Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu hava ne ya böyle önce birden soğudu şimdi birden ısındı bebişleri nasıl giydircez sapıttı... Kızlar uyku tulumunda bebiş terlerse ne yapmak gerekir hasta olmasın diye?!?

Çocuğu hasta etmeyeyim derken kendim nezle oldum. Önerilere açığım. Ihlamur içiyorum şimdilik

Geçmiş olsun.
Geçen ay ben hasta olmuştum.
Doktor emzirdiğim için bana iburamin zero hap vermişti. Şurubunu bebeklere verdikleri ilaç mg farklı. Çok halsizsen doktora git bence.

Bu hava ne ya böyle önce birden soğudu şimdi birden ısındı bebişleri nasıl giydircez sapıttı... Kızlar uyku tulumunda bebiş terlerse ne yapmak gerekir hasta olmasın diye?!?

Ben hemen üstünü değiştiriyorum. Uykusunun açılması hasta olmasından iyidir. Bez koymakla falan uğraşamam.
Oğlum zaten alıştı yıllardır uyanmıyor bile

Kendim terleyince ıslak ıslak hayatta yatamam kalkar değiştiririm. Kendimden pay çıkarırım her zaman

Hıcbır sekılde susmayınca korkmak bu kadar uzun surmez dıyr dusundum. Demek ki boyle de oluyor.sızın de bılgınız olsun

Evet ev sessız. Ama dısarı cıktıgımızda sesler olabılıyor. Hatta cocugun okulunda gecen gun mıktofonla müdr yardımcısı ınlettı her yerı. Uyuyprdu korkmadı, uyanmadı ya da aglamadı aslında .. ama o cocuk sesine verdıgı tepkı asırı sekılde anormaldi
Zaten bişi oldu sanıyorsun

Çok geçmiş olsun... acaba gelişimlemi alakalı benim.oglanda bazen gulmemden bile aşırı korkuyor çok ağlıyor
Sag ol canım. Benınkı ılk defa boyle bı tepkı verdı. Evde olan sesle alakası yok aslında. Uyanıkken ses kısıtlaması yapmıyorum
Hatta kızıma kızdıgımda sesım baya yükselıyor . Kendi yuksek sesle aglar
Evın ıcınde bazen bagırır
Tv acar .

Bu cok degısık bır seydı
Bilemedim

Üstünü değişip yine uyku tulumunda mı uyutuyorsun peki canım

Ben mesela hep başında uyurken müzik tv hep açık, misafir geliyo yanımızda uyuyo o sessede alıştı.. tabi cığlık cığlığaa bi çocuk duysa irkilir herhalde ama korkmaz sanıırm..
Bu farklı bişi bence . Sonucta evde tek cocuk degıl kendısı. Uyanıkken ses kısıtlaması yapmıyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…