Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben cok fazla yuzüstü yatirmadim bu cocugu. Arada bi denemistim bugun koydum mızir mızır agladı durmadı. Cok kafayi da kaldirmiyor zorlandı ama artk yavaştan baslamak mi lazmdı bunlara ne zaman basliyorduk?
Doğumdan sonra hemen baslaniyormus. Ama benim kız da ilk günden beri deniyorum durmuyor ağlıyor. Ama kafasını kaldırabilir o yüzden zorlamiyorum. Kendin sırt üstü yatip kendi üstüne yatır. Benimki öyle duruyor. Yatağa filan yaptırınca durmuyor. Hemen çeviriyor kendini.

Bunda da indirim varmış. İki kutu 300₺
Favori yapayım da

Sana yazdıktan sonra biraz araştırıp dermodies isimli satıcıdan aldım. İndirimliydi. 138₺ tek kutu.
Yorumlar iyiydi ama gelince barkod taraması yaparım

Ayyy allah korusun en korktuğum şeyy hastaneki doktorla ilşkimi kestim şuan sadece ebeeyle devam ediyoruz.. bu menenjit istediğimiz ay yapılıyomu
Sanirim onunda süresi var bizimki iki doz olacak galiba öyle anladım.. internetten bir bak istersen nimenrix diye yazar ne zan olması gerekiyor diye

Bizdede yan etkisi olmadı aynı gün menenjit aşısı da oldu çok şükür ilaç icirmeden atlattı

Maşallah şifa olsun..

Menenjit daha ilerleyen zamanda değil miydi?
Bana sormadı ebe menenjit aşısı yaptıracak mısın diye. Muhtemelen daha zamanı var diyedir.

12 Ekim de 4.ay aşıları var. O zaman sorayım bakalım ne zamanmış. 9-12 ay arası diye biliyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…