- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.021
Valla goturdugumuz prof bırak yanında yatırmayı yanındaki yatağa en fazla 7 ay yatır dedi .6 7 Aydan sonra kendi yatağında kendi odasında yatsın dediBen de öyleydim de zamanla alıştım şimdi bildiğin koyun koyuna yatıyoruz
Gerçekdn yaaa en azından seneye kışada giyer kesinn iyi olduGüle güle kullanın canım bence aşırı büyük olmamıs
BendeSurrender kafasındayım oğlana da hep büyük almıştım uzun giydik hele bu zamanda herşey okadar pahalı ki tekrar tekrar almak zor
Kız bebeği 1 saat oyalayacak birini bulmuşum kaçırır mıyımYoldaşım benim
Benim gözlemlediğim eğer çocuk yeni yemişse asla düz durmayacakBir de bu doktorlar hakikaten bir alem. Geçen aylarda gittiğimizde yan yatıralım mi boğazına tukuruk kaçıyor dedik .hayır hayır kesinlikle düz yatsın omurga sağlığı için dedi. Şimdi de diyor ki çok düz yatmış kafasını yan yatırınya sen dedin düz yatırın diye
Kısa kola gectık yahu 2 gundur
Tam hastalık havasıGündüz kısa kol, gece uzun kol, üstüne müslin battaniye.
Sabaha karşı müslin örtü iki kat yapıldı
Terledi mi üşüdü mü havası
Bence de 6 aydan sonra ayrı odada durmalı, ama şu zamanların keyfini çıkartıyorum. Görüyorum zaten benle uyurken çok huzurlu, ben de öyleyim. İsterse ordinaryüs yatırma desin yine yatırırım şimdiValla goturdugumuz prof bırak yanında yatırmayı yanındaki yatağa en fazla 7 ay yatır dedi .6 7 Aydan sonra kendi yatağında kendi odasında yatsın dedi
Of evet ne giydireceğimi ne örteceğimi şaşırdım vallaTam hastalık havası
Mevsım gecısı
Sen doğru yoldasın yoncam eski bir kızıldereli atasözü der ki bir çocuğu bir köy büyütürVayyyyyyaaaa ama görümcem gönderdiğim için okadar güzel bi msj atmış ki
Yeminleee direk aklıma sen geldin dedim mikan olsaydı şimdi iyi yapmışsın derdi diyeSen doğru yoldasın yoncam eski bir kızıldereli atasözü der ki bir çocuğu bir köy büyütür
Yatman gerekirdiAynen bende bibebonla besleniyor diye yolladım zaten beni emseydi yollayamazdımiyi oldu ama evdeki işlerimş hallettim, yattım sanan olursa asla
Allah o gunlerı yasatmasın. Bu güne şükürker olsun
Çok korkuyorumKardeşim 10 aylık çocuğun üstüne hamile kalmış. Sürpriz olmuş ama o tabi daha genç ve zaten ikinciyi yapacaktı.
Duyunca beni bir korku aldı valla. Ki 9 yıldır aynı yöntemle korunuyoruz.
Sanki çift yöntem kullanmak lazım
Bir de bu doktorlar hakikaten bir alem. Geçen aylarda gittiğimizde yan yatıralım mi boğazına tukuruk kaçıyor dedik .hayır hayır kesinlikle düz yatsın omurga sağlığı için dedi. Şimdi de diyor ki çok düz yatmış kafasını yan yatırınya sen dedin düz yatırın diye
Can7m zamanı gelınce zaten ıstesek bıle yatmayacaklarValla goturdugumuz prof bırak yanında yatırmayı yanındaki yatağa en fazla 7 ay yatır dedi .6 7 Aydan sonra kendi yatağında kendi odasında yatsın dedi
Bizim de baslarda öyleydi. Boğazına kaçardı. Şimdi kendi yutuyor .tabi kusma değil tukuruk .gece bile olsa ben en az 5 dakika dik tutuyorum .zaten gündüz hayatta yatirmam öyle. Bizimki de artık vücut düz kafa yan yatıyorBenim gözlemlediğim eğer çocuk yeni yemişse asla düz durmayacak
Benimkinin öğürme öksürme refleksi kuvvetli henüz bir sıkıntı yaşamadık geri de gelse ya emzikle emerek yutkunuyor geri ya da öksürüyor. Nadiren müdahale ettim bugüne kadar
Az önce yeni yemişti,kafası sırt üstü koymus babası bi baktım çırpınıyor eller ayaklar iki kere çıkartmaya çalıstı çıkartamadı hemen kaldırdım.
Allah korusun yanında olmasaydım ya o zaman.
Ben bebeği nadiren yan yatırıyorum, yeni yemişse kafa hep yan duruyor. Zaten kendi de öyle seviyor
Diğer zamanlarda mesela bebek arabasının yatağında yatarken düz yatar altta bi tık kaldırdım yarı dik duruyor bir sorun yaşamadık şükür
Yeni emmiş bebeğe çok dikkat etmek lazım
Sen doğru yoldasın yoncam eski bir kızıldereli atasözü der ki bir çocuğu bir köy büyütür
Ben oğlumu 3-4 ay tiny love da yanımda yatırmıştım. Gündüzleri kendi odasında. Sonra hep kendi odasında ama gece 50 kere yataktan kalkmak zorunda kaldım hiç uyumadihi için ben hep onun odasindaydim.Valla goturdugumuz prof bırak yanında yatırmayı yanındaki yatağa en fazla 7 ay yatır dedi .6 7 Aydan sonra kendi yatağında kendi odasında yatsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?