Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bir de aklıma gelmişken kizlar doktor dedi ki kucağına bebek sıkılana kadar oturtabilirsin dedi .prof olan doktor da oturt ama çok oturtma dedi .Ben oturtuyorum yavaş yavaş. Çok değil ama biraz alışsın bakalım

İçine kısa kollu ya da askılı body giydiriyor musunuz? Ben atlet giyiyorum diye ona da giydiriyorum 2 kat oluyor yani

Evet iki kat. İçinde kolsuz badi üstünde kısa kollu var.
Akşam yatırırken üstündekini uzun kolla değiştiriyorum..

Ben kollarım yorulunca oturtuyorum ama tam dik şekilde değil. Arkaya yaslanıyorum öyle bakınıyor etrafa

Evet yaa benimde saçlarım çok dökülüyor.. Bu aralar kocam bey gözüme batıyor... Lohusalık loading..

Bedeni ne canım benim bebeğim kız şu an 6400 kg 12-18 mi alsam acaba?
Bizimki 7 kilo amaa n kadar olursada bol oluyo şuan bizimkilere içinde kayboluyo ama sen yinede 12-18 al benceeee ben direk öyle içine koyucam kundak gibi olur
Belki şubat marta kadar daha toparlarlar

Ben oturtup kucağıma bişiler gösteriyorum heppp yapıyorım iyi bari

Cok kötü bı aksam saatı geçirdım.
Yemege dısarı cıktık. Benımkı bebek arabasında uyuyordu ve bırden cıglık atmaya basladı. Ne yapsam susturamadım ve kalktık
Ordan hastaneye gıttık. 30 dk agladı cıglık atarak. Hastanede sustu. Doktor baktı ve parmagına bısı taktılar . Ne yaptıklarını bılmıyorum sormadım, asırı gerıldım cunku.

Yolda uyudu .

Sanırım restoranda korktu. Cunku orada bı cocuk vardı sureklı bagırıyordu . Aslında korktugunu anladım ama hıc susmadıgı ıcın bişi oldu sandım.
Öylr agladı kı bır yerını kesmısler gıbı .
Asırı korktum

Parmağına taktıkları şey kalp atışına bakmak için olabilir

Aklı başında olup deli deli bağıran ve ailesinin müdahale etmediği çocuklara kılım

Kıyamam ya

Ah kıyamam kuzuya ya dediğin gibi korkmuş olabilir

Geçmiş olsun canım, dün bnde yaşadım onu bnmki evin içinde oldu tadilat vardı komşuda bnmkide uyuyordu pat pat bişi kırdılar bu da korku ile uyandı. Uyutmaya gidince hep ağladı bas bas bağırdı. Dediğin gibi aynı. Tekrar bunla geçmiş olsun, tekrar yaşatmasın. Konuşmadıkları için anlamıyoruz da ne olduğunu. Kıyamam

Havada karanlıktı dısarı cıktım ondan susmadı belkı de . Ama öylr boylr aglamak degıl. Anormal bı aglamak

Geçen bizimki de öyle ağladı aşı ağrısı yüzünden ben de korktum insan sebebi bilse bile emin olamıyor endişe ediliyor

Geçmiş olsun bazen gerçekten napacaklaro belli olmuyor daha küçükken iyiydi de
Şimdi gergin çıkıyorum ben de dışarı
Bizimki de bu aksam ezandan korktu tam cami yanından geçiyorduk dudak büzerek ağladı

O kadar dikkat etmeme rağmen her banyodan sonraki gün karın ağrısı çekiyoruz, soğuk soğuk terliyoruz
Neyi yanlıs yapıyorum bilmiyorum
Şu havalar da bi tam soğusa da rahat etsek
Gündüz sıcak aksam soğuk feleğim şaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…