Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok büyük gelir kız 12 18 bence iade ediliyordu hiç etmedim ama her yerde ediliyor sonuçta
Tamam olmadi canakkale merkeze gidince bi lcw yapariz orda iade ediyim de tekrar 6 12 falan aliyim. simdi burda kargo yok da bi ptt miz var evlere şenlik iade icin kargoya diger ilceye gitmem gerekir. Oraya gidesiye merkeze gider hem gezerm hem degistiririm. Valla bu internetten alisveris iyi guzelde iste kestiremiyorum boyutu bi de degisim iade bize cok sorun oluyor hofff

Ayyy izledimm kolay gibi duruyo şırıngayla yapmış

Yani gidip çalışıyosun saatin var akşama gelip uyuyosun , bebek bakarken 7-24 ayakdasın.. iznin yok dinlenmen yok. Benim eşimde 7de iş başı 3 de çıkıyo az saati yine yorgun

Hala durup durup normal/sezaryen doğum muhabbeti dönüyor. Resmen kadınları kutuplaştırmaya uğraşıyorlar oyuna gelmeyin.

Surrender nin paylaştığı şeyi sabah ben de gördüm instada. Orada sezaryeni övüp, normali yermiyor. Sezaryenin de zorluğundan bahsediyor. Muhtemelen çevresinde bu baskıyı yaşamış birisi paylaşmıştır mesaj olsun diye

En hassas noktamız doğum. Bıraksınlar da bebeğimizi nasıl ve nereden meydana çıkaracağımıza biz karar verelim.
Doktorlar bile karışmıyor hastaya bırakıyor kararı. Bu konuda babanın bile söz söylemeye hakkı yoktur bana göre.

Bu doğumum erken doğum olacaktı. Öncesinde iki gece hastanede yattım. Eşim hep yanımızdaydı. Ablama bile emanet edemedi. Hiç bir konuda baskı yapmadı.
Zira korkudan burnundaki eti bile aldıramayan birisi bana doğum şeklimi söyleyemez

İki doğumu da tecrübe eden bir anneyim. İkisi de zor. Biri diğerinden kolay veya daha zor değil. Nokta

Yani gidip çalışıyosun saatin var akşama gelip uyuyosun , bebek bakarken 7-24 ayakdasın.. iznin yok dinlenmen yok. Benim eşimde 7de iş başı 3 de çıkıyo az saati yine yorgun
Aman erkeklerin k.çı kiymetli canim. Benimki iki iş yapar ayy yoruldum geberdim valla biz nasil yorulmuyoruz ben hiç yorulmuş hissedemiyorum mesela. benden o hisler alınmis heralde

Ben esımle " ahh canım, taş tasımıs yorulmuş" dıye dalga gecıyorum. Üflesen ucar bunlar bee
Benımkı hıc zorluk cekmemıs
Yorulmamıs dogru duzgun düşün .

Serum gibi olanın markası var mı ne desem verirler

Kızlar şu kahverengi leke ve çizgileriniz ne alemde
Benim hala karnımın aşağısına doğru var
Yukarıdan çizgi soldu ama aşağılar baya kahve
Ne zaman geçecek bu ya

Oğluma hamileyken çok belirgin çizgi oldu ama kızımda ilk haftalar oldu sonra azaldı. Şimdi de aynı azlıkta duruyor.
1 senede falan geçer ya. Hep kalmıyor merak etme

Yeminle bazı insanlar çok cahil yaaaa hamile arakdaşım var rota aşısı oldu diyorum
Gerekli bi aşı değilmiş o diyo.
Dedim rota virüsü var ishal sonu ölümle sonunlanan vakalae var çocuğu bundan koruyo bağışıklığı güçleniyo diyorumm.
Ölüm allahdan diyo banaaaaa ..
evet ölüm allahdandaa yaniii çocuğumu korumayayım mı yaaaaa delirtcekler beni cidden tam cahilllll

Benım esım " normal varken bunu mu secıyorsun " dedi

Kan aldırırken bayılan kişi mi bana bunu soyluyor " dedım
sustu

Bunlar kadınların cektıgını asla cekmezler.

Banyo yaptırdım karnı çok açtı emzirmek istedim yırttı kendini ağladı hiç durmadı.

Fön sesi açtım
kolumda uyuttum ve emziği soktum ağzına uykuya daldı. sonra emzirdim
Zafer yıne benım
Ben bu yolda ılerlerım. 2 gündür süt sagmıyorum.

Ama açlığı uykusu olmadığı zamana denk gelirse işte o kötü oluyor çünkü uykudayken emzirmek zorundayımü

Cahil cahil konuşup singirlerrimi bozma diyeydin
Git aşşa atla bende arkandan ölüm allahtan diyecegim soz kiz deseydin bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…