Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şu su ile ben de arami bi düzgün tutamadim havalar sogudukca su icme istegim de azaliyor galiba.

Ya cok cahilane sorcam ama kaşık maması ne oluyo

...
Ben de terazıyım ama her türlü ınsanla anlasırım.
Eşimle zıtız ama o da haddını bılmedıgınden kaynaklanıyor

Anladım sen eminsen ic güdüsel olarak aç diyorsan açtır ya.

Ek gıda meselesi beni geriyor ama yapcaz biseyler

...

Ben de terazıyım ama her türlü ınsanla anlasırım.
Eşimle zıtız ama o da haddını bılmedıgınden kaynaklanıyor
Anlaşma konusunda sorunum yok herkesle uyumluyumdur da sevmiyorum yani. Eşimle zıt degiliz o koç burcu. Ama dedigin gibi ondan kaynakli bi gıcık haller mevcut benimkinde de zaten hangi kadin kocam gıcık degil benden kaynakli der ki problem tabiki onlarda diycez

Devam sütünün daha az katkılı hali dıyelım
Ve kasıkla verıyorsun
Muhallebı gıbı
Hmm bunu bilmiodum. Allah korusun da olur da sütum azalirsa ki bazen beni korkutuyor. Ya da bu bebe yine hallenir emmezse falan ilerleyen zamanlarda. Bunu düşünebilirim. Zira biberonu da pek sevemedi gibi geliyor. Alternatif olması lazm.

1 seneye yaklasıyoruz kızlar. Şaka maka 1 senedir burada hergün konusuyoruz
Len
Ay hakikaten yaa ben geç girdim topic e ama nerden baksanz ben de bi 7 8 aydir takipteyimdir. Iyi oluyor burasi kim ne derse desin. Hatta aklma ne geliyor biliyo musunuz ilerde muhtemelen konuşmalar azalir sonra merak ederm kim nasil napiyor diye dusunuyorum

Bir de markette gördüm. Elma +şeftali püresi var üstünde 4+yazıyor. Demekki kullanan var .bak onu alıp karistirabilirsin.bir tadına bak eğer bildiğimiz elma seftaliyse sen de yapar yedirirsin
Valla anneme yaptırdım tarhana çorbası. Tarhanali pankek
Elma
Şeftali 4+ ise kendım yaparım zaten kayısıyı beklıyorum ama 6 ay yazıyor yahu.

Bebeğin gelısımı gosterecek bazı seyleri

Evet irmik kilo aldırıyor baya bebeklere. Ben kızımda pek vermedım .
Niye irmik vermedin

Bizim bebeler sıkıntılı geçen eşim spor mu yapıyon gizli gizli sıkılaşmışsın diyo. Halbuki eğile kalka zıplaya hoplaya pilates topunda emzirmekten sıkılaştım haberi yok

İrmipe fırsat olmadı

Öyle oluyor zaten. Hatta hamıleler bıle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…