Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Al benden de o kadar bakacak kimse yok, bakıcı da bulamadim daha. Süt dolaba attım ama içime sinmeyen şeyler var. İlk çocuğu 6 aylık olur olmaz bırakmıştım. Evden kacmistim daha doğrusu. Bu sefer 1 yasa getirecegim en az galiba

Pert oldum resmen mızık cızık calpol de verdim yine de mız cız atak haftası gibi valla ölüyorum yorgunluktan.. Emmedi de doğru dürüst aç aç uyudu

Kızlarr bebeleriniz renkleri açıldımı benmki hala kapkara öyle kalacak gibi geliyor işin garibi ben kumral babası bugday tenli kime çekti bilmiyoruz kaşları ve saçı günışında baya açık duruyor ama teni esmer sarılıktan fototerapi almıştık ordamı yandı cocugum acaba işin şakası sağlıklı olsunda esmer beyaz hiç önemli değil

Bende aynı dertten muzdaripim benim ki süpürür de dağınıklık toplayamıyor. Yani ütüyü de yapar ama yerine kaldıramaz. Yani yapar da benim istediğim gibi olmaz. Mecbur toplamaları benim yapmam lazım.
canim hangi erkek kadinjn istedigi gibi yapiyor ki. Biraz razı olcaksn biraz da o yapa4ken caktirmadan yönlendirceksn

Hay maşallah ağzım açık kaldı. Ben akşam yemeğini yaparsam mutlu oluyorum bnm bebek uyku nedir bilmiyor gece uykusu hariç. Ama bu börek işini sevdim denememiştim bnde deneyebilirim.
Yani şöyle benimki de gece uyuyor gunduz az az uyuyor ama mesela kurabiyeyi falan tatliyi da hep parca parca yaptm. Alt burcakli kismi yaptm aglamaya basladi onu hemen dolaba attm. Sonra bebege baktm bi yarm saat 40 dk gecti muhallebiyi yaptm o ara yine durmadi babasi biraz oyaladi. En son uyuttum seftalili kismi yaptm ha deyince yapamadm hepsini birden. Böyle parcalai aşamali tatlilar kurabiyeler yapilablr. Sabah mesela corek otlu kurabiye yapcaktm un haric hepsini kattim bizimki agladi kaldi oyle emzir uyut vs derken sonra gittim ununu kattim bu sefer baktm yine mizirdadi hamuru dolaba koydum sonra tekrar aldm sekil verdm firinladm. Kucagimsayken de firina gidip gelip baktm öyle yapiliyor yâni bi seferde cikmiyor

Benim bu menüyü hazırlamam için gelenlerin çeyrek getirmesi lazım
Doğumdan önce dondurucuya yapıp atmıştım, onları ısıtıp ikram ediyorum ben de
Ah canim memleketten dönünce buzdolabimla yaşadigim hazin son malum. ondan dolayi benim dolaptaki zulam patladi malesef. Bunlar cok ugraastirmiyor ya ne bilem ben cok severek yapiyrm

Benim de aynı kucaktayken bağırsak hareketlerini hissediyorum veya sesli çalışıyorlar duyuyorum o pozisyonda rahatlıyor o yüzden kucak istiyor annesi
Hımm tamam o zaman demekki ondan. Gazı yok heralde cikariyor kendi diyop duruyordum. Yani aklma gelen bi ihtimaldi ama ihtimal vermemistm

Emiyor ama az ve silikon ucla. Dogal olarak tam doymuyor az emdıgı ıcın. Artık mideleri daha genış.
Bugun emzirdim vw arkadan 90 cc süt sagdım verdım içti.
Doymus olsa ıcmezdı.
Hmm anladm. Benim bugün göğüsler dolmadi ve bu velet memeye yapışılı yaşadıbugün. Ben bu bebeyi anlamadm. Ve resmen emzik gibi kullandi sasirdim. Daha dün direnip almayan bebe noldu bilmem. Ayarsız ya resmen insanın aklıyla oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…