- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.441
Kız konuşmuyorum onun kontağı eşimle onu da kesemedim kiGorumceni engelle bacim sen en ufak seyi büyüt onla arana mesafe koy eşinde bisey derse benim huzuurmu bozuyorizin vermiycem artik hamile halimle ugrasamam de valla bak
Bende öyle yapıcam önlerini kesicem ama kaynanam büyük görümcem bunlar inadıma yine koyar.kayınbabam biraz daha insaflı bu konuda ona söyleyeceğim istemediğimi.İsimlerini söylemeyeyim canim. Eski isimler.
Kk da pek isim verme taraftarı değilim.
O yuzden erkek olursa hemen ismi belirledim
Belirledim ki atlayan olmasın. Suna bak nelere uğraşıyoruz.
Anladim canım allahim herkesin gonlune gore versin böyle seyler icin kimsenin huzurunu bozmasinİsimlerini söylemeyeyim canim. Eski isimler.
Kk da pek isim verme taraftarı değilim.
O yuzden erkek olursa hemen ismi belirledim
Belirledim ki atlayan olmasın. Suna bak nelere uğraşıyoruz.
Canım demek ki sen de cadaloz değilsinKız kendisi koymuş kayınbabasıyla,kaynının ismini iki oğluna da kendi istediği hiç olmamış isimlerde danışmamışlar bile hevesini bana saklamış galiba.Hep dert yanar benim istediğim olmadı diye.Başına gelenin aynısınıda benim başıma getirmeye çalışıyor(
Benim istediğim olmadı , bizim gelininde olmasın demeye getiriyo şuna bak, artistliğini kocasının tarafına yapsınnn yapıyosaKız kendisi koymuş kayınbabasıyla,kaynının ismini iki oğluna da kendi istediği hiç olmamış isimlerde danışmamışlar bile hevesini bana saklamış galiba.Hep dert yanar benim istediğim olmadı diye.Başına gelenin aynısınıda benim başıma getirmeye çalışıyor(
Valla helal sanaaa yaaaaCanım demek ki sen de cadaloz değilsin
Ben olsaydım onun ağzına s.çardım
Tövbe tövbe sinirlendim valla
Geçen gün hamilelikle ilgili Görümcem kayınvalıdeye bisi demiş. Açtım ağzını yumdum gözümü.
Ona b.k yemek düşer kimseyi de ilgilendirmez
Ağzımı açtırmasın dedim.
Tabi kayınvalide gidip söyledi mi? Sanmıuorumpasif bir karekter
Kavga çıkar diye gidip söylemez.
İnşallah ya, kızım hariç herkes ve herşey tiksinçBelki hafıfleyecek ama geçmeyecek
Hafiflesin ona da raziyim artık.
Kara kara dusunuyorum " ne yapicam ben, zaman nasıl geçecek?" Diye
Cinsiyetini öğrendikten sonra kesin bi isim bulurum diye düşünüyorum aklimda yok simdilik sen düşündünmübebek isimleriniz bellimi kız olursa şu erkek olursa şu diyemerak ettim
Benim kız olursa kızımın adına uygun bir fikrim var ama erkek olursa asla bilmiyorum ne koyarız.bebek isimleriniz bellimi kız olursa şu erkek olursa şu diyemerak ettim
Canım ben lider ruhluyum ( cok iyi bir özellik degil ama )Valla helal sanaaa yaaaa
Ayyyy bizim eşimle 7 yıllık bi birliteliğimiz var eskiden hep hayal kurardık.Cinsiyetini öğrendikten sonra kesin bi isim bulurum diye düşünüyorum aklimda yok simdilik sen düşündünmü
Ammy kaç senelik evlisin ?? 6 senelik evliyim zamanla cadalozlaşıyorsun .Baktım herseyi içinde tutmayıp söylersen daha iyi oluyormuş.Canım demek ki sen de cadaloz değilsin
Ben olsaydım onun ağzına s.çardım
Tövbe tövbe sinirlendim valla
Geçen gün hamilelikle ilgili Görümcem kayınvalıdeye bisi demiş. Açtım ağzını yumdum gözümü.
Ona b.k yemek düşer kimseyi de ilgilendirmez
Ağzımı açtırmasın dedim.
Tabi kayınvalide gidip söyledi mi? Sanmıuorumpasif bir karekter
Kavga çıkar diye gidip söylemez.
Aslan mı burcun yaaa tam o karakter , lider, dediğim dedik, sözünü geçiren, inatçı ,, olurlar dahada varda , genelde dediklerni yaptırırlarCanım ben lider ruhluyum ( cok iyi bir özellik degil ama )
Biraz agresifim
Haksızlığa
Hadsizliğe hic gelemem.
Ben haddimi bilirim, karsımdakınden de bunu beklerım.
Ama bu yapı meselesı birazda. 7 sene canimAmmy kaç senelik evlisin ?? 6 senelik evliyim zamanla cadalozlaşıyorsun .Baktım herseyi içinde tutmayıp söylersen daha iyi oluyormuş.
TeraziAslan mı burcun yaaa tam o karakter , lider, dediğim dedik, sözünü geçiren, inatçı ,, olurlar dahada varda , genelde dediklerni yaptırırlar
Heee yakın olucak kızaBenim kız olursa kızımın adına uygun bir fikrim var ama erkek olursa asla bilmiyorum ne koyarız.
Ay hemen öğrensek ya
Vayyy terazi çok tanıdığım var ama sen aslan kadını gibiisin 1 ayla kaçırdın. Ama cidden çok iyi yaaa en güzeli senin yaptığınTerazi
Aslan Görümcem, tam bir kibir abidesi
İnsanlar isim özelliklerini taşırlarAyyyy bizim eşimle 7 yıllık bi birliteliğimiz var eskiden hep hayal kurardık.
Kız olursa Güneş (Alâ’da ikinci bi isim olabilir)
Erkek olursa Ateş
Bunu bu sene öğrendim .eskiden saygı sevgi dedim baktım hep ben kaybettim hep benden gitti.Şimdi bir şey derlerse bende karşılık veriyorum .böyle daha kıymetli olunuyormuş .Üç günlük dünya ne gerek var kavgaya şuna buna İnan insanlar öyle şeylere dedikodu kavga çıkarıyor ki şaşırıp kalıyorum .Ama bu yapı meselesı birazda. 7 sene canim
Tavsiyem kimseden sözünü esirgeme
Daha kıymetli olursun emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?