Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ne oluyor bu bebelere? Çok geçmiş olsun tıkanıklık için. ben de birkaç gündür tutturmak için uğraşıyorum hoplaya zıplaya emziriyorum, almıyor. Herkesin derdi aynı sanırım
Evet hoplatip emzirenleri okuyunca ben de denedim o sekilde emdi çok şükür.

Her yazdığın çok doğru canım..benim amacım hem annesütünü alsınlar hemde ikizlere cidden mama fiyatları bayağı ağırğeliyor bütçemize..çünkü 1 kutusu290 TL'ye alıyorum (Hipp) ..onlar sağlıklı olsunda

Ben her gün ortalama 8-9 kez emziriyorum. Yani 2 saatte bir olmuyor genelde. Kilo da alıyor. Bence en iyi annesi biliyor bebeği, iyi diyorsan hiç sorgulama derim

Kolay anne oldun dıyenlere gelsın
Sırf sonrasındaki iyilesme sureci yuzunden olmadım. Eger bebek ve anne icin bir problem risk yoksa normal dogumu destekliyorum risk varsa sezeryan olana kimsenin laf etmeye hakki yok. Fakat keyfi bi sekilde secenek olarak tercih edilmisse de gülü seven dikenine katlanir. normal dogurdum halde 10 icten 5 dıstan dikisim vardi 15 gün oturamadım oturmak ayri kalkmak ayri eziyetti ödem yapmis dış dikislerim. Her anne ve cektigi kendine kutsaldir..

Evet canım. Sezeryan ne kadar zorsa normal de zor aslinda. Ben de icten bi süru sayamadigim dikiş dıştan da bi kesi bi yırtıkla dogurdum. O dikişlerin nasıl dikildigini anlatmayım Gercekten basta oturmasi kalkması bi ayrı dertti. Sonrasinda sarkmış vajinanın durumunu dile getirmeyim bile. Her dogum kutsal her dogum zor. Kimse sezeryana da laf etmesin normal doguma da. Her biri de riskli her biri de yıpratıcı.

Her ikiside çok zor her ikisindede bir melek getiriyosun dünyaya ama malesef bi kesimmm sezeryanın çok kolay olduğunu düşünüyo bazıları onu annelikden bile saymalanlar var.
Ben acıkcası keyfi bi şekilde sezeryanı seçtim çünkü normal doğum yapıcak cesareti kendimde bulamadım vajinismustum eskidennn . Acısını bendr 1 ay çektimmm ,
Herkes der normal doğum yapınca hemen ayaklanıyosun diye, alakası yok sezeryandada ayaklanıyosun heee hemen ayaklan hee 6 saat sonra ikiside aynı bana göre, acısıda dikişide aynııı şekilde sonra devam ediyorrr
Ne şekilde doğum yaparsan yapppp ikiside kutsal ikiside harikaaaaa birşeyyyy önemli olan sağlıklı bir bebek doğurabilmek

Kızlar
Sizinkiler de asırı sekılde el emmek ıstıyor mu? Hatta gece uykusunsa bıle. Kendını uyandırıyor. Kundak yapıyorum acıyor ve kunsagı emıyor
Benimki parmagi emmeye basladi bile deli gibi emme güdüsü var cidden. Dedigm iki gündür memeye yanaşıyor emiyor sorun olmuyor bu yüzden. Kiyafetini bazen kucakta turarken elimi ve bir sürü seyi emme derdinde. Gece uyanip acikinca parmagini emiyor zatrn ben o sese uyanip emziriyorum. Yoksa aglamiyor falan.

Uyandığında aglama benımkınde de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…