- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.501
Çok komik işte. Sen saygını hürmetine göstereceksen isimle olmuyor. Hayattayken karşılıklı hoşgörü anlayışla oluyor.Benim kuzenlerimin ismi hep büyüklerin ismi .mezarlığa gitmişler akılları yeni yeni eriyor .Anne bizim adımız niye mezar taşında yazıyor diyorlarmış
Paylaşmadım bir annem biliyor bide çok yakin iki arkadaşım. Cinsiyeti öğreneyim direk cinsiyetiyle söyleyeceğim herkese. Hatta video çekeceğim ogullarimla.Kizlar hamileliklerinizi ilk öğrendiğinizde mi ailelerinizle paylaşınız yoksa kalp atışlarını duyduktan sonra mi
Bende içtim gayette hissettim sancilariBende ilk hamileliğimde magnezyum içmiştim. Dovgum sancısı bende hissetmedim ondan mı yani
Haftada 2 gün yerdim o kadar severim ama tedaviye ne zaman karar verdim jubilemi verdim. Belki ileri aylarda nefsim korelsin diye 1 defa yapabilirimCiğer tüketiminde bir başka problem de hayvanın vücuduna bir şekilde girmiş toksinlerin ciğerde kalıntı bırakması. Yediğin ciğerde vitaminden çok ilaç ve toksin kalıntısı bulunma ihtimali var.
Sakat-at demişler zaten. Sakatatların tümünün içinde parazit, hastalık, toksin ve kalıntı olma ihtimali yüksektir.
Ha ben çok seviyorum ve tüketiyorum o ayrıHamilelikte ara verdim.
İlk öğrendiğimizde herkesle paylaştık. 11 yillik hasretti bizimkisi. Ve tüp Bebek tedavisi gördük. Bu süreçte sağolsun ailem ve arkadaşlarımız hep yardımcı olduKizlar hamileliklerinizi ilk öğrendiğinizde mi ailelerinizle paylaşınız yoksa kalp atışlarını duyduktan sonra mi
Sol üstte Erkek diyerek şansımı deniyorumMerhaba keseden cinsiyet tahmin etmek isteyenler :)
Eki Görüntüle 2964302
Valla onlar zamanında bana saygı göstermedi. Ben çirkeflik yaptim da sonradan iyi davrandılar ama ben unutmadım. Eşinin adının konulmasını isteyen kendi doğursun.Çok komik işte. Sen saygını hürmetine göstereceksen isimle olmuyor. Hayattayken karşılıklı hoşgörü anlayışla oluyor.
Demek ondan değilmişBende içtim gayette hissettim sancilari
Kesinlikle böyle yapicam bu aklıma gelmemiştiBide sana tavsiye hemen git böyle kapı süsü vs yaptır. İsteseler bile ses çıkaramazlar. Anlamıyorum bu isim telasini insanlardaki. Zaten istesek biz koyarız onların adini.
bebek isimleriniz bellimi kız olursa şu erkek olursa şu diyemerak ettim
Görümcemin cocugun cinsiyeti belli oldu. Kaynanasinin ismi Fatma hemen demişler Fatma geliyor .Ya size ne yemek düşüyor acaba ?Demek ondan değilmişBu arada isimle ilgili söylediklerine kesinlikle katılıyorum. En sevmediğim şey aile büyüklerinin ismini koymak. Benim ismim de büyük babannemin ismi ahdim var asla koymam çocuklarıma büyük ismi. Eşim bazen beni kızdırmak için söylüyordu ilk çocuğumda. Kayınvalidem bile kızıyordu ne gerek var o isimler koyulmaz saçmalama diye. Sağolsun kayinvalidem her konuda beni destekler Nazar değmesin. Gerçekten çok hoşuma gitti söylediğin bunu kullanicam Bir icat yapmış olur çok önemli bir insan olur tamam. Eğer kız olursa benim adım da belli. Ama erkek olursa düşünmedim. Eşime de baştan dedim valla karisamazsin ben ne zorluk çekiyorum. Sağ salim doğarsa ben koyarım ismini diye. İlk çocukta da eşim ben koydum diye boburleniyor ama benim yazdığım isimler arasından o seçti diye hatırlıyorum ben. O ise kendisinin. Onerdiklerinden seçtiğimi söylüyor. Neyse ben sevdim oğlumun adını sonuçta.
Benimde kız olursa ismi belli. Erkek olursa da belliDemek ondan değilmişBu arada isimle ilgili söylediklerine kesinlikle katılıyorum. En sevmediğim şey aile büyüklerinin ismini koymak. Benim ismim de büyük babannemin ismi ahdim var asla koymam çocuklarıma büyük ismi. Eşim bazen beni kızdırmak için söylüyordu ilk çocuğumda. Kayınvalidem bile kızıyordu ne gerek var o isimler koyulmaz saçmalama diye. Sağolsun kayinvalidem her konuda beni destekler Nazar değmesin. Gerçekten çok hoşuma gitti söylediğin bunu kullanicam Bir icat yapmış olur çok önemli bir insan olur tamam. Eğer kız olursa benim adım da belli. Ama erkek olursa düşünmedim. Eşime de baştan dedim valla karisamazsin ben ne zorluk çekiyorum. Sağ salim doğarsa ben koyarım ismini diye. İlk çocukta da eşim ben koydum diye boburleniyor ama benim yazdığım isimler arasından o seçti diye hatırlıyorum ben. O ise kendisinin. Onerdiklerinden seçtiğimi söylüyor. Neyse ben sevdim oğlumun adını sonuçta.
Huyu ve kisiligi guzel bir insan olsa belki sen kendin isterdin koymak ama neden simdi koyasin ki sacmalik yani. Kesinlikle izin verme. Senin parcan o tabiki buyuk karar senin olmaliGörümcemin cocugun cinsiyeti belli oldu. Kaynanasinin ismi Fatma hemen demişler Fatma geliyor .Ya size ne yemek düşüyor acaba ?
Uyuz oluyorum böyle şeylere. İnsanı zor durumda bırakıyorlar. Dediğin gibi ben acısını çekiyim adını siz koyun .
Bi de adamı da sevmiyorum .Din iman bilmiyor .kaç yaşında hala içki içiyor. Kazanova gibi aynı. Cirlicam koymicam .Elimden ne geliyorsa yapicam .çocuğumu onlara ezdiremem
Yookkk izin vermicem .doğum belgesini alıp saklayacağım. Adını eşimle gidip beraber yazdiririz. Babam kardeşimin ismini öyle kaçırıp yazdırmış.Babam diyor ki şimdiki aklım olsa asla koymazdim .eee zamanında ana babanız oluyor .Huyu ve kisiligi guzel bir insan olsa belki sen kendin isterdin koymak ama neden simdi koyasin ki sacmalik yani. Kesinlikle izin verme. Senin parcan o tabiki buyuk karar senin olmali
Merhaba canım hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin öğleden sonra eklerim
Öğretmenim ben, hiç oturmuyorum dersem yeridir. Dr lar hamileyken raporda sıkıntı yaratmıyor. Asıl sıkıntı doğum sonrası raporlarda.Ayakta mı çalışıyorsunuz?şimdi sormak istediğim şu Birisi yazmıştı. Hamileyim midem bulanıyor falan demiş. Hamilelikte normal deyip göndermişler. Demekki herkes böyle düşünmüyor .iş yerinde de rapor alan oluyordu ama ben hep kanaması falan vardır diye düşünürdüm.
Zaten anne baba dışında kimse isim koyamıyor. Nüfus müdürlüğüne sizin gitmeniz şart. Doğum belgesini dediğin gibi kaldır. Eşine de lohusa psikolojisi halinde davran cesaret edemez.Yookkk izin vermicem .doğum belgesini alıp saklayacağım. Adını eşimle gidip beraber yazdiririz. Babam kardeşimin ismini öyle kaçırıp yazdırmış.Babam diyor ki şimdiki aklım olsa asla koymazdim .eee zamanında ana babanız oluyor .
Günaydın, doğum izni meselesini nasıl yapmayı düşünüyorsun? Ben de öğretmenim. Pandemiden ötürü 24. Haftada doğum iznine ayrılabiliyoruz. Ama ben her şey yolunda giderse 37ye kadar çalışıp ki o da haziranın sonuna kadar demek oluyor doğum sonrasına aktarmak istiyorum. Öyle yaparsam ekim 19 a kadar raporlu oluyorum. Sonrası duruma göre ara tatile kadar rapor ya da ilk dönemi kapatacak kadar ücretsiz izin şeklinde düşünüyorum. Daha çok erken ama sen ne düşünüyorsun bu konudaÖğretmenim ben, hiç oturmuyorum dersem yeridir. Dr lar hamileyken raporda sıkıntı yaratmıyor. Asıl sıkıntı doğum sonrası raporlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?