- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.561
Benim kocam bı tane her iyi yaparBenim kocam bi tane her işi yapar cocuklara bakar diyenlere inanmayacaksn işte hepsi ayni
Ozeĺĺiklere bakiyim bi ben ayirici ozellik olacagini dusunmedim hic
Bugün ilk defa tam 5 saat kesintisiz uyudumGececen beri kimse gelmemiş
Kalkın len
Kesınlıkle !Bence sezeryan dibine kadar doğum. Ben sezeryan korkuma normale direndim. Eğer acı üzerinden karsilastirilacaksa sezeryan daha zor, ama 'millet' memnun olmayanlar topluluğu. Şimdi emziren anneye az kilo almış mama ver derken mama verenede emzir çocuğu neden mama veriyorsun diyen aynı kişiler
Ben de çok gergin gitmiştimGünaydın kızlar
Bugün asi günümüz ve ben çok gerginim. Burada okuduklarim etkiledi beniaşıdan hemen sonra calpol alıp versem, hiç ateşi vs beklemeden olur mu
İlkinde dogurdugumdan bile emım değılım artıkŞaka gibi yas cidden her doğum bir değil ilki güzelmi geçmişti
Ben verdim huysuzlanmisti zaten calpoldan sonra biraz daha iyi olmuştuGünaydın kızlar
Bugün asi günümüz ve ben çok gerginim. Burada okuduklarim etkiledi beniaşıdan hemen sonra calpol alıp versem, hiç ateşi vs beklemeden olur mu
AhhhBenim epidural oldu.bas ağrısı olmadı. Yara yerim.bir bas ağrısı kadar bile agrimadi
Merak etme canımGünaydın kızlar
İnşallah 2. Sinde öyle bişi yaşamamİlkinde dogurdugumdan bile emım değılım artık
Aynen kesinlikleeeBenim kocam bi tane her işi yapar cocuklara bakar diyenlere inanmayacaksn işte hepsi ayni
Ozeĺĺiklere bakiyim bi ben ayirici ozellik olacagini dusunmedim hic
Benım de duruuor . Hatta annem ve esım dıkey mi kestıler dedıKızlar şu kahverengi leke ve çizgileriniz ne alemde
Benim hala karnımın aşağısına doğru var
Yukarıdan çizgi soldu ama aşağılar baya kahve
Ne zaman geçecek bu ya
Benimde aşağıdaki geçmek üzere yukarıdaki hala ayniiKızlar şu kahverengi leke ve çizgileriniz ne alemde
Benim hala karnımın aşağısına doğru var
Yukarıdan çizgi soldu ama aşağılar baya kahve
Ne zaman geçecek bu ya
En azından yarım ediyoda akıl veriyo , benimki etmiyosa akıl veriyo insan dahada sinirleniyoBenim kocam bı tane her iyi yapar(bkz: Kör öldü badem gözlü oldu) gerçekten her işi ama. Öyle olunca da bana karışma ve akıl verme hakkı varmış gibi davranır. He ben izin vermem ayrı
Benımkı bence ıkınmıyor . Bir iki ıkınıp bırakıyor. Hala hergün yapmıyor mamadan dolayı.Surrender sizinki bazen 1 gün kaka yapmiyordu ıkınma zorlanma olmuyomuydu ya
2 haftadır hergun sabah 4 ve 5 ten sonra saat 9a kadar ikiniyor kakasini yapabilmek için uyku düzeni falan bişey kalmadı
Bende çok yıprandım uyuyamadım icin sütümde azaldı gibi
Almıyor sadece anne sütü bende onu anlamıyorum yani anne sütü alıp nasıl böyle zorlanıyor kabız gibiBenımkı bence ıkınmıyor . Bir iki ıkınıp bırakıyor. Hala hergün yapmıyor mamadan dolayı.
Mesela suan kakası var ama kendını zorlamıyor hıc yapmak ıcın.
Mama alıyor mu senınkı ?
Ben de dün hiç uyuyamadım artık gözlerim kapanıyordu uykusuzluktan bi yarım saat bak az bir şey uyusam yeter dedim 15 dakika bakamadı ağladı çocuk hep sinirlendim aldım elinden her gaz çıkarışında kaka yaptı diyip duruyor yarım saat dahi nasıl bakamaz anlamıyorumAyyyy resmen bebim eşimi anlattın işten eve geldiğinde baktığı aralıklarlaaa toplam belki 1 saat demediği kalmıyı sank bana 20 senelik baba akıl veriyo , 23 saat bende 1 saat sende be adamgeçen 2 buçuk saat baktı uyudumda daha ne istiyon baktım dedi o 2,5 saat içindede 1-2 kere bu çocuk kaka yaptı galiba alsana diyip durdu (hepsi gazdı)
Yaaaa çok biliyo haspalar
Dediğin gibi yaparım bende olmadı şimdi görmediğim için büyüklüpünü anlayamıyorum
Hiç korkma ben ilaç vermedim. Ne ates ne huysuzluk hiçbir şey olmadı. Bolca uyudu o gün sadeceGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?