- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.041
Galiba bunu kast etti ama kimi zaman yan kimi zaman düz yatıyor. Aslında kafasının arkası düz değil çünkü bu zamana kadar düz kafa yastigiyla yattı.ama bizim çocuğun kafası dogdugunda da ampul gibiydi .benim bebekken de böyleymiş. Onlar böyle her yeri eşit olsun istiyor galibaKomple yan dememiş ama kafa yan demiş.
Yani benim anladığım sırt yine düz olacak..
Benimkinin kafası genelde sol tarafa dönük. Kusarken kafası yana dönükken direk çıkarabiliyor. Kafası havaya bakarsa soluksuz kalabiliyor.
Işık gelen taraf solda olduğu için hep oraya dönüyor. Hafif yamukluğu farkedince diğer tarafa döndürmeye başladım. Kafası düz olmasın da vücut düz olmasında sorun yok..
Yok ya ben başka odaya 1.5 yaşına kadar koymam .geceleri bakıyorum izliyorum .Bu yaşları bir daha gelecek mi ?nefesi bile huzur veriyor .biricik evladım benimBen oğlumu 3-4 ay tiny love da yanımda yatırmıştım. Gündüzleri kendi odasında. Sonra hep kendi odasında ama gece 50 kere yataktan kalkmak zorunda kaldım hiç uyumadihi için ben hep onun odasindaydim.Valla yanında yatırmak daha kolaymış gerçekten. Benim ogla 1.5 yaşına kadar kendi odasindaydi sonra 1 sene babasının odasinda oğlan yanımda yattı. Çünkü uyumayan çocuk öyle uyuyordu. Demek onu da baştan odasına koymasaymisim demek ki daha çok uyuyacakmis.
O zaman ben tek başıma büyütüyorum annem bile olsa vermiyorum ben 1 köye eşit miyimSen doğru yoldasın yoncam eski bir kızıldereli atasözü der ki bir çocuğu bir köy büyütür
Var ya zaten haftada 1 yapıyorsun ya da belki hiç. Bir de ondan hamile kalıyorsunKardeşim 10 aylık çocuğun üstüne hamile kalmış. Sürpriz olmuş ama o tabi daha genç ve zaten ikinciyi yapacaktı.
Duyunca beni bir korku aldı valla. Ki 9 yıldır aynı yöntemle korunuyoruz.
Sanki çift yöntem kullanmak lazım
Annene neden vermiyorsunO zaman ben tek başıma büyütüyorum annem bile olsa vermiyorum ben 1 köye eşit miyim
Kız annnene ver bariO zaman ben tek başıma büyütüyorum annem bile olsa vermiyorum ben 1 köye eşit miyim
Ben de öyleO zaman ben tek başıma büyütüyorum annem bile olsa vermiyorum ben 1 köye eşit miyim
Yok yahu sabah 8 de uyanmasından bahsediyorum.8 de mi yatıyor gefe uykusuna maşallah
Bende erkenden gece uykusuna geçsin azıcık kendime zaman kalsın istiyorum ama en erken 23.30 bazen gece yarılarına doğru
Memede uyuyo tam yatircam acıyor gözlerini hadı sil baştan diğer meme o sırada işeme kaka yapmanvs vs böyle devam ediyor işte
Bu sefer bende yollamiycamYok ya ben başka odaya 1.5 yaşına kadar koymam .geceleri bakıyorum izliyorum .Bu yaşları bir daha gelecek mi ?nefesi bile huzur veriyor .biricik evladım benimbüyüyünce zaten yatar .Yani 6 7 aydır dünyada olan çocuğu kendi odasında yatırmak yalnız bırakmak bana doğru gelmedi
Geldi bizim beklenen yine boydan boyaO değilde ben bebeye nazar ettim herhaldehergun kaka yapan bebek yapmaz oldu bugün 4.gundu yok hala.huzursuzlugu vs de yok.bir yapdimi da tam yapıyor banyoluk oluyoruz, normal mi ki bu ya
Ne biliyim gözümden sakiniyorumKız annnene ver barinolcak
Biz de ne elbise kalıyor ne zibinGeldi bizim beklenen yine boydan boyasonunda çok şükür
Hiç duymamıştım o merhemi. Ben yanik oldu mu direk Fito sürerim.Şimdiye kadar kullandığım yerlerde iz kalmadı. Deri yenilemesi iyi. Bu merhemi de not alalım. Böyle kazalar ne kadar istemesek de oluyor büyürken. Tekrar geçmiş olsun canım.
İlk götürdüğümüz gün de aynı merhemi sürüp kapatmışlardı antibiyotik içerikliymiş canım okuduk biz de 3 gün kapalı kaldı sonra açtıktan sonra tekrar yine aynı merhemi sürdüler Bir hafta boyunca günde 3-4 kez sürün dediler sanırım orası iltihaplanma yapmasın diye.... Trendyol'dan sarı kantaron yağı sipariş ettim yarısı biraz daha düzelsin ona devam edeceğim.. tabii canım aynen öyle her an başımıza bir şey gelebilir evde bulundurmak da önemli evde silverdin vardı yanığı görünce hemen onu sürdüm ama sanırım o böyle yanıklarda çok işe yaramıyorHiç duymamıştım o merhemi. Ben yanik oldu mu direk Fito sürerim.Şimdiye kadar kullandığım yerlerde iz kalmadı. Deri yenilemesi iyi. Bu merhemi de not alalım. Böyle kazalar ne kadar istemesek de oluyor büyürken. Tekrar geçmiş olsun canım.
Yaa öylemi hiç denemdim valla leke çıkarıcı ama iyiyse deneyeyim.elimde citiliyorum beyaz sabunla leke çıkartıp öyle makineye atıyorum uğraş durBiz de ne elbise kalıyor ne zibinama baby me nin leke çıkarıcısı10numara
İçine kısa kollu ya da askılı body giydiriyor musunuz? Ben atlet giyiyorum diye ona da giydiriyorum 2 kat oluyor yaniGündüz kısa kol, gece uzun kol, üstüne müslin battaniye.
Sabaha karşı müslin örtü iki kat yapıldı
Terledi mi üşüdü mü havası
Dök üstüne ister citile ister citileme hepsi çıkıyorYaa öylemi hiç denemdim valla leke çıkarıcı ama iyiyse deneyeyim.elimde citiliyorum beyaz sabunla leke çıkartıp öyle makineye atıyorum uğraş dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?