Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de normali çok istedim.Doğumhaneden sezeryane döndü son anda.

İkisini de tattım neredeyse. Sezeryan çok daha zor gerçekten de, ömür boyu sürecek bir durum.Soğukta, ağır kaldırınca vs sızlıyor geçmiyor.

Keyfi sezaryen bana hoş gelmiyor. Korku gibi sebeplerden bahsetmiyorum. Acı çekmeyi, olsun bitsin, günü belli olsun pek etik de değil gibi.

Millet niye bukadar konuşuyo çözemşyoeum yaani sizeneee benim çocuğumdan. Sev bırak konuşma

Ebwt gercwkten ömür boyu surer. Ayaklarımda corap olmasın sızlar ve karnım agrır hemen

Ebwt gercwkten ömür boyu surer. Ayaklarımda corap olmasın sızlar ve karnım agrır hemen
Annem hep derdi bu yaşımdayım hala sızlar arada diye. Ben bebeğimi yatağından eğilip kaldırırken sızlıyor arada. Normal kısmı da son derece zordu bende yalan yok :) ama yavaş yavaş azalıyor bıraktırdığı hisler. Ama dikiş ve bu sızlama ağrı vs ömür boyu.

Annelik kolay değil.

Öyle gercekten dogumun hıxbır seklı kolay değil. Mesela normal doğumdan dolayı basur ve rahım sarkması yasayan cok kadın var .

Benım doktoeum aynen soyle demıstı bana bantlatı vıkartmaya gıttiğimde

" helal olsun kız sana, sancın tavan yapmıstı. Baskası olsa hastaneyı ayaga kaldırırdı"

-hissetmıyordum ama ondan dolayı sesim cıkmıyordu .o anı yasamaya ( normal dogum ) cesaretım yoktu ama " dedım.

Doktor - Amann bosver ben de sezwryan oldum. Hatta annem nıye normal dogurmuyorsun dedi. "
Valla hıc popomu dagıttıramam. Orası da yerınde kalsın "
Dedı valla

Sezaryen olanlar , kesi iziniz ne durumda? Benim hala ilk günkü gibi nerdeyse siyah. Her gün anti scar krem de kullanıyorum şu pahalı olanı

Yine bir saat oyalamış canım benimki bir saat hayatta oyalayamaz sabah kahvaltı hazırlamak için bıraktım 10 dk da kan ter içinde kalmış dedim gör halimi san 10 dk bakamıyorsun

Yine bir saat oyalamış canım benimki bir saat hayatta oyalayamaz sabah kahvaltı hazırlamak için bıraktım 10 dk da kan ter içinde kalmış dedim gör halimi san 10 dk bakamıyorsun
Valla azcık teşekkür etseler keşke bize yaaa, bizimki şakasına sen annesin o senin işin, bende para getirip size bakıyorum diyo oda onun işiymiş haspap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…