Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu doğum yardımı parası yattımı size yaaa vercekleri 300 tl bişi hala yatırmadılar

Benimki uzamış sarılık sonrası pamuk gibi bir şey oldu artık buğday tenli olduğunu düşünmeye başlamistik ki değilmiş

Benim eşimle de annem hiç anlaşamaz daha doğrusu ikisi de o kadar benzer ki huy olarak arada ben kalırım. Mümkün olduğunca yan yana getirmemeye çalışıyorum... Bu günler de geçecek elbette sağlık olsun

Bu atak haftaları doğduğu günden değildie doğacağı günden hesaplanıyo
Bizim bu hafta atak haftası gösteriyo dünden beri değişti zaten çok aşırı hareketli aktif durmuyo hem kendisi hem çenesi çok aguluyo bakmasaam ilgilenmessem bağırmaya başlıyo
Mama veriyorum biberon ağzında gülüp konuşmaya çalışıyo , zor yediriyorum benide güldürüyo öyle gülünce o
Kucağıma alıyorum kıpır kıpır durmuyo istemiyo
bakalım nasıl geçicek bu hafta

Benimkide meme emerken yapiyor göz temasi kurayim istiyor surekli ona bakmamis laf vermemi konusmami istiyor el kadar bebe

Ben de aynı senin gibi yapıyorum canım biraz pratik olmak gerekiyor her türlü misafiri de ağırladım gelmeyen çok az kişi kaldı ama tek seferde mevlüt okutsaydım hepsi aradan çıkardı ona da güvenemedim ara ara gelen giden oluyor 5-6 çeşit yapıyorum yetiyor hatta akşama da kalıyor akşama da yemek yapmamış oluyorum

Dogum kontrol hapini emziriken kullaniliyormuydu ,ben kullanilmiyor diye biliyordum

Benim annem var ben ona bile güvenemiyorum açıkçası bakici bakacak olsa 2 yıl ücretsiz alırım. Sonuçta benim çocuğumu oynatmayacak, sürekli uyutacak ,uyku düzeni desen hak getire 5 6 bin ona vereceğime kendim bakarım.
Ben kendi gözümden sakiniyorum .kim bilir o kadın nasıl yemek yedirecek ,boğazına kaçsa ne yapacak .bebegim aglasa belki emzigi zorla ağzına tikacak.
Her şey para değil. Rapor alsam bile 2 ay alacağım. Ev alınır araba alınır para biriktirilir ama bebegimin bu günleri asla bir daha geri gelmez.
Iyiki borca girmemisiz varsın kirada oturalım. Elbet ise başlayınca bir yer alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…