Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aminnnnn.... dizede olsun canim... Bu devletin karşılamadığı aşı canım devletinki karma şeklinde ozaman vuruluyordu galiba tamda hatırlamıyorum... Kuzenim eczacı oda mutlaka yaptır abla dedi ikinci dozu da ayirttik .. sağlık ocağımiz çok ilgili doktorumuz da uzman oradaki, bu tarz şeyler sorduğumda yaptırırsanız iyi olur dedi.. Medical Park doktorumuz prof. Öyle paraci firmaci bir doktor değil bende güvendim işte kuzende onaylayinca ne diyorlarsa yaptırıyorum

Bütün manyaklae beni buluyo eşimin arkadaşının karısı aslaa tercihen arkadaşım değil mecburen
ben de diyorum insan göz göre gore arkadaş olmaz bu garip tiplerle. Heleki yonca az bucuk tanidik burda. Mecburen olması da kötü tercihen olsa bi sekil uzaklasırdin. Allah sabır versin

Yani yanındayken 2-3 dklık tuttt en azından kasları gelişir arada yavaş yavaş
Evet bi kac dk tutuyorum zaten cok degil. Kas gelisimi icin zaten de. Cok sık yapmadm haftada bi iki belki. Artk her gün yapsam iyi olablr.
Okadarda doldurmaz herhalde yaaa 75 günlükmüş seninki bizimki 92 günlük yaaa ozmana kadar seninkide okadar olur doldururda
Bizde çok büyük aldık ama olsun seneyede giyer masraf çıkmaz
Onu da duaunuyorum daha buyuyecek gelecek aya 1 kilo kadar daha alirsa diyorum. Biraz zor gibi ama en azndan 6 yi gecse. Ama biz kilodan ziyade boydan fire veriyoruz ki simdi dusundum de

Nerden yapiyorsun taramayı üts de çıkmıyor bunlar orda taranmiyor sanırım. Ben daha önce o satıcıdan dermodiesten almışım baktım. Sonra 2liyi aldım diğer satıcıdan.

Harbi mi yaa. Ben hepsini yikiyordum hep ne guzel bi seferde cikiyordu. Bordo rengi de guzel ama simdi cok severek aldm onu. Ayri yikiycaz artk ‍♀

Bi de oyle deneyim bakalim o ara konusurum suratima bakar bi sekil oyalanir hiç yoktan. 2 3 dk durur. Sonra da alisir heralde

Kanguru aldim dedim ya sordum halbuki eksigi var mi sapkasi falan dedim eksik yok dedi. Satin aldim. Simdi baktm da sapkasini bulamadim iptal edin isterseniz dedi. Ya iyi niyetli insandm ben bile yeminle zan yaptm. 50 tl ye koymuştu satmak istemedi de şapkayi mi bahane ettiki diye dusundum. Sinir oldum yaa

ben de diyorum insan göz göre gore arkadaş olmaz bu garip tiplerle. Heleki yonca az bucuk tanidik burda. Mecburen olması da kötü tercihen olsa bi sekil uzaklasırdin. Allah sabır versin
Eşim boşver konuşma diyodaaaa kızın eşi çok efendiii karısı gibi cazgır boş konuşan değil. Çocuğa ayıp olmasın diye çekiyorum , ama bezdirme politikası uyguluyorum ne derse tersini demeye başladım yakında kendi konuşmaz

Çokta kilo sıkıntı taşıyamıyosun, boyu uzun bak şuan 6. Aylıklar oluyo ben bebeği bundan sonea oversize modaya alıyorum öyle takılcak

Bu gece yine yoncayla ben bi de neyzenezo var astrid de bize katildı. Amy yine Allah bilir uzaktan okuyordur sedose de öyle gizli gizli okudum demisti neyse emzirdim cocugumu gidem de uyuyam
Benimmki uyuyali.iki saat oldu keşke bende uyusaydim.diye sabah ki vicdan azabıni şimdiden yaşıyorum çünkü sabah uykusu çok tatlı ve ben gece kuşu geç yatıp geç kalkmayı seviyorum ama oğlan buna müsaade etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…