- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.641
2.5 yazıyo yorumlarda aldım ben gelicekKızlar Lcw uyku tulumu alanlar vardı sanırım beğendiniz mi birde tog değeri kaç sitede yazmıyor kararsız kaldım
1 haftayı gectı .Kaç gün oldu
Bende öyle hepsini okumaya çalışıyorum.E boyle mi gitcek yani takintım var heralde mesaj atlayinca da konudan kopmuş gibi hissediyorum aa bu mesajı gormedim ben falan oluyorumsanki her mesaji illa okumam lazm gibi manyakliklar
Aynı benimkiTemmuz bebelerinden korkulur evetbakalm takip etcez belli ki.
Ama cidden cok güzel emiyor baş parmak komple agizda cop cop diyene var bunda bal mi var kıss diyorum gülüyo sonra yine devam cop cop cop resmen ben bildigimi okurum kafama gore takilirim havası
Bunlar da en çenesi düşüklerRekoru bırakmıyoruz resmennn95 K ne yaaaaa ne çenesi düşüklermişiz bizz
Hahhhhahahahahah
Kesinlikle katılıyorum düzgün bir rutin oluşturmak çok önemli, bende ona çabalıyorum. Doktorumuzun verdiği bir rutin ve sıralama var atayım belki bizim gibi anneler bir fikir olur.Aslinda diyeti kilosundan kaynaklı değil de daha çok kusmasindan dolayı verdi. Bide memede keyif yapsa keşke ama öyle de değil dibine kadar sömürüyor daha mememdeyken geri kusuyor .
Bide 2 gündür yeni güncelleme geldi ;emip 10 dk bile uyuyup uyansa , uyandığında hemen geri dalmak için emmek istiyor . Bakalım 4.ay sonunu bekliyorum sabırsızlıkla düzgün bir rutin oluşturmak için
Bizimki de aynıYa kızlar benm bebeğim hala uykuya dalışlarda acaip tepkiler veriyor gözler oynuyor hızlı hızlı nefes alıp veriyor sonra yüz ifadesi ağlamaklı gülmeli oluyor kundak yapıyorum gene irkiliyor daha öncede yazdım ama sizinkilerde varmı böyle bi durum normalmi şimdi bu ne zmna kadar sürüyor
Ben de oldum benim de geçmediBen oldum ama geçmedi
Maşallah tosun paşa3. Ay kontrolden çıktık rota aşısı oldu
Boyu 64 olmuş
Kilosuda 7.100
Normal canım hepimizin öyleYa kızlar benm bebeğim hala uykuya dalışlarda acaip tepkiler veriyor gözler oynuyor hızlı hızlı nefes alıp veriyor sonra yüz ifadesi ağlamaklı gülmeli oluyor kundak yapıyorum gene irkiliyor daha öncede yazdım ama sizinkilerde varmı böyle bi durum normalmi şimdi bu ne zmna kadar sürüyor
Ben aldım. Aldığım 2.5 tog ama sanırım 2.5 olmayanlarda var geçen gün mağazada gezerken gördüm. Daha kullanmadım ama sevdim ben kalın ve yumuşacıkKızlar Lcw uyku tulumu alanlar vardı sanırım beğendiniz mi birde tog değeri kaç sitede yazmıyor kararsız kaldım
Ahhh çok sağol canımMaşallah tosun paşa
Bence değil. Ben burnum tıkalı olduğu zaman bundan kullanıyorum. Kolay değil dayanmasıBu yaptığı normal su mu yaaaa bune
Kadehimi sana kaldırıyorum3. Ayında emziğe alıştıranlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?