Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sag ol canım. Uyukluyordu asırı korktu. Etını koparmıslar gıbı. Hıcbır sekılde susturamadım.

Kızlar selam, yabancılama yaşayan var mı ? Bizim kız ben ve babası dışımda kim kucağına almak istese kendini yırtıyor öyle ağlamak yok yani. Susması 1 saati buluyor. Ay ne yapacağım ben ya

Çok geçmiş olsun... acaba gelişimlemi alakalı benim.oglanda bazen gulmemden bile aşırı korkuyor çok ağlıyor

Çok geçmiş olsun... acaba gelişimlemi alakalı benim.oglanda bazen gulmemden bile aşırı korkuyor çok ağlıyor

Ev sessiz mi genelde?
Geçmis olsun. Boyle boyle alışmalı sen de illa ki dısarı cıkacaksin kendini kısıtlama. Benjmki de dün pazarin ortasinda yırtındı bi de tektim. Bi elimle bebegi tutuyom bi elimle bebek arabasini ittirip bi an once yok olmak istedim sonra sustu uyudu arabasinda. Sebebi var miydi bilmiyorum belki arabada sıcakladı ya da sesten bi an uykuya dalamadi sinir oldu kim bilir

Havada karanlıktı dısarı cıktım ondan susmadı belkı de . Ama öylr boylr aglamak degıl. Anormal bı aglamak
Oyy baya korkmuş o zaman. Bizimki de Anormal derecede bogazı yirtilircasina agladiginda ateşi vardi iste. Ve acayip korkmustu aşıdan. Korkunca baya eti kopar gibi agliyorlar. Bi süre kucagimdan inmek istemedi ama inş senin oyle olmaz cabuk atlatir bıdık. Kıyamam yaa

Ben mesela hep başında uyurken müzik tv hep açık, misafir geliyo yanımızda uyuyo o sessede alıştı.. tabi cığlık cığlığaa bi çocuk duysa irkilir herhalde ama korkmaz sanıırm..

Ben kollarım yorulunca oturtuyorum ama tam dik şekilde değil. Arkaya yaslanıyorum öyle bakınıyor etrafa
Zaten öyle oturtmaktaki mantık kafasını dik tutmasını sağlamak. Yoksa dik oturamiyorlar zaten .ama ben arada ellerimi bırakıyorum bir kaç saniye kendi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…