Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Galiba bunu kast etti ama kimi zaman yan kimi zaman düz yatıyor. Aslında kafasının arkası düz değil çünkü bu zamana kadar düz kafa yastigiyla yattı.ama bizim çocuğun kafası dogdugunda da ampul gibiydi .benim bebekken de böyleymiş. Onlar böyle her yeri eşit olsun istiyor galiba

Yok ya ben başka odaya 1.5 yaşına kadar koymam .geceleri bakıyorum izliyorum .Bu yaşları bir daha gelecek mi ?nefesi bile huzur veriyor .biricik evladım benim büyüyünce zaten yatar .Yani 6 7 aydır dünyada olan çocuğu kendi odasında yatırmak yalnız bırakmak bana doğru gelmedi

Var ya zaten haftada 1 yapıyorsun ya da belki hiç. Bir de ondan hamile kalıyorsun

Yok yahu sabah 8 de uyanmasından bahsediyorum. Gece 12-1 de uyuyor
O yüzden erken yatırmıyorum gece uykusuna çünkü uyumuyor. Akşam gece oturması olmuyor çok ama şimdilik böyle bakalım

Bu sefer bende yollamiycam diğerini yolladim da ne oldu arkasından bende gittim.

O değilde ben bebeye nazar ettim herhalde hergun kaka yapan bebek yapmaz oldu bugün 4.gundu yok hala.huzursuzlugu vs de yok.bir yapdimi da tam yapıyor banyoluk oluyoruz, normal mi ki bu ya
Geldi bizim beklenen yine boydan boyasonunda çok şükür

İlk götürdüğümüz gün de aynı merhemi sürüp kapatmışlardı antibiyotik içerikliymiş canım okuduk biz de 3 gün kapalı kaldı sonra açtıktan sonra tekrar yine aynı merhemi sürdüler Bir hafta boyunca günde 3-4 kez sürün dediler sanırım orası iltihaplanma yapmasın diye.... Trendyol'dan sarı kantaron yağı sipariş ettim yarısı biraz daha düzelsin ona devam edeceğim.. tabii canım aynen öyle her an başımıza bir şey gelebilir evde bulundurmak da önemli evde silverdin vardı yanığı görünce hemen onu sürdüm ama sanırım o böyle yanıklarda çok işe yaramıyor

Biz de ne elbise kalıyor ne zibin ama baby me nin leke çıkarıcısı10numara
Yaa öylemi hiç denemdim valla leke çıkarıcı ama iyiyse deneyeyim.elimde citiliyorum beyaz sabunla leke çıkartıp öyle makineye atıyorum uğraş dur

Gündüz kısa kol, gece uzun kol, üstüne müslin battaniye.
Sabaha karşı müslin örtü iki kat yapıldı

Terledi mi üşüdü mü havası
İçine kısa kollu ya da askılı body giydiriyor musunuz? Ben atlet giyiyorum diye ona da giydiriyorum 2 kat oluyor yani

Sabahtan beri çamaşır çitiliyorum sabah 1 saat eşime vermiştim gece uyumadı, oyala, biraz uyuyayım dedim. Yarım saate geldi yanıma acil durum diye. Sırtına, göğsüne kadar yapmış tabii ilk kez görüyor paniklemiş, tulumu çıkardım içindeki zıbını kaldı. Bez alayım diye bir gittim geldiğimde zıbını kesiyordu her yeri kaka olacak diye kestim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…