Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Serum fizyolojik suyu mu acaba ? Bende bebişi yan yatırıp sıkıyorum burnuna diğer burundan çıkıyo ama böyle çok değil tabi. Böyle fazla miktara korkarım boğulur diye
Bu çok ama cidden yaaa Serum fizyolojik yapıyım diyorum alıpda eşim korkuyo yaptırmıyo ya sadece çekiyorum burnunu ıslatıp

Bu çok ama cidden yaaa Serum fizyolojik yapıyım diyorum alıpda eşim korkuyo yaptırmıyo ya sadece çekiyorum burnunu ıslatıp
Valla bende korkuyordum hele elimin aklı çıkıyordu ama youtubeda izledim videoları bi cesaret denedim. Hem çekerken daha iyi geldi hem bebek çok rahatladı sonrasında. her sabah düzenli yapıyorum artık

Bu yaptığı normal su mu yaaaa bune

Dün baktım bu aparata . Kıytırık bır şişe 90 ₺
İçine özel ılacı varmıs toz seklınde, suyla karıstıeıyorsun . Ilacıyla 150 falan. Bıttıkce ilacı alıyorsun. Dikkatlı yapmak gerekıyormus. Kım ne kadar dikkatlı yapıyor orası meçhul

Ne onu yapmaya cesaretim var nede ona para veririm başlarini yesin

Valla bende korkuyordum hele elimin aklı çıkıyordu ama youtubeda izledim videoları bi cesaret denedim. Hem çekerken daha iyi geldi hem bebek çok rahatladı sonrasında. her sabah düzenli yapıyorum artık
Tüp şeklindemi aldın küçük olarakkk bende bi deniyimmm ozman belki çocuk burda tıkalı geziyo

Zor cidden bu yaaaa bana yapsalr ben duramam çocuk nasıl dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…