Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kıxlar benımkı artık yatmak ıstemıyor. Sureklı kafasını ve bacaklarını havaya kaldırıyor kalkmaya calısıyor
Biz onu 1 aydir yapiyoruz canm omuzlari itiyor pusetteyken de ayaklariyla ittirip popoyu havaya kaldiriyor. Al beni diye. Cocuklar da hakli yat yat insan sklr. Ilgileri de artti etrafa. Ayakta gezmek daha cazip geliyr

Biz onu 1 aydir yapiyoruz canm omuzlari itiyor pusetteyken de ayaklariyla ittirip popoyu havaya kaldiriyor. Al beni diye. Cocuklar da hakli yat yat insan sklr. Ilgileri de artti etrafa. Ayakta gezmek daha cazip geliyr
Yavas yavas kucağıma oturtöaya basladım. Bebek arabasında yatarken yaslanma kadesını de bıraz yukarı cekıyorum

Parmak emme olayı konuşulmuş kızlar alıntı yapmıştım da kaybolmuş benimki de baş parmağını emiyor hem de nasıl bi iştahla benim bile alıp emesim geliyo dün doktorun yanındaykende emdi şapır şupur. Doktor kesinlikle bıraktır alışkanlık olmasın ilkokulda bile emer dedi kii evet benimde öyle öğrencilerim vardı, korkuttu beni öyle demesi halbuki oral dönemde normal bu davranışlar. Ama bu doktorlar hep tersine şeyler söylüyor bana kendi bildiğimi mi yapsam onun dediğini mi hep ikilem

Benim kocam bı tane her iyi yapar(bkz: Kör öldü badem gözlü oldu) gerçekten her işi ama. Öyle olunca da bana karışma ve akıl verme hakkı varmış gibi davranır. He ben izin vermem ayrı
Istisnalar var aynen bu sefer de karışıp akil verirler aynen haklısin. Ya biz memnun olamiyoruz ya onlar memnun edemiyorlar

Günaydın kızlar
Bugün asi günümüz ve ben çok gerginim. Burada okuduklarim etkiledi beni aşıdan hemen sonra calpol alıp versem, hiç ateşi vs beklemeden olur mu
Ben aşıdan 40 dk falan sonra vermistim. Hemen verince bişey olmuyo heralde verenler vardi. Etkilenmene gerek yok sadece tedbirli ol calpolun hemen etki etmedigini ve 4 sâatte bir verildigini bil yeter. Eger cok tedirginsen önden ver calpolu hiç strese girme. Ateşsiz gecirenler de oldu senin bebiş de öyle olur belki

Kızlar şu kahverengi leke ve çizgileriniz ne alemde
Benim hala karnımın aşağısına doğru var
Yukarıdan çizgi soldu ama aşağılar baya kahve
Ne zaman geçecek bu ya
Benimki de duruyor. Bir kısmı azalmıs ama gobek deliginin alt tarafindaki duruyor. Acaba hormonlar düzene girip adet olunca gecer mi ki diye dusundum. Daha adet de olamadım ne zaman olurum acep hep unutuyorum sonra birden aklima geliyor olmadik yerde regl olursam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…