- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.101
Aaaa ben hep dua olarak kullanıyorumAma bu dua emojisi değil çak işareti pek mantıklı bulmadım
Geçmiş olsunnnnÇocuğu hasta etmeyeyim derken kendim nezle oldum. Önerilere açığım. Ihlamur içiyorum şimdilik
Gecmiş olsun. Bi posta uyuyp terlesen? Sanrm genelde anneler ayakta atlatıyordur. Hasta olmam inş. Zor olur vallaÇocuğu hasta etmeyeyim derken kendim nezle oldum. Önerilere açığım. Ihlamur içiyorum şimdilik
Geçmiş olsun canımmÇocuğu hasta etmeyeyim derken kendim nezle oldum. Önerilere açığım. Ihlamur içiyorum şimdilik
Bende sesli ortamda uyutuyorum ama yinede ani seslerde hep sıçrıyor ve çok hassasBen mesela hep başında uyurken müzik tv hep açık, misafir geliyo yanımızda uyuyo o sessede alıştı.. tabi cığlık cığlığaa bi çocuk duysa irkilir herhalde ama korkmaz sanıırm..
Evet ben de öyleyim 2 gündürÇocuğu hasta etmeyeyim derken kendim nezle oldum. Önerilere açığım. Ihlamur içiyorum şimdilik
Çocuğu hasta etmeyeyim derken kendim nezle oldum. Önerilere açığım. Ihlamur içiyorum şimdilik
Bu hava ne ya böyle önce birden soğudu şimdi birden ısındı bebişleri nasıl giydircez sapıttı... Kızlar uyku tulumunda bebiş terlerse ne yapmak gerekir hasta olmasın diye?!?
Hıcbır sekılde susmayınca korkmak bu kadar uzun surmez dıyr dusundum. Demek ki boyle de oluyor.sızın de bılgınız olsunOyy baya korkmuş o zaman. Bizimki de Anormal derecede bogazı yirtilircasina agladiginda ateşi vardi iste. Ve acayip korkmustu aşıdan. Korkunca baya eti kopar gibi agliyorlar. Bi süre kucagimdan inmek istemedi ama inş senin oyle olmaz cabuk atlatir bıdık. Kıyamam yaa
Evet ev sessız. Ama dısarı cıktıgımızda sesler olabılıyor. Hatta cocugun okulunda gecen gun mıktofonla müdr yardımcısı ınlettı her yerı. Uyuyprdu korkmadı, uyanmadı ya da aglamadı aslında .. ama o cocuk sesine verdıgı tepkı asırı sekılde anormaldiEv sessiz mi genelde?
Geçmis olsun. Boyle boyle alışmalı sen de illa ki dısarı cıkacaksin kendini kısıtlama. Benjmki de dün pazarin ortasinda yırtındıbi de tektim. Bi elimle bebegi tutuyom bi elimle bebek arabasini ittirip bi an once yok olmak istedim sonra sustu uyudu arabasinda. Sebebi var miydi bilmiyorum belki arabada sıcakladı ya da sesten bi an uykuya dalamadi sinir oldu kim bilir
Sag ol canım. Benınkı ılk defa boyle bı tepkı verdı. Evde olan sesle alakası yok aslında. Uyanıkken ses kısıtlaması yapmıyorumÇok geçmiş olsun... acaba gelişimlemi alakalı benim.oglanda bazen gulmemden bile aşırı korkuyor çok ağlıyor
AminAma bu dua emojisi değil çak işareti pek mantıklı bulmadım
Üstünü değişip yine uyku tulumunda mı uyutuyorsun peki canımGeçmiş olsun.
Geçen ay ben hasta olmuştum.
Doktor emzirdiğim için bana iburamin zero hap vermişti. Şurubunu bebeklere verdikleri ilaç mg farklı. Çok halsizsen doktora git bence.
Ben hemen üstünü değiştiriyorum. Uykusunun açılması hasta olmasından iyidir. Bez koymakla falan uğraşamam.
Oğlum zaten alıştı yıllardır uyanmıyor bile
Kendim terleyince ıslak ıslak hayatta yatamam kalkar değiştiririm. Kendimden pay çıkarırım her zaman
Bu farklı bişi bence . Sonucta evde tek cocuk degıl kendısı. Uyanıkken ses kısıtlaması yapmıyorum aslındaBen mesela hep başında uyurken müzik tv hep açık, misafir geliyo yanımızda uyuyo o sessede alıştı.. tabi cığlık cığlığaa bi çocuk duysa irkilir herhalde ama korkmaz sanıırm..
Bencede yoksa okadar korkmazdı kıyamam yaaa. O çocuğun ailesinede ayeı burda saygılarımı iletiyorumBu farklı bişi bence . Sonucta evde tek cocuk degıl kendısı. Uyanıkken ses kısıtlaması yapmıyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?