- 29 Haziran 2021
- 396
- 619
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.781
Hep aynı laflar 10 dk bakamayan adam bana istersen işe başla ben bakayım çocuğa diyorValla azcık teşekkür etseler keşke bize yaaa, bizimki şakasına sen annesin o senin işin, bende para getirip size bakıyorum diyo oda onun işiymiş haspap
Sağol canımTabi yazarım fotoğrafda atarımmmm
Benım esım " normal varken bunu mu secıyorsun " dedi
Kan aldırırken bayılan kişi mi bana bunu soyluyor " dedım
sustu
Bunlar kadınların cektıgını asla cekmezler.
Bacak şekli bebeğe uygun olmalıymış sanırım onu araştırdınız mı baby plus içinBaby plus discovery aldm. 3 tane arasinda kaldim.ilkay baby, molmini ve baby plus discovery. Satan kişi 50 tl ye veriyordu hic de kullanmamis. ucuz diye baby plus aldm. Yoksa ikinci dusuncem ilkay baby di. Hic olmadi belki molmini alirdim. Biraz inceledim de hemen hemen benzer özellikleri var. Baby plus alip gectm.
Kizlar sizdede aşırı şekilde unutkanlik kafayi yemislik varmi?
Kahvaltida cayi ictim tekrar tazeledim ve bilin bakalim caydanligi nereye koymusum 2 saat caydanlik aradim , meger buzdolabina koymusum
Bizimkinin burnu çok minik. Belki de ondan hep tıkalı. Stre bilmem ne ile başlayan sprey aldim, hiç ise yaramadı. Bunu denerimİzotonik diye geçiyor. Büyük ve küçük poşetlerde var.
Ben de son gidişimde ondan yazdırttım doktora. Enjeksiyon da aldım yanında.
Hazır flakonlar da pratik ama bu şekilde daha ucuz tabi.
Oğlum ve bebem son tıkandığında eczacı serum fizyolojiyi bana bol bol sık korkma bir şey olmaz dedi.
Gerçekten bir tüpü bitirip bebeyi yüzüstü çevirince her şey akıyor. Tıkanıklık durumuna göre yarım tüp kullanıyorum.
Akınca içeride kalanları da aspiratörle çekiyorum. Sonra bir kaç saat rahatız
Korkmayın sıkın
Aynen kesersin bi şey olmazBen ayaklı aldım acaba ayaksızlı alsaydım zaten 12-18 aldımneyse en kötü keserim
Bilmiyorum ki burun temizlemek için desek anlarlar benceSerum gibi olanın markası var mıne desem verirler
Bizimkinin burnu çok minik. Belki de ondan hep tıkalı. Stre bilmem ne ile başlayan sprey aldim, hiç ise yaramadı. Bunu denerimteşekkürler
Çok sevindin inşallah hızlıca iyileşirCanım çok teşekkürlerdün hastanede sargıları açıldı yarası kurumuş biraz krem verdiler devamlı onu surucez haftaya kontrole gidicez bunada şükür doktor dedi ki bu ufacık bir şey üzülmeyin genellikle bebeklerde sıcak su torbası yanıkları çok geliyor dedi komple karnı yanmış bir vaziyette Allah korusun sıcak su torbası koymak da gerçekten akıl işi değil bu benim yaptığım da gerçi çok akıl işi değilmiş ama bir daha asla kullanmayacağım
Yaaa yerim ama tipe bakLcw uyku tulumu 12 18 aylik
Geçen bir sayfada 4 aylık bebek gelişimi için kollarından tutup bebekte kendi destekliyordu tabii direkt havaya kaldırıyordu.
Ben de az önce denedim videosunu çektim anneme gönderdim ve içimdeki tahmin ettiğim şeyi söyledi
""kollarını kırarsın"
Lcw uyku tulumu 12 18 aylik
Valla asıl size maşallah. Bi ben miyim çocuk ev bebek hiç birini organize edip normal hayata dönemeyenValla denemeye devam ediyorum ama hala yok. Maşallah sana
Tek olamdigimami sevineyim ,hepimizin iflahi kururmuş onami yanayimSen yıne bır yerlere koymussun. Ben gözümün onunde duranı saatlerce arıyorum
Bence olay şu diğer topiclerde bikaç kişi sürekli konuşan biz de çok fazla kişi var ve sürekli konuşuyoruzRekoru bırakmıyoruz resmennn95 K ne yaaaaa ne çenesi düşüklermişiz bizz
Ayy sen hemem başla o zaman bende ictigim halde boyleyim of nolcak boyleOhoo hem de fena.
Geçen oğlumu okula bırakacakken süt almaya girdim. Paketi alıp direk beslenme çantasına sokuyordum hırsız gibi.
Sonra ayıldım ne yapıyorum dedim. Çevreden görenler olmuştur illaki
Bunun gibi şeyleri çok yapar oldum. Eşime dedim ben galiba bunamaya başladım diye
Vitaminlere biraz asılmam lazım.
Günde kaç kez yapılmalıKesınlıkle burnu düzenlı temızlenmelı
Kırmızı Bi çizgi halinde duruyorSezaryen olanlar , kesi iziniz ne durumda? Benim hala ilk günkü gibi nerdeyse siyah. Her gün anti scar krem de kullanıyorum şu pahalı olanı
Valla asıl size maşallah. Bi ben miyim çocuk ev bebek hiç birini organize edip normal hayata dönemeyen
Bi geliyorum 20 sayfa Bi geliyorum 50 sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?