Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de öyleydim de zamanla alıştım şimdi bildiğin koyun koyuna yatıyoruz
Valla goturdugumuz prof bırak yanında yatırmayı yanındaki yatağa en fazla 7 ay yatır dedi .6 7 Aydan sonra kendi yatağında kendi odasında yatsın dedi

Benim gözlemlediğim eğer çocuk yeni yemişse asla düz durmayacak
Benimkinin öğürme öksürme refleksi kuvvetli henüz bir sıkıntı yaşamadık geri de gelse ya emzikle emerek yutkunuyor geri ya da öksürüyor. Nadiren müdahale ettim bugüne kadar
Az önce yeni yemişti,kafası sırt üstü koymus babası bi baktım çırpınıyor eller ayaklar iki kere çıkartmaya çalıstı çıkartamadı hemen kaldırdım.
Allah korusun yanında olmasaydım ya o zaman.

Ben bebeği nadiren yan yatırıyorum, yeni yemişse kafa hep yan duruyor. Zaten kendi de öyle seviyor
Diğer zamanlarda mesela bebek arabasının yatağında yatarken düz yatar altta bi tık kaldırdım yarı dik duruyor bir sorun yaşamadık şükür

Yeni emmiş bebeğe çok dikkat etmek lazım

Valla goturdugumuz prof bırak yanında yatırmayı yanındaki yatağa en fazla 7 ay yatır dedi .6 7 Aydan sonra kendi yatağında kendi odasında yatsın dedi
Bence de 6 aydan sonra ayrı odada durmalı, ama şu zamanların keyfini çıkartıyorum. Görüyorum zaten benle uyurken çok huzurlu, ben de öyleyim. İsterse ordinaryüs yatırma desin yine yatırırım şimdi

Allah o gunlerı yasatmasın. Bu güne şükürker olsun

Kardeşim 10 aylık çocuğun üstüne hamile kalmış. Sürpriz olmuş ama o tabi daha genç ve zaten ikinciyi yapacaktı.

Duyunca beni bir korku aldı valla. Ki 9 yıldır aynı yöntemle korunuyoruz.
Sanki çift yöntem kullanmak lazım

Komple yan dememiş ama kafa yan demiş.
Yani benim anladığım sırt yine düz olacak..

Benimkinin kafası genelde sol tarafa dönük. Kusarken kafası yana dönükken direk çıkarabiliyor. Kafası havaya bakarsa soluksuz kalabiliyor.

Işık gelen taraf solda olduğu için hep oraya dönüyor. Hafif yamukluğu farkedince diğer tarafa döndürmeye başladım. Kafası düz olmasın da vücut düz olmasında sorun yok..

Bizim de baslarda öyleydi. Boğazına kaçardı. Şimdi kendi yutuyor .tabi kusma değil tukuruk .gece bile olsa ben en az 5 dakika dik tutuyorum .zaten gündüz hayatta yatirmam öyle. Bizimki de artık vücut düz kafa yan yatıyor

Sen doğru yoldasın yoncam eski bir kızıldereli atasözü der ki bir çocuğu bir köy büyütür

Zaten eskiden aileler eş dost arasında peşpeşe doğurup büyütebiliyorlardı.

Şimdi biri bir iki taneyi zor büyütüyorsunuz biz her işimizi görürdük dedi mi direk söylüyorum sülalece yaşıyormuşsunuz herkes çocuklara göz kulak olabiliyormuş tabi yaparsınız diye

Ben oğlumu 3-4 ay tiny love da yanımda yatırmıştım. Gündüzleri kendi odasında. Sonra hep kendi odasında ama gece 50 kere yataktan kalkmak zorunda kaldım hiç uyumadihi için ben hep onun odasindaydim. Valla yanında yatırmak daha kolaymış gerçekten. Benim ogla 1.5 yaşına kadar kendi odasindaydi sonra 1 sene babasının odasinda oğlan yanımda yattı. Çünkü uyumayan çocuk öyle uyuyordu. Demek onu da baştan odasına koymasaymisim demek ki daha çok uyuyacakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…