Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde 20 25 alıyor. Doktor kesinlikle mama gereksiz diyor ama versem mi diyordum. İyi ki yazdın. Benimde 3 ayda ortalama 5700 falan olur sanırım boyda şuan 62 1 haftaya yine bu civarda olur. Süt arttirayim diye anam ağladi

4 aylık olunca kendi kendine uyumayacak zaten. Uzun bir süre uyuturken hep yanında olacaksın. Hazırla kendini
Yanında durmaya razıyım, yeterki üstümden insin, kıçım kurudu ay

Kızlar
Atak matak hiç takıbımde ve umurumda degıl. Bir de onu takıp edemem büyüyoruz işte paldır küldür

Bacımsu bilmek ayrı, takip etmek ayrı şey

İlkinde takip ederdim ama bunda pek takmıyorum. Zaten erken doğdu bir de onun haftasını hesaplayamam

Benimde 20 25 alıyor. Doktor kesinlikle mama gereksiz diyor ama versem mi diyordum. İyi ki yazdın. Benimde 3 ayda ortalama 5700 falan olur sanırım boyda şuan 62 1 haftaya yine bu civarda olur. Süt arttirayim diye anam ağladi
Ben 3. Ay kontrole götürdüm aşk ye once 4100 olctuler. Ben bir yanlışlık var çocuk 1 kg mu verdi deyince tartiyi kurcalaya kurcalaya5500 oldu. Yine doğru mu emin olmamakla birlikte bu kg da iyi dediler. Ayrıca boyunu evde ölçtüm 63cm zaten 62 cm yazan tulumlar olmuyor. Kilo olarak da yanaklar kollar bacaklar tombik tombul. Yani demem o ki senin oğlan 5700 ise benim kızdan kilolu ve sen mama takviyesi yapmaya mi niyetleniyorsun

Emiyorsa verme . Ben mecburı 2 öğün verıyorum . En fazla 90 cc ıcıyor. Gunduz emmede sorun yasadıgım ıcın verıyorum. Yoksa kesınlıkle vermezdım . 2 saate bi beslenıyor ve memenın 2 saate 1 90 cc cıkarması cok zor

Canım ben senin komple herşeyin sistemine itiraz halinde olduğunu anladım zaten. Alayına isyan modundasın bayadır

Atak haftasında diye bebeğe ekstra ilgi alaka gösterildiği anlamını nasıl çıkardığını da anlamadım valla. Ayy bebem bu haftadan sonra bunu öğrenecek dur destekleyeyim demem.
Elimin altında zaten her zaman konuşuyoruz. Ben konuşmasam o rahat durmuyor. Gözümün içine bakıp beni inceliyor

Ben araştırmaların hepsine saçma demem. Faydalı yerlerini alırım banane

Bu aylar için yılanı boğar derlerdi büyükler. Çocukken birinden duymuşum

Kızlar kagurunun erkek bebege olumeu bir yanı var testislere zarar vs tarzı? Büyüme atağı haftasından mıdır hava degisiminden midir bilmiyorum ama sabah 38.0di atesimiz simdi 37.6 biraz bitkin biraz keyfsiz emmesi azaldi. Kizlar ben ozelde dogum yaptigimda iki ayri cocuk doktoru bebegimi gordu 1 haftalikken bisey demediler. Devlette calisan bir doktor tanidigimiz muayene ettiginde testisleri koyu renk hormonlarina bakilsa iyi olur diye endokrine yonlendirdi. 1 aylikken ve 2 aylikken kan verdik endokrinci bazi degerleri istedigim kadar dusmemis genetik test isteyrbilirim dedi. Baktigi degerler konjenital adrenal hiperplazi diye bir hastaligin teshisi icin bakiliyor fakat dediki sizin degerleriniz o hastaligin degerleri kadar yuksek degil. Ama normale de binmemis 3 aylikken birdaha kan verecegiz bebege tamamlayici saglik sigortasi yaptıracaktim bu vesileyle vazgectim hem asiri ucuk fiyatlar hem de gece vocuk acil olmayinca bi anlami yok gunduz de ozel doktor muayenehanesine gotururum. Suana kadar devlette endokrinde randevu bulmakta hic zorlanmadim ve ilgilenen doktorun hem bebege hem aileye yaklasımı cok iyiydi. Bebeklerinizin genital rengine bakın lütfen

Evet benim de aklmda bi uyku arkadaşı ayarliycam teması seviyor belli. Iki gündür sabah yanima aliyorum suratima yapisiyor uyuyor. Bi bebek mi battaniye mi ne yapsam ki bogulur mu agzina yüzüne ceker mi ki diye karar veremedim

Oğlum yanındaki uyku arkadaşı oyuncağını hiç umursamadı. Ne istedi ne istemedi..
Uyku arkadaşı mantığını yanlış anladı kardeş kardeş uyudular

Bacımsu bilmek ayrı, takip etmek ayrı şey

İlkinde takip ederdim ama bunda pek takmıyorum. Zaten erken doğdu bir de onun haftasını hesaplayamam
Atak zamanlarını bılmıyorum da takıp etmıuorum da
Umurumda da değil
Cunku hıçbır seyı degıstirmez bılmek

Bebek bu bi gün öyle bir böyle der gecerım

Kızlar ya bugün doktor kontrolün vardı. Bebeğim 3 kilo doğdu. 1. Ay kontrolünde 4250 çıktı şimdi 5 kilo çıktı. Doktor ilk ay 1250 almış şimdi 750 gram almış bi sıkıntı var gibi duruyo sütünde mama başlayalım mı dedi. Dedim çok gazlıydı buna düzgün emmedi hiç o yüzden olabilir mi falan. 2 hafta sonra bakalım o zaman tekrar dedi. Benim anlamadığım 750 gram normal değil mi ya bu doktor niye böyle yaptı şimdi canım sıkıldı

Seninle hemen hemem aynı günlerde aşı için sağlık ocağına gittik ve o gün gelen beneklern ortalama 5 kg olduğunu söyledi ebe konuşurken
Sanki dersin bir ayda 300 gram almış
Nedir bu doktorlardaki mama sevdası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…