- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.481
Şu su ile ben de arami bi düzgün tutamadim havalar sogudukca su icme istegim de azaliyor galiba.Ben de suyu azalttım. Düzgün yiyemedim doğumdan önceki kilomun altına indim. Bu ay kg alımı iyi ama aynı emdiği halde azalmış gramı.
Hemen süt de azaldı. Daha çok çekiyor gelsin diye. Şimdi tekrar artırdım. Onun etkisi çok oluyor.
Al birini vur ötekıne
Ya cok cahilane sorcam ama kaşık maması ne oluyo4. Aya yavastan baslmak lazımmıs
Emzırme yastıgı var ya ona oturtucam 4.ay dolunca .
Hiip yulaflı kaşık maması aldım
4.ay dolsun günde 2 kez verıcem. Ek gıdaya tamamen gwcınce bırakıcam
Yanı 2 ay kullanmıs oluyorum kasık maması. Belkı o kadar bıle surmez.
İlk zamanlar evet süt cıkar, ama suan özellıklr evde olmayan anneler ıcın cok zor
Bebeğin günlük sütünü sağmak .
Ek bişiler vermeden zor.
Doktor da abartmısvalla mama falan verecegıme o aylarda, tarhana corbası verırım daha ıyı
Ben de terazıyım ama her türlü ınsanla anlasırım.ne yalan söyleyim oyle ikizleri de sevmem gerci kuzenim ikizler ama onunla sorun yaşamiyorum. Yengeçlerden de pek hazzetmezdim. Burnumun dibinde bitti ben teraziyim. En cok Yay olanlarla anlaşirım. Boğa ve balik falan da iyidir mesela bence.
Devam sütünün daha az katkılı hali dıyelımYa cok cahilane sorcam ama kaşık maması ne oluyo
Ya cok cahilane sorcam ama kaşık maması ne oluyo
Anladım sen eminsen ic güdüsel olarak aç diyorsan açtır ya.Buyudu ve anne sütünün hazmı cok kolay
Emme suresı de baya az, doymadıgından emınım . Yatı aç yarı tok oldugu ıcın sesı cıkmıyor olabılır .
Şurada zaten 2 ay sonra ek gıda ınsallahyani kase corba ıcmesı dıyelım
Beni hiç germıyor ek gıda . Heyecanla beklıyorumAnladım sen eminsen ic güdüsel olarak aç diyorsan açtır ya.
Ek gıda meselesi beni geriyor ama yapcaz biseyler
Halbuki bana doğum yapalı 1 sene olmuş gibi geliyor bakıyorum daha 2 ay olmuş1 seneye yaklasıyoruz kızlar. Şaka maka 1 senedir burada hergün konusuyoruz
Len
Valla ben asırlardır bu haldeyım sankiHalbuki bana doğum yapalı 1 sene olmuş gibi geliyor bakıyorum daha 2 ay olmuş
Anlaşma konusunda sorunum yok herkesle uyumluyumdur da sevmiyorum yani. Eşimle zıt degiliz o koç burcu. Ama dedigin gibi ondan kaynakli bi gıcık haller mevcut benimkinde de...
Ben de terazıyım ama her türlü ınsanla anlasırım.
Eşimle zıtız ama o da haddını bılmedıgınden kaynaklanıyor
Hmm bunu bilmiodum. Allah korusun da olur da sütum azalirsa ki bazen beni korkutuyor. Ya da bu bebe yine hallenir emmezse falan ilerleyen zamanlarda. Bunu düşünebilirim. Zira biberonu da pek sevemedi gibi geliyor. Alternatif olması lazm.Devam sütünün daha az katkılı hali dıyelım
Ve kasıkla verıyorsun
Muhallebı gıbı
Ay hakikaten yaa ben geç girdim topic e ama nerden baksanz ben de bi 7 8 aydir takipteyimdir. Iyi oluyor burasi kim ne derse desin. Hatta aklma ne geliyor biliyo musunuz ilerde muhtemelen konuşmalar azalir sonra merak ederm kim nasil napiyor diye dusunuyorum1 seneye yaklasıyoruz kızlar. Şaka maka 1 senedir burada hergün konusuyoruz
Len
Bir de markette gördüm. Elma +şeftali püresi var üstünde 4+yazıyor. Demekki kullanan var .bak onu alıp karistirabilirsin.bir tadına bak eğer bildiğimiz elma seftaliyse sen de yapar yedirirsin4. Aya yavastan baslmak lazımmıs
Emzırme yastıgı var ya ona oturtucam 4.ay dolunca .
Hiip yulaflı kaşık maması aldım
4.ay dolsun günde 2 kez verıcem. Ek gıdaya tamamen gwcınce bırakıcam
Yanı 2 ay kullanmıs oluyorum kasık maması. Belkı o kadar bıle surmez.
İlk zamanlar evet süt cıkar, ama suan özellıklr evde olmayan anneler ıcın cok zor
Bebeğin günlük sütünü sağmak .
Ek bişiler vermeden zor.
Doktor da abartmısvalla mama falan verecegıme o aylarda, tarhana corbası verırım daha ıyı
Niye irmik vermedinElma
Şeftali 4+ ise kendım yaparım zatenkayısıyı beklıyorum ama 6 ay yazıyor yahu.
Bebeğin gelısımı gosterecek bazı seyleri
Evet irmik kilo aldırıyor baya bebeklere. Ben kızımda pek vermedım .
Bizim bebeler sıkıntılıIki seferdir karanlıkta Emziriyorum
Ama uyuduğu zaman alıyorum salıncaktan Yarı uyur halde
uyanıyor ben yine de meme vermek için diretiyorum yatarak Emziriyorumdolu göğsü veriyorum yatarak emzirdiğim için de tıkanmıyor
bu son denediğimde uyandı
Yapacak bir şey yok emdi mi emdi ona bakarımem sonunda amuda kalkıcam az kaldı
Holde kapının arkasında emzırdım
Yerde
Dıger kapıları kapatınca karanlık oldu hol
İrmipe fırsat olmadıBir de markette gördüm. Elma +şeftali püresi var üstünde 4+yazıyor. Demekki kullanan var .bak onu alıp karistirabilirsin.bir tadına bak eğer bildiğimiz elma seftaliyse sen de yapar yedirirsin
Valla anneme yaptırdım tarhana çorbası. Tarhanali pankek
Niye irmik vermedin
Öyle oluyor zaten. Hatta hamıleler bıle oluyorAy hakikaten yaa ben geç girdim topic e ama nerden baksanz ben de bi 7 8 aydir takipteyimdir. Iyi oluyor burasi kim ne derse desin. Hatta aklma ne geliyor biliyo musunuz ilerde muhtemelen konuşmalar azalir sonra merak ederm kim nasil napiyor diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?