Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benımkı de boyle

Kendı kendıne bı tek dısardyken, bebek arabasıda ve arabada uyuyakalıyor
O da hareket halındeyken

Dün uzun sure uyumadı
Sonra dalamadı dıye agladı baya
Şimdi o cıngarı yaşadık bizde
Bizimki de böyle dışarda sorun yok arabada yok
Ama evde kendi kendine nasıl uyuyacak bu çocuk bilmem
Güya alışkanlık kazanmıyorlar ama baya baya destekli uyumaya alıştı resmen ne ara buraya geldik ve nasıl dönücez bilmiyorum bazen dalması 40/60 dkyı buluyor ve çok yorucu
Ben başlıcam ufaktan uyku arkadaşına onu tutsun
Tabi kendi kendine uyursa

Ya bu doğru demek
Dün dikkatmi çekti düşmek üzereydi ve eli yakındı eliyle ağzına itti resmen
Kendi kendime saçmalama kızım tesadüf bu dedim ama doğru demek ki

Gündüz bazen emıyor bazen emmıyor . Emerken cok yoruyor, problem cıkarıyor.
Cok kısa emıyor emdıgı zaman.

Kısa emince yeterince emmiyor mu diyorsun. Belki gündüz cabuk emip bitiyordur uyanık ya hani. Gece uyku halinde daha yavaş emiyordur belki. Bi de makum sütümüz gece yagli gunduz daha sulu oluyormus ya gunduz icmesi daha kolay ya hani. Kilo alımı az demistin ama demi bu son ay icin. Kilo alimi önemli ona baktn mı diyecektm simdi aklma geldi.

Evet benim de aklmda bi uyku arkadaşı ayarliycam teması seviyor belli. Iki gündür sabah yanima aliyorum suratima yapisiyor uyuyor. Bi bebek mi battaniye mi ne yapsam ki bogulur mu agzina yüzüne ceker mi ki diye karar veremedim

Len iyiki bi atak haftası dedik ne uzattınız çocuk her ay değişiklik gösteriyo bu bir gerçekk ve çoğu bebeğimiz, aynı haftalarda olanlarla aynı şeyleri yapıyo bu sıralar ..
bebek bu yani büyüyo, değişiyo , gelişiyorrr
Bende haftalık olarak bebeği söylemem şuan 3 aylık bitti 12-13 haftalık demiyorum mesela haftalık takip etmiyorum.
Ama arada kitap okumak bebek için gerekli diye düşünüyorum hiç merak etmiyomusunuz diğer ay sizi neler bekliyo diye ben çok merak edip araştırıyorum, sonra bebeğimi izliyorum yapıyomu diye yada yapamıyosa ona yardımcı olmaya çalışıyorum
Ki bunu hamileliğimdede yapardım hafta hafta videolar izlerdim okumak araştırmak güzeldir.

Evet benim de aklmda bi uyku arkadaşı ayarliycam teması seviyor belli. Iki gündür sabah yanima aliyorum suratima yapisiyor uyuyor. Bi bebek mi battaniye mi ne yapsam ki bogulur mu agzina yüzüne ceker mi ki diye karar veremedim
Ben amigurumi çırbağa kullanıcam

Birsey diyeceğim ama benim 6 yaşındaki hala kendi kendine uyumuyor banyo pijama kitap bekleme uyku

Birsey diyeceğim ama benim 6 yaşındaki hala kendi kendine uyumuyor banyo pijama kitap bekleme uyku
Ya öylesine razıyım
Yatsın pışpışlıyım ninni söyliyim sarılıyım farketmez
Bu illaki kucakta, göğsümde yatacak. Dalması da uzun sürüyor kollarım kopuyor resmen

Ya bu doğru demek
Dün dikkatmi çekti düşmek üzereydi ve eli yakındı eliyle ağzına itti resmen
Kendi kendime saçmalama kızım tesadüf bu dedim ama doğru demek ki
Hayir canim gayet hepsi gercek zamanla emzigi dusunce alip agzina da koyacaktir. Suan sahip cikmayi ogrenmiş bile

Hanımlar sakin bebeyi desteklemeseniz bile onun edineceği beceriler var hepsi zamanla olacak eğer öyle olmasaydı cahil cühela insanların bebeleri normal gelişmezdi..
Ben kafaya takmıyorum hiç mesela zeka kartı almadım A101 den Bi kitapçık almıştım ona da bakmıyor pek
Hep siyah beyaz tşirtlerimi inceliyor üstümdeki

Bn masal kitabı aldım okuyorum dinliyor aynı kitabı defalarca okuyorum.

Kızlar bizim kızı üniversite nin prof una götürdük .elbiseleriyle 5670 dedi.60 cm olmus . .
tabi prof olcmedi hemşire olctu .
Öğrendiklerimi yazayım. ufurum yok dedi kalbinde d vitaminini fazla doz verme dedi.karacigere çok zararı varmış. Fisfisla olanlarda gelmedi diye anneler 2 doz veriyor çok sakıncalı dedi . Kilo alımı çok güzel. Günde 20 gram alması yeterli dedi mzaten kendisi anne sütü üzerine yapmış eğitimini ben arastirmistim. Yani 600 gram alması yeter dedi .
Refleksleri güzelmiş. Ayakta duruyor ayağını basıyor dedi .Ona da bakiliyormus

Hamileyken parlaklık mı var demişler ufuruk olmadığını nasıl anladı dinleyerek mi cihazla falan mı bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…