- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.901
Aminnnnn.... dizede olsun canim... Bu devletin karşılamadığı aşı canım devletinki karma şeklinde ozaman vuruluyordu galiba tamda hatırlamıyorum... Kuzenim eczacı oda mutlaka yaptır abla dedi ikinci dozu da ayirttik .. sağlık ocağımiz çok ilgili doktorumuz da uzman oradaki, bu tarz şeyler sorduğumda yaptırırsanız iyi olur dedi.. Medical Park doktorumuz prof. Öyle paraci firmaci bir doktor değil bende güvendim işte kuzende onaylayinca ne diyorlarsa yaptırıyorumMaşallah şifa olsun..
Menenjit daha ilerleyen zamanda değil miydi?
Bana sormadı ebe menenjit aşısı yaptıracak mısın diye. Muhtemelen daha zamanı var diyedir.
12 Ekim de 4.ay aşıları var. O zaman sorayım bakalım ne zamanmış. 9-12 ay arası diye biliyordum..
Bütün manyaklae beni buluyo eşimin arkadaşının karısıaslaa tercihen arkadaşım değil mecburen
Evet bi kac dk tutuyorum zaten cok degil. Kas gelisimi icin zaten de. Cok sık yapmadm haftada bi iki belki. Artk her gün yapsam iyi olablr.Yani yanındayken 2-3 dklık tuttt en azından kasları gelişir arada yavaş yavaş
Onu da duaunuyorum daha buyuyecek gelecek aya 1 kilo kadar daha alirsa diyorum. Biraz zor gibi ama en azndan 6 yi gecse. Ama biz kilodan ziyade boydan fire veriyoruz ki simdi dusundum deOkadarda doldurmaz herhalde yaaa 75 günlükmüş seninki bizimki 92 günlük yaaa ozmana kadar seninkide okadar olur doldururda
Bizde çok büyük aldık amaolsun seneyede giyer masraf çıkmaz
Nerden yapiyorsun taramayı üts de çıkmıyorBunda da indirim varmış. İki kutu 300₺
Favori yapayım da
Sana yazdıktan sonra biraz araştırıp dermodies isimli satıcıdan aldım. İndirimliydi. 138₺ tek kutu.
Yorumlar iyiydi ama gelince barkod taraması yaparım
Harbi mi yaa. Ben hepsini yikiyordum hep ne guzel bi seferde cikiyordu. Bordo rengi de guzel ama simdi cok severek aldm onu. Ayri yikiycaz artkBordo aldıysan açık renklerle yıkama gafletine düşme sakin. @Amy lee yikandin mi bilmiyorum. Alt üst krem takım vardı. Altını boyamış üstü aynı duruyor. Anlamadım başka şeyleri boyamış sadece onu
Valla bilmem dene istersen krem rengi pantolonu 2 gündür suda bekletiyirum. Alt üstün artık renkleri farklıHarbi mi yaa. Ben hepsini yikiyordum hep ne guzel bi seferde cikiyordu. Bordo rengi de guzel ama simdi cok severek aldm onu. Ayri yikiycaz artk♀
Bi de oyle deneyim bakalim o ara konusurum suratima bakar bi sekil oyalanir hiç yoktan. 2 3 dk durur. Sonra da alisir heraldeDoğumdan sonra hemen baslaniyormus. Ama benim kız da ilk günden beri deniyorum durmuyor ağlıyor.Ama kafasını kaldırabilir o yüzden zorlamiyorum. Kendin sırt üstü yatip kendi üstüne yatır. Benimki öyle duruyor. Yatağa filan yaptırınca durmuyor. Hemen çeviriyor kendini.
Giydirince mi oldu yoksa yikadin mi beraber. Bazen giydirince de geciyor ya. Üzuldum beeValla bilmem dene istersen krem rengi pantolonu 2 gündür suda bekletiyirum. Alt üstün artık renkleri farklı
Oooooo dahada uzucakk kimbilir ne olurGaliba .. şimdiki nesiller bizlerden uzun 14 yaşına girecek oğlum şimdiden 1.75 boyu
Tamamdır bakıyım olmadı yaptırayım bendeSanirim onunda süresi var bizimki iki doz olacak galiba öyle anladım.. internetten bir bak istersen nimenrix diye yazar ne zan olması gerekiyor diye
Eşim boşver konuşma diyodaaaa kızın eşi çok efendiii karısı gibi cazgır boş konuşan değil. Çocuğa ayıp olmasın diye çekiyorum , ama bezdirme politikası uyguluyorum ne derse tersini demeye başladımben de diyorum insan göz göre gore arkadaş olmaz bu garip tiplerle. Heleki yonca az bucuk tanidik burda. Mecburen olması da kötü tercihen olsa bi sekil uzaklasırdin. Allah sabır versin
Çokta kilo sıkıntı taşıyamıyosun, boyu uzun bak şuan 6. Aylıklar oluyoEvet bi kac dk tutuyorum zaten cok degil. Kas gelisimi icin zaten de. Cok sık yapmadm haftada bi iki belki. Artk her gün yapsam iyi olablr.
Onu da duaunuyorum daha buyuyecek gelecek aya 1 kilo kadar daha alirsa diyorum. Biraz zor gibi ama en azndan 6 yi gecse. Ama biz kilodan ziyade boydan fire veriyoruz ki simdi dusundum de
Evet cok kilo ben de istemem ayarinda gitsin. Oversize modayi cok seviyorum ya mantikli olurÇokta kilo sıkıntı taşıyamıyosun, boyu uzun bak şuan 6. Aylıklar oluyoben bebeği bundan sonea oversize modaya alıyorum öyle takılcak
Benimmki uyuyali.iki saat oldu keşke bende uyusaydim.diye sabah ki vicdan azabıni şimdiden yaşıyorumBu gece yine yoncayla ben bi de neyzenezo var astrid de bize katildı. Amy yine Allah bilir uzaktan okuyordursedose de öyle gizli gizli okudum demisti neyse emzirdim cocugumu gidem de uyuyam
Hahahahsisisi olabilirKabak bağında büyüro bağ sen olmayasın
Kız daha neler var daha anlatsam tıp dünyasında yer yerinden oynar hahahahsssAhahabazılarını biliyorum duymusdum ama bu kadarini değil genismis kv de laf haznesi masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?