- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.841
Valla hiö saymıyorum amaaa bazen 2 saatte bi bazen 3 saatte bi nasıl acıkırsa veriyorum mama , zaten kilosu mamada. Kesinlikle şişiriyo derler yaGünde kaç öğün verıyorsun ?
Seneye almakdansa böyle güzel ama çok komik duruyo şuanBen boyle alıyorum sittin sene gıyıyor
Aynennnn bide hamileyken konuşan bi kesim vardı, doğumdan sonra hamileyken konuşmayan şimdi daha çok aktif kişi varBence olay şu diğer topiclerde bikaç kişi sürekli konuşan biz de çok fazla kişi var ve sürekli konuşuyoruz
Ayaklanınca verırValla hiö saymıyorum amaaa bazen 2 saatte bi bazen 3 saatte bi nasıl acıkırsa veriyorum mama , zaten kilosu mamada. Kesinlikle şişiriyo derler ya
Senin de hic normal arkadasin yok kız hepsi ayri bişiYokkk bu ben hamileyken bana kötü kötü hikayeler anlatan kişi yok birinin karnını yarmışlar fln diye anlatıyodu
Senin tostrik belki doldurur benimki 5 bucuk kiloAyyy hiç gülüceğim yoktuböylmi olucaklar benimkide gelince atarım
Aynen eşim bugun diyor bu geveze olacak galiba diye. Napiyim gün boyu konuscak adam yok ben de onunla konusuyorum dedim. Babasına bi seranatlar yapti ki sorma gitsin. Bıdı bıdı susmadıAynen canım ya bi de evde tekim kimse yok burda evde durmaya da alışkın değilim hep çalıştım bebeğe veriyorum tüm zamanımı karşılıklı bakışalım mı bebeyle zaten uyumuyor
1 aydan sonra arada yatirdim simdi 2 bucuk aylik olduk iste artk hep yapsam diyorum da hic hosuna gitmedi yüzüstü yatmakBen 1 aydan sonra öyle yatırmaya başladım arada, şimdilerde yapmak gerekirmiş başını tutmayı öğrencek güçlencek
Bütün manyaklae beni buluyo eşimin arkadaşının karısıSenin de hic normal arkadasin yok kız hepsi ayri bişi
Yani yanındayken 2-3 dklık tuttt en azından kasları gelişir arada yavaş yavaş1 aydan sonra arada yatirdim simdi 2 bucuk aylik olduk iste artk hep yapsam diyorum da hic hosuna gitmedi yüzüstü yatmak
Okadarda doldurmaz herhalde yaaa 75 günlükmüş seninki bizimki 92 günlük yaaa ozmana kadar seninkide okadar olur doldururdaSenin tostrik belki doldurur benimki 5 bucuk kilo
Ay benimkide öyle ya bayılıyorum o hallerineAynen eşim bugun diyor bu geveze olacak galiba diye. Napiyim gün boyu konuscak adam yok ben de onunla konusuyorum dedim. Babasına bi seranatlar yapti ki sorma gitsin. Bıdı bıdı susmadı
Ondan değil o 70li günlerde çoğumuz böyleyiz ben evde tek başımayım benimki de kucak istiyor sürekli algıları dış dünyaya açıldı çünkü izlemek istiyorlar her şeyiKızlar bu aralar hiç giremiyorum herkes iyidir umarım sünnetten sonra benim oğlan kucağa çok alıştı 1 hafta ev kalabalıktı annem kayınvalidem vardı herkes kucağa aldı ağladıkça şimdide kucakta durmak istiyor hatta omuzda uykuya geçiyorbelim kopuyor bütün gün, benim oğlanında el sürekli ağızda emiyor, memesini veriyorum onu atıyor elini emiyor
Sabret canım 4 5 gün sürüyor bizimki azaldı ama hala kucakta uyutuyorum bu araVeee aşı sonrası huysuzluk, uykusuzluk başladı4 ten beri uyuyacak, sallayarak sakinleşiyor sadece
Evet valla mesela Bi melek vardı evhamlı atraksiyonlu bebesi kolikmiş doğurdu beri ortalarda yokAynennnn bide hamileyken konuşan bi kesim vardı, doğumdan sonra hamileyken konuşmayan şimdi daha çok aktif kişi varmillet doğumdan sonra az girer, biz doğumdan sonra daha çok girmeye başladık
Aynen melekde sevilde bende ekli takip ediyomda buraya girmiyolar azzzzEvet valla mesela Bi melek vardı evhamlı atraksiyonlu bebesi kolikmiş doğurdu beri ortalarda yokssevilll arada geliyo Bi de trakyalı 3 kız annesi vardı arada es veriyor
Kabak bağında büyürKayınvalidemde kaldım geçen hafta sen bunu kucağa konuşmaya çok alıştırmışsın sürekli ilgi istiyor çocuk dediğin yiyip uyuyacak diyor ne zaman kucağıma alsam konuşsam kabak bağında büyür diyip gidiyor
Senin de ne m.nyak arkadaşların var yaaYokkk bu ben hamileyken bana kötü kötü hikayeler anlatan kişi yok birinin karnını yarmışlar fln diye anlatıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?