- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.381
Şimdi o cıngarı yaşadık bizdeBenımkı de boyle
Kendı kendıne bı tek dısardyken, bebek arabasıda ve arabada uyuyakalıyor
O da hareket halındeyken
Dün uzun sure uyumadı
Sonra dalamadı dıye agladı baya
Ben başlıcam ufaktan uyku arkadaşına onu tutsunAy biz dogdugundan beri boyleyiz elimiz hep bi yerleri tutuyor. Ya kiyafetimi ya kendi kiyafetiniya da battaniyesini örtüsünü. Bi kere başının altına ince yastık koymuştum ona yapısmıs bebegi aldim yastigi birakmiyor onunla beraber gelmişti. Cok tatlılalr ya kendilerini böyle guvende hissediyorlar sanrm
Ya bu doğru demekson noktayi amy bacımız koydu valla iste ben de hangi haftadayiz inan bakmiyorum hemen hemen 2 bucuk ayligiz yani. Bu aralar ellerini taniyor olması lazm onu destekliyorum zaten dogdu dogalıkonusuyorum bayadir agu gugu ediyor zaten. Ama bunlari hep yapmam mümkün olmuyor bazen kartlarını gosteriyorum. Gecen yanindan gecerken kartları tanidi mesela seslendi yöneldi kartlara. Su aralar emzigi diliyle itiyor sonra eliyle geri agzina itiyor yakinda emzigi kendi tutmayi ogrenir
Gündüz bazen emıyor bazen emmıyor . Emerken cok yoruyor, problem cıkarıyor.
Cok kısa emıyor emdıgı zaman.
Evet benim de aklmda bi uyku arkadaşı ayarliycam teması seviyor belli. Iki gündür sabah yanima aliyorum suratima yapisiyor uyuyor. Bi bebek mi battaniye mi ne yapsam ki bogulur mu agzina yüzüne ceker mi ki diye karar veremedimŞimdi o cıngarı yaşadık bizde
Bizimki de böyle dışarda sorun yok arabada yok
Ama evde kendi kendine nasıl uyuyacak bu çocuk bilmem
Güya alışkanlık kazanmıyorlar ama baya baya destekli uyumaya alıştı resmen ne ara buraya geldik ve nasıl dönücez bilmiyorum bazen dalması 40/60 dkyı buluyor ve çok yorucu
Ben başlıcam ufaktan uyku arkadaşına onu tutsun
Tabi kendi kendine uyursa
Kisa dedigin ne kadar amy 1 dk falan mıGündüz bazen emıyor bazen emmıyor . Emerken cok yoruyor, problem cıkarıyor.
Cok kısa emıyor emdıgı zaman.
3-4 dkKisa dedigin ne kadar amy 1 dk falan mı
Ben amigurumi çırbağa kullanıcamEvet benim de aklmda bi uyku arkadaşı ayarliycam teması seviyor belli. Iki gündür sabah yanima aliyorum suratima yapisiyor uyuyor. Bi bebek mi battaniye mi ne yapsam ki bogulur mu agzina yüzüne ceker mi ki diye karar veremedim
Birsey diyeceğim ama benim 6 yaşındaki hala kendi kendine uyumuyorŞimdi o cıngarı yaşadık bizde
Bizimki de böyle dışarda sorun yok arabada yok
Ama evde kendi kendine nasıl uyuyacak bu çocuk bilmem
Güya alışkanlık kazanmıyorlar ama baya baya destekli uyumaya alıştı resmen ne ara buraya geldik ve nasıl dönücez bilmiyorum bazen dalması 40/60 dkyı buluyor ve çok yorucu
Ben başlıcam ufaktan uyku arkadaşına onu tutsun
Tabi kendi kendine uyursa
Ya öylesine razıyımBirsey diyeceğim ama benim 6 yaşındaki hala kendi kendine uyumuyorbanyo pijama kitap bekleme uyku
Hayir canim gayet hepsi gercekYa bu doğru demek
Dün dikkatmi çekti düşmek üzereydi ve eli yakındı eliyle ağzına itti resmen
Kendi kendime saçmalama kızım tesadüf bu dedim ama doğru demek ki
Bunu her gün aynı saatte mi vericez ben hiç öyle yapmadımBen de unutuyordum. Yanıma direk gözümün önüne koyuyorum artık.
Çünkü aklıma geldiği zaman kalkamadığım zamana denk gelebiliyor. Sonra da unutuyorum..
Bn masal kitabı aldım okuyorum dinliyor aynı kitabı defalarca okuyorum.Hanımlar sakinbebeyi desteklemeseniz bile onun edineceği beceriler var hepsi zamanla olacak eğer öyle olmasaydı cahil cühela insanların bebeleri normal gelişmezdi..
Ben kafaya takmıyorum hiç mesela zeka kartı almadım A101 den Bi kitapçık almıştım ona da bakmıyor pek
Hep siyah beyaz tşirtlerimi inceliyor üstümdeki
Ben de saatlerini şasırttim son 1 aydir ama son iki gündür baya baya unuttum vermeyi ya. Saati saatine verilecek mi onu bilmiyorum da sirf unutmamak icin saat kurup hep ayni saatte vermeyi dusunuyorum. Sirf unutmamak icin.Bunu her gün aynı saatte mi vericez ben hiç öyle yapmadım
Ben yaptığım her şeyi ona anlatıyorum. Şimdi tencere yıkıyorum şimdi patates soyuyorumBn masal kitabı aldım okuyorum dinliyor aynı kitabı defalarca okuyorum.
Hamileyken parlaklık mı var demişler ufuruk olmadığını nasıl anladı dinleyerek mi cihazla falan mı bakıyorlarKızlar bizim kızı üniversite nin prof una götürdük .elbiseleriyle 5670 dedi.60 cm olmus . .
tabi prof olcmedi hemşire olctu .
Öğrendiklerimi yazayım. ufurum yok dedi kalbinde d vitaminini fazla doz verme dedi.karacigere çok zararı varmış. Fisfisla olanlarda gelmedi diye anneler 2 doz veriyor çok sakıncalı dedi . Kilo alımı çok güzel. Günde 20 gram alması yeterli dedi mzaten kendisi anne sütü üzerine yapmış eğitimini ben arastirmistim. Yani 600 gram alması yeter dedi .
Refleksleri güzelmiş. Ayakta duruyor ayağını basıyor dedi .Ona da bakiliyormus
Ben de sesli düşünüyorum ve iş yaparken anlatıyorumBen yaptığım her şeyi ona anlatıyorum. Şimdi tencere yıkıyorum şimdi patates soyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?