- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.861
Aynen valla sormaO bendede öyle yaaaaaa uyumuyo diyorum millt gelince uyuyobu bebişler bizi utandırmak için varr valla yalancı sanıcak millet
AhahaKız benimki o kadar komikki artık gülüyorum mesela kafasında iki tane saç gülü var diyorki iki tane evlilik yapacak bu sonra elini yumruk yapıp orta parmağını çıkarıyor arkası erkek bunun diyor sütünden kaşına sür kalın kaşlı olsun diyor bu ay 1380 gr almış oğlum(eşim) bu ayda şu kadar kiloydu diyor ay bayılcam anlatırken sıkıldım
Babası uyuttu şimdi. Kucağımda bile sakinlesemedi. İns geçecekSabret canım 4 5 gün sürüyor bizimki azaldı ama hala kucakta uyutuyorum bu ara
Bnmkide gelişine yapıyor ta kafasına kadar geldi neredeyse emerken yaptı dizime bile çıktı suyu sulu yaptığı için. Altını açıyum deyince de bi güzel suratıma doğru fışkırttı çişini bezle kapatıyım deyince de kendi yüzüne doğru geldi sonu yine banyo oldu ki Allah tan eşim evde ve izinli idi de duşa soktuk. Duşta da bi güzel üzerime hedef aldı işedi fark ettim avucumu tuttum daha da yetmez gibi akşam değişirken yine işedi üzerime geldş bu kez. Öyle aksiyonlu bi gündü.Kızlar
Bencw benım bebek kaka tutuyor . Bugun cok az yaptı. 3 gün önce yapmıstı. Kakası hafıf sulu ve kremsı
Kabız kakası değil yani
Aynen canım kucak istiyordu normalde de şimdi hiç inmiyor neredeyse, algıları açıldı dediğin gibi emerken bile artık etrafı izliyor oyunlar yaparak emiyorOndan değil o 70li günlerde çoğumuz böyleyiz ben evde tek başımayım benimki de kucak istiyor sürekli algıları dış dünyaya açıldı çünkü izlemek istiyorlar her şeyi
Tercihen arkadaşlık değil mecburenSenin de ne m.nyak arkadaşların var yaa
Bugun yaptırdı. 755 tl ödedim şuanlık bişi yok ama ben yinede calpol verdimKızlar rota aşısı kaç tl olmus yaptıranlar yazabılırmı birde yan etkisi agrısı sızısı oldumu
Sadece aşımı başka şeylerde dahilmi o fyataBugun yaptırdı. 755 tl ödedim şuanlık bişi yok ama ben yinede calpol verdim
750 ye almışız bundan 15gun önce . Yan etki vs yapmadı çok şükürKızlar rota aşısı kaç tl olmus yaptıranlar yazabılırmı birde yan etkisi agrısı sızısı oldumu
Tek asidir benceSadece aşımı başka şeylerde dahilmi o fyata
Geçmiş olsun bu arada
Yok yanındada buz verdş sadece okadae başka bişi dahil değil zaten , ağızdan veriliyo ben kendime güvenemdiğim için sağlık ocağına yaptırdımSadece aşımı başka şeylerde dahilmi o fyata
Geçmiş olsun bu arada
Onun dısında baska bişi gıydırmıyorum
Güzel kilo almış3. Ay kontrolden çıktık rota aşısı oldu
Boyu 64 olmuş
Kilosuda 7.100
Hey maşallah3. Ay kontrolden çıktık rota aşısı oldu
Boyu 64 olmuş
Kilosuda 7.100
Aynen valla güzelmiş kolaylık bitane daha var giydiririm habire artık
Cidden yaaa bel fıtığı loadingHey maşallahbenim kolum ağrımaya başladı valla işimiz var böyle
Geçen ayda 5.800 düGüzel kilo almışbir önceki ay kilosu ne kadardı yine iyi gibiydi diye hatırlıyorum
Bordo aldıysan açık renklerle yıkama gafletine düşme sakin.Bu arada civilden kadife zibinlari da aldim sonunda bugun banka karti alevlendirme günüm
Benimki istiyor valla aradaCidden yaaa bel fıtığı loadingallahdan kucağa alıştırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?