Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bak buna cevap veremedım

Her konuda kendımı bılen bırıyımdıe
Yani iyi ve kötü huylarımı cok ıyı bilirim. Kendımı olduğum gıbı kabullenırım.asla her zaman kendımı haklı görmem.. sezarın hakkını sezera verırırm .

Kendımı sütten cıkma ak kasık kesınlıkle zannetmem.

Diyeceğim o ki gercekten esım gıcıktır
Ben her yola gelırım mesela
Ufak seylerı asla sorun yapmam. Evde bişi kırılsa eşım daha cok tepkı gosterır düşün işte ne kadar gıcık oldugunu

Ömür törpüsü yengeç erkeği

Kızlar
Atak matak hiç takıbımde ve umurumda degıl. Bir de onu takıp edemem büyüyoruz işte paldır küldür
Bugun hiç girip okuyamadım yazamadım şimdi sayfalar birikmiş okuyorum ve buna cevap vermek istedim .. bende hiç bir şey yüklemedim telefonuma tek yaptığım arada ayına uygun yapabilecegi şeyleri okumak ve gözlemlemek...40 yaşında bir ergen bir bebek iki erkek çocuk annesiyim ikini büyütürken tadına vara vara buyutmeye calissamda daha genç ve aktiftim , şimdi daha bilinçliyim daha da tadına varmaya çalışıyorum ve bebeğimi kalıplara sokmak kıyaslamak istemiyorum bir daha bu anlara donemeyecegimizi bilerek keyfini çıkarıyorum .. yani birazda senin gibi paldır küldür incigini cincigini çıkarmadan abartmadan normal ölçüler de büyütmeye çabalıyorum

Evet benim de aklmda bi uyku arkadaşı ayarliycam teması seviyor belli. Iki gündür sabah yanima aliyorum suratima yapisiyor uyuyor. Bi bebek mi battaniye mi ne yapsam ki bogulur mu agzina yüzüne ceker mi ki diye karar veremedim
Çok tatlı uyku arkadaşları satılıyor geçen LCW da gördüm 179 TL di almadım ucuzunu bulursam alicam Trendyol da var onlarda güzel 149-450 arası

Surrender İlkay bebenin kangurusunu sen mi kullanıyordun? 2. El yenidoğan aparatlı olanı sipariş verdim. Markete yakın yere kendim çıkmak istiyorum, çok uzadı bu süreç bende. Memnun kalmış mıydın, kullanıyor musun?

Bende gece yatagnda sabah baba ise gidince yanımda yatırıyorum.. büyük oğlan hep yanımdaydı bunu sadece sabahları diye düşünüyorum ama bakalım zaman neyi göstereceközellikle kışın ev ne kadar sıcak.olsada alıp sarıp sarmalayip koynuma.sokmayi çok seviyorum amaanmn bir dahami dogurucam sanki tadını çıkartip yine koynumda büyüteceğim diyede düşünmüyor değilim

...

Ben de terazıyım ama her türlü ınsanla anlasırım.
Eşimle zıtız ama o da haddını bılmedıgınden kaynaklanıyor
Bende teraziyim .. terazi zaten uyum burcu biz herkesle anlaşır her ortama.ayak.uydururuz eşim yengeç sanırım seninkide yengecti.. nazlı yengecler hic bir zaman bizim.hayat enerjimizi sosyalligimizi yaşama sevincimizi gücümüzü anlayamayacaklar... İşin kötü tarafı oglanda yengeç

Hadi oğlan yönünden sanslısın
Koca yonunden yengeç zor baya

Ben kendi isteğimle sezaryen oldum hem kendime güvenim yoktu hem de o kadar acı çekmeye gerek yok diye düşündüm. Bir de sonrasında oranın gerçek manada toparlanacagina inanmıyordum .iyiki de sezaryen oldum herkese de tavsiye edeceğim .sadece benim şöyle bir sıkıntı oldu burda yazmadım korkan olur diye. Benim epidurali erken taktılar. Benden önce ameliyat vardı dediler ki biz o sırada odada epidurali takalım. Normalde ameliyathane takip hemen doğuma alıyorlarmış. Anestezi doktoru dogum öncesi bana ne yapacaklarını tek tek anlattı. Dedi ki bak bu dokunma hissi ama bu kesilme hissi .eğer kesilme hissi duyarsan hemen söyle müdahale edelim . Neyse ameliyat başladı ben beni kestiklerini hissettim .Hem bıçağın baskı hissini hem de hani elinizi kesersiniz de böyle bir acı olur onun gibi hissettim .sonra epiduralin derecesini artırdilar çok hissetmedim ama ben ilk başta o hissi yaşadım ya bebeği bana gösterdikten sonra tansiyonum 17 ye çıkmış ki benim tansiyonum 9 10 olur .o yüzden pek çok şeyi hatirlayamadim .annemler anlatıyor. Bebegi vermişler bana bebege bir ton laf söylemişim canım yavrum falan gibisinden .resim cekilmisim .resimlerde gülüyorum. Ama ben hatırlamıyorum. Bir de güzel poz vermişim bir tek bebekle ilk tanışmayı ve ilk emzirmeyi hatırlıyorum. Onun haricinde bir baş ağrısı kadar bile ağrım olmadı. 3 saatte yataktan kalktım. 3 gün içinde ağrılarım geçti. 10 günde yan dönüp yatıyordum. Benim o kadar rahat geçti ki .yine olsa yine sezaryen yaparım. Bu tercihimden asla pişman olmadım

Aynen okadar çok korkuyodumdu ki bendeee hiç böyle olucağınu düşünmemiştim… doğumumda güzel geçti spinal oldu benimki göbeğimin sallamasını hhissetiö bişiler oldu aşağıda amaa asla ben acı hissetmedim. Bende baş ağrısı değilde titremeyle attım herşeyi çok titredimmm .. eve geldiğim gün mastit oldum zaten sezeryan dikişimi fln unuttum onun acısından bende asla pişman olmadım , aklımda hep süper bi doğum ve sonrası kalıcakkk

Valla benım basıma gelmeyen kalmadı tabıri caizse agzıma s*cıldı

Tükenmişti alamamıştım baktım bugun geri gelmiş son 1 tane kalmış aldım hemen. Pazartesi fln gelir kesin benim. Senki geldimi beğendin mi
Geldi malı falan iyi bence sadece emin olamıyorum boyutu büyük mü acaba diye. Suan sadece kafa cikiyor disari kol bacak kayboluyor. Cekme falan yapar mi ki diyrm sonra bi degistirsem mi diye dusundum. Bekliyor dolapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…