Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Thiocilline diye bir merhem canım.. senin oğlanada maşallah
Hiç duymamıştım o merhemi. Ben yanik oldu mu direk Fito sürerim. Şimdiye kadar kullandığım yerlerde iz kalmadı. Deri yenilemesi iyi. Bu merhemi de not alalım. Böyle kazalar ne kadar istemesek de oluyor büyürken. Tekrar geçmiş olsun canım.

Aynı benim kiz
Oğlan sağdığım sütleri içiyordu biberondan bı cadı sadece meme
Nasıl bırakıp biryere giderim gidebilir miyim bilmem

Aynen bende bibebonla besleniyor diye yolladım zaten beni emseydi yollayamazdım iyi oldu ama evdeki işlerimş hallettim, yattım sanan olursa asla

Aynı benim kiz
Oğlan sağdığım sütleri içiyordu biberondan bı cadı sadece meme
Nasıl bırakıp biryere giderim gidebilir miyim bilmem
İşte aynı durumdayım. Büyük sağma artı mama. Bu kız biberon bile almıyor. Ne yapıcaz nasıl bırakıp bir yere gidicez bende bilmiyorum. Büyüğü kaç kere annane babanne bırakıp yurt dışına gittik. Bunu bir yere birakamayiz bu gidişle.

Dün son açıkhava konserinde tan vardı okadar çok istedim li gitmek ama mümkün olmadığı için hiç bakmadım bile bilet vs

Aynen bende bibebonla besleniyor diye yolladım zaten beni emseydi yollayamazdım iyi oldu ama evdeki işlerimş hallettim, yattım sanan olursa asla
Ya nereye yatcan dün annem geldi 1 saat mutfağı topladım çamaşır katladım yenisini attım makineye tuvalet lavabo temizledim oğlnın odasını üstten topladım kıyma vardı hepsini köfte yaptım ki hazır olsun diye buzluğa attım annem gittikten sonra da kız kucağımda evi süpürdüm son aynaya baktığımda kan ter içinde saçlarım uçuş uçuş olmus koştırmaktan

Antibiyotikli krem kaşıma piercing taktığımda almıştım çabuk topluyor iyi geliyor evde bulunsa iyi bencede

Yoldaşım benim

Ben de öyleydim de zamanla alıştım şimdi bildiğin koyun koyuna yatıyoruz

Böyle oldı bizimkine kollarını ayaklarını sokmadım kundak gibi oldu daha iyi
Güle güle kullanın canım bence aşırı büyük olmamıs
Bende Surrender kafasındayım oğlana da hep büyük almıştım uzun giydik hele bu zamanda herşey okadar pahalı ki tekrar tekrar almak zor

Bir de bu doktorlar hakikaten bir alem. Geçen aylarda gittiğimizde yan yatıralım mi boğazına tukuruk kaçıyor dedik .hayır hayır kesinlikle düz yatsın omurga sağlığı için dedi. Şimdi de diyor ki çok düz yatmış kafasını yan yatırınya sen dedin düz yatırın diye

Yaaaa cidden herşey niye bizim üstümüzde , o 1 saat sen oturmadın amaaa için rahatlamıştır evin işini bitrdin hallettin diye , o bileee rahatlatıyo az çok ama sende bitiyosun ahh yaaa analık zor yeminleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…