Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen o marka hiçbir işe yaramadı valla. Bunu ilk fırsatta alayım. Çok teşekkür ediyorum

Fazla ilgidendir

Kızlar
Bencw benım bebek kaka tutuyor . Bugun cok az yaptı. 3 gün önce yapmıstı. Kakası hafıf sulu ve kremsı
Kabız kakası değil yani

Bu kv deler çok alem ya herşeye bir laflari var

Ben geçen kullandım dışarıda. Evet komple bunun içinde kalıyor henüz. Sling gibi rahatsız olmadı ama.
İleride daha kullanışlı oluyor. Zaten kangru 4 aylıktan sonra kullanılmalı..
Uyku tulumundan bahsettik ben 12 18 aylik aldim da kocaman mont niyetine giydirsem disarda cocugu icinde bulamam demistim kanguru da aldm cok para vermedim. Oyle evde arada iş yapacagimda kucagimda durmak is5iyor zor oluyor kullanirim. Belki kısa mesafe disari da cikarim. Ama kısın kullanilmaz demi bu kanguru nasıl olur onu daha şey edemedim ben

Kızlar
Bencw benım bebek kaka tutuyor . Bugun cok az yaptı. 3 gün önce yapmıstı. Kakası hafıf sulu ve kremsı
Kabız kakası değil yani
G.tü sıkı yani benimki de oyle gakiba bi gün yapar bi gun yaomaz bazen az yapar bazen bi doldurur ne bilem onu bile keyfine göre mi yapiyor bu bebeler.

Ulen millet istedigi gibi ilgilenir sever hayret bişi haa kv den de alem kadinmis benim kv de tam tersi alip kucaginda konuşup duruyordu kendisi. Sen de bol bol konuş erkenden konussun demisti. Herkesin fikri zikri ayrı yeminle kime göre yaşayalm. Ben gayet zevk aliyrm bebişimle konusurken. Konuşmak lazm sonra iki gun sonra vay bu bebe konuşmuyor hiç ilgilenmemissiniz der boşver

Bu kv deler çok alem ya herşeye bir laflari var
Kız benimki o kadar komikki artık gülüyorum mesela kafasında iki tane saç gülü var diyorki iki tane evlilik yapacak bu sonra elini yumruk yapıp orta parmağını çıkarıyor arkası erkek bunun diyor sütünden kaşına sür kalın kaşlı olsun diyor bu ay 1380 gr almış oğlum(eşim) bu ayda şu kadar kiloydu diyor ay bayılcam anlatırken sıkıldım

Aynen canım ya bi de evde tekim kimse yok burda evde durmaya da alışkın değilim hep çalıştım bebeğe veriyorum tüm zamanımı karşılıklı bakışalım mı bebeyle zaten uyumuyor

Ben cok fazla yuzüstü yatirmadim bu cocugu. Arada bi denemistim bugun koydum mızir mızır agladı durmadı. Cok kafayi da kaldirmiyor zorlandı ama artk yavaştan baslamak mi lazmdı bunlara ne zaman basliyorduk?
Ben 1 aydan sonra öyle yatırmaya başladım arada, şimdilerde yapmak gerekirmiş başını tutmayı öğrencek güçlencek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…