- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.761
Icinde tepindi ayaklari hic durmuyoYerim onu ben
merak etme Seneye de giydirırsin.
Ben büyük kıza hep böyle
büyük aldım hep .2 sene giydirdim bir şey olmaz kollarını kıvır zaten bebek yani
Seneye iyi ki diyeceksınIcinde tepindi ayaklari hic durmuyo
12 18 i seneye de giyer mi olur mu yani kucük gelmez dimiSeneye iyi ki diyeceksın
En fazla tam olur12 18 i seneye de giyer mi olur mu yani kucük gelmez dimi
Kizlar sizdede aşırı şekilde unutkanlik kafayi yemislik varmi?
Kahvaltida cayi ictim tekrar tazeledim ve bilin bakalim caydanligi nereye koymusum 2 saat caydanlik aradim , meger buzdolabina koymusum
Sen yıne bır yerlere koymussun. Ben gözümün onunde duranı saatlerce arıyorumKizlar sizdede aşırı şekilde unutkanlik kafayi yemislik varmi?
Kahvaltida cayi ictim tekrar tazeledim ve bilin bakalim caydanligi nereye koymusum 2 saat caydanlik aradim , meger buzdolabina koymusum
Ins tam olsun da sonra ay boşa büyükce giydrmiş olmayim seneye kullancaksam bu sene idare edileblr belki baya karasz kaldmEn fazla tam olur
Seneye kucuk gelecegını sanmıyoeum
Kullan bunuIns tam olsun da sonra ay boşa büyükce giydrmiş olmayim seneye kullancaksam bu sene idare edileblr belki baya karasz kaldm
Ya çatlağım çok yok olsa da sönük duruyor tengi baya. Bu bildiğin karnıma batikon sürmüşüm gibi kahverengi bir alan var hiç hoş değilUmutlarim suya düstüneyse gecer belli ki cizgi boyle kalmaz ya. Beni cok rahatsz etmiyor aslinda. Ona varana kadar çatlaklarim var. Ben onlari bile kabullendim zamanla.
Ben dışarı çıkacakken genelde arabada besliyorum ya da besler beslemez çıkıyorum arabada uyuyakalıyor zatenRutin evet ama bi disari cikmak gezmek işleri halletmek istiyorum bugun pazara gittik iste. Uyandi goturdum orda agladi mizikladı. Sonra uyku uyumak istedi uyku saatinde eve donmek istedim ama donemedim yollar berbat olmuş burda kafamdan kıçıma kadar terlemisimartı eve geldm asansör bozuk bi de bebeyle yukari cktm. O ara dogal gaz borusu döşenmisti eve alcı yapacaklarmıs kenarlara onun icin gelmisler onunla ilgilen derken rutin mutin kalmadi bebem bi ara arabada uyumustu allahtan bakti benden fayda yok. Eve geldikten tee baya sonra simdi uyutuyorum uyumak istemedi emdi oyun halisinda takildi cunku. Rutin anneye iyi oluyor ama dedigin gibi evdeki işler acısından olablr. Ama bi disari cikinca misafirlige falan gidince kayıp gidiyor vallahi
Tek çizgiye razıyım karnı kahverengi benimOğluma hamileyken çok belirgin çizgi oldu ama kızımda ilk haftalar oldu sonra azaldı. Şimdi de aynı azlıkta duruyor.
1 senede falan geçer ya. Hep kalmıyor merak etme
Ya cidden miKese attım döküldü kesele orayı
KesinlikleBu aralar unutma yok da uykuya asla doymama vardi uyusam da hala uykuluydum. Günlerce uyumamış gibiydim. Astrid in yolundan gidiyrm imom latte aldim. Takviye şart
Hangi marka aldınızDolaptan kanguru aldim. Inş işime yarar iki adimlik yere bebek arabasi zor oluyo
Kullan bunu
Seneye karar verırsın sonrakı seneler ıcınona gore alırsın. Ama kullanılıyor ben hep boyle kulllandım
Evet ben de 5 gün oldu heralde suan cok iyi hissediyorum kendimi.Kesinlikle
Ben doğumdan önce kullanıyordum vitamin
Zaten bence o şekilde hamile kaldım da neyse
Simdi 3 gündür kullanıyorum ve çok farkediyor hakikaten
Serum gibi olanın markası var mıne desem verirler
Baby plus discovery aldm. 3 tane arasinda kaldim.ilkay baby, molmini ve baby plus discovery. Satan kişi 50 tl ye veriyordu hic de kullanmamis. ucuz diye baby plus aldm. Yoksa ikinci dusuncem ilkay baby di. Hic olmadi belki molmini alirdim. Biraz inceledim de hemen hemen benzer özellikleri var. Baby plus alip gectm.Hangi marka aldınız
Ben de uyandi emzirdim cikardim ama biraz dolastik yoruldu mu skldi mi naptıysa bi mizirdadi uyku gelmis belli gozleri ovdu etti. Sonra zaten ben eve donesiy3 bebek arabasinda uyuyakaldiYa çatlağım çok yok olsa da sönük duruyor tengi baya. Bu bildiğin karnıma batikon sürmüşüm gibi kahverengi bir alan var hiç hoş değil
Ben dışarı çıkacakken genelde arabada besliyorum ya da besler beslemez çıkıyorum arabada uyuyakalıyor zaten
Tek çizgiye razıyım karnı kahverengi benim
Ya cidden mi
Beni hamam paklar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?