- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.301
Al benden de o kadarAnnelik iznim bitiyor ben Yusuf Yusuf durumundayım. Ne kadar kısaymış ya .ücretsiz+rapor+izin Allah ne verdiyse alacağım ama gerçekten cok zor bir surecmis .rapor bulmak dert .yıllık izin desen haftasonuyla 1 ayı ancak buluyor. Herkes ilk 6 ay anne sütü diyor ama izin veren yok .3 çocuk diyorlar ama bunlar ne giyecek ne yiyecek kimse bir şey demiyor .
Ev hanımı olup eşi iyi para alanlar ne şanslı. Bebeklerini istedikleri gibi büyütüyor.ucretsiz izin alsan bile bebek 2.5 yaşına geliyor.
Bebegimden ayrılacak olmak beni çok üzüyor
Gündüz benim anında müdahale edebileceğim zamanlarda yatırıyorum, gece değilDüz yatması sakıncalı değil mi kusmuğunu çıkaramazsa diye benimkinin kafada yamuk ama düz yatırmaya korkuyorum
Uykuluyken almıyor velet
Benimki de 3 gündür çok uykusu varsa sağ memeyi almıyor. Bas bas bağırıyor
Hoplatarak pişpişleyerek tutturuyorum bazen. Ama bir an bırakıp ağlamaya başlıyor
Hemen iade olmaz ki lenİndirimden aldım diye sevdim bugun az kalsın iade olucaktı evde yoktum aramıl duymamışım ,aradım geri iade olucak dedi, resmen gittim kargocuyu buldum aldım
Hepsi jetin kargosu sanırım. Scotty dağıtım diye geçiyo herhalde geri dönüyo depoyaaaHemen iade olmaz ki lenkargoda bekler bikaç gün
Çok saçma .Hepsi jetin kargosu sanırım. Scotty dağıtım diye geçiyo herhalde geri dönüyo depoyaaakargocuya eee nolcak benim paketim diyorum iade dedi direk manyak deli oldum gittim yanına
Aynen yaaa bide çözüm bulmuyoÇok saçma .
Uykudan yeni uyandiginda keyfi yerindeyken emiyor mu hiç denedin miBen de emzırdım bıraz
Mızıklandı uyuttum. Uyuyor suan
Uykulu emziricem
Bende aynı dertten muzdaripim benim ki süpürür de dağınıklık toplayamıyor. Yani ütüyü de yapar ama yerine kaldıramaz. Yani yapar da benim istediğim gibi olmaz.Mecbur toplamaları benim yapmam lazım.
Yani şöyle benimki de gece uyuyor gunduz az az uyuyor ama mesela kurabiyeyi falan tatliyi da hep parca parca yaptm. Alt burcakli kismi yaptm aglamaya basladi onu hemen dolaba attm. Sonra bebege baktm bi yarm saat 40 dk gecti muhallebiyi yaptm o ara yine durmadi babasi biraz oyaladi. En son uyuttum seftalili kismi yaptm ha deyince yapamadm hepsini birden. Böyle parcalai aşamali tatlilar kurabiyeler yapilablr. Sabah mesela corek otlu kurabiye yapcaktm un haric hepsini kattim bizimki agladi kaldi oyle emzir uyut vs derken sonra gittim ununu kattim bu sefer baktm yine mizirdadi hamuru dolaba koydum sonra tekrar aldm sekil verdm firinladm. Kucagimsayken de firina gidip gelip baktm öyle yapiliyor yâni bi seferde cikmiyorHay maşallah ağzım açık kaldı. Ben akşam yemeğini yaparsam mutlu oluyorumbnm bebek uyku nedir bilmiyor gece uykusu hariç. Ama bu börek işini sevdim denememiştim bnde deneyebilirim.
Ah canim memleketten dönünce buzdolabimla yaşadigim hazin son malum.Benim bu menüyü hazırlamam için gelenlerin çeyrek getirmesi lazım
Doğumdan önce dondurucuya yapıp atmıştım, onları ısıtıp ikram ediyorum ben de
Emiyor ama az ve silikon ucla. Dogal olarak tam doymuyor az emdıgı ıcın. Artık mideleri daha genış.Uykudan yeni uyandiginda keyfi yerindeyken emiyor mu hiç denedin mi
HımmBenim de aynı kucaktayken bağırsak hareketlerini hissediyorum veya sesli çalışıyorlar duyuyorum o pozisyonda rahatlıyor o yüzden kucak istiyor annesi
Hmm anladm. Benim bugün göğüsler dolmadi ve bu velet memeye yapışılı yaşadıbugün. Ben bu bebeyi anlamadm. Ve resmen emzik gibi kullandi sasirdim. Daha dün direnip almayan bebe noldu bilmem. Ayarsız ya resmen insanın aklıyla oynuyorEmiyor ama az ve silikon ucla. Dogal olarak tam doymuyor az emdıgı ıcın. Artık mideleri daha genış.
Bugun emzirdim vw arkadan 90 cc süt sagdım verdım içti.
Doymus olsa ıcmezdı.
Senin cocuk en azndan istiktarlı. Emmiyorsa emmiyor hep benimki git gelli yeminleEmiyor ama az ve silikon ucla. Dogal olarak tam doymuyor az emdıgı ıcın. Artık mideleri daha genış.
Bugun emzirdim vw arkadan 90 cc süt sagdım verdım içti.
Doymus olsa ıcmezdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?