Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Herkesin hamileliği farkli geçer
Kendiyle kıyaslaması kötü

İstersen doktora görün canim. Kan tahlillerini yaptırmadıysan yaptır öyle git doktora
Ben yarın acile gitsem anlatsam durumu (iltihaptan şüphelendim falan desem) tahlilleri yaparlar mı acaba? En azından sonuçları hemen görüp bir şey söylerler dedim. Yoksa pazartesiye kadar yer bitiririm ben kendimi

Bilip bilmeden neden böyle şeyler söylüyolar anlamıyorum seni daha çok endişendiryo korkutuyo. Doktor zaten kasık ağrısına normal demişt yani , herkes herşeyi çok biliyo. Yinede rahat etmek istersen acile git hemde o vesileyle bulantı ilacınıda sana yazar seninde için rahat wtmiş olur , ama dışardan gelen 2. Seni düşürücek üzücek yorumlara kafanı takma hiçç
Benim kahve rengi lekelenmem oldu, anneme söyledim yeminle asla kötü bişi söylemdi beni korkutmamak adına doktora git rahatlat kendini dedi okadar

Birde diyorum ya böyle bir telaşlı aradı benide korkuttu. Ben öyle bir şeyden şüphelensem bile tatlı dille anlatırım. Özellikle benim durumumdaki bir insana. Hemen git geç kalma bak bebeğe çok zararlı falan korkutmam yani.
Galiba bu dönemde kimseyle bir şey konuşmamak lazım, baksana bu saatte nasıl huzursuz ettiler beni
Bende anneme ne söylesem aynıları bendede oluyordu korkma der hep, bundan sonra canım annemden başka kimseyle konuşmam töbe ettim

Aynen bencede seni aşağı çeken kimseyle görüşme hamilelik sırasında.
Daha doğdukdan sonrada ahkam kesen çok bilmiş insanlar olucak yandık valla

Mide bulantılarımdan zaten kimseyle konuşmuyorum. Ve bunu da karşı taraf söylüyorum. Annemı bile haftada 1 ya da 10 Gun de bir arıyorum artık.

Hiç-bir şeye tahammülüm kalmadı.
Insanlardan soyutladım kendimi desem yalan söylemiş olmam.

Aynı derdi paylaştığimız icin buraya yazıyorum bir tek

Aynen bencede seni aşağı çeken kimseyle görüşme hamilelik sırasında.
Daha doğdukdan sonrada ahkam kesen çok bilmiş insanlar olucak yandık valla
Evet evet kimseye şuram ağrıyo demem bundan sonra, sadece buraya yazarım
Ay sorma ya bi de onlarla uğraşacağız

Bende kimseyle konuşmamayı düşünüyorum artık, sadece buraya yazıp fikir alırım.
Senin gibi yapıp herkesle bir süre iletişimi kesmeyi düşünüyorum bu geceden sonra zaten

Benim başka sıkıntılarım da vardı. Ayakta durunca bel ağrım çok oluyor.
Ayakta mı çalışıyorsunuz?şimdi sormak istediğim şu Birisi yazmıştı. Hamileyim midem bulanıyor falan demiş. Hamilelikte normal deyip göndermişler. Demekki herkes böyle düşünmüyor .iş yerinde de rapor alan oluyordu ama ben hep kanaması falan vardır diye düşünürdüm.

Bu sefer denersin doğru doktorla insallah. Çok yorucu. Ev kokuyor araba kokuyor sokaklar bile kokuyor. Yemek yemezsem bir tık iyiyim benimki de tersine. Normalde açlık daha kötü yapıyormuş.

Selam kızlar, aranızda 8-10 haftalık gebelikte uçak yolculuğu yapan oldu mu? Yılbaşı için dünyanın güzel bir şehrine biletimiz var ama 10 haftalık falan olacağım. Korkuyorum, kararsızım.
Ben 2.gebeligimde yaptım 9 haftalık gidip 11 haftada döndüm. Bosnaya gitmiştik. Hiç bir sorun yaşamadım. Birde yanımda 1 yaşında oğlum vardi

Hahhah işte benim açmak istediğim konu .Ben de sırf bu yüzden kız olsun istiyorum .bizimkinin adı da naci. Kayinvalidenin adı konuldu o açıdan rahatım ama ben o adamın adını koymak istemiyorum .hem adamı sevmiyorum hem huyunu .çocuğumun huyu ona çeker. Hem küçücük çocuğuma yılların yaşanmış ismini koyamam .o isim yorulmuş artık. Taptaze bir isim olmalı. Başka şeye geldi mi evlenirken örf adet bilmezler çocuğa isim koymaya gelince bizde adettir .Cehenneme direk .hiç de Bi kere koymicam. Cinsiyeti belli olunca hemen buğra geliyor dicem .

İsimlerini söylemeyeyim canim. Eski isimler.
Kk da pek isim verme taraftarı değilim.

O yuzden erkek olursa hemen ismi belirledim
Belirledim ki atlayan olmasın. Suna bak nelere uğraşıyoruz.
Iki oğlum var isimlerini bırak koymayı kapısını bilr açmadım. Koyduğum isimleri doğumdan sonra öğrendiler. Büyüklerin isimlerini koymak çok anlamsız geliyor. Ayni isim soyisimden iki kisi olsa ne olacak. Adam böyle dünyaya çok çok büyük birsey yapmıştır ne bileyim antibiyotik gibi bir ilaç bulmuş bir icat yapmıştır o zaman koyardim

Bide sana tavsiye hemen git böyle kapı süsü vs yaptır. İsteseler bile ses çıkaramazlar. Anlamıyorum bu isim telasini insanlardaki. Zaten istesek biz koyarız onların adini.

Benim kuzenlerimin ismi hep büyüklerin ismi .mezarlığa gitmişler akılları yeni yeni eriyor .Anne bizim adımız niye mezar taşında yazıyor diyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…