- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.681
Korkmasam alırdım. Bı anda tertwmız yaparZor cidden bu yaaaa bana yapsalr ben duramam çocuk nasıl dursun
Baksana içi çıktı çocuğunKorkmasam alırdım. Bı anda tertwmız yapar
Ben de normali çok istedim.Doğumhaneden sezeryane döndü son anda.Bence sezeryan dibine kadar doğum. Ben sezeryan korkuma normale direndim. Eğer acı üzerinden karsilastirilacaksa sezeryan daha zor, ama 'millet' memnun olmayanlar topluluğu. Şimdi emziren anneye az kilo almış mama ver derken mama verenede emzir çocuğu neden mama veriyorsun diyen aynı kişiler
Millet niye bukadar konuşuyo çözemşyoeum yaani sizeneee benim çocuğumdan. Sev bırak konuşmaBence sezeryan dibine kadar doğum. Ben sezeryan korkuma normale direndim. Eğer acı üzerinden karsilastirilacaksa sezeryan daha zor, ama 'millet' memnun olmayanlar topluluğu. Şimdi emziren anneye az kilo almış mama ver derken mama verenede emzir çocuğu neden mama veriyorsun diyen aynı kişiler
Ebwt gercwkten ömür boyu surer. Ayaklarımda corap olmasın sızlar ve karnım agrır hemenBen de normali çok istedim.Doğumhaneden sezeryane döndü son anda.
İkisini de tattım neredeyse. Sezeryan çok daha zor gerçekten de, ömür boyu sürecek bir durum.Soğukta, ağır kaldırınca vs sızlıyor geçmiyor.
Keyfi sezaryen bana hoş gelmiyor. Korku gibi sebeplerden bahsetmiyorum. Acı çekmeyi, olsun bitsin, günü belli olsun pek etik de değil gibi.
Annem hep derdi bu yaşımdayım hala sızlar arada diye. Ben bebeğimi yatağından eğilip kaldırırken sızlıyor arada. Normal kısmı da son derece zordu bende yalan yok :) ama yavaş yavaş azalıyor bıraktırdığı hisler. Ama dikiş ve bu sızlama ağrı vs ömür boyu.Ebwt gercwkten ömür boyu surer. Ayaklarımda corap olmasın sızlar ve karnım agrır hemen
Öyle gercekten dogumun hıxbır seklı kolay değil. Mesela normal doğumdan dolayı basur ve rahım sarkması yasayan cok kadın var .Annem hep derdi bu yaşımdayım hala sızlar arada diye. Ben bebeğimi yatağından eğilip kaldırırken sızlıyor arada. Normal kısmı da son derece zordu bende yalan yok :) ama yavaş yavaş azalıyor bıraktırdığı hisler. Ama dikiş ve bu sızlama ağrı vs ömür boyu.
Annelik kolay değil.
Yine bir saat oyalamış canım benimki bir saat hayatta oyalayamaz sabah kahvaltı hazırlamak için bıraktım 10 dk da kan ter içinde kalmış dedim gör halimi san 10 dk bakamıyorsunAynen demekki hepsi aynı, gaz yapıyo kaka diyo, dedim bende zor bişi değil bezin burasına bak kakamı değilmi renginden anlarsın zaten, zırt pırt kaldırırlmaz. Dedim en sonunda offf yaptırçysada dursun 1 saat yaaaa dinleniyim yeterki
Gelince beğenip beğenmediğini de yazar mısın canım beğenirsen bende alayım2.5 yazıyo yorumlarda aldım ben gelicek
Benim iz duruyo ama siyah değil pembe gibi azz çizgi gibi gözüküyorSezaryen olanlar , kesi iziniz ne durumda? Benim hala ilk günkü gibi nerdeyse siyah. Her gün anti scar krem de kullanıyorum şu pahalı olanı
Valla azcık teşekkür etseler keşke bize yaaa, bizimki şakasına sen annesin o senin işin, bende para getirip size bakıyorum diyo oda onun işiymiş haspapYine bir saat oyalamış canım benimki bir saat hayatta oyalayamaz sabah kahvaltı hazırlamak için bıraktım 10 dk da kan ter içinde kalmış dedim gör halimi san 10 dk bakamıyorsun
Tabi yazarım fotoğrafda atarımmmmGelince beğenip beğenmediğini de yazar mısın canım beğenirsen bende alayım
Ah ne güzel... Krem kullanıyor musun ya da ekstra bir şey yapıyor musun?Benim iz duruyo ama siyah değil pembe gibi azz çizgi gibi gözüküyor
Yok kullanmıyorum ilkden alıcaktım baktım çok aşağıdaaa gerek duymadım iz için bikini bile giysem çatlaklaeım dahi hiç biri gözükmüyo.Ah ne güzel... Krem kullanıyor musun ya da ekstra bir şey yapıyor musun?
Umutlarim suya düstüBen oldum ama geçmedi
Normal serum fizyolojik flakonuyla yapıyorum doktorun gösterdiği şekildeeTüp şeklindemi aldın küçük olarakkk bende bi deniyimmm ozmanbelki çocuk burda tıkalı geziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?