- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.721
Aynen yine azlarrrr eminim ocakdan temmuza kadar baksam hepsi azdıe kimse 95 k değildirAma onlar bizden 1 ay fazla konuşmuşlar. Sonuçta bizden 1 ay önce açılmış bir grup.
Tamam olmadi canakkale merkeze gidince bi lcw yapariz orda iade ediyim de tekrar 6 12 falan aliyim.Çok büyük gelir kız 12 18bence iade ediliyordu hiç etmedim ama her yerde ediliyor sonuçta
Ayyy izledimm kolay gibi duruyoDene bakalımeczaneden serum gibi alıp şırıngayla çekenlerde var öyle daha uygun aslında ona da bakabilirsin. Hatta şöyle halka hizmet yapayım amaa ben kafasını yan çevirip sıkıyorum doktorum öyle yapmamı tavsiye etti
Ben ayaklı aldım acaba ayaksızlı alsaydım zaten 12-18 aldım6 12 ay aldım daha büyük alsam içinde kaybolur, kalın olunca kıvırmak vs de zor olur diye düşündüm. Çekme olmadı
Yani gidip çalışıyosun saatin var akşama gelip uyuyosun , bebek bakarken 7-24 ayakdasın.. iznin yok dinlenmen yok. Benim eşimde 7de iş başı 3 de çıkıyo az saati yine yorgunPeki çalisan anneler ne yapcak? Valla bilmiyorum çalışınca o kadar yorulmuyorum uydurmasinlar eve para getiriyorum calisiyorum yoruluyorum demesinler. Eger ki işciyse vardiyalı agır işte calisiyorsa eyv. Ama boyle memur müdür veya ne biliyim kendi işini yapiyorsa bana yoruldum demesinler ben inanmiyom. Eşim de diyor hadi be sende ne yoruluyon diyorum. Biz de calisiyoruz yani calisinca ne kadar yorulanacagini biliyoruz az bucuk. Ev işi ve cocuk daha yorucu suan bana cocuk ve ev işi mi yoksa işe gidip calismak mi deseler işe gider çalisirim
Aminnnn evetSen hep boyle büyuk konuş boşver
12 ayliktan itibaren ayaksz geliyor canim oraya not dusmuslerBen ayaklı aldım acaba ayaksızlı alsaydım zaten 12-18 aldımneyse en kötü keserim
Aman erkeklerin k.çı kiymetli canim. Benimki iki iş yapar ayy yoruldum geberdim valla biz nasil yorulmuyoruz ben hiç yorulmuş hissedemiyorum mesela. benden o hisler alınmis heraldeYani gidip çalışıyosun saatin var akşama gelip uyuyosun , bebek bakarken 7-24 ayakdasın.. iznin yok dinlenmen yok. Benim eşimde 7de iş başı 3 de çıkıyo az saati yine yorgun
Heeee okumamıştım12 ayliktan itibaren ayaksz geliyor canim oraya not dusmusler
Çok narinlerAman erkeklerin k.çı kiymetli canim. Benimki iki iş yapar ayy yoruldum geberdim valla biz nasil yorulmuyoruz ben hiç yorulmuş hissedemiyorum mesela. benden o hisler alınmis heralde
Ben esımle " ahh canım, taş tasımıs yorulmuş" dıye dalga gecıyorum. Üflesen ucar bunlar beePeki çalisan anneler ne yapcak? Valla bilmiyorum çalışınca o kadar yorulmuyorum uydurmasinlar eve para getiriyorum calisiyorum yoruluyorum demesinler. Eger ki işciyse vardiyalı agır işte calisiyorsa eyv. Ama boyle memur müdür veya ne biliyim kendi işini yapiyorsa bana yoruldum demesinler ben inanmiyom. Eşim de diyor hadi be sende ne yoruluyon diyorum. Biz de calisiyoruz yani calisinca ne kadar yorulanacagini biliyoruz az bucuk. Ev işi ve cocuk daha yorucu suan bana cocuk ve ev işi mi yoksa işe gidip calismak mi deseler işe gider çalisirim
Serum gibi olanın markası var mıDene bakalımeczaneden serum gibi alıp şırıngayla çekenlerde var öyle daha uygun aslında ona da bakabilirsin. Hatta şöyle halka hizmet yapayım amaa ben kafasını yan çevirip sıkıyorum doktorum öyle yapmamı tavsiye etti
Kızlar şu kahverengi leke ve çizgileriniz ne alemde
Benim hala karnımın aşağısına doğru var
Yukarıdan çizgi soldu ama aşağılar baya kahve
Ne zaman geçecek bu ya
Benım esım " normal varken bunu mu secıyorsun " dediHala durup durup normal/sezaryen doğum muhabbeti dönüyor. Resmen kadınları kutuplaştırmaya uğraşıyorlar oyuna gelmeyin.
Surrender nin paylaştığı şeyi sabah ben de gördüm instada. Orada sezaryeni övüp, normali yermiyor. Sezaryenin de zorluğundan bahsediyor. Muhtemelen çevresinde bu baskıyı yaşamış birisi paylaşmıştır mesaj olsun diye
En hassas noktamız doğum. Bıraksınlar da bebeğimizi nasıl ve nereden meydana çıkaracağımıza biz karar verelim.
Doktorlar bile karışmıyor hastaya bırakıyor kararı. Bu konuda babanın bile söz söylemeye hakkı yoktur bana göre.
Bu doğumum erken doğum olacaktı. Öncesinde iki gece hastanede yattım. Eşim hep yanımızdaydı. Ablama bile emanet edemedi. Hiç bir konuda baskı yapmadı.
Zira korkudan burnundaki eti bile aldıramayan birisi bana doğum şeklimi söyleyemez
İki doğumu da tecrübe eden bir anneyim. İkisi de zor. Biri diğerinden kolay veya daha zor değil. Nokta
Gececen beri kimse gelmemiş
Kalkın len
Cahil cahil konuşup singirlerrimi bozma diyeydinYeminle bazı insanlar çok cahil yaaaa hamile arakdaşım var rota aşısı oldu diyorum
Gerekli bi aşı değilmiş o diyo.
Dedim rota virüsü var ishal sonu ölümle sonunlanan vakalae var çocuğu bundan koruyo bağışıklığı güçleniyo diyorumm.
Ölüm allahdan diyo banaaaaa ..
evet ölüm allahdandaa yaniii çocuğumu korumayayım mı yaaaaa delirtcekler beni cidden tam cahilllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?