıyor uykuya en erken 23.30 bazen 1.5 2 yi bile buluyor
Emzirirken uyuyo yatırınca çığlık çığlığa uyanıyor
Hiç duymadım geçmiş olsun neden tahlil yapma gereği duyulmuştuKızlar bebeğimin nötrofil değeri düşük çıktı, hatta 2. tahlilde daha da düştü. Bağışıklıkla alakalıymış. Diğer tahlile kadar 20 gün kimseyle görüştürme, dışarı çıkma dedi doktor. Duyan var mı hiç?
Bnmki gibi olmuş bnm bebe de öyle idi sağ tarafta uyumaya bayılıyor du. Kafası da yamuk tı bnde destekleyerek yavaş yavaş ü alıştırdım sola şimdi de solunda uyumayı seviyor. Ama kendi çevirebildiği için arada sağ sol yapıyor.Şimdi yandan destek yaptım sola çevirdim. Sanki anasına küfrettim bı sinir bı aglamadöndürdüm mecbur istediği yöne
İyyim canım vala çocuktan giremiyorum ki zamanının büyük kısmı annemdeyim e o çocuğa bakınca ben mecbur çay çorba yapıyorum öyle öyle geçiyor allahtan o var yoksa be yaparım bilmiyorum valaNe zamandır yoksun canım nasılsın
Kız sabah anneme gittim benim kini de dedim pikeleri topla sen git büzüştürüp atBende aynı dertten muzdaripim benim ki süpürür de dağınıklık toplayamıyor. Yani ütüyü de yapar ama yerine kaldıramaz. Yani yapar da benim istediğim gibi olmaz.Mecbur toplamaları benim yapmam lazım.
Bir süredir deli gibi protein, vitamin içeren şeyler tüketiyorum inşallah sütten geçerHic duymadim. Acikcasi hic tahlil de yapmadilar benim bebegime. Özele falan goturuyorsan kontrol ediyorlarsa bilmiyorum da. Suan bizimkinde de varsa farkinda degiliz. Bence sen kendin de bagisik guclendirici beslen bebege gecsin sütten. Yani umarim anne sütu aliyordur. Öyle yapabilirsin. Gecmiş olsun.
Evet, dışarı çıkmak bile yasaklandı bize bir süre. Takipteyiz2 gun once bir 63 yasında bir tanıdığımıza söylemisler takipteymis. Evet bağısıklıkla alakalı sanirim dusuruyormus boylelikle de Allah korusun enfeksiyona yakalanma riski yuksek oluyor
Uzamış sarılık için değer bakacaklardı. Rutin değerlere de bakmışlar. O şekilde çıktı ilk.Hiç duymadım geçmiş olsun neden tahlil yapma gereği duyulmuştu
Koltuga koydum yumruk emıyorEvde oyalamak için her yol deneniyor.Uyumayınca yorulsun diye böyle bir etkinlik oldu.
Oğluma hep annem baktı yine bakar gelir yardım eder herseyi yapar normalde ama işte araya o gerginlik girince böyle olduBenim de kimsem yokgüya memleketteyim. Ailem bile rica minnet geliyor , çocuğu sevip hemen kaçıyor. He sağ olsun gelince işimi vs yapar ama gelmesi mesele. Milletin annesi yıllarca gelip çocuğuna bakıyor. Benimki yine bakıcı ile büyüyecek. Bı de gelmiş akıl veriyor. İkinci dönem de çalışma ayrıl izne,baban paranı verir diyor neresinden tutarsan tut
Gel arkadaşım sarılıp aglayalim
Düz yatması sakıncalı değil mi kusmuğunu çıkaramazsa diye benimkinin kafada yamuk ama düz yatırmaya korkuyorumBen bu işi port bebede çözdüm
Orda da yan yattığı oluyor ama gece uykusuna dalınca port bebede yatırdığımda düz yatıyor çevirmiyor kafayı
Bizim de yamuluyordu son anda düzeldiebe çok beğendi kafasını öyle dedi
Oo yumruklar başrolde....
Koltuga koydum yumruk emıyor
Aglars bebek arabasına koyucam
Bebwk arabası cok ısıme yarıyor evın ıcındeOo yumruklar başroldebnde babasına veriyorum bi kaç turgezdiriyor evin içinde
Pusetlemi koyuyorsun içine yoksa direkt mi koyuyorsun. Ben hala dışarı çıkarken de puset ile koyuyorum da.Bebwk arabası cok ısıme yarıyor evın ıcınde
Çok şükür her işimi yapıyorum
Sarılık geçmiş mi pekiBir süredir deli gibi protein, vitamin içeren şeyler tüketiyorum inşallah sütten geçer
Evet, dışarı çıkmak bile yasaklandı bize bir süre. Takipteyiz
Uzamış sarılık için değer bakacaklardı. Rutin değerlere de bakmışlar. O şekilde çıktı ilk.
DirektPusetlemi koyuyorsun içine yoksa direkt mi koyuyorsun. Ben hala dışarı çıkarken de puset ile koyuyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?