- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.741
Benimki aslinda her işi kendi halletmiş ailesi el bebek gul bebek büyütmemis ama ne biliyim kiymetini biliyor heralde pek tembel ve sürekli yorgun.Ben esımle " ahh canım, taş tasımıs yorulmuş" dıye dalga gecıyorum. Üflesen ucar bunlar bee
Benımkı hıc zorluk cekmemıs
Yorulmamıs dogru duzgun düşün .
O zamanlar sağarsin olmadi ayarlarsn bu bile baya bişey. Benimki de uyaninca o mahmur haliyle emiyor işte. Gözü açılmadan daha bi eteafa ilgisi kaymadanBanyo yaptırdım karnı çok açtı emzirmek istedim yırttı kendini ağladı hiç durmadı.
Fön sesi açtım
kolumda uyuttum ve emziği soktum ağzına uykuya daldı. sonra emzirdim
Zafer yıne benım
Ben bu yolda ılerlerım. 2 gündür süt sagmıyorum.
Ama açlığı uykusu olmadığı zamana denk gelirse işte o kötü oluyor çünkü uykudayken emzirmek zorundayımü
Dolu Sağ göğsü veriyorum mesela emiyorO zamanlar sağarsin olmadi ayarlarsn bu bile baya bişey. Benimki de uyaninca o mahmur haliyle emiyor işte. Gözü açılmadan daha bi eteafa ilgisi kaymadan
Canım çok teşekkürlerNeyzenEzo canım bebişin nasıl oldu takip edemedim 2 gündür
İki aylık bebeğe çorba veren tìp miYeminle bazı insanlar çok cahil yaaaa hamile arakdaşım var rota aşısı oldu diyorum
Gerekli bi aşı değilmiş o diyo.
Dedim rota virüsü var ishal sonu ölümle sonunlanan vakalae var çocuğu bundan koruyo bağışıklığı güçleniyo diyorumm.
Ölüm allahdan diyo banaaaaa ..
evet ölüm allahdandaa yaniii çocuğumu korumayayım mı yaaaaa delirtcekler beni cidden tam cahilllll
Benimki de boşver normali sezaryen daha iyi hem tuplerini de bağlarız dediBenım esım " normal varken bunu mu secıyorsun " dedi
Kan aldırırken bayılan kişi mi bana bunu soyluyor " dedım
sustu
Bunlar kadınların cektıgını asla cekmezler.
Benimkinin her işine annesi koşmuş. Mesela sabahın köründe kalkmaya kesinlikle alışkın değil.Benimki aslinda her işi kendi halletmiş ailesi el bebek gul bebek büyütmemis ama ne biliyim kiymetini biliyor heralde pek tembel ve sürekli yorgun.
En son tanesını 1,31 kueusa aldım. 3 noBaby turco 3 e yeni gectik. 2 paket 68 lik var. Hoşuma giderse 5 gun içinde tekrar sipariş vermem lazm ki anca yetişsin. Hadi inş severiz. Fiyati uygun cunku
Bazi eşler ailesine karsi cok çırpınır evlenince rahat edecegini düşünür ve yayılmaya yan gelip yatmaya baslar ki bu tarz kocalar genelde bebek olunca bi sendromlara girerler nerelerine giriyorsa artik daha farkli bo boyuta gecerlerBenimki aslinda her işi kendi halletmiş ailesi el bebek gul bebek büyütmemis ama ne biliyim kiymetini biliyor heralde pek tembel ve sürekli yorgun.
Yerim onu benLcw uyku tulumu 12 18 aylik
Kese attım döküldü kesele orayıKızlar şu kahverengi leke ve çizgileriniz ne alemde
Benim hala karnımın aşağısına doğru var
Yukarıdan çizgi soldu ama aşağılar baya kahve
Ne zaman geçecek bu ya
Çocuk olduktan sonra Fikri değişeceğinden eminimYeminle bazı insanlar çok cahil yaaaa hamile arakdaşım var rota aşısı oldu diyorum
Gerekli bi aşı değilmiş o diyo.
Dedim rota virüsü var ishal sonu ölümle sonunlanan vakalae var çocuğu bundan koruyo bağışıklığı güçleniyo diyorumm.
Ölüm allahdan diyo banaaaaa ..
evet ölüm allahdandaa yaniii çocuğumu korumayayım mı yaaaaa delirtcekler beni cidden tam cahilllll
Ben en son sizinle kargo bekledigimizde iste onu 1.27 den almisim. 136 adet 173.80 tl ye gelmişEn son tanesını 1,31 kueusa aldım. 3 no
Bazi eşler ailesine karsi cok çırpınır evlenince rahat edecegini düşünür ve yayılmaya yan gelip yatmaya baslar ki bu tarz kocalar genelde bebek olunca bi sendromlara girerler nerelerine giriyorsa artik daha farkli bo boyuta gecerler
Yani demem o ki kocan rahatlik arayisinda bahaneside yogrunluk ara sirada bebekle ilgilenir gibi yaparki sus payi olsun , ben eşimi bebek olduktan sonra darlamaya basladim baya whatsaptan yaziyom hep her aradiginda durmuyorlar diyorum kafayi yiycem artik diyorum sende oyle yap cok yorgunum yardimcim yok eve gelmeni 4 gozle bekliyom falan de işe yarar insalalh
Babymall 5 günde iade etti benimkini kaç gün oldu seninKızlar ebebek hala paramı iade etmedi
1 haftayı gectıBabymall 5 günde iade etti benimkini kaç gün oldu senin
İşte herkesin bünyesi farklı. Bir de insanın kendini hangi doğum türünü istiyorsa hazırlaması önemliMasallah hızlı toparlandiginiza sevindim benim yarqm pistir kolay iyilesmez. Ben kendime simdiye kadar sezeryan mi vardi bazen hayatta abzi acilari cekmek lazim mantigiyla israrci oldum :) doktor acilma ilerlemeyince cektigin aci yanina kar kalabilir dedi. Olsun 5 saat daha dayanacagim dedim. Iyiki de demisim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?