- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.001
Hiç duymamıştım o merhemi. Ben yanik oldu mu direk Fito sürerim.Thiocilline diye bir merhem canım.. senin oğlanada maşallah
Aynı benim kizBen oğlanı çok yolladım zamanında babasıyla. Hafta sonları yollardim ikisini babannesine çalışmam gereken günlerde. Farklı sehirlerdeyiz üstelik. Ama kızı yollamak zor birazoğlan biberonla besleniyordu. Bu besleniyor.
Ateşi ilk defa sensiz gördük bi tuhaf oldum. Sen hep var ol, allah seni eksik etmesin tarzında bi yazmışNe yazmış merak ettim
Aynen bende bibebonla besleniyor diye yolladım zaten beni emseydi yollayamazdımBen oğlanı çok yolladım zamanında babasıyla. Hafta sonları yollardim ikisini babannesine çalışmam gereken günlerde. Farklı sehirlerdeyiz üstelik. Ama kızı yollamak zor birazoğlan biberonla besleniyordu. Bu besleniyor.
İşte aynı durumdayım. Büyük sağma artı mama. Bu kız biberon bile almıyor.Aynı benim kiz
Oğlan sağdığım sütleri içiyordu biberondan bı cadı sadece meme
Nasıl bırakıp biryere giderim gidebilir miyim bilmem
Ayy ne güzel yazmış bravo valla senin adına çok sevindim iyi görümceler varmış demek halaAteşi ilk defa sensiz gördük bi tuhaf oldum. Sen hep var ol, allah seni eksik etmesin tarzında bi yazmış
Oyyy oyyy ne güzel gorumceymis o Allah bozmasın nazar değmesinAteşi ilk defa sensiz gördük bi tuhaf oldum. Sen hep var ol, allah seni eksik etmesin tarzında bi yazmış
İşte aynı durumdayım. Büyük sağma artı mama. Bu kız biberon bile almıyor.Ne yapıcaz nasıl bırakıp bir yere gidicez bende bilmiyorum. Büyüğü kaç kere annane babanne bırakıp yurt dışına gittik. Bunu bir yere birakamayiz bu gidişle.
2tane var 2side iyi çok şükürrrAyy ne güzel yazmış bravo valla senin adına çok sevindim iyi görümceler varmış demek hala
AminnnnOyyy oyyy ne güzel gorumceymis o Allah bozmasın nazar değmesin
Ya nereye yatcan dün annem geldi 1 saat mutfağı topladım çamaşır katladım yenisini attım makineye tuvalet lavabo temizledim oğlnın odasını üstten topladım kıyma vardı hepsini köfte yaptım ki hazır olsun diye buzluğa attım annem gittikten sonra da kız kucağımda evi süpürdüm son aynaya baktığımda kan ter içinde saçlarım uçuş uçuş olmus koştırmaktanAynen bende bibebonla besleniyor diye yolladım zaten beni emseydi yollayamazdımiyi oldu ama evdeki işlerimş hallettim, yattım sanan olursa asla
Antibiyotikli krem kaşıma piercing taktığımda almıştımHiç duymamıştım o merhemi. Ben yanik oldu mu direk Fito sürerim.Şimdiye kadar kullandığım yerlerde iz kalmadı. Deri yenilemesi iyi. Bu merhemi de not alalım. Böyle kazalar ne kadar istemesek de oluyor büyürken. Tekrar geçmiş olsun canım.
OlsunBöyle oldı bizimkine kollarını ayaklarını sokmadımkundak gibi oldu daha iyi
Yoldaşım benimYa nereye yatcan dün annem geldi 1 saat mutfağı topladım çamaşır katladım yenisini attım makineye tuvalet lavabo temizledim oğlnın odasını üstten topladım kıyma vardı hepsini köfte yaptım ki hazır olsun diye buzluğa attım annem gittikten sonra da kız kucağımda evi süpürdüm son aynaya baktığımda kan ter içinde saçlarım uçuş uçuş olmus koştırmaktan
Ben de öyleydim de zamanla alıştım şimdi bildiğin koyun koyuna yatıyoruzKız siz nasil yaninizda yatiriyorsunuz? Ben de bi kac gundur sabahlari yanima yatiriyorum acikcası guzel mi guzel de ben tedirgin oluyom. Halbuki bi yatagı var böyle onunla aliyrm yanima ben kenarda duruyrm yanaşmiyorum yanina o da hafif yuksekçe kaliyo sadece suratimi yaklastiriyorum da ne biliyim. Deli de yatmam ama tedirginim iste
Güle güle kullanın canım bence aşırı büyük olmamısBöyle oldı bizimkine kollarını ayaklarını sokmadımkundak gibi oldu daha iyi
Yaaaa cidden herşey niye bizim üstümüzde , o 1 saat sen oturmadın amaaa için rahatlamıştır evin işini bitrdin hallettin diye , o bileee rahatlatıyo az çokYa nereye yatcan dün annem geldi 1 saat mutfağı topladım çamaşır katladım yenisini attım makineye tuvalet lavabo temizledim oğlnın odasını üstten topladım kıyma vardı hepsini köfte yaptım ki hazır olsun diye buzluğa attım annem gittikten sonra da kız kucağımda evi süpürdüm son aynaya baktığımda kan ter içinde saçlarım uçuş uçuş olmus koştırmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?