Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizim hep sağa yatıyor, sola alıştırmak lazım. Ahh uyusa keşke nerede olduğunun önemi yok

Benim de aynı kucaktayken bağırsak hareketlerini hissediyorum veya sesli çalışıyorlar duyuyorum o pozisyonda rahatlıyor o yüzden kucak istiyor annesi

Bende tam olmasa da bir rutin olsun istiyorum çok gec dalıyor uykuya en erken 23.30 bazen 1.5 2 yi bile buluyor
Emzirirken uyuyo yatırınca çığlık çığlığa uyanıyor
Bikaç günde bir yarım saat erkenden başla uyutma çalışmalarına böyle böyle istediğin saate çekiyorsun arada bir düzen şaşabilir henüz çok küçükler

Hiç duymadım geçmiş olsun neden tahlil yapma gereği duyulmuştu

Şimdi yandan destek yaptım sola çevirdim. Sanki anasına küfrettim bı sinir bı aglama döndürdüm mecbur istediği yöne
Bnmki gibi olmuş bnm bebe de öyle idi sağ tarafta uyumaya bayılıyor du. Kafası da yamuk tı bnde destekleyerek yavaş yavaş ü alıştırdım sola şimdi de solunda uyumayı seviyor. Ama kendi çevirebildiği için arada sağ sol yapıyor.

Bende aynı dertten muzdaripim benim ki süpürür de dağınıklık toplayamıyor. Yani ütüyü de yapar ama yerine kaldıramaz. Yani yapar da benim istediğim gibi olmaz. Mecbur toplamaları benim yapmam lazım.
Kız sabah anneme gittim benim kini de dedim pikeleri topla sen git büzüştürüp at gördüm deli oldum

Bir süredir deli gibi protein, vitamin içeren şeyler tüketiyorum inşallah sütten geçer
2 gun once bir 63 yasında bir tanıdığımıza söylemisler takipteymis. Evet bağısıklıkla alakalı sanirim dusuruyormus boylelikle de Allah korusun enfeksiyona yakalanma riski yuksek oluyor
Evet, dışarı çıkmak bile yasaklandı bize bir süre. Takipteyiz
Hiç duymadım geçmiş olsun neden tahlil yapma gereği duyulmuştu
Uzamış sarılık için değer bakacaklardı. Rutin değerlere de bakmışlar. O şekilde çıktı ilk.

Annelik iznim bitiyor ben Yusuf Yusuf durumundayım. Ne kadar kısaymış ya .ücretsiz+rapor+izin Allah ne verdiyse alacağım ama gerçekten cok zor bir surecmis .rapor bulmak dert .yıllık izin desen haftasonuyla 1 ayı ancak buluyor. Herkes ilk 6 ay anne sütü diyor ama izin veren yok .3 çocuk diyorlar ama bunlar ne giyecek ne yiyecek kimse bir şey demiyor .
Ev hanımı olup eşi iyi para alanlar ne şanslı. Bebeklerini istedikleri gibi büyütüyor.ucretsiz izin alsan bile bebek 2.5 yaşına geliyor.
Bebegimden ayrılacak olmak beni çok üzüyor

Oğluma hep annem baktı yine bakar gelir yardım eder herseyi yapar normalde ama işte araya o gerginlik girince böyle oldu
İkisinin arasında olan şeyde annem beni düşünmedi tek başıma bıraktı neyse yazarsam yazarken ağlarım

Düz yatması sakıncalı değil mi kusmuğunu çıkaramazsa diye benimkinin kafada yamuk ama düz yatırmaya korkuyorum

Sarılık geçmiş mi peki bizimki gecmis şükürler olsun. Epey büyütmüştüm kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…