- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.921
1300 almış maşallahGeçen ayda 5.800 dü
Benim babam da öyle.hep saçma sapan saatlerde geliyor siz bu cocugu hep uyutuyor musunuz diyorO bendede öyle yaaaaaa uyumuyo diyorum millt gelince uyuyobu bebişler bizi utandırmak için varr valla yalancı sanıcak millet
Ben de ayak ağrısından duramıyorum. Bütün ayağım topugum sanki yüzlerce km yurumusum gibi ağrıyor.bir de sanki ayağımın damarı kısaldı. Çekiliyor gibi geliyor. Sezaryen den sonra çok odem olmuştu ondan beridir ayaklarım bacaklarım bir tuhaf bir de bir insanın hala epidural yeri acır mı resmen belime vuruyorBel fıtığım azdı valla kucak kucak istedi diye bi an önce oturduğu günlere ışınlansam keşkegidip uyumazsam sabah pişman olacaklar listesine beni de yazın
Zormuş gerçektenÇok zor valla anlıyorum
İzlerken karnım sızladı
Aminnnnn.... dizede olsun canim... Bu devletin karşılamadığı aşı canım devletinki karma şeklinde ozaman vuruluyordu galiba tamda hatırlamıyorum... Kuzenim eczacı oda mutlaka yaptır abla dedi ikinci dozu da ayirttik .. sağlık ocağımiz çok ilgili doktorumuz da uzman oradaki, bu tarz şeyler sorduğumda yaptırırsanız iyi olur dedi.. Medical Park doktorumuz prof. Öyle paraci firmaci bir doktor değil bende güvendim işte kuzende onaylayinca ne diyorlarsa yaptırıyorum
Sorma sorma gezenti mi olcak napcak bizim kızAhh kıyamam yaaaa kucakda omuzuna yatıp uyumasına ayrı tatlı beeeama evde turlamakmk istiyo minnoş
Haha gizliydim ama bi selam vereyimBu gece yine yoncayla ben bi de neyzenezo var astrid de bize katildı. Amy yine Allah bilir uzaktan okuyordursedose de öyle gizli gizli okudum demisti neyse emzirdim cocugumu gidem de uyuyam
Bnmde el bileklerim ta dirseğime vuruyor, diz kapaklarını zaten hiç söylemiyorum. Bu güne kadar ek takviye almamıştım artık ciddi ciddi düşünüyorum, yorgunluk yüklendi artık çocuğu uyuturken o uyımadan ben sızıp kalıyorum karyolada. Değişik hallerdeyim. Bi kaç gün de ayrı bi düştü bana. Uyanıyor ağlıuor, babada ağlıyor illa ben illa meme olacak. Emme desen çmcexen yarım saat emince kusardı şimdi 1 saat arayla emiyor emdimi yarım saat 40 dakika duruyor, 1 saat sonra tekrar mızmızlanıuo. Ne yapcam bilmiyorum mama daha başlamadım ona mı başlasam kendime mi takviye yapsam karar veremedim.Ben de ayak ağrısından duramıyorum. Bütün ayağım topugum sanki yüzlerce km yurumusum gibi ağrıyor.bir de sanki ayağımın damarı kısaldı. Çekiliyor gibi geliyor. Sezaryen den sonra çok odem olmuştu ondan beridir ayaklarım bacaklarım bir tuhaf bir de bir insanın hala epidural yeri acır mı resmen belime vuruyor
Emzirme yastığına koyuyorum ben. Bir ara foto atayım hatta. Öyle olunca güzel duruyor. Çoğunlukla kundak yaptırmadigi için de o şekilde uyutuyorumBi de oyle deneyim bakalim o ara konusurum suratima bakar bi sekil oyalanir hiç yoktan. 2 3 dk durur. Sonra da alisir heralde
Benim kv de biz sevmeyelim diye sürekli uyutuyor, demişBenim babam da öyle.hep saçma sapan saatlerde geliyor siz bu cocugu hep uyutuyor musunuz diyor
Menenjit için uygun aylar 3 ve 5 dedi Dr . Çünkü asi takvimine göre boş aymis. Bir de 15. Ayda hatırlatma dozu varmis. Yine de danışın tabii. Menenjit epey kafa karistirici çünküÖzel aşı zaten. Ama asm önceden sormazken, şimdi yaptıracağım deyince takvim veriyor. Eczaneden alıp gelince yapıyor. Ondan dedim bana sormadı diye.
Rota aşısını sordu mesela. Ben yaptıracağım deyince gün verdi.
Oğluma özeldeki doktoru yapmıştı menenjit aşısını. Ama bu aylar olmadığına eminim. O yüzden şaşırdım erken değil mi diye..
Gittiğimde soracağım hangi aylar olduğunu..
İp gibi çekilen bir şeyse fıtık olabilir canım topuk ağrısı da topuk dikeni olabilir egzersiz yap bebiş uyuduğında 5 dk felanBen de ayak ağrısından duramıyorum. Bütün ayağım topugum sanki yüzlerce km yurumusum gibi ağrıyor.bir de sanki ayağımın damarı kısaldı. Çekiliyor gibi geliyor. Sezaryen den sonra çok odem olmuştu ondan beridir ayaklarım bacaklarım bir tuhaf bir de bir insanın hala epidural yeri acır mı resmen belime vuruyor
Bel fıtığı olduğum için ben genel anestezi istedim o yüzden de doğum zor geçti ya benim belden yapılan iğneler de bazı kişilerde sıkıntı bırakıyor inşallah öyle Bi durum yokturBen de ayak ağrısından duramıyorum. Bütün ayağım topugum sanki yüzlerce km yurumusum gibi ağrıyor.bir de sanki ayağımın damarı kısaldı. Çekiliyor gibi geliyor. Sezaryen den sonra çok odem olmuştu ondan beridir ayaklarım bacaklarım bir tuhaf bir de bir insanın hala epidural yeri acır mı resmen belime vuruyor
Evet o sabahki uyku istegi ve cocugun 7 de uyanip çipil çipil bakması. Bi ara benimki 9 a kadar tekrar uyuyordu. 5 gündür falan yani smdi yine 7 de kalkiyor. Buna da şkür. Dün erkene yattiydim iyikiBenimmki uyuyali.iki saat oldu keşke bende uyusaydim.diye sabah ki vicdan azabıni şimdiden yaşıyorumçünkü sabah uykusu çok tatlı ve ben gece kuşu geç yatıp geç kalkmayı seviyorum ama oğlan buna müsaade etmiyor
Bekledik o kadar uyudum sonraHaha gizliydim ama bi selam vereyim
Normal degıl mı boyaması?Bordo aldıysan açık renklerle yıkama gafletine düşme sakin.Surrender yikandin mi bilmiyorum. Alt üst krem takım vardı. Altını boyamış üstü aynı duruyor. Anlamadım başka şeyleri boyamış sadece onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?