- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.821
Aynen o markaSiterimar mı? Onu da kullandık zaman zaman ama çok etkili değil sanki.
Bebeğin genzi açılmıyor çok tıkalı deyince serum fiz bol sık demişti.
Oğluma poşet izotonik kullanıyordum. Bebeğe hazır flakon aldırmıştım. Buna döndüm yine..
Eki Görüntüle 3138075
Fazla ilgidendir10 dk 15 dk uyuyor uyanıyor şimdi uyudu bi saattir şükür uykusunu alamadığı içinde huysuz lanıyor bir kaç gündür özellikle böyle bu kadar değildi başından ayrılamıyorum hiç uyanıkkende gezdiriyorum evde oyun kartları gösteriyorum konuşuyorum şarkı söylüyorum ilgi istiyor sürekli
Kayınvalidemde kaldım geçen hafta sen bunu kucağa konuşmaya çok alıştırmışsın sürekli ilgi istiyor çocuk dediğin yiyip uyuyacak diyor ne zaman kucağıma alsam konuşsam kabak bağında büyür diyip gidiyorFazla ilgidendir
Bu kv deler çok alem yaKayinvalidemde kaldım geçen hafta sen bunu kucağa konuşmaya çok alıştırmışsın sürekli ilgi istiyor çocuk dediğin yiyip uyuyacak diyor ne zaman kucağıma alsam konuşsam kabak bağında büyür diyip gidiyor
Uyku tulumundan bahsettik ben 12 18 aylik aldim da kocamanBen geçen kullandım dışarıda. Evet komple bunun içinde kalıyor henüz. Sling gibi rahatsız olmadı ama.
İleride daha kullanışlı oluyor. Zaten kangru 4 aylıktan sonra kullanılmalı..
G.tü sıkı yaniKızlar
Bencw benım bebek kaka tutuyor . Bugun cok az yaptı. 3 gün önce yapmıstı. Kakası hafıf sulu ve kremsı
Kabız kakası değil yani
Ulen millet istedigi gibi ilgilenir sever hayret bişi haaKayınvalidemde kaldım geçen hafta sen bunu kucağa konuşmaya çok alıştırmışsın sürekli ilgi istiyor çocuk dediğin yiyip uyuyacak diyor ne zaman kucağıma alsam konuşsam kabak bağında büyür diyip gidiyor
Cvp vermeden önce yazaydım burayaaa keşkeeeCahil cahil konuşup singirlerrimi bozma diyeydin
Git aşşa atla bende arkandan ölüm allahtan diyecegim soz kiz deseydin bide
Kız benimki o kadar komikki artık gülüyorum mesela kafasında iki tane saç gülü var diyorki iki tane evlilik yapacak bu sonra elini yumruk yapıp orta parmağını çıkarıyor arkası erkek bunun diyor sütünden kaşına sür kalın kaşlı olsun diyor bu ay 1380 gr almış oğlum(eşim) bu ayda şu kadar kiloydu diyor ay bayılcam anlatırken sıkıldımBu kv deler çok alem yaherşeye bir laflari var
Yokkk bu ben hamileyken bana kötü kötü hikayeler anlatan kişi yok birinin karnını yarmışlar fln diye anlatıyoduİki aylık bebeğe çorba veren tìp mi
Aynen canım ya bi de evde tekim kimse yok burda evde durmaya da alışkın değilim hep çalıştım bebeğe veriyorum tüm zamanımı karşılıklı bakışalım mı bebeyle zaten uyumuyorUlen millet istedigi gibi ilgilenir sever hayret bişi haakv den de alem kadinmis benim kv de tam tersi alip kucaginda konuşup duruyordu kendisi. Sen de bol bol konuş erkenden konussun demisti. Herkesin fikri zikri ayrı yeminle kime göre yaşayalm. Ben gayet zevk aliyrm bebişimle konusurken. Konuşmak lazm sonra iki gun sonra vay bu bebe konuşmuyor hiç ilgilenmemissiniz der boşver
Kesinlikleeeeee olmadığı için böyle konuşuyo. Ayrıntılıyı şeker yğklemesini ikili testide saçma buluyodu hepsini yaptırdıÇocuk olduktan sonra Fikri değişeceğinden eminim
Allahım yaaaaaHep aynı laflar 10 dk bakamayan adam bana istersen işe başla ben bakayım çocuğa diyor
Sağol canım
12-18 ayaksız oluyomuşAynen kesersin bi şey olmaz
Günde kaç öğün verıyorsun ?3. Ay kontrolden çıktık rota aşısı oldu
Boyu 64 olmuş
Kilosuda 7.100
Ayyy hiç gülüceğim yoktuLcw uyku tulumu 12 18 aylik
Ben boyle alıyorum sittin sene gıyıyorAyyy hiç gülüceğim yoktuböylmi olucaklar benimkide gelince atarım
Ben 1 aydan sonra öyle yatırmaya başladım arada, şimdilerde yapmak gerekirmiş başını tutmayı öğrencek güçlencekBen cok fazla yuzüstü yatirmadim bu cocugu. Arada bi denemistim bugun koydum mızir mızır agladı durmadı. Cok kafayi da kaldirmiyor zorlandı ama artk yavaştan baslamak mi lazmdı bunlara ne zaman basliyorduk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?