- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.801
Uygun yaziyordu ama her yerde ozellikleri yazmiyor her kangurunun. Yani baya baya iyi bisey istiyorsaniz solomon baby veya borooshbaby alabilirsin. Ama o denli para vermek de bilmiyorum. Ilkay baby de M oturuşu destekliyor. Hem fiayti uygun onu da dusunebilirsin meselaBacak şekli bebeğe uygun olmalıymış sanırım onu araştırdınız mı baby plus için
1 kez yapıyorumGünde kaç kez yapılmalı
Uygun yaziyordu ama her yerde ozellikleri yazmiyor her kangurunun. Yani baya baya iyi bisey istiyorsaniz solomon baby veya borooshbaby alabilirsin. Ama o denli para vermek de bilmiyorum. Ilkay baby de M oturuşu destekliyor. Hem fiayti uygun onu da dusunebilirsin mesela
Bende elelelife aldim dolaptan cunku bebegimin pek duracagini dusunup afaki fiyatlar odemek istemedim. Benim aldigimda buydu ama denemedim daha sanki cok zor tak cikariBaby plus discovery aldm. 3 tane arasinda kaldim.ilkay baby, molmini ve baby plus discovery. Satan kişi 50 tl ye veriyordu hic de kullanmamis. ucuz diye baby plus aldm. Yoksa ikinci dusuncem ilkay baby di. Hic olmadi belki molmini alirdim. Biraz inceledim de hemen hemen benzer özellikleri var. Baby plus alip gectm.
Gördüm fotoğrafını çok minnoş ama gözümden kalpler çıktıValla bi ara atiyim fotosunu simdi uyuttumda cocugun sadece kafa gorunuyordu giydirince oyle diyimkoldan bacaktan kivirsam da nafile
Benim doğumdan 2 gün sonra nasılsa öyle, ne zaman düzelir ki?Kırmızı Bi çizgi halinde duruyor
Şu haliyle mont olarak giydirip disari cikarsam cocugu icinde bulamam muhtemelenBen bu modeli oğluma kullananamıştım.
Alerjik bebek olduğu için uyuyunca ter atıyordu tulumsuz bile. Aşırı terlediğini görünce çıkardım.
Kolsuz kapitoneli önden fermuarlı modelden aldım.
Bu modeli de dışarıda mont diye giydirdim
Kısada olsa uyumadimi hic, her an uyutmak istersen eğer uyumaz , 3 saat uyumadi mesela hemen emzir sonra ayaginda salla ac bi slow müzik bak nasil mayışıyorKızlar benim bebeğim gündüz uyumuyor hiç bir şey yapamıyorum artık ne yemek ne iş kafayı yemek üzereyim doktor kontrolü vardı bir sorunu da yok çok şükür niye uyumaz anlamıyorum
10 dk kısa kısa uyuyor canım müziği bir deneyim teşekkürlerKısada olsa uyumadimi hic, her an uyutmak istersen eğer uyumaz , 3 saat uyumadi mesela hemen emzir sonra ayaginda salla ac bi slow müzik bak nasil mayışıyor
Evet kuzum haziran annelerinde okumuştum denedim hepsi çıktı sadece sezeryan kedisine çok yaklaşsmadım onun çevresi biraz kaldıYa çatlağım çok yok olsa da sönük duruyor tengi baya. Bu bildiğin karnıma batikon sürmüşüm gibi kahverengi bir alan var hiç hoş değil
Ben dışarı çıkacakken genelde arabada besliyorum ya da besler beslemez çıkıyorum arabada uyuyakalıyor zaten
Tek çizgiye razıyım karnı kahverengi benim
Ya cidden mi
Beni hamam paklar galiba
Uzun zaman sürer heralde önce kabuk attı mı seninki sonra kırmızı oldu sonra da normalleşir diye düşünüyorumGördüm fotoğrafını çok minnoş ama gözümden kalpler çıktıiyi ki söyledin ben 6-12 alayım seneye bir daha bakarız
Benim doğumdan 2 gün sonra nasılsa öyle, ne zaman düzelir ki?
Onu yazmayi unutmusum evet momfortbaby var bi de simdi o da baya konforluymuş6 yıl önce solomonbaby nin birebir aynısı momfortbaby e 160₺ vermiştim.
Momfortbaby üretilmiyor. Solomonbaby e şimdi baktım 500₺ olmuş.
Rengi modeli kumaşı solomonbaby ile birebir aynı. Dolapta ikinci el vardır belki bence oraya bak
Eki Görüntüle 3138109
Onu bilmiyorum hic arastirmadim canimBende elelelife aldim dolaptan cunku bebegimin pek duracagini dusunup afaki fiyatlar odemek istemedim. Benim aldigimda buydu ama denemedim daha sanki cok zor tak cikari
Nasıl duruyor pekı uyumadan ?Kızlar benim bebeğim gündüz uyumuyor hiç bir şey yapamıyorum artık ne yemek ne iş kafayı yemek üzereyim doktor kontrolü vardı bir sorunu da yok çok şükür niye uyumaz anlamıyorum
10 dk 15 dk uyuyor uyanıyor şimdi uyudu bi saattir şükür uykusunu alamadığı içinde huysuz lanıyor bir kaç gündür özellikle böyle bu kadar değildi başından ayrılamıyorum hiç uyanıkkende gezdiriyorum evde oyun kartları gösteriyorum konuşuyorum şarkı söylüyorum ilgi istiyor sürekliNasıl duruyor pekı uyumadan ?
Şu haliyle mont olarak giydirip disari cikarsam cocugu icinde bulamam muhtemelen
Onu gördüm ben de denedimGeçen bir sayfada 4 aylık bebek gelişimi için kollarından tutup bebekte kendi destekliyordu tabii direkt havaya kaldırıyordu.
Ben de az önce denedim videosunu çektim anneme gönderdim ve içimdeki tahmin ettiğim şeyi söyledi
""kollarını kırarsın"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?