Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar merhaba bebeğim 2 gündür ateşleniyor 38 buçukla 37 arasında gidip geliyor ateşi. Kakası biraz mukusluydu. Acile götürdüm kaka idrar kan tetkiki yaptılar kanlarla idrar temiz kakada 8-10 lökosit 3 5 eritrosit görüldü diyor. Hiçbir ilaç vermediler ateşi yükselirse getir dediler. Keyfi yok bal böceğimin. Pazartesi kalça usg'ye götürmüştük acaba orada mı kaptı diye düşünüyorum mikrop. Dua edin cabuk toparlansın meleğim ve şifa bekleyen tüm melekler...

Geçmiş olsun

Gecmıs olsun canım. 37 ates degıl bu arada.

Kalca usg sı yerı nasıldı? Bısı serdın mı koyarken
Ya da yenı ortu serıldı mı ?

7-8 arası son emzirmede yatakta uzanarak emiyor ve yanımızda yatıyor. Hatta babası gitti kahvaltı yapmadan yeni uyandık keyif yapıyoruz beraber
Ben ne bunda ne ılk vovukta uykusuzluk cekmedım. Cunku yanımda yatırdım 4 yaşına kadar. Bunu da 2,5 3 yasına kadar yatırırım

Ama tabıı emıyorsa rahat oluyor

Ben ne bunda ne ılk vovukta uykusuzluk cekmedım. Cunku yanımda yatırdım 4 yaşına kadar. Bunu da 2,5 3 yasına kadar yatırırım

Ama tabıı emıyorsa rahat oluyor
Gece yatağında. Ama sabah yanımda uyansa bile emiyor ve uykuya devam ediyor. Sabah için ideal.
180x200 yatak, hepimize yer var

Kız siz nasil yaninizda yatiriyorsunuz? Ben de bi kac gundur sabahlari yanima yatiriyorum acikcası guzel mi guzel de ben tedirgin oluyom. Halbuki bi yatagı var böyle onunla aliyrm yanima ben kenarda duruyrm yanaşmiyorum yanina o da hafif yuksekçe kaliyo sadece suratimi yaklastiriyorum da ne biliyim. Deli de yatmam ama tedirginim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…