Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlarr bebegım surekli uyanıp elini emiyor mıç mıç sesine uyanıyorum kundak yapsam ağlıyot çözümünüz nedir

Benimki de kundak yaptırmıyordu. Ellerini tutunca çekiştirmekten uykusu açılıyordu.
Ama ellerini keşfedip emmeye başlayınca işler iyice çığrından çıktı. Şimdi dirense de ayağımda sallarken ellerini tutup battaniyeyi yanlardan sıkıştırıyorum.
Biraz çekiştiriyor geç dalıyor ama ancak o şekilde oluyor. Serbest bıraktığım oldu ama çok zor uyuyor öyle.

Sorun emziği uzun süre emmeyip atması. Emziği atmasa dalıp gidecek de işte

Ben almadım bile hiç alıyımda bi deniyim çocuk 3 aydır tıkalı belkide
Dene bakalım eczaneden serum gibi alıp şırıngayla çekenlerde var öyle daha uygun aslında ona da bakabilirsin. Hatta şöyle halka hizmet yapayım amaa ben kafasını yan çevirip sıkıyorum doktorum öyle yapmamı tavsiye etti

Rutin rutin rutin
Bebek rutindeyse huzurlu oluyor bugün bunu tecrübe ediyorum
Çok şükür o uyurken iki elle kahvaltı yapabildim
Rutin evet ama bi disari cikmak gezmek işleri halletmek istiyorum bugun pazara gittik iste. Uyandi goturdum orda agladi mizikladı. Sonra uyku uyumak istedi uyku saatinde eve donmek istedim ama donemedim yollar berbat olmuş burda kafamdan kıçıma kadar terlemisim artı eve geldm asansör bozuk bi de bebeyle yukari cktm. O ara dogal gaz borusu döşenmisti eve alcı yapacaklarmıs kenarlara onun icin gelmisler onunla ilgilen derken rutin mutin kalmadi bebem bi ara arabada uyumustu allahtan bakti benden fayda yok. Eve geldikten tee baya sonra simdi uyutuyorum uyumak istemedi emdi oyun halisinda takildi cunku. Rutin anneye iyi oluyor ama dedigin gibi evdeki işler acısından olablr. Ama bi disari cikinca misafirlige falan gidince kayıp gidiyor vallahi

Valla azcık teşekkür etseler keşke bize yaaa, bizimki şakasına sen annesin o senin işin, bende para getirip size bakıyorum diyo oda onun işiymiş haspap
Peki çalisan anneler ne yapcak? Valla bilmiyorum çalışınca o kadar yorulmuyorum uydurmasinlar eve para getiriyorum calisiyorum yoruluyorum demesinler. Eger ki işciyse vardiyalı agır işte calisiyorsa eyv. Ama boyle memur müdür veya ne biliyim kendi işini yapiyorsa bana yoruldum demesinler ben inanmiyom. Eşim de diyor hadi be sende ne yoruluyon diyorum. Biz de calisiyoruz yani calisinca ne kadar yorulanacagini biliyoruz az bucuk. Ev işi ve cocuk daha yorucu suan bana cocuk ve ev işi mi yoksa işe gidip calismak mi deseler işe gider çalisirim

Anladm ben 12 18 aldm da olmadi degistirsem diyorum ne biliyim ya fazla gaza gelmişim heralde

bu lcw da online alinan ürünleri magazaya gidip iade edebiliyor muyduk?
Çok büyük gelir kız 12 18 bence iade ediliyordu hiç etmedim ama her yerde ediliyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…