- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.881
Trendyolda aldım canım. Farmalocig di satici galiba.Morkahve imom latte yi hangi siteden kaça alıyordun sen?
Çok farklı fiyatlar var. Orjinalliğinden emin olamadım..
Doğumdan sonra hemen baslaniyormus. Ama benim kız da ilk günden beri deniyorum durmuyor ağlıyor.Ben cok fazla yuzüstü yatirmadim bu cocugu. Arada bi denemistim bugun koydum mızir mızır agladı durmadı. Cok kafayi da kaldirmiyor zorlandı ama artk yavaştan baslamak mi lazmdı bunlara ne zaman basliyorduk?
Kızlar rota aşısı kaç tl olmus yaptıranlar yazabılırmı birde yan etkisi agrısı sızısı oldumu
Tek aşınin fiyatı toplamda 3 aşı olacakSadece aşımı başka şeylerde dahilmi o fyata
Geçmiş olsun bu arada
Ahh kıyamam yaaaa kucakda omuzuna yatıp uyumasına ayrı tatlı beeeBenimki istiyor valla aradabende kıyamıyorum alıyorum iki tur atıp oyaliyorum sonra ama o bile yoruyor.
Tek aşınfiyatı toplamda 3 aşı olacakSadece aşımı başka şeylerde dahilmi o fyata
Geçmiş olsun bu arada
Niyeew bizde 3. Ayda tek rota olduTek aşınin fiyatı toplamda 3 aşı olacak
Bizdede yan etkisi olmadı aynı gün menenjit aşısı da oldu çok şükür ilaç icirmeden atlattı754 idi pazarlıkla 700 e aldı eşim
İkinci dozu da ayırtmadık daha..
Yan etkisi hiç olmadı. Ebe olmaz demişti zaten içirirken..
Aynen valla güzelmiş kolaylık bitane daha var giydiririm habire artıkOnun dısında baska bişi gıydırmıyorum
Cunku coraplarını cıkaramıyor
Canım diğer ikisi sonra olacak biri beşinci ayda diğerini bende bilmiyorum... Nimenrix aşısı da oldu bizimki menenjit aşısı sende yaptıracaktın sankiNiyeew bizde 3. Ayda tek rota oldu
Evet yaptırıcaktımdaaa ebe baba 1. Yaşta yapalım dedi onuCanım diğer ikisi sonra olacak biri beşinci ayda diğerini bende bilmiyorum... Nimenrix aşısı da oldu bizimki menenjit aşısı sende yaptıracaktın sanki
Canım bence ebeyi bosverseydin doktorunuza sorsaydin bir yaşına kadar Allah korusun ama olmayacağı ne malumEvet yaptırıcaktımdaaa ebe baba 1. Yaşta yapalım dedi onuhatta bugun yine sordumm
Oyy maşallah kuzuyaa bizimkide 64 cm olmus3. Ay kontrolden çıktık rota aşısı oldu
Boyu 64 olmuş
Kilosuda 7.100
Trendyolda aldım canım. Farmalocig di satici galiba.
Dur link atayım.
Imom Latte Omega 3 120 Kapsül - Fiyatı, Yorumları
Imom Latte Omega 3 120 Kapsül yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayyy allah korusun en korktuğum şeyyCanım bence ebeyi bosverseydin doktorunuza sorsaydin bir yaşına kadar Allah korusun ama olmayacağı ne malum
Uzun boylumu olucak bunlar nolcakOyy maşallah kuzuyaa bizimkide 64 cm olmus
Galiba .. şimdiki nesiller bizlerden uzun 14 yaşına girecek oğlum şimdiden 1.75 boyuUzun boylumu olucak bunlar nolcak
Sanirim onunda süresi var bizimki iki doz olacak galiba öyle anladım.. internetten bir bak istersen nimenrix diye yazar ne zan olması gerekiyor diyeAyyy allah korusun en korktuğum şeyyhastaneki doktorla ilşkimi kestim şuan sadece ebeeyle devam ediyoruz.. bu menenjit istediğimiz ay yapılıyomu
Bizdede yan etkisi olmadı aynı gün menenjit aşısı da oldu çok şükür ilaç icirmeden atlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?