- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.321
Benimki yumrugu gecti baş parmagini agzina sokmayi ögrenmiş baya parmak emiyoruz....
Koltuga koydum yumruk emıyor
Aglars bebek arabasına koyucam
Yatmiş canim. E devlete ptt odemeleri miydi oyle bişey yazdim orda cikiyo yatip yatmadigiBu doğum yardımı parası yattımı size yaaa vercekleri 300 tl bişi hala yatırmadılar
Yok yahu benınkı de dengesızSenin cocuk en azndan istiktarlı. Emmiyorsa emmiyor hep benimki git gelli yeminle
Bu doğum yardımı parası yattımı size yaaa vercekleri 300 tl bişi hala yatırmadılar
Benimki uzamış sarılık sonrası pamuk gibi bir şey olduKızlarr bebeleriniz renkleri açıldımı benmki hala kapkara öyle kalacak gibi geliyor işin garibi ben kumral babası bugday tenli kime çekti bilmiyoruz kaşları ve saçı günışında baya açık duruyor ama teni esmer sarılıktan fototerapi almıştık ordamı yandı cocugum acabaişin şakası sağlıklı olsunda esmer beyaz hiç önemli değil
Bağırsak hareketleri veya ses olması gaz mi demek? Bu ara duyuyorum ben de bazenBenim de aynı kucaktayken bağırsak hareketlerini hissediyorum veya sesli çalışıyorlar duyuyorum o pozisyonda rahatlıyor o yüzden kucak istiyor annesi
Benim eşimle de annem hiç anlaşamazOğluma hep annem baktı yine bakar gelir yardım eder herseyi yapar normalde ama işte araya o gerginlik girince böyle oldu
İkisinin arasında olan şeyde annem beni düşünmedi tek başıma bıraktı neyse yazarsam yazarken ağlarım
Aaaa bakıyım bendeee doğum yardımı yszıyorum ödeme aşamasında yazıyo hepp . Ptt ödemeleri yazıyım bideYatmiş canim. E devlete ptt odemeleri miydi oyle bişey yazdim orda cikiyo yatip yatmadigi
Ayyy sağol yaa evet yatmışYatmiş canim. E devlete ptt odemeleri miydi oyle bişey yazdim orda cikiyo yatip yatmadigi
Benimkide meme emerken yapiyor göz temasi kurayim istiyor surekli ona bakmamis laf vermemi konusmami istiyor el kadar bebeBu atak haftaları doğduğu günden değildie doğacağı günden hesaplanıyo
Bizim bu hafta atak haftası gösteriyo dünden beri değişti zaten çok aşırı hareketli aktif durmuyo hem kendisi hem çenesi çok aguluyo bakmasaam ilgilenmessem bağırmaya başlıyo
Mama veriyorum biberon ağzında gülüp konuşmaya çalışıyo , zor yediriyorum benide güldürüyo öyle gülünce o
Kucağıma alıyorum kıpır kıpır durmuyo istemiyo
bakalım nasıl geçicek bu hafta
Ben de aynı senin gibi yapıyorum canım biraz pratik olmak gerekiyor her türlü misafiri de ağırladım gelmeyen çok az kişi kaldı ama tek seferde mevlüt okutsaydım hepsi aradan çıkardı ona da güvenemedim ara ara gelen giden oluyor 5-6 çeşit yapıyorum yetiyor hatta akşama da kalıyor akşama da yemek yapmamış oluyorumYani şöyle benimki de gece uyuyor gunduz az az uyuyor ama mesela kurabiyeyi falan tatliyi da hep parca parca yaptm. Alt burcakli kismi yaptm aglamaya basladi onu hemen dolaba attm. Sonra bebege baktm bi yarm saat 40 dk gecti muhallebiyi yaptm o ara yine durmadi babasi biraz oyaladi. En son uyuttum seftalili kismi yaptm ha deyince yapamadm hepsini birden. Böyle parcalai aşamali tatlilar kurabiyeler yapilablr. Sabah mesela corek otlu kurabiye yapcaktm un haric hepsini kattim bizimki agladi kaldi oyle emzir uyut vs derken sonra gittim ununu kattim bu sefer baktm yine mizirdadi hamuru dolaba koydum sonra tekrar aldm sekil verdm firinladm. Kucagimsayken de firina gidip gelip baktm öyle yapiliyor yâni bi seferde cikmiyor
Dogum kontrol hapini emziriken kullaniliyormuydu ,ben kullanilmiyor diye biliyordumKiz öyle deme sabah 7 de hamile olduğunu öğrenmekten iyidirdaha dikkat ederiz iste .Ben doğum kontrol hapina başladım. Prezervatif de baslarda olabilir ama ben sevmedim onu en büyük korkum bunları içip de mi hamile kalıyor bunlar yoksa bile bile lades mi
Emzirenler için olanı varDogum kontrol hapini emziriken kullaniliyormuydu ,ben kullanilmiyor diye biliyordum
Değer çok azaldı şükür. 2 buçuklara indi. İkimize de geçmiş olsunSarılık geçmiş mi pekibizimki gecmis şükürler olsun. Epey büyütmüştüm kafamda
Ödeme aşamasında yazıyor ama pttye gidince yattığını öğrendim ben.Bu doğum yardımı parası yattımı size yaaa vercekleri 300 tl bişi hala yatırmadılar
Resmini atabilirmisin canim biz hem prezle hemde hapla korunalim diyoruzEmzirenler için olanı var
Yaaa çok tatlı oluyolar cidden ama bu sefer mamasını alamıyo laf yetiştirmekden gülmekdenBenimkide meme emerken yapiyor göz temasi kurayim istiyor surekli ona bakmamis laf vermemi konusmami istiyor el kadar bebe
Vay beeee bende bilmiyodummm bekliyorum yatalı 1 ay olmuş resmen yarın gidip alıyımDeğer çok azaldı şükür. 2 buçuklara indi. İkimize de geçmiş olsun
Ödeme aşamasında yazıyor ama pttye gidince yattığını öğrendim ben.
Benim annem var ben ona bile güvenemiyorum açıkçası bakici bakacak olsa 2 yıl ücretsiz alırım. Sonuçta benim çocuğumu oynatmayacak, sürekli uyutacak ,uyku düzeni desen hak getire 5 6 bin ona vereceğime kendim bakarım.Al benden de o kadarbakacak kimse yok, bakıcı da bulamadim daha. Süt dolaba attım ama içime sinmeyen şeyler var. İlk çocuğu 6 aylık olur olmaz bırakmıştım. Evden kacmistim daha doğrusu. Bu sefer 1 yasa getirecegim en az galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?