Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İsimlerini söylemeyeyim canim. Eski isimler.
Kk da pek isim verme taraftarı değilim.

O yuzden erkek olursa hemen ismi belirledim
Belirledim ki atlayan olmasın. Suna bak nelere uğraşıyoruz.
Bende öyle yapıcam önlerini kesicem ama kaynanam büyük görümcem bunlar inadıma yine koyar.kayınbabam biraz daha insaflı bu konuda ona söyleyeceğim istemediğimi.

İsimlerini söylemeyeyim canim. Eski isimler.
Kk da pek isim verme taraftarı değilim.

O yuzden erkek olursa hemen ismi belirledim
Belirledim ki atlayan olmasın. Suna bak nelere uğraşıyoruz.
Anladim canım allahim herkesin gonlune gore versin böyle seyler icin kimsenin huzurunu bozmasin

Canım demek ki sen de cadaloz değilsin
Ben olsaydım onun ağzına s.çardım
Tövbe tövbe sinirlendim valla

Geçen gün hamilelikle ilgili Görümcem kayınvalıdeye bisi demiş. Açtım ağzını yumdum gözümü.
Ona b.k yemek düşer kimseyi de ilgilendirmez
Ağzımı açtırmasın dedim.
Tabi kayınvalide gidip söyledi mi? Sanmıuorum pasif bir karekter
Kavga çıkar diye gidip söylemez.

Benim istediğim olmadı , bizim gelininde olmasın demeye getiriyo şuna bak, artistliğini kocasının tarafına yapsınnn yapıyosa
Karışan insnaları hiç sevmem yaaaaaa allahımmmm allaha yakın bana uzak. Senim yerinde kendimi düşünemiyorum. Anlatırken bile kavga edesim geldi
Allah sabır versin O görümceyle..

Valla helal sanaaa yaaaa

Cinsiyetini öğrendikten sonra kesin bi isim bulurum diye düşünüyorum aklimda yok simdilik sen düşündünmü
Ayyyy bizim eşimle 7 yıllık bi birliteliğimiz var eskiden hep hayal kurardık.

Kız olursa Güneş (Alâ’da ikinci bi isim olabilir)
Erkek olursa Ateş

Ammy kaç senelik evlisin ?? 6 senelik evliyim zamanla cadalozlaşıyorsun .Baktım herseyi içinde tutmayıp söylersen daha iyi oluyormuş.

Canım ben lider ruhluyum ( cok iyi bir özellik degil ama )
Biraz agresifim
Haksızlığa
Hadsizliğe hic gelemem.

Ben haddimi bilirim, karsımdakınden de bunu beklerım.
Aslan mı burcun yaaa tam o karakter , lider, dediğim dedik, sözünü geçiren, inatçı ,, olurlar dahada varda , genelde dediklerni yaptırırlar

Benim kız olursa kızımın adına uygun bir fikrim var ama erkek olursa asla bilmiyorum ne koyarız.
Ay hemen öğrensek ya
Heee yakın olucak kıza ahh dimi hemen öğrensek keşkeee 1 ay daha var kafadan galiba 13haftalıkken gidicem. Belki öğrenirim

Ayyyy bizim eşimle 7 yıllık bi birliteliğimiz var eskiden hep hayal kurardık.

Kız olursa Güneş (Alâ’da ikinci bi isim olabilir)
Erkek olursa Ateş
İnsanlar isim özelliklerini taşırlar
O yuzden anlamı daha ılımlı, manalı isim seç dersim. Misal ateş bence cocuk icin faydalı bir isim degil.
Tabii sen bilirsin elbette, yanlış anlama

Ama bu yapı meselesı birazda. 7 sene canim

Tavsiyem kimseden sözünü esirgeme
Daha kıymetli olursun emin ol.
Bunu bu sene öğrendim .eskiden saygı sevgi dedim baktım hep ben kaybettim hep benden gitti.Şimdi bir şey derlerse bende karşılık veriyorum .böyle daha kıymetli olunuyormuş .Üç günlük dünya ne gerek var kavgaya şuna buna İnan insanlar öyle şeylere dedikodu kavga çıkarıyor ki şaşırıp kalıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…