- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.981
Ahhh kıyamam geçmiş olsunKızlar merhaba bebeğim 2 gündür ateşleniyor 38 buçukla 37 arasında gidip geliyor ateşi. Kakası biraz mukusluydu. Acile götürdüm kaka idrar kan tetkiki yaptılar kanlarla idrar temiz kakada 8-10 lökosit 3 5 eritrosit görüldü diyor. Hiçbir ilaç vermediler ateşi yükselirse getir dediler. Keyfi yok bal böceğimin. Pazartesi kalça usg'ye götürmüştük acaba orada mı kaptı diye düşünüyorum mikrop. Dua edin cabuk toparlansın meleğim ve şifa bekleyen tüm melekler...
Okadar yani bakamazmıBenim babasıyla göndermem için kvnin yan odada olması lazım
Ölümüne beraberBebeklerı erken uyananlar
Ayrı mı yatıyorsunuz?
Büyüğü göndermek isterim gitmez, elektrik alamıyor o taraftanKizimi gonderirimde oglani asla
Allah o gunlerı yasatmasın. Bu güne şükürker olsunGeçen sene Hamile kaldığımız aya giriş yapmış bulunuyoruzzz
Olay babasıyla çıkması değil, gittiği yer benceOkadar yani bakamazmıilkten bebek arabasıyla 1-2 saat gezdi eve geldi doyurdum altını aldım sonra kv gitiilr. 1-2 saat te orda takıldı geldi zaten haspap uyumuş hep
Benim oglanda 9 yaşında 145 valla yakında bize tepeden bakarcanım daha iyiymis ufaklık sevindim. Hangi kremi kullanıyorsun.
Thiocilline diye bir merhem canım.. senin oğlanada maşallahBenim oglanda 9 yaşında 145 valla yakında bize tepeden bakarcanım daha iyiymis ufaklık sevindim. Hangi kremi kullanıyorsun.
Ben emzirip zorla uyutmaya çalışıyorumEvet o sabahki uyku istegi ve cocugun 7 de uyanip çipil çipil bakması. Bi ara benimki 9 a kadar tekrar uyuyordu. 5 gündür falan yani smdi yine 7 de kalkiyor. Buna da şkür. Dün erkene yattiydim iyiki
Sifir tek kullanmlk ortu vardi. Dr muyayenesnde de bsey yoktu kendim alt degstrme ortsu koydum ama bilemedimGecmıs olsun canım. 37 ates degıl bu arada.
Kalca usg sı yerı nasıldı? Bısı serdın mı koyarken
Ya da yenı ortu serıldı mı ?
Hahahahahaahah şaka gibi yaaa 1 ekimde daha ateş ortada yoktu şimdi karşımda bana bakıyoAllah o gunlerı yasatmasın. Bu güne şükürker olsun
VayyyyyOlay babasıyla çıkması değil, gittiği yer bence
Anne yani var. Uyanınca yanıma alıyorum emiyor. Geri koyamıyorum yerine yoksa uyaniyor. Yanımda yatarsa uyumaya devam ediyor.Bebeklerı erken uyananlar
Ayrı mı yatıyorsunuz?
Ne yazmış merak ettimVayyyyyyaaaa ama görümcem gönderdiğim için okadar güzel bi msj atmış ki
Ben oğlanı çok yolladım zamanında babasıyla. Hafta sonları yollardim ikisini babannesine çalışmam gereken günlerde. Farklı sehirlerdeyiz üstelik. Ama kızı yollamak zor biraz1-2 saatliğineee zaten bensiz ilk defa çıktılaramann oda babası çıksınlar
Kız valla kafa dinlemek için en güzeliAslında en ıyısını sen yapıyorsun
Neyse
8 de mi yatıyor gefe uykusuna maşallah7-8 arası son emzirmede yatakta uzanarak emiyor ve yanımızda yatıyor. Hatta babası gitti kahvaltı yapmadan yeni uyandık keyif yapıyoruz beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?