Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence olay şu diğer topiclerde bikaç kişi sürekli konuşan biz de çok fazla kişi var ve sürekli konuşuyoruz
Aynennnn bide hamileyken konuşan bi kesim vardı, doğumdan sonra hamileyken konuşmayan şimdi daha çok aktif kişi var millet doğumdan sonra az girer, biz doğumdan sonra daha çok girmeye başladık

Aynen canım ya bi de evde tekim kimse yok burda evde durmaya da alışkın değilim hep çalıştım bebeğe veriyorum tüm zamanımı karşılıklı bakışalım mı bebeyle zaten uyumuyor
Aynen eşim bugun diyor bu geveze olacak galiba diye. Napiyim gün boyu konuscak adam yok ben de onunla konusuyorum dedim. Babasına bi seranatlar yapti ki sorma gitsin. Bıdı bıdı susmadı

Ondan değil o 70li günlerde çoğumuz böyleyiz ben evde tek başımayım benimki de kucak istiyor sürekli algıları dış dünyaya açıldı çünkü izlemek istiyorlar her şeyi

Aynennnn bide hamileyken konuşan bi kesim vardı, doğumdan sonra hamileyken konuşmayan şimdi daha çok aktif kişi var millet doğumdan sonra az girer, biz doğumdan sonra daha çok girmeye başladık
Evet valla mesela Bi melek vardı evhamlı atraksiyonlu bebesi kolikmiş doğurdu beri ortalarda yok ssevilll arada geliyo Bi de trakyalı 3 kız annesi vardı arada es veriyor

Evet valla mesela Bi melek vardı evhamlı atraksiyonlu bebesi kolikmiş doğurdu beri ortalarda yok ssevilll arada geliyo Bi de trakyalı 3 kız annesi vardı arada es veriyor
Aynen melekde sevilde bende ekli takip ediyomda buraya girmiyolar azzzz doğumdan önce doğumdan sonra

Bizim bebeişde sabah rotayı oldu sonra 5-6 saat babasıyla gezdi geldi uyuyodu. Bi uyandı ağlayarak sadece benim kucağımda sustu benimi özled naptı. Sonra sakinleştirdimmm dedm acaba rota aşısından mı oldu calpol verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…