Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bacak şekli bebeğe uygun olmalıymış sanırım onu araştırdınız mı baby plus için
Uygun yaziyordu ama her yerde ozellikleri yazmiyor her kangurunun. Yani baya baya iyi bisey istiyorsaniz solomon baby veya borooshbaby alabilirsin. Ama o denli para vermek de bilmiyorum. Ilkay baby de M oturuşu destekliyor. Hem fiayti uygun onu da dusunebilirsin mesela

6 yıl önce solomonbaby nin birebir aynısı momfortbaby e 160₺ vermiştim.
Momfortbaby üretilmiyor. Solomonbaby e şimdi baktım 500₺ olmuş.

Rengi modeli kumaşı solomonbaby ile birebir aynı. Dolapta ikinci el vardır belki bence oraya bak

Bende elelelife aldim dolaptan cunku bebegimin pek duracagini dusunup afaki fiyatlar odemek istemedim. Benim aldigimda buydu ama denemedim daha sanki cok zor tak cikari

Eklentiler

• Screenshot_20220930-171651_Chrome.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 42
Valla bi ara atiyim fotosunu simdi uyuttumda cocugun sadece kafa gorunuyordu giydirince oyle diyim koldan bacaktan kivirsam da nafile
Gördüm fotoğrafını çok minnoş ama gözümden kalpler çıktı iyi ki söyledin ben 6-12 alayım seneye bir daha bakarız
Kırmızı Bi çizgi halinde duruyor
Benim doğumdan 2 gün sonra nasılsa öyle, ne zaman düzelir ki?

Şu haliyle mont olarak giydirip disari cikarsam cocugu icinde bulamam muhtemelen

Kızlar benim bebeğim gündüz uyumuyor hiç bir şey yapamıyorum artık ne yemek ne iş kafayı yemek üzereyim doktor kontrolü vardı bir sorunu da yok çok şükür niye uyumaz anlamıyorum
Kısada olsa uyumadimi hic, her an uyutmak istersen eğer uyumaz , 3 saat uyumadi mesela hemen emzir sonra ayaginda salla ac bi slow müzik bak nasil mayışıyor

Biz aşımızı olduk o kadar çok ağladı ki ebenin ne dediğini hiç anlamadım Ateş huzursuzluk yok çok şükür şimdilik

Ben size bi şey soracağım buzlukta anne sütüm var . Pazar günü nikaha gideceğiz 2saatlik mesafeye . Buzluktan çıkınca mı 4 saat içinde vermeliyim . Tamamen eridikten sonra mı 4saat içinde vermeliyim ? Ona göre yanıma alacağım

Evet kuzum haziran annelerinde okumuştum denedim hepsi çıktı sadece sezeryan kedisine çok yaklaşsmadım onun çevresi biraz kaldı

Gördüm fotoğrafını çok minnoş ama gözümden kalpler çıktı iyi ki söyledin ben 6-12 alayım seneye bir daha bakarız

Benim doğumdan 2 gün sonra nasılsa öyle, ne zaman düzelir ki?
Uzun zaman sürer heralde önce kabuk attı mı seninki sonra kırmızı oldu sonra da normalleşir diye düşünüyorum

Onu yazmayi unutmusum evet momfortbaby var bi de simdi o da baya konforluymuş

Ben cok fazla yuzüstü yatirmadim bu cocugu. Arada bi denemistim bugun koydum mızir mızır agladı durmadı. Cok kafayi da kaldirmiyor zorlandı ama artk yavaştan baslamak mi lazmdı bunlara ne zaman basliyorduk?

Nasıl duruyor pekı uyumadan ?
10 dk 15 dk uyuyor uyanıyor şimdi uyudu bi saattir şükür uykusunu alamadığı içinde huysuz lanıyor bir kaç gündür özellikle böyle bu kadar değildi başından ayrılamıyorum hiç uyanıkkende gezdiriyorum evde oyun kartları gösteriyorum konuşuyorum şarkı söylüyorum ilgi istiyor sürekli

Şu haliyle mont olarak giydirip disari cikarsam cocugu icinde bulamam muhtemelen

Ben geçen kullandım dışarıda. Evet komple bunun içinde kalıyor henüz. Sling gibi rahatsız olmadı ama.
İleride daha kullanışlı oluyor. Zaten kangru 4 aylıktan sonra kullanılmalı..

Kızlar bu aralar hiç giremiyorum herkes iyidir umarım sünnetten sonra benim oğlan kucağa çok alıştı 1 hafta ev kalabalıktı annem kayınvalidem vardı herkes kucağa aldı ağladıkça şimdide kucakta durmak istiyor hatta omuzda uykuya geçiyor belim kopuyor bütün gün, benim oğlanında el sürekli ağızda emiyor, memesini veriyorum onu atıyor elini emiyor

Eklentiler

• 2D58BADC-6CA4-4F7E-8154-DF780DC39DE7.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 66
Onu gördüm ben de denedim eşim geldi kendisi kaynanam da olur kollari elinde kalır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…