- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.701
Uyurken ağzını nasıl açıyoemzirmek için uyumasını bekliyorum
. Açlık Oyunları Alaycı Kuş
Evet yuklenmeyelim lazm oluyorlar. Yonlendirince işe yariyorlar zaman zamanNeyse aynen minnoşuma fazlada yüklenmiyim
Geçen bu soruyu ben sorucaktım biraz araştırdım sonra 6 aya kadar kalmıyomuşKızlar şu kahverengi leke ve çizgileriniz ne alemde
Benim hala karnımın aşağısına doğru var
Yukarıdan çizgi soldu ama aşağılar baya kahve
Ne zaman geçecek bu ya
Atabilir misin fotoğrafını rica etsem canımNormal canım hepimizin öyle
Ben aldım. Aldığım 2.5 tog ama sanırım 2.5 olmayanlarda var geçen gün mağazada gezerken gördüm. Daha kullanmadım ama sevdim ben kalın ve yumuşacık
Ben almadım bile hiç alıyımda bi deniyim çocuk 3 aydır tıkalı belkideNormal serum fizyolojik flakonuyla yapıyorum doktorun gösterdiği şekildeedene bak çok kolay .
AyyyyynennnnEvet yuklenmeyelim lazm oluyorlar. Yonlendirince işe yariyorlar zaman zaman
Kac beden aldn? Bi de yikadin mi cekme vs yapiyor muNormal canım hepimizin öyle
Ben aldım. Aldığım 2.5 tog ama sanırım 2.5 olmayanlarda var geçen gün mağazada gezerken gördüm. Daha kullanmadım ama sevdim ben kalın ve yumuşacık
Ama onlar bizden 1 ay fazla konuşmuşlar. Sonuçta bizden 1 ay önce açılmış bir grup.Aynen bi tık onlarda konuşkan ama Bizim çeneye yetişemezler bence
Ben de bunu soracaktım 12-18 diye düşündüm ama çok büyük olur mu bilemedim onu daKac beden aldn? Bi de yikadin mi cekme vs yapiyor mu
Kızlarr bebegım surekli uyanıp elini emiyor mıç mıç sesine uyanıyorum kundak yapsam ağlıyot çözümünüz nedir
Dene bakalımBen almadım bile hiç alıyımda bi deniyim çocuk 3 aydır tıkalı belkide
Atabilir misin fotoğrafını rica etsem canım
6 12 ay aldım daha büyük alsam içinde kaybolur, kalın olunca kıvırmak vs de zor olur diye düşündüm. Çekme olmadıKac beden aldn? Bi de yikadin mi cekme vs yapiyor mu
Rutin evet ama bi disari cikmak gezmek işleri halletmek istiyorum bugun pazara gittik iste. Uyandi goturdum orda agladi mizikladı. Sonra uyku uyumak istedi uyku saatinde eve donmek istedim ama donemedim yollar berbat olmuş burda kafamdan kıçıma kadar terlemisimRutin rutin rutin
Bebek rutindeyse huzurlu oluyor bugün bunu tecrübe ediyorum
Çok şükür o uyurken iki elle kahvaltı yapabildim
Peki çalisan anneler ne yapcak? Valla bilmiyorum çalışınca o kadar yorulmuyorum uydurmasinlar eve para getiriyorum calisiyorum yoruluyorum demesinler. Eger ki işciyse vardiyalı agır işte calisiyorsa eyv. Ama boyle memur müdür veya ne biliyim kendi işini yapiyorsa bana yoruldum demesinler ben inanmiyom. Eşim de diyor hadi be sende ne yoruluyon diyorum. Biz de calisiyoruz yani calisinca ne kadar yorulanacagini biliyoruz az bucuk. Ev işi ve cocuk daha yorucu suan bana cocuk ve ev işi mi yoksa işe gidip calismak mi deseler işe gider çalisirimValla azcık teşekkür etseler keşke bize yaaa, bizimki şakasına sen annesin o senin işin, bende para getirip size bakıyorum diyo oda onun işiymiş haspap
Anladm ben 12 18 aldm da olmadi degistirsem diyorum ne biliyim ya fazla gaza gelmişim heralde6 12 ay aldım daha büyük alsam içinde kaybolur, kalın olunca kıvırmak vs de zor olur diye düşündüm. Çekme olmadı
Sen hep boyle büyuk konuş boşverOkadar eşime bakmıyo dedim sabah 11 de sağlık ocağından çıktık, gezdiriyoşimdi geldi altını aldırdı doyurdum yine çıktı annesine gidicekmiş bende kafa dinliyorum
İçli köfte yapmayı denicem hiç bilmiyorum
Derin uykuda benımkı de acmıyor . Uyuyor 10 dk ıcınde alıyoeum salıncaktanUyurken ağzını nasıl açıyobenimki dudakları bi kilitliyor görseenn açmıyor inatçıı
Valla bi ara atiyim fotosunu simdi uyuttumda cocugun sadece kafa gorunuyordu giydirince oyle diyimBen de bunu soracaktım 12-18 diye düşündüm ama çok büyük olur mu bilemedim onu da
Çok büyük gelir kız 12 18Anladm ben 12 18 aldm da olmadi degistirsem diyorum ne biliyim ya fazla gaza gelmişim heralde
bu lcw da online alinan ürünleri magazaya gidip iade edebiliyor muyduk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?