- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.581
Bazı bebeklerin 6 ay sürer gazıAlmıyor sadece anne sütü bende onu anlamıyorum yani anne sütü alıp nasıl böyle zorlanıyor kabız gibi
Normalde gün içinde yapıyor iki kere falan onda sıkıntı yok ama sabaha karşı hergun böyle yapıyor
Gazını kendisi cikarmaya başlamıştı aslında probiyotik kullansam ise yarar mı acabaBazı bebeklerin 6 ay sürer gazı
Ondan olabılır
Göbeğimin içi de kahverengi benimKızlar şu kahverengi leke ve çizgileriniz ne alemde
Benim hala karnımın aşağısına doğru var
Yukarıdan çizgi soldu ama aşağılar baya kahve
Ne zaman geçecek bu ya
Yoo biz yoncayla burdaydikGececen beri kimse gelmemiş
Kalkın len
Bu hikayeyi aldım, kabul ettimHiç korkma ben ilaç vermedim. Ne ates ne huysuzluk hiçbir şey olmadı. Bolca uyudu o gün sadece
Biz onu 1 aydir yapiyoruz canm omuzlari itiyor pusetteyken de ayaklariyla ittirip popoyu havaya kaldiriyor. Al beni diye. Cocuklar da hakli yat yat insan sklr. Ilgileri de artti etrafa. Ayakta gezmek daha cazip geliyrKıxlar benımkı artık yatmak ıstemıyor. Sureklı kafasını ve bacaklarını havaya kaldırıyor kalkmaya calısıyor
Ben de burdaydım . BakındımYoo biz yoncayla burdaydikbi ara neyzenezo da bize katildi 2 gibi kalktm bi de 5 gibi kalktm. Bi de 8 e dogru. Hanımefendi cop cop elini emerek uyandiriyor beni sagolsn
Yavas yavas kucağıma oturtöaya basladım. Bebek arabasında yatarken yaslanma kadesını de bıraz yukarı cekıyorumBiz onu 1 aydir yapiyoruz canm omuzlari itiyor pusetteyken de ayaklariyla ittirip popoyu havaya kaldiriyor. Al beni diye. Cocuklar da hakli yat yat insan sklr. Ilgileri de artti etrafa. Ayakta gezmek daha cazip geliyr
Gece bende buralardaydım da gizli gizli okudum ses etmedimBen de burdaydım . Bakındım
Istisnalar varBenim kocam bı tane her iyi yapar(bkz: Kör öldü badem gözlü oldu) gerçekten her işi ama. Öyle olunca da bana karışma ve akıl verme hakkı varmış gibi davranır. He ben izin vermem ayrı
Günaydın bende çok gergindim senin gibi ama şükür atlattık hiç ilaç vermedim ateşte olmadıBu hikayeyi aldım, kabul ettim
Kaç gün olduKızlar ebebek hala paramı iade etmedi
Ben aşıdan 40 dk falan sonra vermistim. Hemen verince bişey olmuyo heralde verenler vardi. Etkilenmene gerek yok sadece tedbirli ol calpolun hemen etki etmedigini ve 4 sâatte bir verildigini bil yeter. Eger cok tedirginsen önden ver calpolu hiç strese girme. Ateşsiz gecirenler de oldu senin bebiş de öyle olur belkiGünaydın kızlar
Bugün asi günümüz ve ben çok gerginim. Burada okuduklarim etkiledi beniaşıdan hemen sonra calpol alıp versem, hiç ateşi vs beklemeden olur mu
Valla bende aynısını düşünüyorum 2.de çok çok fazla ağrı acı çektimİlkinde dogurdugumdan bile emım değılım artık
Benimki de duruyor. Bir kısmı azalmıs ama gobek deliginin alt tarafindaki duruyor. Acaba hormonlar düzene girip adet olunca gecer mi ki diye dusundum. Daha adet de olamadım ne zaman olurum acep hep unutuyorum sonra birden aklima geliyor olmadik yerde regl olursam diyorumKızlar şu kahverengi leke ve çizgileriniz ne alemde
Benim hala karnımın aşağısına doğru var
Yukarıdan çizgi soldu ama aşağılar baya kahve
Ne zaman geçecek bu ya
AhahahEn azından yarım ediyoda akıl veriyo , benimki etmiyosa akıl veriyo insan dahada sinirleniyoçok bilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?