Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O bendede öyle yaaaaaa uyumuyo diyorum millt gelince uyuyo bu bebişler bizi utandırmak için varr valla yalancı sanıcak millet
Benim babam da öyle.hep saçma sapan saatlerde geliyor siz bu cocugu hep uyutuyor musunuz diyor

Bel fıtığım azdı valla kucak kucak istedi diye bi an önce oturduğu günlere ışınlansam keşke gidip uyumazsam sabah pişman olacaklar listesine beni de yazın
Ben de ayak ağrısından duramıyorum. Bütün ayağım topugum sanki yüzlerce km yurumusum gibi ağrıyor.bir de sanki ayağımın damarı kısaldı. Çekiliyor gibi geliyor. Sezaryen den sonra çok odem olmuştu ondan beridir ayaklarım bacaklarım bir tuhaf bir de bir insanın hala epidural yeri acır mı resmen belime vuruyor

Özel aşı zaten. Ama asm önceden sormazken, şimdi yaptıracağım deyince takvim veriyor. Eczaneden alıp gelince yapıyor. Ondan dedim bana sormadı diye.
Rota aşısını sordu mesela. Ben yaptıracağım deyince gün verdi.

Oğluma özeldeki doktoru yapmıştı menenjit aşısını. Ama bu aylar olmadığına eminim. O yüzden şaşırdım erken değil mi diye..
Gittiğimde soracağım hangi aylar olduğunu..

Ahh kıyamam yaaaa kucakda omuzuna yatıp uyumasına ayrı tatlı beee ama evde turlamakmk istiyo minnoş
Sorma sorma gezenti mi olcak napcak bizim kız seviyor gezsin sürekli ilgi görsün oyun oynansin hep onunla konuşulsun eşim diyor konuşacak galiba bu yakında dedim sende abartma sabah günaydın diyor eşim, bayağı uğraşıyor cevap vermek için kızım bir günaydın dede kalpten gideyim diyor çok güldük sabah sabah

Bnmde el bileklerim ta dirseğime vuruyor, diz kapaklarını zaten hiç söylemiyorum. Bu güne kadar ek takviye almamıştım artık ciddi ciddi düşünüyorum, yorgunluk yüklendi artık çocuğu uyuturken o uyımadan ben sızıp kalıyorum karyolada. Değişik hallerdeyim. Bi kaç gün de ayrı bi düştü bana. Uyanıyor ağlıuor, babada ağlıyor illa ben illa meme olacak. Emme desen çmcexen yarım saat emince kusardı şimdi 1 saat arayla emiyor emdimi yarım saat 40 dakika duruyor, 1 saat sonra tekrar mızmızlanıuo. Ne yapcam bilmiyorum mama daha başlamadım ona mı başlasam kendime mi takviye yapsam karar veremedim.

Bizde perşembe günü kontrole gittik, 63 cm 5600 gram geldi. Doktor normal dedi. Ama sanki eskisi kadar sütüm yetmiyor gibi geliyor. 1 saat aratla acıkıyor, emmek istiyor veriyorum da.

Bi de oyle deneyim bakalim o ara konusurum suratima bakar bi sekil oyalanir hiç yoktan. 2 3 dk durur. Sonra da alisir heralde
Emzirme yastığına koyuyorum ben. Bir ara foto atayım hatta. Öyle olunca güzel duruyor. Çoğunlukla kundak yaptırmadigi için de o şekilde uyutuyorum

Menenjit için uygun aylar 3 ve 5 dedi Dr . Çünkü asi takvimine göre boş aymis. Bir de 15. Ayda hatırlatma dozu varmis. Yine de danışın tabii. Menenjit epey kafa karistirici çünkü

İp gibi çekilen bir şeyse fıtık olabilir canım topuk ağrısı da topuk dikeni olabilir egzersiz yap bebiş uyuduğında 5 dk felan

Bel fıtığı olduğum için ben genel anestezi istedim o yüzden de doğum zor geçti ya benim belden yapılan iğneler de bazı kişilerde sıkıntı bırakıyor inşallah öyle Bi durum yoktur

Evet o sabahki uyku istegi ve cocugun 7 de uyanip çipil çipil bakması. Bi ara benimki 9 a kadar tekrar uyuyordu. 5 gündür falan yani smdi yine 7 de kalkiyor. Buna da şkür. Dün erkene yattiydim iyiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…