Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben esımle " ahh canım, taş tasımıs yorulmuş" dıye dalga gecıyorum. Üflesen ucar bunlar bee
Benımkı hıc zorluk cekmemıs
Yorulmamıs dogru duzgun düşün .
Benimki aslinda her işi kendi halletmiş ailesi el bebek gul bebek büyütmemis ama ne biliyim kiymetini biliyor heralde pek tembel ve sürekli yorgun.

O zamanlar sağarsin olmadi ayarlarsn bu bile baya bişey. Benimki de uyaninca o mahmur haliyle emiyor işte. Gözü açılmadan daha bi eteafa ilgisi kaymadan

Baby turco 3 e yeni gectik. 2 paket 68 lik var. Hoşuma giderse 5 gun içinde tekrar sipariş vermem lazm ki anca yetişsin. Hadi inş severiz. Fiyati uygun cunku

O zamanlar sağarsin olmadi ayarlarsn bu bile baya bişey. Benimki de uyaninca o mahmur haliyle emiyor işte. Gözü açılmadan daha bi eteafa ilgisi kaymadan
Dolu Sağ göğsü veriyorum mesela emiyor
diğer göğüste acıkana kadar doluyor.
Ama aksam saatı cok sorun cıkarıyor . O zaman da mama veeıyorum

NeyzenEzo canım bebişin nasıl oldu takip edemedim 2 gündür
Canım çok teşekkürler dün hastanede sargıları açıldı yarası kurumuş biraz krem verdiler devamlı onu surucez haftaya kontrole gidicez bunada şükür doktor dedi ki bu ufacık bir şey üzülmeyin genellikle bebeklerde sıcak su torbası yanıkları çok geliyor dedi komple karnı yanmış bir vaziyette Allah korusun sıcak su torbası koymak da gerçekten akıl işi değil bu benim yaptığım da gerçi çok akıl işi değilmiş ama bir daha asla kullanmayacağım

Eklentiler

• IMG20220930145920.webp
    20 KB · Görüntüleme: 69
İki aylık bebeğe çorba veren tìp mi

Benım esım " normal varken bunu mu secıyorsun " dedi

Kan aldırırken bayılan kişi mi bana bunu soyluyor " dedım
sustu

Bunlar kadınların cektıgını asla cekmezler.
Benimki de boşver normali sezaryen daha iyi hem tuplerini de bağlarız dedi
Herkesin tüpüne kimse karışamaz dedim, bitti

Benimki aslinda her işi kendi halletmiş ailesi el bebek gul bebek büyütmemis ama ne biliyim kiymetini biliyor heralde pek tembel ve sürekli yorgun.
Benimkinin her işine annesi koşmuş. Mesela sabahın köründe kalkmaya kesinlikle alışkın değil.
zaten işi onunla ilgili değil sabahın köründe kalkmak orunda da dwgıl. uykusunu alamadığı zaman hem sinirli ve yorgun oluyor . Hiç zorluk görmemiş haspam

Bazi eşler ailesine karsi cok çırpınır evlenince rahat edecegini düşünür ve yayılmaya yan gelip yatmaya baslar ki bu tarz kocalar genelde bebek olunca bi sendromlara girerler nerelerine giriyorsa artik daha farkli bo boyuta gecerler

Yani demem o ki kocan rahatlik arayisinda bahaneside yogrunluk ara sirada bebekle ilgilenir gibi yaparki sus payi olsun , ben eşimi bebek olduktan sonra darlamaya basladim baya whatsaptan yaziyom hep her aradiginda durmuyorlar diyorum kafayi yiycem artik diyorum sende oyle yap cok yorgunum yardimcim yok eve gelmeni 4 gozle bekliyom falan de işe yarar insalalh

Çocuk olduktan sonra Fikri değişeceğinden eminim

aynen canim. Ben de dedim valla o gün cocuk uyuduysa ay hic durmadi valla falan dedm al biraz sen tut kollarm yo4uldu falan diyip atyrm üstune. Merak etme o iş bende

İşte herkesin bünyesi farklı. Bir de insanın kendini hangi doğum türünü istiyorsa hazırlaması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…