Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O bendede öyle yaaaaaa uyumuyo diyorum millt gelince uyuyo bu bebişler bizi utandırmak için varr valla yalancı sanıcak millet
Aynen valla sorma
Ahaha bazılarını biliyorum duymusdum ama bu kadarini değil genismis kv de laf haznesi masallah

Kızlar
Bencw benım bebek kaka tutuyor . Bugun cok az yaptı. 3 gün önce yapmıstı. Kakası hafıf sulu ve kremsı
Kabız kakası değil yani
Bnmkide gelişine yapıyor ta kafasına kadar geldi neredeyse emerken yaptı dizime bile çıktı suyu sulu yaptığı için. Altını açıyum deyince de bi güzel suratıma doğru fışkırttı çişini bezle kapatıyım deyince de kendi yüzüne doğru geldi sonu yine banyo oldu ki Allah tan eşim evde ve izinli idi de duşa soktuk. Duşta da bi güzel üzerime hedef aldı işedi fark ettim avucumu tuttum daha da yetmez gibi akşam değişirken yine işedi üzerime geldş bu kez. Öyle aksiyonlu bi gündü.

Ondan değil o 70li günlerde çoğumuz böyleyiz ben evde tek başımayım benimki de kucak istiyor sürekli algıları dış dünyaya açıldı çünkü izlemek istiyorlar her şeyi
Aynen canım kucak istiyordu normalde de şimdi hiç inmiyor neredeyse, algıları açıldı dediğin gibi emerken bile artık etrafı izliyor oyunlar yaparak emiyor

Bu arada civilden kadife zibinlari da aldim sonunda bugun banka karti alevlendirme günüm
Bordo aldıysan açık renklerle yıkama gafletine düşme sakin. Surrender yikandin mi bilmiyorum. Alt üst krem takım vardı. Altını boyamış üstü aynı duruyor. Anlamadım başka şeyleri boyamış sadece onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…