- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.961
Beşiğinde uyuyor dogdu doğalı , emzirip geri koyup salliyom uyuyo hep bu duzen vardi ,bu arada yatarak emzirmemi sevmiyorBebeklerı erken uyananlar
Ayrı mı yatıyorsunuz?
Sabah 7den sonra hep beraberizBebeklerı erken uyananlar
Ayrı mı yatıyorsunuz?
Geçmiş olsunKızlar merhaba bebeğim 2 gündür ateşleniyor 38 buçukla 37 arasında gidip geliyor ateşi. Kakası biraz mukusluydu. Acile götürdüm kaka idrar kan tetkiki yaptılar kanlarla idrar temiz kakada 8-10 lökosit 3 5 eritrosit görüldü diyor. Hiçbir ilaç vermediler ateşi yükselirse getir dediler. Keyfi yok bal böceğimin. Pazartesi kalça usg'ye götürmüştük acaba orada mı kaptı diye düşünüyorum mikrop. Dua edin cabuk toparlansın meleğim ve şifa bekleyen tüm melekler...
Sabah 7den sonra hep beraberiz
Hatta bazen 5
7 yasında daha bensız adım atmıslıgı yok oraya.Kizimi gonderirimde oglani asla
Beşiğinde uyuyor dogdu doğalı , emzirip geri koyup salliyom uyuyo hep bu duzen vardi ,bu arada yatarak emzirmemi sevmiyor
Gecmıs olsun canım. 37 ates degıl bu arada.Kızlar merhaba bebeğim 2 gündür ateşleniyor 38 buçukla 37 arasında gidip geliyor ateşi. Kakası biraz mukusluydu. Acile götürdüm kaka idrar kan tetkiki yaptılar kanlarla idrar temiz kakada 8-10 lökosit 3 5 eritrosit görüldü diyor. Hiçbir ilaç vermediler ateşi yükselirse getir dediler. Keyfi yok bal böceğimin. Pazartesi kalça usg'ye götürmüştük acaba orada mı kaptı diye düşünüyorum mikrop. Dua edin cabuk toparlansın meleğim ve şifa bekleyen tüm melekler...
7-8 arası son emzirmede yatakta uzanarak emiyor ve yanımızda yatıyor. Hatta babası gitti kahvaltı yapmadan yeni uyandık keyif yapıyoruz beraberBebeklerı erken uyananlar
Ayrı mı yatıyorsunuz?
Benim babasıyla göndermem için kvnin yan odada olması lazımAynen bende dün kısa kollu şortlu tulum giydirip gçnderdim kayınvalideme kim bilir neler demiştir üşütüyosunuz diyesalı günü soğuyo
Ben ne bunda ne ılk vovukta uykusuzluk cekmedım. Cunku yanımda yatırdım 4 yaşına kadar. Bunu da 2,5 3 yasına kadar yatırırım7-8 arası son emzirmede yatakta uzanarak emiyor ve yanımızda yatıyor. Hatta babası gitti kahvaltı yapmadan yeni uyandık keyif yapıyoruz beraber
Aa benBenim babasıyla göndermem için kvnin yan odada olması lazım
Gece yatağında. Ama sabah yanımda uyansa bile emiyor ve uykuya devam ediyor. Sabah için ideal.Ben ne bunda ne ılk vovukta uykusuzluk cekmedım. Cunku yanımda yatırdım 4 yaşına kadar. Bunu da 2,5 3 yasına kadar yatırırım
Ama tabıı emıyorsa rahat oluyor
Yatsın bebeler yanımızdaGece yatağında. Ama sabah yanımda uyansa bile emiyor ve uykuya devam ediyor. Sabah için ideal.
180x200 yatak, hepimize yer var
Emzirme yastigim yok ama normal yastikla denerm. Bi de ben sirt üstu yatip gogsume yatirarak deniycem bakalmEmzirme yastığına koyuyorum ben. Bir ara foto atayım hatta. Öyle olunca güzel duruyor. Çoğunlukla kundak yaptırmadigi için de o şekilde uyutuyorum
Ayyy cok dogru oversize seviyorum zaten hiç böyle dusunmemistimMillet büyük almışsın derse öyle deriz
Bis de dün kisa kol giydik bugun de muhtemelen kısa giyeriz suan ev biraz serin gibi uyurken uzun giydiriyorum da dün pazara ciktik ne sicaktı ya rabbiKısa kola gectık yahu 2 gundur
1-2 saatliğineee zaten bensiz ilk defa çıktılarBen hayatta gonderemem. Sen ıyı gonderıyorsun valla. Hem de bebek
Valla baya iyiymiş orasıAl canım
Ben gecen sene kıza tonla almıstım ve fıyatları baya uygundu. Bu sene de gıyecek ıste
Aslında en ıyısını sen yapıyorsun1-2 saatliğineee zaten bensiz ilk defa çıktılaramann oda babası çıksınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?