- 29 Haziran 2021
- 396
- 619
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.061
Bedeni ne canım benim bebeğim kız şu an 6400 kg 12-18 mi alsam acaba?Böyle oldı bizimkine kollarını ayaklarını sokmadımkundak gibi oldu daha iyi
İçine kısa kollu ya da askılı body giydiriyor musunuz? Ben atlet giyiyorum diye ona da giydiriyorum 2 kat oluyor yani
Bir de aklıma gelmişken kizlar doktor dedi ki kucağına bebek sıkılana kadar oturtabilirsin dedi .prof olan doktor da oturt ama çok oturtma dedi .Ben oturtuyorum yavaş yavaş. Çok değil ama biraz alışsın bakalım
Evet yaaBebek uyuyor, oğlan okulda. İşi gücü salladım kahve içiyorum
Birazdan bitecek bu keyifli dakikalar..
Bebe uyanıkken, oğlan okuldan alınıp ödev yaptırılırken, sonra yemek faslı varken ben de bitkisel hayatta gibiyim bacımsu yalnız değilsin..
Dün akşam kızı yıkayıp giydirip ardından ben duşa gireyim dedim. Mızır mızır dolaştırıldı hep duydum.
Banyodan çıkarken resmen kurdele kesme merasimi vardı.
Kapıya gelip banyoya doydun dedi bana
Bense tutam tutam giden saçlarıma bakıyordum..
Bende biraz can sıkıcı durumlar çok oldu canım Bi gelip Bi gidiyorum o dan deliliğe vurdumEvet valla mesela Bi melek vardı evhamlı atraksiyonlu bebesi kolikmiş doğurdu beri ortalarda yokssevilll arada geliyo Bi de trakyalı 3 kız annesi vardı arada es veriyor
Bizimki 7 kilo amaa n kadar olursada bol oluyo şuan bizimkilere içinde kayboluyo ama sen yinede 12-18 al benceeee ben direk öyle içine koyucam kundak gibi olurBedeni ne canım benim bebeğim kız şu an 6400 kg 12-18 mi alsam acaba?
Ben oturtup kucağıma bişiler gösteriyorum heppp yapıyorım iyi bariBir de aklıma gelmişken kizlar doktor dedi ki kucağına bebek sıkılana kadar oturtabilirsin dedi .prof olan doktor da oturt ama çok oturtma dedi .Ben oturtuyorum yavaş yavaş. Çok değil ama biraz alışsın bakalım
Bu aralar her şeye +1 imEvet yaabenimde saçlarım çok dökülüyor.. Bu aralar kocam bey gözüme batıyor... Lohusalık loading..
İki çocuğu da yalnız büyütüyoruz hatta ne köyüBen de öyle
Yapayalnız buyutuyorum hem de
Parmağına taktıkları şey kalp atışına bakmak için olabilirCok kötü bı aksam saatı geçirdım.
Yemege dısarı cıktık. Benımkı bebek arabasında uyuyordu ve bırden cıglık atmaya basladı. Ne yapsam susturamadım ve kalktık
Ordan hastaneye gıttık. 30 dk agladı cıglık atarak. Hastanede sustu. Doktor baktı ve parmagına bısı taktılar . Ne yaptıklarını bılmıyorum sormadım, asırı gerıldım cunku.
Yolda uyudu .
Sanırım restoranda korktu. Cunku orada bı cocuk vardı sureklı bagırıyordu . Aslında korktugunu anladım ama hıc susmadıgı ıcın bişi oldu sandım.
Öylr agladı kı bır yerını kesmısler gıbı .
Asırı korktum
Ah kıyamam kuzuya ya dediğin gibi korkmuş olabilirCok kötü bı aksam saatı geçirdım.
Yemege dısarı cıktık. Benımkı bebek arabasında uyuyordu ve bırden cıglık atmaya basladı. Ne yapsam susturamadım ve kalktık
Ordan hastaneye gıttık. 30 dk agladı cıglık atarak. Hastanede sustu. Doktor baktı ve parmagına bısı taktılar . Ne yaptıklarını bılmıyorum sormadım, asırı gerıldım cunku.
Yolda uyudu .
Sanırım restoranda korktu. Cunku orada bı cocuk vardı sureklı bagırıyordu . Aslında korktugunu anladım ama hıc susmadıgı ıcın bişi oldu sandım.
Asırı korktum
Geçmiş olsun canım, dün bnde yaşadım onu bnmki evin içinde oldu tadilat vardı komşuda bnmkide uyuyordu pat pat bişi kırdılar bu da korku ile uyandı. Uyutmaya gidince hep ağladı bas bas bağırdı. Dediğin gibi aynı. Tekrar bunla geçmiş olsun, tekrar yaşatmasın. Konuşmadıkları için anlamıyoruz da ne olduğunu. KıyamamCok kötü bı aksam saatı geçirdım.
Yolda uyudu .
Asırı korktum
Evet ya biliyorum canım yine iyi geldin gittin inşallah daha sık gelirsin kafan rahatlar artık üzücü durumlar olmaz inşallahBende biraz can sıkıcı durumlar çok oldu canım Bi gelip Bi gidiyorum o dan deliliğe vurdum
Havada karanlıktı dısarı cıktım ondan susmadı belkı de . Ama öylr boylr aglamak degıl. Anormal bı aglamakGeçmiş olsun canım, dün bnde yaşadım onu bnmki evin içinde oldu tadilat vardı komşuda bnmkide uyuyordu pat pat bişi kırdılar bu da korku ile uyandı. Uyutmaya gidince hep ağladı bas bas bağırdı. Dediğin gibi aynı. Tekrar bunla geçmiş olsun, tekrar yaşatmasın. Konuşmadıkları için anlamıyoruz da ne olduğunu. Kıyamam
Geçen bizimki de öyle ağladı aşı ağrısı yüzünden ben de korktum insan sebebi bilse bile emin olamıyor endişe ediliyorCok kötü bı aksam saatı geçirdım.
Yolda uyudu .
Asırı korktum
Geçmiş olsun bazen gerçekten napacaklaro belli olmuyor daha küçükken iyiydi deCok kötü bı aksam saatı geçirdım.
Yolda uyudu .
Asırı korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?