- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.661
Serum fizyolojik suyu mu acaba ? Bende bebişi yan yatırıp sıkıyorum burnuna diğer burundan çıkıyo ama böyle çok değil tabi. Böyle fazla miktara korkarım boğulur diyeBu yaptığı normal su mu yaaaa bune
Dimi bencede zorrrr izlerken bile irkildimBence değil. Ben burnum tıkalı olduğu zaman bundan kullanıyorum. Kolay değil dayanması
Bu çok ama cidden yaaa Serum fizyolojik yapıyım diyorum alıpda eşim korkuyo yaptırmıyo yaSerum fizyolojik suyu mu acaba ? Bende bebişi yan yatırıp sıkıyorum burnuna diğer burundan çıkıyo ama böyle çok değil tabi. Böyle fazla miktara korkarım boğulur diye
Harizan anneleri arkamizdan geliyor 75 k ileRekoru bırakmıyoruz resmennn95 K ne yaaaaa ne çenesi düşüklermişiz bizz
Hazıran analarına bakaydınRekoru bırakmıyoruz resmennn95 K ne yaaaaa ne çenesi düşüklermişiz bizz
Aynen bi tık onlarda konuşkan ama Bizim çeneye yetişemezler benceHarizan anneleri arkamizdan geliyor 75 k ile
Bunlar çıkıyo karşıma, şuan güncel olarak bunlar konuşuyo sanırımHazıran analarına bakaydın
Bunlar yenı
Baya baya emiyo mu bende sevindim vs ama gğn içinde almıyor kucağıma emzirir gibi alıp piş piş yaparsam öyle emiyo ama uykuya dalamıyor3. Ayında emziğe alıştıranlar
Aynen bizim topikten bazi karılar utanmasalar e2. Bebelerinide burda kucagina alacak (sende dahil)Aynen bi tık onlarda konuşkan ama Bizim çeneye yetişemezler bence
Ben dedim zaten ya şifremi unutmadığım sürede burdayımAynen bizim topikten bazi karılar utanmasalar e2. Bebelerinide burda kucagina alacak (sende dahil)
Valla bende korkuyordum hele elimin aklı çıkıyorduBu çok ama cidden yaaa Serum fizyolojik yapıyım diyorum alıpda eşim korkuyo yaptırmıyo yasadece çekiyorum burnunu ıslatıp
Ben de kısa mesafe için deneyeceğim. Olmadı satarım ne yapayım...Benımkı durmuyor ıcınde
Valla denemeye devam ediyorum ama hala yok. Maşallah sana3. Ayında emziğe alıştıranlar
Dün baktım bu aparata . Kıytırık bır şişe 90 ₺Bu yaptığı normal su mu yaaaa bune
Ne onu yapmaya cesaretim var nede ona para veririm başlarini yesinDün baktım bu aparata . Kıytırık bır şişe 90 ₺
İçine özel ılacı varmıs toz seklınde, suyla karıstıeıyorsun . Ilacıyla 150 falan. Bıttıkce ilacı alıyorsun. Dikkatlı yapmak gerekıyormus. Kım ne kadar dikkatlı yapıyor orası meçhul
Ben verırdım ama cesartım yokNe onu yapmaya cesaretim var nede ona para veririm başlarini yesin
Tüp şeklindemi aldın küçük olarakkk bende bi deniyimmm ozmanValla bende korkuyordum hele elimin aklı çıkıyorduama youtubeda izledim videoları bi cesaret denedim. Hem çekerken daha iyi geldi hem bebek çok rahatladı sonrasında. her sabah düzenli yapıyorum artık
Kesınlıkle burnu düzenlı temızlenmelıTüp şeklindemi aldın küçük olarakkk bende bi deniyimmm ozmanbelki çocuk burda tıkalı geziyo
Zor cidden bu yaaaa bana yapsalr ben duramam çocuk nasıl dursunDün baktım bu aparata . Kıytırık bır şişe 90 ₺
İçine özel ılacı varmıs toz seklınde, suyla karıstıeıyorsun . Ilacıyla 150 falan. Bıttıkce ilacı alıyorsun. Dikkatlı yapmak gerekıyormus. Kım ne kadar dikkatlı yapıyor orası meçhul
Aynen yaaa ben sadece çekliyorum bence o serum kadar etkili olmuyoKesınlıkle burnu düzenlı temızlenmelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?