Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar sizdede aşırı şekilde unutkanlik kafayi yemislik varmi?

Kahvaltida cayi ictim tekrar tazeledim ve bilin bakalim caydanligi nereye koymusum 2 saat caydanlik aradim , meger buzdolabina koymusum

Umutlarim suya düstü neyse gecer belli ki cizgi boyle kalmaz ya. Beni cok rahatsz etmiyor aslinda. Ona varana kadar çatlaklarim var. Ben onlari bile kabullendim zamanla.
Ya çatlağım çok yok olsa da sönük duruyor tengi baya. Bu bildiğin karnıma batikon sürmüşüm gibi kahverengi bir alan var hiç hoş değil
Ben dışarı çıkacakken genelde arabada besliyorum ya da besler beslemez çıkıyorum arabada uyuyakalıyor zaten
Oğluma hamileyken çok belirgin çizgi oldu ama kızımda ilk haftalar oldu sonra azaldı. Şimdi de aynı azlıkta duruyor.
1 senede falan geçer ya. Hep kalmıyor merak etme
Tek çizgiye razıyım karnı kahverengi benim
Kese attım döküldü kesele orayı
Ya cidden mi
Beni hamam paklar galiba

Bu aralar unutma yok da uykuya asla doymama vardi uyusam da hala uykuluydum. Günlerce uyumamış gibiydim. Astrid in yolundan gidiyrm imom latte aldim. Takviye şart
Kesinlikle
Ben doğumdan önce kullanıyordum vitamin
Zaten bence o şekilde hamile kaldım da neyse
Simdi 3 gündür kullanıyorum ve çok farkediyor hakikaten

Kullan bunu
Seneye karar verırsın sonrakı seneler ıcınona gore alırsın. Ama kullanılıyor ben hep boyle kulllandım
hımm. Suan 59 cm olmus bizim bıdık. 1- 2 ay sonra normal olur heralde. 1 bucuk yaşina geldiginde obür sene ocak ayı oluyo. Iki ay da kücük bile gelse giyer. O kışı da oyle cıkarir tamam mantıgima yattı

Serum gibi olanın markası var mı ne desem verirler

İzotonik diye geçiyor. Büyük ve küçük poşetlerde var.
Ben de son gidişimde ondan yazdırttım doktora. Enjeksiyon da aldım yanında.
Hazır flakonlar da pratik ama bu şekilde daha ucuz tabi.

Oğlum ve bebem son tıkandığında eczacı serum fizyolojiyi bana bol bol sık korkma bir şey olmaz dedi.
Gerçekten bir tüpü bitirip bebeyi yüzüstü çevirince her şey akıyor. Tıkanıklık durumuna göre yarım tüp kullanıyorum.
Akınca içeride kalanları da aspiratörle çekiyorum. Sonra bir kaç saat rahatız
Korkmayın sıkın

Hangi marka aldınız
Baby plus discovery aldm. 3 tane arasinda kaldim.ilkay baby, molmini ve baby plus discovery. Satan kişi 50 tl ye veriyordu hic de kullanmamis. ucuz diye baby plus aldm. Yoksa ikinci dusuncem ilkay baby di. Hic olmadi belki molmini alirdim. Biraz inceledim de hemen hemen benzer özellikleri var. Baby plus alip gectm.

Ben de uyandi emzirdim cikardim ama biraz dolastik yoruldu mu skldi mi naptıysa bi mizirdadi uyku gelmis belli gozleri ovdu etti. Sonra zaten ben eve donesiy3 bebek arabasinda uyuyakaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…