Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O ikilem bende de var. Benimki de emiyor. Hem de nasil. Dün teyzemle konusurken simdi neyse de ilerde aliskanlik olmasin dedi. Elini cekiyorum hemen ama yine goturuyor.hele geceleri uyurken emiyor sese uyaniyorum ben mudahale edesiye emmiş oluyor zaten. Kontrol altina alması baya zor. Kendiliginden birakir mi acaba napsam bilemedim.

Yaa kizlar. Daha kolay kullanımı var mı şu topic in aylar oldu boyle kullanıyorum bu saatten sonra ne diye aklma düstü bilmiyorum da. Simdi yorumlari alintilayip komple uzun bi cevap yazmayi sevmiyorum o an gorunce cevaplayip bi sonraki yorumu okumaya geciyorum. Maleaef ki o an yazdigim cevap o sayfada asagida duruyor. Yani son sayfaya gitmiyor. Bakiyorum Halbuki daha okunacak 3 4 sayfa var. Sonra mesajlar karisip düzen bozuluyor. Ben de sürekli sayfa yenile diyorum bu sebeple. Uygulama kullanmistim bi ara onda da aynisi oluyordu. Sürekli yenileyerek sayfayi oyle okuyorum sonra tekrar kaldigim yeri buluyorum falan

Aynı dertten muzdaribim.

Elini keşfetmek için emmesiyle, kaygıyı rahatlatma amacıyla emmesi farklı gözlemlediğim kadarıyla. Şu an keşif amaçlı emiyorlar, daha ileri yaşlarda emmeleri sorun bence. Şu an emmesi normal gelişimin parçası gibi geliyor. Doktor değilde psikolog tavsiyesi almak gerek diye düşünüyorum bu durumlarda.

Hımm suan keyfi belli sırk pisligine yapiyor anliyorum emzikle de oynuyor cunku cikariyor agzina aliyor diliyle itip geri cekiyir bisiler yapiyor. Suan müdahale etmek istiyorum da istemiyorum da. Donemin getirdigi bişey geçer diyorum ama ya gecmezse diye de mudahale edesm var

1
15 kere alttan muayene oldum o sancılar esnasında normalde simir bile veremeyen bir insandım o zamanlar doktor bana da vajinusmussun buyuk ihtimal demisti. Ama korku yoktuki canım yanıyordu. Hatta hastanede el muayenesinde oyle bi bağırdim ki koridordaki babam duymus napiyolar bebek mi geliyo 5 dk once bisey yoktu diye :) hele dogum sonrasi o kanama halsizlikten hicbisey hatirlamiyorum birak fotografi dantelli gecelikleri cekimi biraz uyuyp diyip sızmısım. Herkesin kendi tercihi dedigin gibi :) bebisler iyi olsun anneler de cabuk toparlansin gerisi tercih secim meselesi herkesin secimi kendi yasayacaklarının teminati :)

Pisliğine derken? Geçer merak etmeyin, şu an dünyayı keşif yöntemlerinden biri de ağza götürmek engel olmayın bence. Sorun haline gelirse eminim anne olarak hissedersiniz Oğlum elini emdiğinde gelişimi normal gidiyor diye çok mutlu oluyorum sizde olun bence

Vajinanın sarkıp sarkmadigini nasil anliyorsunuz :) hocanın bana dedigi oyle guzel dikmisimki kimse dogum yapmis demez bu vajinaya :)

Masallah hızlı toparlandiginiza sevindim benim yarqm pistir kolay iyilesmez. Ben kendime simdiye kadar sezeryan mi vardi bazen hayatta abzi acilari cekmek lazim mantigiyla israrci oldum :) doktor acilma ilerlemeyince cektigin aci yanina kar kalabilir dedi. Olsun 5 saat daha dayanacagim dedim. Iyiki de demisim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…