- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.461
Yapı da çok önemli.Vayyy terazi çok tanıdığım var ama sen aslan kadını gibiisin 1 ayla kaçırdın. Ama cidden çok iyi yaaa en güzeli senin yaptığın
Herkes öyle diyo biraz isimler ağırmış. Çocuk zorlanabilir fln diyolar . Ama ne biliyim iyi düşüp iyi olsun kafasındayım.İnsanlar isim özelliklerini taşırlar
O yuzden anlamı daha ılımlı, manalı isim seç dersim. Misal ateş bence cocuk icin faydalı bir isim degil.
Tabii sen bilirsin elbette, yanlış anlama
Söyle soyleyeyım canım, büyüklere pata küte girip cevap vermiyorsun tabii ki. Usulünce ama lafını da esirgemedenBunu bu sene öğrendim .eskiden saygı sevgi dedim baktım hep ben kaybettim hep benden gitti.Şimdi bir şey derlerse bende karşılık veriyorum .böyle daha kıymetli olunuyormuş .Üç günlük dünya ne gerek var kavgaya şuna buna İnan insanlar öyle şeylere dedikodu kavga çıkarıyor ki şaşırıp kalıyorum .
Sen zorlanırsınHerkes öyle diyo biraz isimler ağırmış. Çocuk zorlanabilir fln diyolar . Ama ne biliyim iyi düşüp iyi olsun kafasındayım.
Vallaaaa aynennnSen zorlanırsın
Sonuçta sen bakacaksın
Önce insan gibi konuşEşime bu gün soracağım bakalım isim konusunda ne düşünüyor.ona göre çare bulurum zaar.Amy le takılacam artık huylarından esinlenmek için .
Elinin altında internet var araştır bak. google tarayıcıya yazdığım zaman kadınlar kulübünde o ismi koyanlarun bile yorumlarını görüsüsün. Hemen kk çıkıyor zaten ilk sıralarda :)Vallaaaa aynennndeliriyomuşum araştırmalarım son hızladoğana kadar sürücek başka ateş isminde insanlara bakıyım
Ben direk anlamı diye bakıyorum.Elinin altında internet var araştır bak. google tarayıcıya yazdığım zaman kadınlar kulübünde o ismi koyanlarun bile yorumlarını görüsüsün. Hemen kk çıkıyor zaten ilk sıralarda :)
Yok canım dişim başladı yine kıvranıp duruyorum evde. Bi yandan diş iltihabı bi yandan bulantı.... birde kızlar çok yakın arkadaşımda hamile, aramızda bi hafta var. Arayıp korkuttu beni, senin mide bulantın idrar iltihabından olmasın o çok bulantı yapar bebek için çok zararlı falan doldurdu bi beni. Moralim çok bozuldu. Yani daha önce yaşadım onu anlardım herhalde diyorum ama ne biliyim öyle konuşmasıda çok moralimi bozdu. Oturdum ağlıyorum ya öyleyse diye zaten dişimde iltihaplı. Acile gidip söylesem onada bakarlar mı hem ilacıda yazdırmış olurumGidip yazdırabildin mi canım
Ben direk anlamı diye bakıyorum.dur bakıyım yorumları
İdrar tahlili yapıldı banaYok canım dişim başladı yine kıvranıp duruyorum evde. Bi yandan diş iltihabı bi yandan bulantı.... birde kızlar çok yakın arkadaşımda hamile, aramızda bi hafta var. Arayıp korkuttu beni, senin mide bulantın idrar iltihabından olmasın o çok bulantı yapar bebek için çok zararlı falan doldurdu bi beni. Moralim çok bozuldu. Yani daha önce yaşadım onu anlardım herhalde diyorum ama ne biliyim öyle konuşmasıda çok moralimi bozdu. Oturdum ağlıyorum ya öyleyse diye zaten dişimde iltihaplı. Acile gidip söylesem onada bakarlar mı hem ilacıda yazdırmış olurum
Yaaaaa olurmu allahımmmm bu zamanlar zaten bulantıyla geçer o arkadaşına söyle saçma sapan konuşmasın üzmesin seni yani dünya alem biliyo ilk 3 ay sıkıntı olduğu allahım yaaaYok canım dişim başladı yine kıvranıp duruyorum evde. Bi yandan diş iltihabı bi yandan bulantı.... birde kızlar çok yakın arkadaşımda hamile, aramızda bi hafta var. Arayıp korkuttu beni, senin mide bulantın idrar iltihabından olmasın o çok bulantı yapar bebek için çok zararlı falan doldurdu bi beni. Moralim çok bozuldu. Yani daha önce yaşadım onu anlardım herhalde diyorum ama ne biliyim öyle konuşmasıda çok moralimi bozdu. Oturdum ağlıyorum ya öyleyse diye zaten dişimde iltihaplı. Acile gidip söylesem onada bakarlar mı hem ilacıda yazdırmış olurum
Umarım benimde temizdir gerçekten çok moralim bozuldu. Diş ağrısı zaten ölüm gibi bir şey.İdrar tahlili yapıldı bana
Gayet temiz çıktı. Bulantıdan canim çıkıyor resmen .
Canım her soylenılenı kafana takarsan cok canım sıkılır . Doktorun önemli sadece
Geçmiş olsun bu arada
Ayyy ne zordur o dii agrısı
Ateş isminin anlamı; yanıcı cisimlerin tutuşmasıEki Görüntüle 2964492
Direk karşıma çıkan konu , kadında Ateş koymuş kızının ismini Güneş koymak istiyomuşuyumlu diye
O arkadaşın tam bir mal kusura bakmaUmarım benimde temizdir gerçekten çok moralim bozuldu. Diş ağrısı zaten ölüm gibi bir şey.
Ben daha önce boş gebelik geçirdim. Bu gebeliğimde çok tedirginim o yüzden yine aynı şeyi yaşarım, bebeğime bişey olur diye diken üstündeyim. Arkadaşımda iyi biliyor. Niye beni öyle korkuttu anlamadım ne kadar hassas olduğumuda biliyor. Alınganlık mı yapıyorum onuda bilmiyorum ama çok üzüldüm
Kadın direkk felsefeden girmişAteş isminin anlamı; yanıcı cisimlerin tutuşması
Bendeki de bu
Sorma sorma o kadar kötü durumdayım ki şu an...Yaaaaa olurmu allahımmmm bu zamanlar zaten bulantıyla geçer o arkadaşına söyle saçma sapan konuşmasın üzmesin seni yani dünya alem biliyo ilk 3 ay sıkıntı olduğu allahım yaaa
Ama dişde kötü tabi, hemde üstüne bulamtı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?