Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bazıları bırakmış kendi kendine. Ama temmuz bebeleri bir değişik bırakmaz inan bizimkiler bide öyle uğraştırırlar

Her dogum şekli kişiye gore zor veya kolay olablyr sanrm. Bazisi normal dogumda hic sorun yaşamiyor. Bazisi da sen ben gibi iste. Ben de dogumdan sonra halsiz dustum bi an bi de sakinleştirici mi ne yaptilar sacma sapan konusuyorum ama kendime engel olamiyordum icimden mal msn rumy bi sus diyordum. Heralde şoka girdim travma oldu.

Dikişlerim dikilirken hissetmek kadar berbat bişey yoktu zaten. Uyuşturdular ama yine de bazı yerleri hissettim.

Sanci cekerken sürekli gelip parmaklamaları zaten ayrı bi olay.

Bi de dogururken ıkınsam da bebek gelmeyince tepeme cikip karnima bastirdı iflahim kesildi yani.

O an vallahi keske sezeryan olaydim diyorsun. Ama sezeryan olsaydim da bundan daha beter olmayacagimin garantisi yoktu.

Boşverin dogdular geldiler dünyaya hepimiz anneyiz iste nasıl geldiyseler geldiler. Hoşgeldiler...

Ben kendi isteğimle olmadım sezaryen mecburen çok korkarak oldum ama şimdi iyi ki diyorum senin gibi hiç ağrım olmadı benim hatta 2. Gün bebeğim yoğun bakıma girdi tüm gün hastanede koşturdum ayakta. Tabi herkesin böyle olmuyor

yani keyfi yapiyor bi kaygı gormuyorum bazen yaparken kız napiyosun diyorum güluyo devam ediyo sanki inadina yapar gibi yani ben de mutluyum sorun yok sadece acaba ilerisine zarari olur mu tüh keske müdahale etseydim der miyim diyorum. Yoksa elh gelisimi böyle olsun da yeter ki

Vajinanın sarkıp sarkmadigini nasil anliyorsunuz :) hocanın bana dedigi oyle guzel dikmisimki kimse dogum yapmis demez bu vajinaya :)
valla iyi demiş. Ben doktora gittim de bana da formu bozulmamıs vajinanin dedi. Ama bu et yıgını göruntü mevcut bi de vajinanın agzı yamuk gidiyor gibi cinsel ilişki de bile hissedebiliyorum. Öyle diyim. Belki zamanla toparlar. Muhtemelen spora baslayacgim. Pelvik kas cökm3si de olablr cünkü ıkınmak zor oluyor tuvalete bile.

Bazıları bırakmış kendi kendine. Ama temmuz bebeleri bir değişik bırakmaz inan bizimkiler bide öyle uğraştırırlar

Temmuz bebelerinden korkulur evet bakalm takip etcez belli ki.
Ama cidden cok güzel emiyor baş parmak komple agizda cop cop diye ne var bunda bal mi var kıss diyorum gülüyo sonra yine devam cop cop cop resmen ben bildigimi okurum kafama gore takilirim havası

Emzik emseydi bari oda rahatlasaydı bende
Emzik emiyor benimki ama emzgi atip parmagini sokuyor. Elini alip emzigi koyuyorum bazen yine onu eliyle itip elini parmagini agzina goturuyor. Ya da oynuyor emzikle cikariyor ittirip geri agzina sokuyor falan filan.
Emzik kurtarici ve tatmin edici olmadi bizde.

Ya kızlar benm bebeğim hala uykuya dalışlarda acaip tepkiler veriyor gözler oynuyor hızlı hızlı nefes alıp veriyor sonra yüz ifadesi ağlamaklı gülmeli oluyor kundak yapıyorum gene irkiliyor daha öncede yazdım ama sizinkilerde varmı böyle bi durum normalmi şimdi bu ne zmna kadar sürüyor

Korku odası: rem uykusu

Ben oldum ama geçmedi

Aynen demekki hepsi aynı, gaz yapıyo kaka diyo, dedim bende zor bişi değil bezin burasına bak kakamı değilmi renginden anlarsın zaten, zırt pırt kaldırırlmaz. Dedim en sonunda offf yaptırçysada dursun 1 saat yaaaa dinleniyim yeterki

Daha önce de söylemiştim normal diye
Aksine beyin gelişimi için çok önemli

Burayı oku istersen

Ahhh ne zorluklar çwkiyoruz annemizin değerini şimdi daha iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…