Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnsanlar isim özelliklerini taşırlar
O yuzden anlamı daha ılımlı, manalı isim seç dersim. Misal ateş bence cocuk icin faydalı bir isim degil.
Tabii sen bilirsin elbette, yanlış anlama
Herkes öyle diyo biraz isimler ağırmış. Çocuk zorlanabilir fln diyolar . Ama ne biliyim iyi düşüp iyi olsun kafasındayım.

Söyle soyleyeyım canım, büyüklere pata küte girip cevap vermiyorsun tabii ki. Usulünce ama lafını da esirgemeden

Umarım anlatabilmisimdir:)
Dank diye söylemiyorsun yanı

Hem insan fikrini söyleyince gerçekten daha iyi oluyor . Her şeye de " evet " denmez .

Eşime bu gün soracağım bakalım isim konusunda ne düşünüyor.ona göre çare bulurum zaar.Amy le takılacam artık huylarından esinlenmek için .

Evet kızlar isim konusu çok önemli .verdiğiniz isim çocuğun karakterini etkiliyormuş .Düşünürken baya araştırmak lazım .

Eşime bu gün soracağım bakalım isim konusunda ne düşünüyor.ona göre çare bulurum zaar.Amy le takılacam artık huylarından esinlenmek için .
Önce insan gibi konuş
Anlamazsa kavga edersin

Ben öyle yapıyorum
Bundan anlıyorlar napalim:)

Benimki bu aralar pek bir kabardı. İndirdim onun tepesini.
Midem bulanıyor sürekli yatar pozisyondayım. Bakıyorum suratı düşük.
Sordum saçmaladı. Anladım zaten. Çocukta okuldaydı açtım ağzını yumdum gözümü.

Şimdi mutfakta bulaşık oldumu hemen gidip paşa paşa yıkıyor. Süpürge acıyor. Çamaşır asmaya başladı bugün mesela.

Sanırım ciddiyetini anlamıyor. Ben de anlattım işte ona . Dayanmaya çalışıyorum sanirim tembellik yaptığımı düşündü.
İllaki hastanelik mi olmak lazım.

Çok iyi bildiğim bir şey varsa eski ve meşhur sözümdür " bir cinnet her şeyi halleder "
Tövbe tövbe
İlla içimdeki şeytani dışarı çıkaracak.
Şimdi pesımdedolanıyor " geçecek merak etme " falan filan.

Her insanın anladigi bir dil vardır

Vallaaaa aynennn deliriyomuşum araştırmalarım son hızladoğana kadar sürücek başka ateş isminde insanlara bakıyım
Elinin altında internet var araştır bak. google tarayıcıya yazdığım zaman kadınlar kulübünde o ismi koyanlarun bile yorumlarını görüsüsün. Hemen kk çıkıyor zaten ilk sıralarda :)

Gidip yazdırabildin mi canım
Yok canım dişim başladı yine kıvranıp duruyorum evde. Bi yandan diş iltihabı bi yandan bulantı.... birde kızlar çok yakın arkadaşımda hamile, aramızda bi hafta var. Arayıp korkuttu beni, senin mide bulantın idrar iltihabından olmasın o çok bulantı yapar bebek için çok zararlı falan doldurdu bi beni. Moralim çok bozuldu. Yani daha önce yaşadım onu anlardım herhalde diyorum ama ne biliyim öyle konuşmasıda çok moralimi bozdu. Oturdum ağlıyorum ya öyleyse diye zaten dişimde iltihaplı. Acile gidip söylesem onada bakarlar mı hem ilacıda yazdırmış olurum

İdrar tahlili yapıldı bana
Gayet temiz çıktı. Bulantıdan canim çıkıyor resmen .

Canım her soylenılenı kafana takarsan cok canım sıkılır . Doktorun önemli sadece
Geçmiş olsun bu arada
Ayyy ne zordur o dii agrısı

Yaaaaa olurmu allahımmmm bu zamanlar zaten bulantıyla geçer o arkadaşına söyle saçma sapan konuşmasın üzmesin seni yani dünya alem biliyo ilk 3 ay sıkıntı olduğu allahım yaaa
Ama dişde kötü tabi, hemde üstüne bulamtı..

Umarım benimde temizdir gerçekten çok moralim bozuldu. Diş ağrısı zaten ölüm gibi bir şey.
Ben daha önce boş gebelik geçirdim. Bu gebeliğimde çok tedirginim o yüzden yine aynı şeyi yaşarım, bebeğime bişey olur diye diken üstündeyim. Arkadaşımda iyi biliyor. Niye beni öyle korkuttu anlamadım ne kadar hassas olduğumuda biliyor. Alınganlık mı yapıyorum onuda bilmiyorum ama çok üzüldüm

O arkadaşın tam bir mal kusura bakma

Sorma sorma o kadar kötü durumdayım ki şu an...
Benim kasık ağrılarımda oluyor canım onu konuşmuştuk. Ama doktorum normal dedi bende umursamadım. Şimdi kasıklarında ondan ağrıyodur falan diye konuşunca çok üzüldüm. Yok gecikme git hemen doktora falan. Gerçekten korktum şimdi içime bi sıkıntı düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…