Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ahhh kıyamam geçmiş olsun

Benim oglanda 9 yaşında 145 valla yakında bize tepeden bakar canım daha iyiymis ufaklık sevindim. Hangi kremi kullanıyorsun.

Benim oglanda 9 yaşında 145 valla yakında bize tepeden bakar canım daha iyiymis ufaklık sevindim. Hangi kremi kullanıyorsun.
Thiocilline diye bir merhem canım.. senin oğlanada maşallah

Evet o sabahki uyku istegi ve cocugun 7 de uyanip çipil çipil bakması. Bi ara benimki 9 a kadar tekrar uyuyordu. 5 gündür falan yani smdi yine 7 de kalkiyor. Buna da şkür. Dün erkene yattiydim iyiki
Ben emzirip zorla uyutmaya çalışıyorum bazen uyuyor yarım saat debelenip

1-2 saatliğineee zaten bensiz ilk defa çıktılar amann oda babası çıksınlar
Ben oğlanı çok yolladım zamanında babasıyla. Hafta sonları yollardim ikisini babannesine çalışmam gereken günlerde. Farklı sehirlerdeyiz üstelik. Ama kızı yollamak zor biraz oğlan biberonla besleniyordu. Bu besleniyor.

7-8 arası son emzirmede yatakta uzanarak emiyor ve yanımızda yatıyor. Hatta babası gitti kahvaltı yapmadan yeni uyandık keyif yapıyoruz beraber
8 de mi yatıyor gefe uykusuna maşallah
Bende erkenden gece uykusuna geçsin azıcık kendime zaman kalsın istiyorum ama en erken 23.30 bazen gece yarılarına doğru
Memede uyuyo tam yatircam acıyor gözlerini hadı sil baştan diğer meme o sırada işeme kaka yapmanvs vs böyle devam ediyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…