Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Acaba benimii de gizli bi yengec midir nedir ya da ikizler de olablr. Ayni sekilde bazi seylere fazla tepki gosteriyor dedigin gibi ufak seyleri sorun ediyor bazen de etmiyor bi olgun bi olgun şok oluyorum. Ben de her yolda giderim kendimi de elestiririm ama gömmem öz sefkatim vardir mesela olsn napalm derim. Benimki kendine yüklenir de yüklenir. Ya da ufak bi hata yaptiysam bazen bana bile hayatimin en buyuk hatasini yapmisim gibi yuklenir. Dengesiz biri biraz

Geldi malı falan iyi bence sadece emin olamıyorum boyutu büyük mü acaba diye. Suan sadece kafa cikiyor disari kol bacak kayboluyor. Cekme falan yapar mi ki diyrm sonra bi degistirsem mi diye dusundum. Bekliyor dolapta
Ben kollardan kıvırır giydiririm. Çünkü bunların büyük olması gerekşyomuş rahat etsinler diyeee ben direk 1 ay sonra giydiricem olmadı kolları sokmayız öyle fermuarı kapatırız hemde kundak gibi olur

Bugun sabah annem geldi bebiş yabancılık yaptı annem kucağına aldı ağladı. Ben gittim aldım ssustu erken değilmş bu🛣 daha dün görmüştü oysaki

Aynen öyle yaparsak diye de dusundum kol bacak harket eder icinde olsun dedim. Cok sevgili eşim bogulur cocuk icinde diyo

Bugun sabah annem geldi bebiş yabancılık yaptı annem kucağına aldı ağladı. Ben gittim aldım ssustu erken değilmş bu🛣 daha dün görmüştü oysaki
Erken sanrm bugün internette gordum de ilerleyen haftalarda olcak o sanrm. Ama belki seninki erken farkindalik olusturdu bilemedim

Iste sevgili cok bilmiş eşim her aşamada cocugu biliyor ya durmuyor bizimki hareketli bogulur diyor. Ulen sabahtan aksama evde yoksun zaten aksam da yorgun oluyor bilmem ne gece uyuyorsun sabah erken işe gidecem diye. Eee ne ara bebe noliyo nasil nerden bilion acep. Gel de dellenme yahu. Bişey olsa sonra bana kalır sen aldn da ben sana dedim de neyse iste bakiyim bi ay sonra bebe biraz büyür de kollardan kivrilir gibi olursa vermem yoksa veririm. Zaten 120 gün iade hakki var heralde lcw da

İlk defa yaptı bencede bidaha yapmaZ gibi erken bizde şaşırdıkkk . Dediğin gibi 4.ayda oluyo sanırım
Yavaş yavaş ögreniyordur ya da o an başka bişeyden aglamışta olablr yani bundan sebep oldugunh bilemezsin. o tarz seylerin net anlasilmasi icin bi kac defa olmasi lazm

Ayyyy resmen bebim eşimi anlattın işten eve geldiğinde baktığı aralıklarlaaa toplam belki 1 saat demediği kalmıyı sank bana 20 senelik baba akıl veriyo , 23 saat bende 1 saat sende be adam geçen 2 buçuk saat baktı uyudumda daha ne istiyon baktım dedi o 2,5 saat içindede 1-2 kere bu çocuk kaka yaptı galiba alsana diyip durdu (hepsi gazdı)
Yaaaa çok biliyo haspalar
Dediğin gibi yaparım bende olmadı şimdi görmediğim için büyüklüpünü anlayamıyorum

Benim epidural oldu.bas ağrısı olmadı. Yara yerim.bir bas ağrısı kadar bile agrimadi

Ay illa almak mı lazm evde biseylerle olmaz mı o iş ne bileyim bi arastirayim da yine. Öyle bişeyin ne gibi ayirici özelligi var ki
Yoo bence almak şart degil evden başka bir oyuncak da olur hatta bazen kendi battaniyesi annenin tulbenti gibi şeyleri kendide uyku arkadaşı olarak belirler .. ama belirli özellikleri var tabi internetten araştırdım ben..

Benim kocam bi tane her işi yapar cocuklara bakar diyenlere inanmayacaksn işte hepsi ayni
Yoo bence almak şart degil evden başka bir oyuncak da olur hatta bazen kendi battaniyesi annenin tulbenti gibi şeyleri kendide uyku arkadaşı olarak belirler .. ama belirli özellikleri var tabi internetten araştırdım ben..
Ozeĺĺiklere bakiyim bi ben ayirici ozellik olacagini dusunmedim hic

Ben de teraziyim, annem yengeç tam olarak bahsettiğin gibi, onların hayatı bitmiş gibi, bizim her an yeniden başlıyor gibi
Sevmem sevmem dedim çocuğum yengeç

Valla benım basıma gelmeyen kalmadı tabıri caizse agzıma s*cıldı
Bence sezeryan dibine kadar doğum. Ben sezeryan korkuma normale direndim. Eğer acı üzerinden karsilastirilacaksa sezeryan daha zor, ama 'millet' memnun olmayanlar topluluğu. Şimdi emziren anneye az kilo almış mama ver derken mama verenede emzir çocuğu neden mama veriyorsun diyen aynı kişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…