Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim kocam bi tane her işi yapar cocuklara bakar diyenlere inanmayacaksn işte hepsi ayni

Ozeĺĺiklere bakiyim bi ben ayirici ozellik olacagini dusunmedim hic
Benim kocam bı tane her iyi yapar(bkz: Kör öldü badem gözlü oldu) gerçekten her işi ama. Öyle olunca da bana karışma ve akıl verme hakkı varmış gibi davranır. He ben izin vermem ayrı

Kesınlıkle !
Bir de sey var " kazık kadar olmus hala emıyor mu ? "
Kızım 28 ay emdi. Her gören öyle dıyordu .

Len gıdın işinize

Günaydın kızlar
Bugün asi günümüz ve ben çok gerginim. Burada okuduklarim etkiledi beni aşıdan hemen sonra calpol alıp versem, hiç ateşi vs beklemeden olur mu
Ben de çok gergin gitmiştim
Ben verdim iyi ki de vermişim
Ateş olmasa da ağrı illaki olacak
Birde bana arkadaşım şey dedi
Gerekirse koynunda dursun ama aşının etkisi geçene kadar uykusunu bozma sakın yoksa bütün düzeni huyu değişir demişti
Bence doğru

Surrender sizinki bazen 1 gün kaka yapmiyordu ıkınma zorlanma olmuyomuydu ya
2 haftadır hergun sabah 4 ve 5 ten sonra saat 9a kadar ikiniyor kakasini yapabilmek için uyku düzeni falan bişey kalmadı
Bende çok yıprandım uyuyamadım icin sütümde azaldı gibi

Kızlar şu kahverengi leke ve çizgileriniz ne alemde
Benim hala karnımın aşağısına doğru var
Yukarıdan çizgi soldu ama aşağılar baya kahve
Ne zaman geçecek bu ya
Benım de duruuor . Hatta annem ve esım dıkey mi kestıler dedı
Annem cok sasırdım. Kac tane dogurdum hıcbırınde o cızgı yoktu dedı

Benim kocam bı tane her iyi yapar(bkz: Kör öldü badem gözlü oldu) gerçekten her işi ama. Öyle olunca da bana karışma ve akıl verme hakkı varmış gibi davranır. He ben izin vermem ayrı
En azından yarım ediyoda akıl veriyo , benimki etmiyosa akıl veriyo insan dahada sinirleniyo çok bilmiş

Benımkı bence ıkınmıyor . Bir iki ıkınıp bırakıyor. Hala hergün yapmıyor mamadan dolayı.
Mesela suan kakası var ama kendını zorlamıyor hıc yapmak ıcın.
Mama alıyor mu senınkı ?

Benımkı bence ıkınmıyor . Bir iki ıkınıp bırakıyor. Hala hergün yapmıyor mamadan dolayı.
Mesela suan kakası var ama kendını zorlamıyor hıc yapmak ıcın.
Mama alıyor mu senınkı ?
Almıyor sadece anne sütü bende onu anlamıyorum yani anne sütü alıp nasıl böyle zorlanıyor kabız gibi
Normalde gün içinde yapıyor iki kere falan onda sıkıntı yok ama sabaha karşı hergun böyle yapıyor

Ben de dün hiç uyuyamadım artık gözlerim kapanıyordu uykusuzluktan bi yarım saat bak az bir şey uyusam yeter dedim 15 dakika bakamadı ağladı çocuk hep sinirlendim aldım elinden her gaz çıkarışında kaka yaptı diyip duruyor yarım saat dahi nasıl bakamaz anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…