Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim kuzenlerimin ismi hep büyüklerin ismi .mezarlığa gitmişler akılları yeni yeni eriyor .Anne bizim adımız niye mezar taşında yazıyor diyorlarmış
Çok komik işte. Sen saygını hürmetine göstereceksen isimle olmuyor. Hayattayken karşılıklı hoşgörü anlayışla oluyor.

Kizlar hamileliklerinizi ilk öğrendiğinizde mi ailelerinizle paylaşınız yoksa kalp atışlarını duyduktan sonra mi
Paylaşmadım bir annem biliyor bide çok yakin iki arkadaşım. Cinsiyeti öğreneyim direk cinsiyetiyle söyleyeceğim herkese. Hatta video çekeceğim ogullarimla.

Haftada 2 gün yerdim o kadar severim ama tedaviye ne zaman karar verdim jubilemi verdim. Belki ileri aylarda nefsim korelsin diye 1 defa yapabilirim illa faydası vardir ama zararinin olduğunu da duymustum o kadar emek veriyoruz riske değmez

Kizlar hamileliklerinizi ilk öğrendiğinizde mi ailelerinizle paylaşınız yoksa kalp atışlarını duyduktan sonra mi
İlk öğrendiğimizde herkesle paylaştık. 11 yillik hasretti bizimkisi. Ve tüp Bebek tedavisi gördük. Bu süreçte sağolsun ailem ve arkadaşlarımız hep yardımcı oldu

Çok komik işte. Sen saygını hürmetine göstereceksen isimle olmuyor. Hayattayken karşılıklı hoşgörü anlayışla oluyor.
Valla onlar zamanında bana saygı göstermedi. Ben çirkeflik yaptim da sonradan iyi davrandılar ama ben unutmadım. Eşinin adının konulmasını isteyen kendi doğursun.
Zaten benden 800 km uzaktalar tavırları çok da umurumda değil. Ayrıca eşim de zorlarsa evi terk ederim .Sonuçta maaşım var ve Türkiye standartlarında ev gecindirebilecek derecede .Onlara o çocuğu hasret ederim .

Bende içtim gayette hissettim sancilari
Demek ondan değilmiş Bu arada isimle ilgili söylediklerine kesinlikle katılıyorum. En sevmediğim şey aile büyüklerinin ismini koymak. Benim ismim de büyük babannemin ismi ahdim var asla koymam çocuklarıma büyük ismi. Eşim bazen beni kızdırmak için söylüyordu ilk çocuğumda. Kayınvalidem bile kızıyordu ne gerek var o isimler koyulmaz saçmalama diye. Sağolsun kayinvalidem her konuda beni desteklerNazar değmesin. Gerçekten çok hoşuma gitti söylediğin bunu kullanicam Bir icat yapmış olur çok önemli bir insan olur tamam.Eğer kız olursa benim adım da belli. Ama erkek olursa düşünmedim. Eşime de baştan dedim valla karisamazsin ben ne zorluk çekiyorum. Sağ salim doğarsa ben koyarım ismini diye. İlk çocukta da eşim ben koydum diye boburleniyor ama benim yazdığım isimler arasından o seçti diye hatırlıyorum ben. O ise kendisinin. Onerdiklerinden seçtiğimi söylüyor. Neyse ben sevdim oğlumun adını sonuçta.

Görümcemin cocugun cinsiyeti belli oldu. Kaynanasinin ismi Fatma hemen demişler Fatma geliyor .Ya size ne yemek düşüyor acaba ?
Uyuz oluyorum böyle şeylere. İnsanı zor durumda bırakıyorlar. Dediğin gibi ben acısını çekiyim adını siz koyun .
Bi de adamı da sevmiyorum .Din iman bilmiyor .kaç yaşında hala içki içiyor. Kazanova gibi aynı. Cirlicam koymicam .Elimden ne geliyorsa yapicam .çocuğumu onlara ezdiremem

Benimde kız olursa ismi belli. Erkek olursa da belli ilkinde ben koydum ikincide eşim 4 seçenek sundu ben seçtim. Bunda da ben koyacağım yine. Kayinvalidene maşallah.

Ne annem ne babam var o yuzden kimsenin anne babasiyla ugrasamam ben. Bu arada o kadar yakin ve kizlari gibiydim ki anlatamam. Ailem olmadigi icin onlara cok sarildim ama karsiligi kotu olmadi ama bekldigim ictenlik de olmadi. Eltimle hep ayni ayarda kaldik. Ki o iyi bir kizdir ama sert ve cocuklugundan dolayi patavatsizdir. Misafir istemez haber vermeden gelmeyin der yilda 3 kez ancak goruruz ama ben catkapi gir cik. Baktim ki o daha degerli ben de onun gibi olmaya basladim. Gercekten daha iyi oluyor. Esim de karismaz hic. Bence olay eslerde bitiyor. Yani onun dengesi iyiyse aileler sorun olmuyor. Ben kendim cok iyi olalim havalarindaydim. Gerek yokmus yani bosuna gerilmisim oglum olursa annemin istegiydi babamin adini koyacagim. Canim babam hic taniyamadim onu oglumda yasatacagim. Kizim olursa da diger kizim gibi kendim koyacagim ismini. Esimle ortak. Kayinvalidem de hep kendi koymus cocuklarini ve karismaz. Sadece esimin babasi kuranda gecen bir isim olsun diye israr etmisti bu sefer ona da izin vermeyecegim. Gercekten her anlamda kararli ve saygili olmak bize net kazanc saglar. Hayatin hicbir alaninda sonuk kalmamaliyiz. Insanlar pisirik kisileri ezmekten hoslaniyor. Ama yine icimdeki salak bazen susmuyor

Huyu ve kisiligi guzel bir insan olsa belki sen kendin isterdin koymak ama neden simdi koyasin ki sacmalik yani. Kesinlikle izin verme. Senin parcan o tabiki buyuk karar senin olmali

Huyu ve kisiligi guzel bir insan olsa belki sen kendin isterdin koymak ama neden simdi koyasin ki sacmalik yani. Kesinlikle izin verme. Senin parcan o tabiki buyuk karar senin olmali
Yookkk izin vermicem .doğum belgesini alıp saklayacağım. Adını eşimle gidip beraber yazdiririz. Babam kardeşimin ismini öyle kaçırıp yazdırmış.Babam diyor ki şimdiki aklım olsa asla koymazdim .eee zamanında ana babanız oluyor .

Öğretmenim ben, hiç oturmuyorum dersem yeridir. Dr lar hamileyken raporda sıkıntı yaratmıyor. Asıl sıkıntı doğum sonrası raporlarda.

Zaten anne baba dışında kimse isim koyamıyor. Nüfus müdürlüğüne sizin gitmeniz şart. Doğum belgesini dediğin gibi kaldır. Eşine de lohusa psikolojisi halinde davran cesaret edemez.

Öğretmenim ben, hiç oturmuyorum dersem yeridir. Dr lar hamileyken raporda sıkıntı yaratmıyor. Asıl sıkıntı doğum sonrası raporlarda.
Günaydın, doğum izni meselesini nasıl yapmayı düşünüyorsun? Ben de öğretmenim. Pandemiden ötürü 24. Haftada doğum iznine ayrılabiliyoruz. Ama ben her şey yolunda giderse 37ye kadar çalışıp ki o da haziranın sonuna kadar demek oluyor doğum sonrasına aktarmak istiyorum. Öyle yaparsam ekim 19 a kadar raporlu oluyorum. Sonrası duruma göre ara tatile kadar rapor ya da ilk dönemi kapatacak kadar ücretsiz izin şeklinde düşünüyorum. Daha çok erken ama sen ne düşünüyorsun bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…