- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.941
Ben polo nun bordo renkli olan eşofmanın beraber attım o boyamadi mesela .kalitesine göre değişiyorNormal degıl mı boyaması?
Elde yıkamıstım bordoyu
2 gibi geldim bi bakındım uykum çoktu yazamadımBekledik o kadar uyudum sonrageç gelmissin
Millet büyük almışsın derse öyle derizEvet cok kilo ben de istemem ayarinda gitsin. Oversize modayi cok seviyorum ya mantikli olur
Eşim aldı çocuğu gitti dün ona nededi kim bilir çocuk zayıf diyolardı şimdide mamaya laf söylmek için illa bişi demişlerdir1300 almış maşallahkv öğrendi mi peki ne dedii
Aslında alakası yok yani uyumuyoBenim babam da öyle.hep saçma sapan saatlerde geliyor siz bu cocugu hep uyutuyor musunuz diyor
Acsyip agulamaya başladı ponçikler yaSorma sorma gezenti mi olcak napcak bizim kızseviyor gezsin sürekli ilgi görsün oyun oynansin hep onunla konuşulsun eşim diyor konuşacak galiba bu yakında dedim sende abartma sabah günaydın diyor eşim, bayağı uğraşıyor cevap vermek için kızım bir günaydın dede kalpten gideyim diyor çok güldük sabah sabah
Menenjit için uygun aylar 3 ve 5 dedi Dr . Çünkü asi takvimine göre boş aymis. Bir de 15. Ayda hatırlatma dozu varmis. Yine de danışın tabii. Menenjit epey kafa karistirici çünkü
Zaranın kalıpları öyleMillet büyük almışsın derse öyle deriz
Benim oglanda 9 yaşında 145 valla yakında bize tepeden bakarGaliba .. şimdiki nesiller bizlerden uzun 14 yaşına girecek oğlum şimdiden 1.75 boyu
Beraber yıkama gafletinde bulundum.Giydirince mi oldu yoksa yikadin mi beraber. Bazen giydirince de geciyor ya. Üzuldum beesimdi kadife de bordo guzel görunüyor anacim. Gelsin de bi bakiyim
O dolap hesabındakileri alıcam zatenZaranın kalıpları öyle
Dersın
Aynen bende dün kısa kollu şortlu tulum giydirip gçnderdim kayınvalideme kim bilir neler demiştir üşütüyosunuz diyeKısa kola gectık yahu 2 gundur
Bende öyleyim. Benim kizda sabahtan uyanıyor. Offf offf Ayni durumdayızBenimmki uyuyali.iki saat oldu keşke bende uyusaydim.diye sabah ki vicdan azabıni şimdiden yaşıyorumçünkü sabah uykusu çok tatlı ve ben gece kuşu geç yatıp geç kalkmayı seviyorum ama oğlan buna müsaade etmiyor
Ben hayatta gonderemem. Sen ıyı gonderıyorsun valla. Hem de bebekAynen bende dün kısa kollu şortlu tulum giydirip gçnderdim kayınvalideme kim bilir neler demiştir üşütüyosunuz diyesalı günü soğuyo
Al canımO dolap hesabındakileri alıcam zaten
Kizimi gonderirimde oglani aslaBen hayatta gonderemem. Sen ıyı gonderıyorsun valla. Hem de bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?